Skifferplattor | Servering och dekoration med skifferplattor

Foto av författaren

Patrick

skiffer

Eleganta svarta skifferplattor

Om du gillar att dekorera eller laga mat kan du hantera skifferplattor. Skiffer för matporr eller matbloggar ser väldigt bra ut. Du har nog sett sushi på vackra svarta skifferplattor. Här får du mitt intryck av det.

Vad är skiffer exakt?

Skiffer är en naturlig produkt!

Skiffer skapas genom värme, tryck och rörelse. Sammanflödet av massor av lerslam och tryck som applicerades på ytan stelnade lerstenen. Den senare bildandet av bergen bidrog till att skiffer ser ut som om vi känner det idag genom sidotryck. Högkvalitativa, trombocytformade mineraler har skapats genom kristallisering under tryck från geotermisk energi. Som ett resultat har den ursprungliga lerstenen upplevt nya strukturer, foliering kan fortfarande observeras i dagens berg efter flera tusen år.

** Om du vill lära dig mer om bildningen av skiffer och dess olika arter rekommenderar vi detta Slate Post. **

Skifferplattor från BonAura 

BonAura® ARDESIA set med 6 skiffer 20x30cm - skiffer...
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 BonAura® ARDESIA set med 6 skiffer 20x30cm - skiffer... BonAura® ARDESIA set med 6 skiffer 20x30cm - skiffer...* För tillfället inga recensioner 19,45 €

Du kan få skiffer från Amazon och ha naturliga kanter. När de används ger dessa skålen eller dina idéer ett ädelt, elegant och tyst utseende. 

Skifferplattorna från 6-uppsättningen är mångsidiga.

- som serverings tallrikar förrätter, huvudrätter eller desserter

- som en platta och dalbana

- för dekorativa mönster eller placemats

Skifferplattorna som bufféplattor är värmebeständiga och tvättbara med varmt vatten. På grund av ojämn yta kan diskarna inte glida. De små fötterna under skifferen skyddar bordets yta och låter skifferen flyta lätt.

Produktuppgifter
Material: 100% naturlig skiffer
Mått: L: 30cm x B: 20cm x H: 0,5cm
Färg: Svart
Specialfunktion: naturlig skiffermat lämplig

Skifferna kom väl förpackade. Varje skiffer packades i 2 bubbelförpackning. Varje skiffer är strukturerad annorlunda på kanten och har små skillnader i tjocklek. Det är en naturlig produkt. Skifferna har alla 4 små fötter.

Idéer för att använda skiffer

  • Du har bjudit in gäster till middag och du kan ordna maten på ett annat och elegant sätt med det naturliga skifferet. 
  • Skifferna som Serveringsfat använda när du tittar på filmer.
  • Har du en matblogg eller använder du produktfotografering?
  • Använd de svarta skifferplattorna för dina produkter. De ser mer elegant ut och elegant iscensatt.
  • Bygg dig själv en liten fotosats för produktfotografering, där du placerar underjordisk, bakgrund och sidovägg som en fotolåda med skifferplattor.
  • Du kan använda skifferna för information. Märk skifferen med krita eller liknande tvättbara stift.
  • Använd skifferplattor för dina deco-idéer som en dalbana eller bakgrund i ditt hem eller bostad.

Beställ skiffer online

Det finns för närvarande en rabattkampanj som pågår till slutet av december 2019. Du kan spara 10% med koden "ETests10" eller beställa här direkt. [affcoups id = "120946"]

BonAura® ARDESIA set med 6 skiffer 20x30cm - skiffer...

Slutsats - skifferplattor

Jag tror att de kan missbrukas eller användas där de är avsedda för dem. Som en gåvaidé är det också en bra sak, för det är verkligen inte så många plattor som finns i hushållet.


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

1 tanke på “skifferplattor | Ordna och dekorera med skiffer "

Schreibe einen Kommentar