svart fredag

Ta hand om dina tänder som en professionell - tandvård hemma

tandhygien

Guide: Professionell tandvård för hemmet

Tandvård hemma: har den gamla gamla tandborsten föråldrad? Det har vissa fördelar. Den behöver inte elektricitet, den är liten och lätt och den är inte dyr heller. Å andra sidan är de elektriska släktingarna. De är dyra att köpa, behöver el och ska vara mycket effektivare. Men vad är alternativen?

En tandvårdshandbok behövs. En där alla alternativ är listade. Vi gjorde det. Det handlar om tandrengöring, olika tandborstar, munskålar, tandblekare. Det handlar om fördelar och nackdelar med elektriska tandborstar och låt oss se vad studierna säger. - Tandvård för hemma

Tandvård hemma - i jämförelse

Naturligt kokosnötaktiverat kolpulver tänderblekning för ...Tandslippapper, tandpolerremsor, storlek Medium - 50 μm...Oral-B AquaCare 6 Pro-Expert oral irrigator, 2 ersättningsmunstycken, ...Trådlös oral irrigator för tandrengöring - med 5 lägen...Oral Irrigator - Sladdlös Oral Irrigator - Elektrisk för tandrengöring...Oral-B Smart 5000 eltandborste med OxyJet oral irrigator,...Oral-B iO 9 Elektrisk tandborste med ...
Kontrollera prisKontrollera pris12,95 €Kontrollera pris9,99 €94,99 €Kontrollera prisKontrollera pris124,00 €247,90 €
Naturligt kokosaktiverat kolpulver ... *Tandsandpapper, tandpoleringsremsor, storlek ... *Oral-B AquaCare 6 Pro-Expert oral irrigator, 2 ... *Trådlös oral irrigator för tandrengöring...*Oral Irrigator - Sladdlös Oral Irrigator - Elektrisk för...*Oral-B Smart 5000 eltandborste med ... *Oral-B iO 9 Elektrisk tandborste / Elektrisk ... *
◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ IDEAL TANDRENGÖRING - Aktivt kolpulver används av många ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Slipning, förband och polering av kompositharts för ...◼️ Mild vattenstråle för en behaglig men effektiv...◼️ ☞ 【5 ANDRA LÄGEN】 Pumpfrekvensen för den trådlösa ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Oral-B Oral Care Center - Den perfekta kombinationen av ...◼️ Testad av Stiftung Warentest med GUT (2,2) (utgåva 12/2021)
◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ 100% NATURLIGT OCH FÄRSKT: Pulver tänderna av aktivt kol är ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Perfekt för att ta bort små överhäng för en hälsosam och ...◼️ Aktivera vattenstrålen på munsköljningsapparaten efter behov◼️ ☞ 【6 X 360 ° ROTERANDE MUNSTYCKAR】 En professionell ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Micro-air bubble-teknik attackerar bakterier och säkerställer ...◼️ Den bästa rengöringen från Oral-B tack vare revolutionerande ...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Tandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmetTandvård i hemmet Tandvård i hemmet
Kontrollera prisKontrollera pris12,95 €Kontrollera pris9,99 €94,99 €Kontrollera prisKontrollera pris124,00 €247,90 €
till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤
Senast uppdaterad den 27 november 2022 12:01 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Video: tandvård hemma

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

rengöring av tänder

De som äter grundläggande och hälsosamma livsmedel har färre tänderproblem. Rökning, alkohol, genetik och andra sjukdomar kan visa sig på tänderna. Mörka fläckar, undernäring, plack, tandröta, tandsten, parodontisk sjukdom. Inte bara utanför attackeras våra tänder.

Termen "elektrisk tandborste" kör tre olika borstar, som alla är elektriskt, men de är indelade i roterande tandborstar, soniska tandborstar och ultraljudsborstar.

Roterande tandborste

En roterande tandborste du redan kan köpa väldigt billigt. Dessa modeller är elektriskt drivna med batteri och har ett roterande borsthuvud. I genomsnitt är 8.800 rotationer per minut. Borstarna har olika storlekar och styrkor. Beroende på tillverkaren är borsten arrangerade i vissa mönster. Lång och kort, så att du kan komma mellan tandutrymmen. Förutom rotationen kallas också en pulsation, som i genomsnitt är 40.000 per minut.

Vad är en pulsering?
Pulsering är en återkommande (rytmisk) rörelse. Som din puls. Tandborsten pulserar så att det leder till en cirkulation av tandköttet och tänderna varje gång på en annan plats starkare och också svagare rengöras.

Så en roterande tandborste gör ditt rengöringsarbete åt dig. Du kan köpa olika tillbehör till dem, liksom olika borstar. Bra enheter har också olika rengöringsprogram och låter dig veta när du har skurat tillräckligt länge. Detta är mycket praktiskt eftersom du faktiskt ofta borstar tänderna alldeles för kort.

