Roller Trainer - inomhuscykelträning med Zwift

Maren

Inga kommentarer

Roller Trainer - inomhuscykelträning med Zwift
Roller Trainer Cycle Ops

Roller Trainer - Cykelträning i dina egna 4-väggar

Dåligt väder? Usla omständigheter? Cykeln blir dammig och du känner dig allt mer olämplig? Skulle du vilja börja träna igen efter en olycka, men vågar inte ge dig ut på vägen? Vi har det rätta för dig: en rulltränare för din cykel hemma. Den här guiden handlar om din cykel och vilka alternativ du har om du inte kan eller vill gå ut. Vi förklarar vad du bör tänka på när du köper en rulltränare, var fördelarna och nackdelarna finns och vad Zwift är. Använd ditt innehåll och uppgradera. Med rulltränaren Top 10 - rulltränare - cykelträning med Zwift

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Jämförare med rulltränare - inomhuscykelträning

Sportstech ergometer motionscykel med 22KG svänghjul och...Sportstech Premium ergometer motionscykel med 25KG svänghjul och...Sportstech professionell motionscykel med tyst remdrift...Elite Trainer Novo Force PackElite rulltrainer Novo Mag Speed ​​111303, vit / röd, FA003510043LALISA Rulltränare/Cykel Rulltränare, med framhjul...Elite unisex - rulltränare för vuxna Cubo Power Fluid ...Tacx cykeltraktor Vortex Smart STANDARDRelaxdays unisex rulltränare för vuxna inklusive ...
399,00 €699,00 €Kontrollera pris196,37 €94,90 €Kontrollera pris189,95 €Kontrollera pris47,99 €Kontrollera pris
Sportstech ergometer motionscykel med 22KG...*Sportstech Premium motionscykel med 25KG...*Sportstech professionell motionscykel med tyst...*Elite Trainer Novo Force Pack *Elite rulltränare Novo Mag Speed ​​111303, ... *LALISA Roller Trainer / Bicycle Roller Trainer, with ... *Elite unisex rulltränare för vuxna Cubo ... *Tacx cykeltrainer Vortex Smart STANDARD *Relaxdays unisex rulltränare för vuxna ... *
◼️ ✅ 𝗧𝗥𝗔𝗜𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗪𝗜𝗘 𝗘𝗜𝗡...◼️ ✅ 𝗙𝗜𝗧𝗡𝗘𝗦𝗦 𝗕𝗜𝗞𝗘: 25 kg ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Snabbt fixeringssystem◼️ 1. Fitness hemma: Cykelträningsplattformen är väldigt ...◼️ Qubo Fluid-innovationer: En stor, helt i olja ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Inomhuscykling i dåligt väder, vinter eller med ...◼️ Ej tillämpligt
◼️ ✅ 𝗙𝗨̈𝗥 𝗛𝗢𝗛𝗘...◼️ ✅ 𝗛𝗢𝗖𝗛𝗪𝗘𝗥𝗧𝗜𝗚𝗘 ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Nytt justerbart stödsystem◼️ 2. Robust stålram och hög lastkapacitet: Turbo ...Unit️ Enhet 100% starkare än standardvätska◼️ Ej tillämpligt◼️ Levereras helt monterad - snabb montering tack vare ...◼️ Ej tillämpligt
Amazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
399,00 €699,00 €Kontrollera pris196,37 €94,90 €Kontrollera pris189,95 €Kontrollera pris47,99 €Kontrollera pris
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senaste uppdatering den 2 december 2023 16:29 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

- € 2,51
Simplecase 40 stycken FFP2-masker, CE-certifierade av officiellt...
Simplecase 40 stycken FFP2-masker, CE-certifierade av officiellt...*
Enligt EN149:2001+A1:2009 CE certifierad av EU-anmält organ; Skum under näsryggen säkerställer optimal...
11,81 € € 2,51 9,30 € Amazon Prime

Vad är en inomhusvalstränare?

