Stekspruta - bra kökshjälpare för kött och fisk

EXTSUD 60 ml grillstekkspruta med 3 nålar, i rostfritt stål 304 för alla delar grill marinadspruta kryddspruta Kökshjälp för grillkött köttbiff med sylt, FDA-certifiering MULTI-WAY

Stekt sprutan - bra kökshjälp för kött, fisk och Co. Den läckra doften från köket när du förbereder en stek eller en utsökt fiskrätt! Underbar! Det får munnen att vattna. För att sådana rätter ska få rätt konsistens - helst krispiga på utsidan och underbart saftiga på insidan - är en rostningsspruta ett mycket användbart köksredskap förutom kunskap om matlagning.

Premiala - Den enda marinadsprutan i rostfritt stål 304 för alla...Ofargo köttspruta i rostfritt stål med 3 marinad injektionsnålar...OFG köttspruta gjord av 304 rostfritt stål, med 4 marinadnålar för...Köttspruta marinad spruta, BBQ stekspruta 60ml med 3...Ofargo köttspruta gjord av 304 rostfritt stål, med 4 marinadnålar...EXTSUD 60ml BBQ-rostspruta med 3 nålar, i rostfritt stål 304 för...Pulled pork-set inklusive köttspruta, stekspruta i rostfritt stål...B.PRIME marineringsspruta INOX 60 mlKöttspruta, marineringsspruta, stekspruta, 304...60 ml BBQ marinad spruta rostfritt stål stekspruta med 3...
32,95 €24,99 €21,24 €15,96 €34,99 €16,99 €Kontrollera prisKontrollera pris16,99 €15,98 €
Premiala - Den enda marinadsprutan i...*Ofargo köttspruta i rostfritt stål med 3 ... *OFG köttspruta av 304 rostfritt stål, med 4 ... *Köttspruta, marinadspruta, BBQ-stekspruta...*Ofargo köttspruta av 304 rostfritt stål, med 4 ... *EXTSUD 60 ml grillspruta med 3 nålar, i ... *Pulled Pork Set inklusive köttspruta, ... *B.PRIME marineringsspruta INOX 60 ml *Köttspruta, marineringsspruta, stekspruta,...*60 ml BBQ marinad spruta rostfritt stål stekspruta...*
◼️ Den hållbara kryddsprutan från Premiala är ...◼️ Säkert och hälsosamt köks-/grillverktyg - Alla komponenter...◼️ Säkert kök / grillverktyg = 100% säkert och hälsosamt: 304 ...◼️ 【100% säkra och friska köks- / grillverktyg】: Alla ...◼️ Köksgrillverktyg = 100% säkert och hälsosamt: 304 rostfritt stål ...◼️ EXTSUD -rostspruta kan användas universellt för marinering ...◼️ FÖR FÖRBEREDELSE OCH FÖR ATT NJUTA: 60 ml-marineringssprutan...◼️ Märkesprodukt från B.PRIME◼️ ➨ Högkvalitativa material➨ 304 rostfritt stål för ...◼️ ♥ 【Köttspruta för marinad】: ...
◼️ Premiala 60 ml marinadespruta injicerar kryddor och ...◼️ Läcksäker och robust i många år - metallisk...◼️ Läckagesäker och robust i många år: metallisk ...◼️ 【3 typer av nålar och en marineringsborste】 Två 14-14.5 cm ...◼️ Läckagesäker och hållbar i flera år: 100% ...◼️ Tillverkad av hållbart rostfritt stål. För marinering ...◼️ 3 TYPER AV NÅLAR: En 15 cm nål med 12 hål säkerställer...◼️ Enkel marinering - krydda stekar, fisk, bakverk, etc. från ...◼️ ➨ Lätt att använda➨Ergonomisk tråddesign, enkel ...◼️ ♥ 【304 rostfritt stål】: Nifogos grillspruta ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
32,95 €24,99 €21,24 €15,96 €34,99 €16,99 €Kontrollera prisKontrollera pris16,99 €15,98 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 5 juni 2023 17:03 Länkar leder till Amazon.de | Källa / foto: Amazon API

Med hjälp av rostningssprutan kan kryddblandningar och vätskor lätt hällas över maten eller direkt i det drabbade köttet. Det finns inga gränser för din fantasi! Läckra doftande örter med grönsaksbuljong eller heta kryddor med köttbuljong kan läggas i rostningssprutan och "injiceras" direkt i vävnaden. Så lyckas den perfekta söndagsristningen, menyn för en fest eller läckra marinader för den kommande grillsäsongen.