Batteriet måste bara laddas med några få dagar, vilket också är mycket bekvämt. En kort paus är därmed genomförbar utan att du också måste ta med dig laddaren.

sonisk tandborste

- € 2,001. Storsäljare
Oral-B Pulsonic Slim Clean 2000 Elektrisk ...
Oral-B Pulsonic Slim Clean 2000 Elektrisk ... *
Extra tandköttsskydd tack vare vibrerande, rundade borst; 2 rengöringsprogram: daglig rengöring, ljusning
44,99 € € 2,00 42,99 €

Den soniska tandborsten går ett steg längre. Den rensar inte, som namnet antyder, med ljud, men använder faktiskt en hög rörelsefrekvens. Detta skapas med en ljudgenerator som fungerar antingen magnetiskt eller med ett piezo-element. Man känner det: känslan i munnen, när allt vibrerar genom energi - att vänja sig. Men det har också fördelar:

 • knappast något tryck nödvändigt
 • mycket skonsam mot tandkött och utsatta halsar

Om du vill veta mer, läs vår Guide Ljudisolerad tandborste

ultraljud tandborste

- € 36,101. Storsäljare
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 Electric...
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 Electric...*
2 program: "Clean" (rengöring), "White" (whitening) = perfekt skötsel; Skonsamt och säkert: Rengör mellanrummen och tandköttskanten
109,99 € € 36,10 73,89 €

Med den ultraljudsandborsten kommer vi inom räckvidden för det faktiska ljudet, som kl
kHz börjar. Nu behöver du inte städa längre, bara hålla fast vid det. Till varje tand. Ljudet gör resten på en hög frekvens.

För din ultraljud tandborste du behöver också en speciell tandkräm. Ljudet gör att det slås i små bubblor, som i sin tur tar bort avlagringar på din tand.

Detta kan vara ett utmärkt tillskott, särskilt för människor som ofta lider av tandsten. De fina bubblorna med ljudet går nästan överallt. En annan fördel: där andra elektriska tandborstar ger upp, fortsätter ultraljudborsten. Detta beror på att det fortfarande kan ta bort envis tandsten väl.

Dessa tandborstar har också timers som berättar när du är klar. Med en ultraljud tandborste bör du dock vara lite metodisk och fokuserad så att du inte saknar en tand. Tankeväckande skrubbning är historia. Du kommer att vänja dig snabbt, men de första dagarna blir lite konstiga.

Appar och prylar - tandvård för hemmet

Vad har de nya borstarna med sig? Du kan välja:

 • Vissa borstar kan anslutas via Bluetooth med din mobiltelefon. Detta gör att du kan göra förinställningar och utvärdera ditt rengöringsbeteende
 • Många tandborstar kan laddas via USB - extremt praktiskt om du reser längre
 • Det finns också intressanta gimmicks som robusta och kvalitetsresor
 • Och "vattenglas" som laddar tandborsten
 • irrigator

  En irrigator är varken en tandborste eller en ersättning. Medel: Du måste fortfarande borsta tänderna. En oral irrigator är bara ett tillägg. Vad gör hon? Ta bort plack, föregångaren till tandsten. Det gör det ganska bra, för det kan komma in på svåråtkomliga platser. En annan fördel: med floss kan du skada tandköttet. Detta händer dig med en dusch för munnen mycket mindre eller inte alls.

  Speciellt användbart är ett munvatten om du:

  • har en krona
  • eller ett implantat
  • mycket nära varandra tänder
  • eller broar
  • eller ha ett stöd

  Det ser annorlunda ut om du har en inflammation i munnen. Då ska du inte använda den. Inte heller med gummifickor. I själva verket är en oral irrigator vettig för dig om du har ett motsvarande behov av rengöring på svåråtkomliga platser i munnen. De orala bevattnarna finns med och utan en stor station, vissa enheter är praktiska och trådlösa.

  tandblekning

  Vad gör du om du vill bleka tänderna? Vilka produkter är lämpliga? Det är bäst att naturligtvis avstå från alla målarfärger. Dålig tobak, dåligt kaffe och te.

  Du kan också använda en extra vitande tandkräm. Men: de skrubbar snabbt tandemaljen. Den skyldige är en efterlyst emeryeffekt. Blek inte för ofta!

  Väteperoxidbaserade produkter är allmänt tillgängliga. Detta bleknar. Du kan göra det som blekning strips eller få en penna. Men även här krävs försiktighet, du kan snabbt skada tandköttet med det.

  Finns det också hemåtgärder? Visst. Oljedragning med kokosnötolja gör dig inte bara lättare, utan också rengör och dödar dåliga bakterier.
  Bakpulver på tandborsten och rensade, kände våra morföräldrar.
  aktivt kol rengör och polerar också missfärgade tänder.