En rulltränare är en hållare där du installerar bakhjulet på din cykel med hjälp av snabbkoppling eller lockmuttrar i tränarens axel.
Olika justeringsalternativ låter dig säkra din cykel säkert, stabilt och rakt in i konsolerna. Detta passar de flesta hjul. Om du har monterat din cykel på motsvarande sätt kan du enkelt sätta den in eller ut igen. Svår fiol bort.

** Rulltränaren kallas rulltränare, eftersom bakhjulet går över en rulle och du kan träna på plats. **

IMG 20190715 142320
- € 11,00
Sigma Sport Bike Computer Pure 1, 4 funktioner, stor ...
Sigma Sport Cykeldator Pure 1, 4 funktioner, stor ... *
LÄSLIGHET - tack vare en 3-raders funktionsdisplay och 5,4 cm skärmdiagonal; SPEED - visar alla viktiga...
24,95 € € 11,00 13,95 € Amazon Prime
- € 34,04
Thule Tour Rack Svart One-Size
Thule Tour Rack Svart One-Size*
Lätt att fästa och ta bort med bekväm åtkomst till monteringssystemet; Utrymme för däck upp till 29" x 2,5"
109,95 € € 34,04 75,91 €

Rolltrainer material

Du bör vara uppmärksam på några saker om du vill köpa en rulltränare för ditt hem. Vad ska han ha med sig och bestå av vad?

Material

Ju tyngre tränaren är, desto stabilare är han. Stål är det material som vanligtvis används. Stallen ska vara bred. Det stoppar också. Om du inte vill köpa en stel ram ger det dig också möjligheten att röra sig åt sidan. Detta kan ge dig roligare än att klibba hårt på sadeln.

Resistens

Här kan du välja igen: Vilket motstånd är det mest tilltalande för dig?
En rulltrainer med dra är inte särskilt effektiv men billig. Om du bara vill prova detta med rulltränaren och inte har längre siktemål i åtanke, skulle det vara ett sätt att testa cykelträningen hemma utan att nå till fullo.

den magnetoresistans är tystare än luftmotstånd och fungerar med ett magnetfält. Uppmärksamhet här med köpet: magnetmotståndet kräver kylning. Vissa har inte det och är bara heta efter träningen. Så hett att du kan bränna dig själv om du kan. Men de finns också med luftkylning.

den Störmundwiderstand roterar i olja. Det är bra, om än dyrare. Olja har också den egenskapen att den är enhetlig - det finns ingenting att förvirra eller störa. Du kan vanligtvis styra motståndet med en spak.

Hur fungerar rulltränaren?

För att träna måste du ställa in ditt motstånd. Detta är det enklaste sättet att göra det elektroniskt. Naturligtvis behöver du en strömanslutning. Det hela är sedan anslutet till en surfplatta eller smartphone. Om du inte vill ha en elektronisk rulltrainer kan du också köpa något som fungerar mekaniskt. Här måste du justera motståndet med en spak. Denna spak bromsar bakhjulet, så du måste trampa hårdare.

** Tips: så att din rulltrainer inte är så hög, kan du lägga en matta eller en sportmatta under. Dessa tar ljudet lite bort. Tränare av hög kvalitet övertyga med låg volym. **

För vilken cykel är en rulltrainer lämplig?

I grund och botten är en tränare lämplig för varje cykel, mountainbike eller vägcykel. Enkla rulltränare arbetar mekaniskt. Så länge däckens storlek passar, kan du också sätta din gamla cykel på den. Om du vill ha en bättre överblick över dina data som avstånd, kilokalorier - konsumtion och höjd, men du behöver lite teknik.