Stekt spruta

Ett enkelt och tillförlitligt köksredskap. Förutom goda ingredienser, engagemang och passion kräver matlagning tid och de enklaste möjliga stegen. Steksprutan avlastar arbetskocken och gör det också enklare. Olika köksredskap krävs för olika typer av kött och rätter.

Det beror främst på vad som ska förberedas. Beroende på köttstyp kan du använda en av de två varianterna av en stekspruta.

Den mycket klassiska rostningssprutan ser ursprungligen ut som en stor injektionsspruta. Den enda skillnaden är en trubbig punkt och ingen nål. Stekt sprutor är ofta försedda med en skala som gör det lättare för kocken att göra rätt portionering.

Den andra varianten av rostsprutan liknar en lavemangsspruta. Denna har en lång spets och en separat gummikropp, liknande den för en bälg. Denna typ av stekspruta är särskilt populär eftersom du bara behöver en hand för hantering, vilket gör arbetet mycket enklare.

De flesta steksprutor innehåller också ett mycket robust sprutmunstycke. Såsen, buljongblandningen eller kryddjusen kan tillsättas direkt till maten eller direkt i köttet.

Mångsidig hjälpare för rostad spruta

På grund av den enkla hanteringen kan resultatet kokas jämnt. Om du lägger till kryddblandningen direkt i kött, fisk eller fjäderfä blir köttet saftigt och genomgående kryddigt. Under rostning och beredning kan såsen absorberas och fördelas jämnt över maten. Detta har inte bara fördelen att beredningen är väl distribuerad, men förhindrar också att alltför mycket sås flyr out oanvänd.

Du kan enkelt göra dina egna kryddblandningar i alla smaker. Här kan du smaka i lugn och ro och skapa rätt smak. Vad sägs om en honung- och senapsblandning? Något exotiskt blandat med en liten kryddighet. Eller något sött med socker och fruktjuice för den där extravaganta smaken? Det finns inga gränser för fantasin och det som smakar bra är tillåtet.

Fördel: Den förlängda "injektionsnålen" minskar risken för att du bränner händerna på en het spis eller ugn.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Bearbetning av rostade sprutor

Som med alla redskap i köket finns rostningssprutan i olika utföranden och därmed också prisklasser. Fyllningsmängden är ofta densamma för rostade sprutor. Det här är cirka 50 ml. I de flesta fall är inget mer nödvändigt. Om så är fallet måste du fylla rostningssprutan i två steg.

Skillnaden som påverkar priset är i kvaliteten. Billiga steksprutor är vanligtvis gjorda av plast. Det betyder att de inte är exakt värmebeständiga och snabbt kan skadas. Behållarna i de billiga modellerna är mestadels transparenta och har ibland 2 hål i "nålen".

Mellanslagssegmentet har ett mer gediget utförande. Det finns upp till fyra hål i ”nålen” här, vilket möjliggör ett bättre flöde. Den övre priskategorin kännetecknas framför allt av högkvalitativt utförande - mestadels av rostfritt stål. Många av dessa steksprutor kan till och med läggas i diskmaskinen efter användning, vilket minskar rengöringsarbetet avsevärt.


Hon tar hand om mängd

Vill du ha en utsökt, extravagant meny för ett speciellt tillfälle? Stekt sprutan erbjuder den perfekta möjligheten. Vad sägs om en snabb anka á l'Orange, till exempel?

[list style = "star-orange"] [list_item]Beredning av snabb anka á l'Orange[/ list_item] [/ list]

Ankabenen bör vara brända tills de har en gyllenbrun hud. Fettet kan tas bort med en kökshandduk. Rostningssprutan är fylld med apelsinlikör, som Cointreau. Injicera direkt i benet. Beroende på ugnens kraft måste benen koka i några minuter. Likören sprider sig inuti och ger en underbar orange ton i spel. Utsökt. Detta passar bra med ris, en utsökt sallad och läckra sidrätter som understryker den orange smaken.


En oumbärlig hjälpare under grillsäsongen

Du kan känna det från trädgårdarna: grillsäsongen har börjat och lukten av den stekta maten gör dig hungrig! Perfekt om du enkelt kan göra marinaderna till maten själv och lägga dem direkt i köttet. Stekt sprutan säkerställer ett jämnt resultat. Den kryddiga marinaden kan tränga in i köttets porer genom små punkteringar.