  Det finns också kits att köpa, inklusive en enhet som fungerar med vibrationer. En gel placeras i en tandskena, som du sedan klämmer fast på tänderna och håller enheten, som fungerar med LED-teknik, framför den.

  scaler

  Tartar är mineraliserad plack. Och detta orsakas av mucilage och matrester. På denna basis multipliceras kariespatogener. När tandsten har bildats måste den gå. Annars hotar parodontit.

  Om tandstenen redan är väl avancerad, hjälper ofta bara vägen till tandläkaren. Han arbetar ofta med ultraljud. Denna höga frekvens genererar vågor och värme som gör att tandstenen flagnar av.
  På ett litet sätt fungerar detta också hemma. Användbara enheter kan hjälpa till att ta bort mindre tandsten. Dessutom finns det ofta olika poleringshuvuden i uppsättningen, som du får fula fläckar, t.ex. tobak eller kaffe, wegpoliert.

  Skalaren vibrerar med minst 30.000 varv per minut och vissa högkvalitativa modeller fungerar också med ultraljud. Som en tandläkare. De laddas antingen med ett batteri eller har ett uppladdningsbart batteri som du helt enkelt kan ansluta till. LED-lampor ser till att du kan se något i munnen. Naturligtvis är de också vattentäta.

  Men kom ihåg att du också kan skada tanden. Om du inte är säker, gå till en tandläkare.

  Oral Care Center

  2. Storsäljare
  Oral-B Professional Care Center 2000 eltandborste &...
  Oral-B Professional Care Center 2000 eltandborste &...*
  Två individuella rengöringslägen för olika munvårdsbehov; Visuell tryckkontroll för att skydda tänder och tandkött
  124,09 €
  - € 4,553. Storsäljare
  Oral-B oral vårdstation: Oral-B PRO 900 elektrisk ...
  Oral-B oral vårdstation: Oral-B PRO 900 elektrisk ... *
  Vitare tänder från dag ett när man tar bort ytliga fläckar; Leveransomfång: 1x Oxyjet-rengöringssystem, 1x elektrisk borste, 4x Oxyjet, 2x ersättningshuvud
  113,13 € € 4,55 108,58 €

  Har du inte något emot 500-enheter? Då har vissa företag rätt sak för dig. De har tänkt och hela rengöring Center designad för din mun. Där kan du köpa en gång och ha en elektrisk tandborste och även en oral irrigator i en enhet.

  Andra tandinstrument

  Saknas något? Ja. Din tunga och sedan klassikern: tandtråden.

  tungskrapa

  1. Storsäljare
  meridol tungrengörare SÄKER ANDNING, 1 x 1 stycke -...
  meridol tungrengörare SÄKER ANDNING, 1 x 1 stycke -... *
  effektivitet har bevisats kliniskt; Effektivt, hållbart och skonsamt
  3,45 €

  I Indien är rengöring för tungan en del av vardagens ritual. Förgäves gör inte indianerna det, för cirka 70% av bakterierna och virusen i munnen lever på tungan. Så du ska inte glömma dem.
  Det finns tungskrapor och tungrengöringsmedel som, när de används på rätt sätt, kan hjälpa till att försvinna tand och parodontisk sjukdom.

  Du kan välja mellan:

  Vissa tandborstar har också en liten ryggborste på ryggen. Om du inte är säker på om du behöver det: du kan ta en tesked som prov och skrapa försiktigt bort tungan med kanten. Detta löser också ytan och släpper förresten dina smaklökar igen.

  floss

  # förhandsvisning Produkt rating pris
  1 Oral-B Essential Mint tandtråd, 50 m Oral-B Essential tandtråd mint, 50 m* För tillfället inga recensioner 4,76 € 3,46 €
  2 Oral B Pro-Expert tandtråd, 6-pack Oral B Pro-Expert tandtråd, 6-pack * 2.371 Bewertungen 17,31 €

  Tandtråd är utmärkt för att grundligt rengöra mellanrummen ner till tandköttet. Var också försiktig, annars kan bakterier komma in i blodomloppet genom det skadade köttet. Detta kan göra dig sjuk.
  Du kan köpa tandtråd på ett klassiskt sätt på en rulle eller ta interdentalborstar, det blir lättare.
  Hur ofta? Åtminstone en gång om dagen.

  ... andra Hitta tandinstrument

  Vad du bör tänka på när du köper professionell - tandvård för hemmet

  Oavsett vilken produkt du väljer, vill vi ge dig några fler beslutsråd.

  ★ Hur mycket pengar är din tandhälsa värd?

  ★ Vilken produkt har du mest nytta av?

  ★ Kan du hantera produkten eller vågar du lära dig att hantera den?

  ★ Hur mycket teknik ska din produkt ta med?

  ★ Behöver du inte något för att du regelbundet går till tandkontroll och till exempel har dina tänder genomgått professionell tandrengöring från början?

  ★ Hur dyra är ersättningsborstar, krämer och co?

  ★ Vad säger kundernas åsikter?

  ★ Vad är batteriet?

  ★ Hur laddar du borsten när du reser?