App för rolltränare

Vissa tillverkare erbjuder sina rolltränare appar som kan imitera faktiska rutter. Uppgifterna hämtas helt enkelt från Internet och matas in. Appen spelar sedan rutten. Du kan använda den för att köra ditt favoritspår hem. Förutom vyn. Du kan använda den för att träna berg, dalar, långa avstånd. Det är också bra att förbereda för ett nytt spår som du kanske vill köra.

** Tips. Var uppmärksam när du köper rollbussen för huruvida och vad motsvarande app kostar tillverkaren! **

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Vad är Zwift?

1, 2, 3D - virtuell verklighet från vardagsrummet? Den som på något sätt har holodekken i åtanke, har nästan rätt. Företaget Zwift är specialiserat på att flytta utbildningen med cykeln till insidan. INDOORCYCLING kallar sig det och åtnjuter mer och mer popularitet.

Clou: Du kan inte bara cykla när du spelar spår och tittar på en trevlig miljö, du kan också trampa till poäng för att låsa upp nya spår, prylar eller bonuspoäng. Du kan stanna på ditt eget spår eller delta i evenemang.
Du är på väg som en avatar i denna värld - och eftersom Super Mario kan göra det, då och då hjälper olika boosters för att få några fördelar.

Zwift har skapat en virtuell cykelvärld. Det är det inte Playstation 4Det är en riktig träning med din egen cykel.

Vad du behöver för två

Intressant, eller hur? Vad du behöver för 3D-världen:

 • En Cykel
 • tränare
 • Internet-anslutning
 • Terminal som dator / TV
 • Bluetooth- eller ANT + hastighetssensorer

Om du har det kan du börja. För att göra det måste du ladda ner programvaran Zwift, skapa ett konto, ansluta din cykel till tränaren, ansluta sensorerna och starta Zwift, välja en rutt - så kan du börja köra.

Vilka rutter finns det?
Zwift har hållit sig till verkligheten och skapat olika vägar. Du kan också köra i New York - eller i Innsbruck. Det finns rutter med olika km-data och även olika höjdmätare tillgängliga.

Vad kostar Zwift?
Du kan räkna med 15 € per månad. Om du inte är säker kan du prova programmet i sju dagar gratis.

Vad du bör tänka på när du köper en rulltrainer

 • Vilket motstånd föredrar jag?
 • Stämmer detaljerna om rulltränaren med hjulstorleken?
 • Rolltränarens volym
 • Vid behov tillbehör
 • Har jag tekniken hemma för att kanske delta i Zwift?
 • Hur mycket pengar vill jag spendera eller
 • Hur ofta använder jag rulltränaren?

Roller tränare tillbehör

En matta eller alternativt en matta sväljer ljudet. Vissa rullbussar är bullriga, vilket har tappat sitt körglädje.

Viskande tandkött gör samma sak, men på själva hjulet. Viskande tandkött är specialdäck som du kan använda för din Indo-träning. Detta skyddar också på ett pålitligt sätt ditt däck från för snabbt slitage.

Genom att lyfta upp bakhjulet lutas cykelns vinkel framåt. Om du besväras av det kan du köpa en dollar som korrigerar höjden på hjulet så att det är jämnt i rummet.

Cykeltillbehör

Vem hans egen Cykel installera, byta kassetter eller göra annat arbete på cykeln, jag rekommenderar en verktygslåda för cykel.

Fördelar och nackdelar med en rulltrainer

Antingen för att du inte vill tappa hela ditt tillstånd eller för att du vill komma tillbaka till träning långsamt - en rulltrainer kan ge dig betydligt mer näringsvärde. Du kanske också har ett litet barn hemma eller efter förlossningen är du helt enkelt för svag eller osäker. Då kan du ansluta allt detta hemma.
Nästa spel är på? Sätt sedan på din cykel med din kompis! Kul behöver inte alltid kopplas till öl. 🙂