Marineringssprutor, som också faller under kategorin steksprutor, är en verklig fördel för grillmästaren. Med detta hjälpsamma redskap blir den grillade maten allt annat än blid och torr. Stekt sprutan har därför visat sig särskilt när det gäller smaken av stekt mat.

Om du bara "gnuggar" köttet med marinad innan du grillar, kan den kryddiga smaken inte utvecklas inuti. Köttet är kryddigt på utsidan, men ganska smaklöst på insidan. Det behöver inte vara det! Steksprutan gör att marinaden kan tränga igenom djupare delar av köttet. Detta är särskilt fördelaktigt eftersom det tillåter en viss saftighet. Steksprutan är därför idealisk för kött som redan är torrt, till exempel kalkon.

Rengöring av steksprutan

Efter det stora nöjet kommer det irriterande städnings- och städarbetet. Så att du inte investerar tråkig tid här är rostningssprutan till och med diskmaskinssäker i bästa fall. Detta är dock endast fallet om detta meddelande anges i bruksanvisningen. Underlåtenhet att göra det kan leda till fula skador eller i värsta fall till och med förstörelse av rostsprutan.

Om steksprutan inte är diskmaskinssäker på grund av dess natur kan du bara rengöra den för hand. Torkade kryddor och marinader kan verkligen förstöra ditt humör. Med ljummet vatten och diskmedel - låt det helst sugas kort - kan resterna lätt lösas upp.

Skölj slutligen med rent vatten så att inga tvättmedelsrester lämnas kvar. Korrekt rengöring är viktigt så att steksprutan upprätthåller ett hygieniskt skick och är redo för nästa användning.

Hitta i toppen 🔟 de bästa och mest sålda produkterna för rostningssprutor 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Winfred Nålinjektion, rostfritt stål, silverfärgad, 27.8 cm
36 Bewertungen
Winfred Nålinjektion, rostfritt stål, silverfärgad, 27.8 cm*
 • INJEKTION OCH INANDNING: Såspäron skapar starkt sug. Hon kan enkelt samla upp heta vätskor. Fästa...
 • Bästa kvalitet: materialet i kökssprutan är tillverkat av 100% livsmedelsgodkänd silikon och 403 rostfritt stål, luktfritt, giftfritt och ...
 • Lätt att rengöra: Livsmedelskvalitet 304 rostfritt stål för att förhindra rost. Spetsen och nålen är avtagbara och lätta att rengöra...
2. Storsäljare
KC BLUE Traditionell såsspruta, glas, transparent/gul,...*
 • BEKVÄMT: Förfina och perfekta stekar med denna glasrostpressare. Den har utmärkt sugkraft och...
 • Funktionell: Denna såsspruta är idealisk för varma ugnar eftersom den kan användas vid temperaturer på upp till 180 °C. Hon...
 • Stor kapacitet: Den extra långa pipetten med den droppfria designen gör det lätt att suga och klämma. Den 30 cm långa sprutan kan...
3. Storsäljare
EXTSUD 60ml BBQ-rostspruta med 3 nålar, i rostfritt stål 304 för...
1.587 Bewertungen
EXTSUD 60ml BBQ-rostspruta med 3 nålar, i rostfritt stål 304 för...*
 • EXTSUD-sås kan användas universellt för att marinera olika kötttyper och även för bakning.
 • Tillverkad av slitstarkt rostfritt stål. För att marinera kött: Lämplig för fläsk, nötkött, kyckling, fågel, fisk,...
 • Rengör bara det. Du kan skruva ner nålarna igen och de är då lätta att tvätta.
4. Storsäljare
Köttspruta marinad spruta, kött spruta rostfritt stål set,...*
 • ➤ Säkerhet: Vårt suglock och grillborsthuvud för kalkoninjektion är gjorda av 304 rostfritt stål och silikonmaterial i ...
 • ➤Bekväm: Grillsatsen som suger såsen, oljan, smöret etc. med det starka suget. Samla enkelt vätskor i...
 • ➤ Hållbarhet och lätt att rengöra: Livsmedelskvalitet 304 rostfritt stål. Korrosions- och högtemperaturbeständighet. Glödlampan och...
5. Storsäljare
Winfred Turkiet Baster stekspruta Köttspruta BBQ...*
 • 【Leverans omfattning】 Injektornål i rostfritt stål och rengöringsborste ingår. Enkel rengöring tack vare den medföljande borsten.
 • 【Material】304 rostfritt stål för spruthylsa och nålar. Och med hög temperaturbeständighet behöver du inte oroa dig...
 • 【Bra design】Turkey Frying Squirter skapar stark sugkraft. Låter dig enkelt samla upp heta pannvätskor. att fästa...
6. Storsäljare
Amazon Basics - Premium köttspruta för marinad eller stek...*
 • Hållbar och skarp
 • Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet
 • 2 professionella nålar för marinad
- € 10,057. Storsäljare
RÖSLE marineringsspruta, högkvalitativ spruta för 50 ml ... *
 • RÖSLE marineringsspruta: högkvalitativ matlagningsspruta för att injicera marinad i kött som fågel, nötkött och fläsk - för alla de höga ...
 • Kortare marineringstid: Marinaden kan injiceras direkt i köttet med hjälp av nålen - marinering med en mer intensiv arom
 • Friteringssprutan rymmer 50 ml vätska - skala i ml och fl oz - den avtagbara nålen är försedd med ett snabbfäste
8. Storsäljare
Ofargo köttspruta i rostfritt stål med 3 marinad injektionsnålar...
5.112 Bewertungen
Ofargo köttspruta i rostfritt stål med 3 marinad injektionsnålar...*
 • Säkert och hälsosamt köks-/grillverktyg - Alla komponenter är allmänt erkända som säkra: 304 rostfritt stål för sprutkropp och...
 • Läcksäker och robust i många år -- metalliskt material tillverkat av kulinariskt rostfritt stål / zinklegering (en liten tung ...
 • Saftig, mör och läcker i varje tugga - vår matinjektor är stabilt byggd för att leverera smaker av Thanksgiving/julkalkon,...
9. Storsäljare
Rostfri köttspruta, marineringsspruta, BBQ-stekningsspruta med...
928 Bewertungen
Rostfri köttspruta, marineringsspruta, BBQ-stekningsspruta med...*
 • ➹【Utmärkt material】 Tillverkad av 304 rostfritt stål, det är icke-oxiderande och inte lätt att bryta och motsvarar en lång livslängd....
 • ➹【60 ml marineringsspruta i rostfritt stål】 Stor kapacitet för fullständig marinering på en gång. Du kan också använda marineringssprutan...
 • ➹ 【Lätt att ta isär och lätt att rengöra】 Köttsprutan kan enkelt tas isär i delar som lätt kan skruvas loss ...
10. Storsäljare
Ofargo köttspruta marinad spruta, köttinjektorer för...*
 • Absolut aldrig spricker - Marinade Injector använder ett hållbart och livsmedelsklassat material för produktion, sprickor kommer aldrig att uppstå igen
 • Ökat tryckområde - Tryckytan på köttinjektorsprutan har ökats, vilket gör att du enkelt kan injicera sås i köttet
 • Exakta skalmarkeringar - köttinjektorfat markerar en exakt skala, exakt kontroll av mängden sås för att säkerställa att ...
Neu!
mumbi 36833 stekspruta marinad spruta kryddspruta...
mumbi 36833 stekspruta, marinadspruta, kryddspruta...*
Idealisk för stekar, pulled pork, biffar, kyckling, kalkon och mer.; Kanylerna i rostfritt stål är särskilt vassa och hållbara.
9,79 €
Neu!
Rostspruta för kalkon av kommersiell kvalitet,...
Kommersiell kalkonstekningsspruta,...*
Silikon Kryddpump Storlek: 31 x 6cm; Tillverkad av rostfritt stål och silikon, lätt och bärbar.
8,45 €
Neu!
JUJNE BBQ kalkon stekspruta med mått stekspruta...
JUJNE BBQ kalkon stekspruta med mätande stekspruta...*
[Lätt att rengöra] Rengöring är lätt att rengöra med vatten. Kan diskas i diskmaskin; Användbart: Mycket användbart grillredskap.
9,78 €
Neu!
Wilton Easy Flex Silikonugnsspruta
Wilton Easy Flex silikonugnspanna*
Motståndskraftig mot fläckar och lukter; Enkel och praktisk förvaring
117,81 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 5.06.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*