  ★ Är andra enheter som till exempel bevattningsanläggning också lämpliga?

  tillbehör

  Vad du också bör tänka på är tillbehören. Borsthuvuden kan variera i pris beroende på tillverkaren och du bör byta ut dem senast 3 månader.

  Speciella krämer för en ultraljudsborste är också dyra och du har mycket mindre utrymme - kanske är din favorit smak helt enkelt inte där?

  Kanske du vill ansluta din tandborste till din telefon eller resa mycket?

  Fördelar och nackdelar

  I allmänhet kan man säga att med en omsorg kan 20% tandförlust undvikas. Detta kan inte vara allt, gravida kvinnor vet. Inte för något sägs det att ett barn kostar en fläta eller en tand.

  Fördelar

  ✔ Med rätt tandvård sparar du mycket uppföljningskostnader - och långa medicinska möten

  ✔ En bra tandborste är en investering, inte en kostnad

  ✔ Du kan köpa tillbehör var som helst

  ✔ Ladda dina batterier bekvämt med en USB-port när du är på språng

  ✔ Du kan spara din tandläkare mycket tid med rätt system - och du måste betala mindre

  Nackdelar

  ✘ Inte bara tandvården utan också ditt livsstil är viktigt

  ✘ Du behöver mer utrymme i badrummet och när du reser - du behöver en strömkälla

  ✘ Beroende på modell kan investeringen vara högre

  Hur man stöder tänderna inifrån

  • Nära dig själv grundläggande. Din kropps surhet kan inte fungera ordentligt, orsakar bara problem från A till B. Det kan också ta bort värdefullt kalcium från dina tänder, vilket sedan försvagar dina tänder
  • Ge upp nöjesgifter
  • Motion ger mer syre i blodet - detta ger också dina tänder bättre vård
  • Comfrey kan hjälpa dina tänder och ben att hålla sig starka och stabila (ska aldrig användas under graviditet!)
  • Om du inte vill kontrollera dina tänder med jämna mellanrum kan din tandläkare också förklara att du gör och inte gör om tandvård

  Slutsats - tandvård hemma


  Även om du inte har hundraprocentiga garantier för att tandröta och Co. kommer att förbli stulna för alltid, med en elektrisk tandborste kan du göra mycket. Det skulle också vara en grundlig borstning med en konventionell borste. För det behöver du mycket tid och måste arbeta mycket noggrant. Det talar för den elektriska supportern.
  Bevattningsanordningen är inte en trollstav, men kan stödja dig mycket bra.
  Om du uppmärksammar din tunga på samma gång är du redan mycket längre än många andra och förhoppningsvis kan 30 år räkna med ett ljust leende.

  Hitta bland de 10 bästa och mest sålda tandvårdsprodukterna 2022 på ärliga tester