Fördelar

✔ Du kan testa rutter via GPS

✔ Du kan träna i ditt eget vardagsrum

✔ Du behöver inte en annan ergometer

✔ Du har din cykel med dig på vägen - det märks mycket i sadeln

✔ rengör inte en cykel

✔ inga bilar, inget väder

✔ ingen nattkörning på vintern i kallt väder

Nackdelar

✘ Inte inträffade

✘ däckhöljet slitnar snabbare

✘ slät cykelrock är bättre

** Tips: Om du behöver eller vill placera din tränare framför en vägg, skydda den, eftersom flygande smuts kan kännas på väggen. **

Roller Trainer vs. ergometer

Vilket är bättre? Vad är mer meningsfullt? På en ergometer du behöver inte ta med din cykel fram och tillbaka. Din ergometer förblir på plats. Du kan också träna på det. Du sparar inte utrymme med en eller annan enhet. Inte ens riktigt kostnad. Vad som är bättre av de två kan jag inte ens säga, för båda enheterna är nu tillverkade av specialister. Om du redan har ditt eget träningsrum, kanske det skulle vara bättre, du köper dig själv en ergometer. Om du bor på tredje våningen och tar med dig din racercykel in i lägenheten är en rulltränare lämpligare.

Slutsats - rulltrainer med Zwift

Du kan / har / vill bli montör med en rulltränare. Du kan börja igen. Du kan komplettera. Du kan ta det över vintern. Istället för att äta chips och dricka öl kan du trampa på din favoritserie medan du gör något för din hälsa. Du har möjlighet att ansluta din cykel till andra cyklister och kan mäta dig själv. Testa utbildningsvägar. Arbeta mot ditt mål. Mät dina värden, öka din prestanda. Du har alla tillbehör du behöver - och du behöver inte ens rengöra din cykel eller glida tillbaka i källaren. Rullbussar är inte dyra och passar nästan vilken cykel som helst. Se till att uppgifterna matchar. Du kan ansluta tränare till en app. Inget ursäkt räknas för att hålla dig i form eller för att få dig i form. Rolltränaren ersätter inte en cool turné - men är ett bra tillägg. Håll dig i form!