  Tops% Besparingar % Nya utgåvor
  - € 105,001. Storsäljare
  Oral-B Pro 2000 eltandborste med OxyJet oral irrigator, 3...*
  • Oral-B Oral Care Center - Den idealiska kombinationen av rengöringstekniken i PRO 2000 tandborsten och fördelarna med OxyJet munspolning
  • Mikroluftbubblor angriper bakterier och säkerställer en skonsam rengöring av tandköttskanten
  • Med justerbart vattentryck och olika munstycksfunktioner för dina individuella behov
  2. Storsäljare
  Oral-B Smart 5000 eltandborste med OxyJet oral irrigator,...
  6.632 Bewertungen
  Oral-B Smart 5000 eltandborste med OxyJet oral irrigator,...*
  • Oral-B Oral Care Center - Den idealiska kombinationen av rengöringstekniken i SMART 5000-tandborsten och fördelarna med OxyJet...
  • Mikroluftbubblor angriper bakterier och säkerställer en skonsam rengöring av tandköttskanten
  • Med justerbart vattentryck och olika munstycksfunktioner för dina individuella behov
  3. Storsäljare
  Oral-B Genius X eltandborste med Aqua Care oral irrigator,...
  318 Bewertungen
  Oral-B Genius X eltandborste med Aqua Care oral irrigator,...*
  • Oral-B Oral Care Center - Den idealiska kombinationen av rengöringstekniken i Genius X-tandborsten och fördelarna med Aqua Care 6...
  • Oral-B Genius X med artificiell intelligens använder rörelsesensorer för att känna igen din borstteknik och ger feedback i realtid för bästa...
  • 6 rengöringslägen: daglig rengöring, pro-clean, tandköttsskydd, känslig, blekning och tungrengöring
  - € 59,604. Storsäljare
  Oral-B Oral Care Center PRO 700 Elektrisk tandborste + ...
  2.894 Bewertungen
  Oral-B Oral Care Center PRO 700 Elektrisk tandborste + ... *
  • Waterjet-teknik - enkelstråle för målinriktad rengöring mellan tänderna
  • Flera strålar för en mild massage på tandköttet
  • Vattentrycket kan regleras efter dina behov
  5. Storsäljare
  DrDent X Edition Sonic elektrisk tandborste - 8...*
  • FÅ DEN FÄRSKA KÄNSLAN FRÅN TANDLÄKAN - Börja och avsluta din dag med gnisslande tänder med hjälp av en elektrisk...
  • FLASH ETT HOLLYWOOD-LEENDE - Allt du behöver för att hålla dina tänder ljusa, inklusive sex djuprengörande huvuden plus...
  • BEHÅLL DITT PÄRLVITT LJUS - Använd kraften från ultraljudsteknik och 40.000 XNUMX varv per minut för att skapa en gnistrande ...
  6. Storsäljare
  The Mouth-Body Connection: 28-dagarsprogrammet för att skapa en hälsosam...
  48 Bewertungen
  - € 4,557. Storsäljare
  Oral-B oral vårdstation: Oral-B PRO 900 elektrisk ...
  204 Bewertungen
  Oral-B oral vårdstation: Oral-B PRO 900 elektrisk ... *
  • Oral-B rengöringssystem - märket av tandborstar som rekommenderas av tandläkare i världen
  • Berikade vattnet med renade luftpumpar för att stödja tandköttets hälsa.
  • Tar bort upp till 100 % mer plack: Det rundade borsthuvudet rengör bättre än en manuell tandborste för friskare tandkött på 30 dagar
  - € 7,668. Storsäljare
  NIKE Ryggsäck Nike Club Team Swsh Toalettartiklar, svart ...
  4.414 Bewertungen
  9. Storsäljare
  Oral-B iO Series 9 elektrisk tandborste, 7...*
  • Testad av Stiftung Warentest med GOOD (2,2) (Utgåva 12/2021)
  • Den bästa rengöringen från Oral-B tack vare revolutionerande magnetteknologi för en extra tyst och skonsam rengöringsupplevelse - 100 % hälsosammare...
  • Optimal rengöring av alla 16 tandytor tack vare 3D -tandytanalysen med artificiell intelligens
  - € 28,0810. Storsäljare
  Philips Sonicare trådlös Power Flosser 3000 oral irrigator;...*
  • Quad Stream-teknik: Philips Sonicare Power Flosser 3000 har en unik X-formad Quad Stream-spets som ...
  • Pulsvågsteknik: Milda vattenpulser leder dig från tand till tand i Deep Clean-läget, vilket gör det lättare att rengöra dina tänder och ...
  • En rengöring som passar ditt leende: Två olika rengöringslägen: Rengöringsprogrammet med kontinuerligt vattenflöde och ...
  - € 105,00erbjudandet
  Oral-B Pro 2000 eltandborste med OxyJet oral irrigator, 3...
  Oral-B Pro 2000 eltandborste med OxyJet oral irrigator, 3...*
  Det moderna litiumjonbatteriet i PRO 2000 varar mer än 2 veckor med full laddning
  189,99 € € 105,00 84,99 €
  - € 59,60erbjudandet
  Oral-B Oral Care Center PRO 700 Elektrisk tandborste + ...
  Oral-B Oral Care Center PRO 700 Elektrisk tandborste + ... *
  Waterjet-teknik - enkelstråle för målinriktad rengöring mellan tänderna; Flera strålar för en mild massage på tandköttet
  136,49 € € 59,60 76,89 €
  - € 117,84Neu!
  Oral-B AquaCare 6 sladdlös munspolning, 3 ersättningsmunstycken,...
  Oral-B AquaCare 6 sladdlös munspolning, 3 ersättningsmunstycken,...*
  Aktivera vattenstrålen efter behov; 3 justerbara vattenintensiteter för en intensiv, medium eller känslig rengöring
  199,99 € € 117,84 82,15 €

  Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

  Penatenpulver, babypulver för en frisk och torr hudkänsla, kroppspulver för babyhud, 100g

  Vi har skapat en köpguide med användbara tips till dig. Han kan ge råd och skydda dig från några dåliga köp under 2022. Han ger dig rekommendationer för köp, visar dig användbara länkar eller tar dig närmare ett tandvårdscentertest.

  Få upplevelser och rekommendationer från kunder, köpare, vänner, sociala medier, bloggar eller facktidningar. innan du a tandvårdscentrum Om du vill köpa en produkt, var smart och du är väl förberedd.

  Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

  Köp tandvårdscentral – Så hittar du den bästa tandvårdscentralprodukten för dig!

  Tandvård i hemmet Tandvård i hemmet
  Användbara tips för ditt nästa produktköp med "Ärliga tester Köpguide"!

  Vad exakt förväntar jag mig av den "tandvårdscenter"-produkt jag letar efter?

  Köpguide för ärliga tester
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 62

  Många produkter har ett primärt syfte som de behövs för. Ändå, oavsett vad du letar efter eller vill använda produkten zahnpflege center, skriv ner exakt vad du förväntar dig av produkten, hur och var du vill använda den. Undersök och jämför dina hittade tandvårdscenterprodukter. Du kommer att upptäcka att många produkter gör precis det du letar efter, men har många fler funktioner, olika egenskaper eller hantering som du inte kände till. Mångfalden av produkter och leveransomfattning kan vara mycket olika.

  Vilka tillverkare och märken finns tillgängliga för "tandvårdscenter"?

  Varumärken och tillverkare Ärliga tester Köpguider
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 63

  Om du letar efter en "zahnpflege center" produkt och vill ha ett specifikt märke eller tillverkare, så har du redan begränsat din sökning med BRAND eller tillverkare. Om så inte är fallet måste du först få en överblickvilka tillverkare och varumärken som producerar och erbjuder den produkt du söker. Dra nytta här välkända varumärken och tillverkare med sina produkter. Ändå är det värt undersöker mindre kända varumärken eller tillverkare. Dessa kan vara nya på marknaden eller bara mindre kända i respektive land.

  Du kan ofta hitta en bättre Pris-prestanda-förhållande på grund av produktionskostnader eller filosofi. Beprövade varumärken och tillverkare litar på ryktbarhet och förtroende under åren som de har byggt upp. kvalitet & service har övertygat, men kan blekna med tiden. Allt återspeglas i priset. Så var uppmärksam på mindre kända produkter, de behöver inte vara sämre. Dessa kan även ha bra service, bra kvalitet eller komma med större leveransomfattning. Erfarenheter från andra köpare är mycket viktiga.

  Vilka funktioner, utrustning och skick behöver jag och vilka behöver inte?

  Cheklist Köpguide Ärliga tester Produktköp
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 64

  Hitta och välj den bästa tandvårdsprodukten

  Du vet nu exakt vad du förväntar dig av din nya produkt och hur du vill använda den. Du har fått en överblick över tillgängliga produkter. Du har nu fått mer information om zahnpflege center produkter, samt deras funktioner, egenskaper, hantering och leveransomfattning. Vad du från början förväntade dig av produkten ska du nu lägga till nya poäng och väga upp vad jag absolut behöver och inte. Tänk också långsiktigt på komfort, konsumtion, fördelar och leveransomfattning.

  Köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester för tandvårdscenter?

  Köpguide Ärliga tester
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 65

  Du har nu några zahnpflege center-produkter på din lista som matchar dina önskemål. Nu måste du reda ut och gå in mer i detalj på produkterna. Sök vilken produkt som helst efter köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester på webben. Du kommer att läsa positivt och negativt och du kommer att märka vilken produkt du dras till. Här är några punkter att tänka på:

  👉 Hur ansedd är webbplatsen eller butiken och dess köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester?
  👉 Köparrecensioner kan vara köpta eller falska, titta på antalet recensioner och stavning.
  👉 Använd andra användbara webbplatser för att utvärdera falska recensioner!
  👉 Vad handlar negativa recensioner om?

  Hur hanterar jag negativa recensioner och upplevelser?

  Köpguide Ärliga testar produktköp
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 66

  Negativa recensioner skrivs ofta när en produkt kommer defekt, vilket kan bero på leveransvägen eller direkt till tillverkaren. Det kan hända, men det är inte normen och bör inte avskräcka dig. Det finns många negativa recensioner från kunder som köpt fel tandvårdscenterprodukt till sig själva eller som inte fått rätt information och nu blev besvikna. Felaktig eller felaktig användning kan också leda till ett negativt betyg.

  Produkter måste ofta monteras, för vissa är detta för komplicerat, tidskrävande eller helt enkelt inte för dem. Ofta innehåller dessa så kallade negativa betyg helt enkelt frustration som köparen hade. Ändå finns det verkligen legitima negativa recensioner, så jag rekommenderar alltid att du läser dem Läs recensioner noggrant och kretsar kring användning, hållbarhet och kvalitet. Vilka problem hade du? Hur reagerade återförsäljaren eller tillverkaren på problem?

  Ytterligare punkter:

  👉 Få recensioner betyder inte alltid att din valda produkt nödvändigtvis är dålig. Kanske har den helt enkelt inte funnits på marknaden tillräckligt länge och har inte värderats tillräckligt som ett resultat.
  👉 Ställ om möjligt dina öppna frågor till köparen eller säljaren vid problem.
  👉 vissa säljare slåss mot varandra med negativa/positiva betyg för att förbättra eller försämra försäljningsrankningar och positionering.

  Vilka problem, lösningar eller tips kan jag hitta om produkten zahnpflege center?

  Köpguide Ärliga testar produktköp
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 67

  Det är ofta bra att undersöka problem, lösningar eller tips om produkten innan du gör ett köp. Här kan du dra nytta av kunskapen hos köpare som kan ha haft produkten zahnpflege center en tid, vad de gör med den eller har upplevt. Detta kan vara negativt såväl som positivt. Kanske ger det dig mer kunskap om kvalitet, hållbarhet, skötsel, hantering och användning för ditt kommande tandvårdscenterköp.

  Var kan jag hitta betyg, rekommendationer, recensioner, tester, recensioner, lösningar och tips från andra köpare?

  Be om erfarenheter och tips inom ditt personliga område i ämnet tandvårdscentraler eller produkter.
  Honest Tests topp 10-listan tar dig till de bästa och mest populära tandvårdsprodukterna med länkar till betyg och recensioner, där du hittar många åsikter och rekommendationer.
  Många försäljningsplattformar erbjuder sina köpare ett betyg, som du vanligtvis hittar under produkten.
  Det finns fråge- & svar-portaler med de frågor & svar du letar efter, eller lägg upp dem direkt själv. Exempel: Gutefrage.net
  För varje produkt eller ämne finns det forum på Internet där användare, köpare eller likasinnade kan utbyta idéer.
  Facebook-grupper eller Facebook-sidor fungerar som forum med många frågor och svar.
  Titta på detaljerad Topprecensioner på Amazon * an. Det finns många för mycket bra kvalitet och nöjda köpare 4 eller 5 stjärnor. Ju fler kundrecensioner en produkt har, desto säkrare är åsikterna och informationen om den.

  Var kan jag hitta ett tandvårdscentertest på internet?

  Tandvård i hemmet Tandvård i hemmet
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 68

  💻 Titta bara i området "Testning" från Honest Tests över eller använd här med tandvårdscentraltest sökningen, kanske vi redan har något för dig! 🙂
  💻På Google kan du gå in här tandvårdscentraltest Hitta! Du kan använda vilken sökmotor som helst. Använd även ett årtal för till exempel aktuella tester tandvårdscentral test 2022.
  💻 För produktrekommendationer och produkttester med testresultat 2022 kan du söka efter en befintlig hos Stiftung Warentest tandvårdscentraltest kontrollera.
  💻 Kolla på Ökotest om en befintlig tandvårdscentraltest är upptäckbar.
  💻 Youtube är valet för recensioner och testvideor. Du kan gå hit tandvårdscentraltest kontrollera.

  Var kan jag hitta tandvårdscentraler att köpa? 🛒

  Köpguide Ärliga testar produktköp
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 69

  Du kan köpa vilken produkt som helst antingen online eller i en lokal butik. Du hittar alltid ett mycket större utbud på nätet. Du kan hitta populära lokala butiker som en järnaffär, apotek, köpcentrum eller specialbutik på plats och få en uppfattning om produkterna direkt.

  🏬 Populära återförsäljare för tandvårdsprodukter kan vara: Aldi, Penny, Kaufland, Norma, Lidl, Netto, Roller, Rossmann, DM, Rewe, Real, Bauhaus, Toom, Obi, Hornbach, Mediamarkt, Saturn, Medimax och många andra. Alla leverantörer säljer även utvalda produkter i sin egen webbutik. 🛍

  På nätet hittar du många andra nätbutiker eller prisjämförelsesidor utöver de som nämns ovan.

  💻Populära portaler för tandvårdscentraler är: Amazon, eBay, Otto, Conrad, Pearl, Billiger, Idealo, Geizhals, Check24 och många fler. Överallt hittar du testvinnare, prisvinnare eller jämförelsevinnare, kanske finns just den produkt du letar efter!

  Hur kan jag spara pengar på tandvårdscentralen?

  Spara på produktköp ärliga tester
  Ta hand om dina tänder som en tandvård hemma 70

  1. Spartips❗ Leta efter utsedda rabatter, erbjudanden, prissänkningar eller fynderbjudanden, men med Varning och jämför.

  ⚠För att kontrollera ett erbjudande kan du specifikt för Amazon "Keepa" eller "CamelCamelCamel" att använda. Priserna spåras här, så att du kan se om ett erbjudande verkligen är ett erbjudande. Många återförsäljare sänker priserna vid speciella tillfällen som Black Friday, jul, påsk eller andra kampanjdagar. Med "Keepa" kan du se månader i förväg hur priset har varit och du kommer att märka att priset har höjts mer och mer till kampanjdagen, veckorna eller 1-2 månader innan kampanjen för att representera ett erbjudande vid kampanjtiden , även om det är priset som har använts ofta eller länge. ⚠

  Återförsäljare gillar att använda taktiken att justera en produkt från dess normala pris till ett mycket dyrt pris, bara för att senare sälja den till det normala priset (nu mycket billigare). Med denna taktik utlöser återförsäljaren ett prisfall, vilket signalerar ett erbjudande för många onlinebutiker, webbplatser, dealsidor, prisportaler och positionerar det därefter eller gör det märkbart. Använd dessa taktiker till din fördel och fånga perioderna före och efter dessa prisjusteringar. Detta kommer säkert att kräva lite tid, planering och tålamod för ditt köp.  Här på Honest Tests har vi en "Keepa" prishistorikvy inbyggda i tabellerna och deras bidrag från "Test" & "Guides". Där kan du se hur priset på en produkt var tidigare.

  2. Spartips💶❗ Jämför alltid leveransens omfattning med priset. Ett lågt pris för en enskild produkt kan bli dyrare om du måste köpa något som tillval direkt eller senare. En produktsats med mycket leveransomfattning kan då plötsligt bli billigare, även om priset först verkar högt.

  3. spartips💶❗ Köp inte leveransomfattningar/utrustning eller fler funktioner om du redan kan väga in att du inte behöver dem eller använder dem lite.

  4. Spartips💶❗ Använd prisaviseringar! Du kan ställa in prisaviseringar på vissa webbplatser, jämförelsesajter eller portaler. Du kan ge din zahnpflege center-produkt en prisavisering. Du får sedan ett e-postmeddelande när du når önskat pris, vilket har spårats under en viss tidsperiod.

  5. Spartips💶❗ Kanske använd kupongsidor eller kupongkoder för ditt produktköp för din zahnpflege center-produkt. Det finns webbläsartillägg som gör att du kan köpa en eventuell kupongkod direkt från onlinebutiken. Många återförsäljare vill behålla sina köpare efter ett köp och inkluderar kupongkoder med dem. Verifikationswebbplatser visar dig aktuella värdekuponger för allt. Du måste bara kontrollera om en skulle vara möjlig för dig just nu.

  6. Spartips💶❗ Måste din produkt vara ny? Med begagnade produkter, B-lager eller Renoverad produkter du kan spara mycket! Amazon och Ebay erbjuder begagnat, B-stock eller renoverad vara på. Beroende på begagnat skick och att veta att någon annan har använt det, kan du spara mycket, men det kanske inte är för alla. B-Ware-artiklar har ofta transport- eller kosmetiska defekter, men är fullt fungerande. Renoverade varor är begagnade, defekta och returnerade varor som är förberedda för försäljning och har garanti. Amazon erbjuder dessa produkter som Lageraffärer vidare.

  - € 105,001. Storsäljare
  Oral-B Pro 2000 eltandborste med OxyJet oral irrigator, 3...
  Oral-B Pro 2000 eltandborste med OxyJet oral irrigator, 3...*
  Det moderna litiumjonbatteriet i PRO 2000 varar mer än 2 veckor med full laddning
  189,99 € € 105,00 84,99 €

  Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

  Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med tandvårdscentralsprodukten.

  Amazon.de * erbjuder många olika sätt att analysera en produkt väl. Med köpguiden hittar du säkert någon tandvårdscentralTester eller tandvårdscentralsjämförelser.

  Du vill alltid ha den mest populära toppprodukten till bästa möjliga pris och inga extra kostnader. Många vill det. Men kvalitet har sitt pris. Köper du billigt köper du ofta två eller tre gånger igen. Spendera lite mer pengar och njut av dess kvalitet på lång sikt, du kommer att njuta av det mer i längden än billiga fynd. Det är inte alltid lätt att köpa en kvalitetsprodukt till ett rimligt pris. Om du håller dig till några inköpskriterier, kundrecensioner och köpguiden kommer du säkert att hitta rätt produkt för dig. Ha så kul!

  Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

  honest-tests.de kan du göra gott Beställ tandvårdscenterprodukter online till bra priser – köp tandvårdscentral online. Beställ helt enkelt tandvårdscentral online, hitta tandvårdscenterprodukter och Köp tandvårdscenterprodukter. Var alltid uppmärksam kvalitet och betyg av produkterna, oavsett om du vill köpa offline eller vill beställa produkter från zahnpflege center på Internet. köpa tandvårdscentral: Beställ bra produkter som zahnpflege center online - till ett bra pris! Sök efter tandvårdscentral – hitta tandvårdscentral – beställ tandvårdscentral online!
  The Honest Tests Webbsida - ger dig möjlighet att jämföra många produkter såsom tandvårdscentral till bra priser på Internet och att beställa tandvårdscenterprodukter direkt hem till dig.
  Om du vill beställa tandvårdscenter online: Sök på Ehrliche-tests.de, hitta din produkt och för att beställa hänvisar vi dig till en onlinebutik som Amazon. Att köpa tandvårdsprodukter är så enkelt! - Superenkelt att beställa tandvårdscenterprodukter online.
  Upptäck nu ärliga tester! Har du läst allt hittills? WOW! Då är du antingen väldigt exakt eller en sökmotor, eftersom den här texten är skriven för dem 🙂

  Källor: Tandvård i hemmet

  hTTP: //elektrischezahnbuerste.org/
  https://www.spiegel.de/gesundheit/diagnose/elektrische-zahnbuersten-putzen-besser-neue-studie-a-1269188.html


  * Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 27.11.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


   

  Schreibe einen Kommentar