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda rullträningsprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Elite rulltränare Novo Mag Speed ​​​​111303, vit / röd, FA003510043 *
 • Snabbfästningssystem
 • Nytt justerbart stödsystem
 • 30 mm elastogelvals i diameter
2. Storsäljare
Cykelrulltränare, hopfällbar cykeltränare i stål med...*
 • 【6-växlad inställning】 Den här rullträningscykeln har en 6-stegs reluctance-kontroller som kan stödja 6-växlar....
 • 【Stötdämpning och stabilitet】 Denna rulltränare är utrustad med 4 balansjusteringsenheter, varje balansenhet ...
 • 【Säker och hållbar】 Denna cykelträningsrulltränare är gjord av massivt stål och tål 3330LB, vilket innebär att cykeln kan användas under sport ...
3. Storsäljare
Sportneer Fluid Bike Trainer Stand, inomhuscykelträning...*
 • Jämn tyst spinning: Ljudet från cykeltränaren kommer från två källor: 1. ljudet från motståndshjulet som snurrar...
 • Uppgraderingsträning: Fluid cykeltränare, eftersom själva vätskan är kontinuerlig, känslan av motstånd från pedalerna...
 • Blixtsnabb installation och extrem portabilitet, på Sportneer vill vi att du ska ha det bästa. Av denna anledning, detta...
- € 14,384. Storsäljare
Tacx Boost Bundle – inomhustränare inkl. Garmin...
58 Bewertungen
Tacx Boost Bundle – inomhustränare inkl. Garmin...*
 • LÄTT MONTERING & TRANSPORT: Din cykel är säkert klämd i två enkla steg, det tar sekunder. Efter träning kan du...
 • STABIL OCH REALISTISKT: Trots det lilla fotavtrycket (67,5 x 65 cm) är en mjuk körning möjlig med Tacx Boost. Dessutom har...
 • INGÅR GARMIN SPEED SENSOR 2: Använd Garmin hastighetssensor 2 som ingår i Boost Bundle för att veta hur...
5. Storsäljare
Rulltränare, Sportneer rullträningscykel med 6...*
 • Vrid tyst: Smidig, sömlös design och ljudreducerande motståndshjul gör att du inte behöver höja volymen ...
 • Stabilitet på alla underlag: Jämfört med rullträningscykeln på marknaden använder Sportneer rullträningscykel ...
 • 6 motståndsinställningar: Träna enligt dina idéer med fjärrkontrollen fäst på stången och den breda ...
6. Storsäljare
Tacx Galaxia - rulltränare med patenterat svängsystem...*
 • PATENTERAD GUNGSYSTEM: Tack vare det patenterade svängsystemet är du alltid säker på rullen. Rulltränaren kan...
 • ÅKNING I RULLENS CENTRUM: De så kallade koniska rullarna med sin speciella form säkerställer att din cykel alltid är i mitten av rullen ...
 • DRAGBAR: Tack vare smart teknik kan Galaxia skjutas ihop till en längd av 80 cm. Hur får du din gratisrulle...
7. Storsäljare
SONGMICS rulltränare, magnetisk cykelmotståndstränare...*
 • MYCKET REGN? INGA PROBLEM! Dina träningsplaner bör inte påverkas av dåligt väder. Rulltränaren med 6 justerbara...
 • LÄTT MONTERING OCH DEMONTERING: Med snabbkopplingsmekanismen kan du enkelt fästa din cykel på denna rulltränare. Efter...
 • INGET krångel: Det magnetiska hjulet och den smidigt rullande rullen säkerställer nästan tyst användning utan att störa andra. De...
- € 201,698. Storsäljare
Treniruoklis Elite Suite-T med Riser Block Interactive*
 • Treniruoklis Elite Suite-T med stigblock Interactive
9. Storsäljare
SPORTANA® rulltränare 6 växlar 26-28 tum lastkapacitet 150 kg...*
 • OSTOPPAR: Låt det inte stoppa dig, oavsett om det är intervall-, styrke- eller konditionsträning. Vår SPORTANA rulltränare med...
 • SEX MOTSTÅNDSNIVÅER: Välj mellan 6 olika växlar och gör din träning enkel och individuell. Montera omkopplingsenheten...
 • SNABBT KLAR FÖR ANVÄNDNING: Med hjälp av snabbkopplingen monteras din egen cykel snabbt på den hopfällbara motionscykeln och för inomhusträning på ...
10. Storsäljare
SONGMICS cykeltränare, motionscykel, magnetbroms, med hjul för...*
 • MYCKET REGN? INGA PROBLEM! Dina träningsplaner bör inte påverkas av dåligt väder. Rulltränaren med 6 justerbara...
 • SNABB OCH STABIL: Fäst enkelt din cykel till denna rulltränare med hjälp av snabbkopplingsanordningen. Med 4 halkfria...
 • STÖRANDE LULLER? ALDRIG! När du använder denna magnetiska rulltränare inomhus ger den en skonsam och nästan...
- € 14,38erbjudandet
Neu!
HOMCOM rulltränare inomhuscykel hemtränare cykeltränare...
HOMCOM rulltränare inomhuscykel hemtränare cykeltränare...*
Effektiv: Med denna rulltränare kan du träna effektivt i alla väder.; Halkfri: 5 justerbara...
59,90 €
Neu!
Amagogo 3X svettskydd, svettfångare för cykeltränare,...
Amagogo 3X svettskydd, svettfångare för cykeltränare,...*
För långvarig användning rekommenderar vi handtvätt i varmt vatten under .
35,99 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Källor:
https://www.fahrradmagazin.net/testberichte/rollentrainer-test/
https://roadcycling.de/rennrad-ausruestung/tests/trainingsgeraete/rollentrainer-kaufen-ratgeber


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 3.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning