Snabb laddning med strömförsörjning | USB-PD | 65W UGREEN Snabbladdare

Foto av författaren

Patrick

Snabb laddning med kraftleverans

Med den nya standarden USB PD snabb laddning startar snabb laddning med Power Delivery utan Snabbladdningsteknik för enheter med USB-C Förbindelse. Laddarna med USB-PD känner igen vilken effekt slutenheterna kan laddas med. 65 watt maximalt är standarden här för snabb laddning av smartphones och bärbara datorer. Jag testar min första 65 watt snabbladdare från UGREEN. - Snabb laddning med strömförsörjning | USB-PD | 65W

USB-PD och USB-C

USB-C är den senaste standardensom finns i fler och fler slutenheter. USB-C ger högre och snabbare dataöverföringshastigheter, samt snabb laddning av slutenheterna genom att justera maximal watt Strömförsörjning (USB-PD). Att ladda bärbara datorer med 65 watt via USB-C (USB-PD) kommer att ersätta strömförsörjning från olika tillverkare för laddning av bärbara datorer. Jag tycker att det är bra och lättare.

65 watt PD snabbladdare från UGREEN

den Snabb laddning med kraftleverans med GaN X 65w snabbladdare av UGREEN. Här är fakta och specifikationer för PD-snabbladdaren:

Specifikationer:

Artikelnummer : CD217 EU-VERSION | Ingång: 100-240V ~ 50 / 60Hz 1.8A Max |
USB-C-utgång: 5.0V = 3.0A | 9.0V = 3.0A | 12.0V = 3.0A | 15.0V = 3.0A | 20.0 = 3.25A | 3.3-21.0V = 3.0A
Maximal effekt: 65.0 Watt

mer uppgifter och med vad UGREEN annonserar:

Blixtsnabb laddning: UGREEN USB C-laddare 65W, kompakt och kraftfull laddare, stöder Power Delivery 3.0, Quick Charge 4.0 / 3.0, SCP, AFC, PPS för snabb laddning.

Med denna strömförsörjning kan MacBook Pro 13 tum laddas helt på cirka 1.8 timmar. Perfekt för alla dina enheter. En för alla: USB-C-laddaren är kompatibel med nästan alla enheter, t.ex. B. Kompatibel med MacBook Pro, MacBook Air 13", HP Spectre, Huawei MateBook, Samsung NoteBook, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max, AirPods Pro och Samsung Galaxy S20/S10/Note 10, Huawei P40/P30 Pro/Mate 30, Mate20, Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Note etc.

Mindre men starkare: På grund av den använda GaN-tekniken är den mindre än konventionella laddare. Med måtten 5,2 cm x 5,2 cm x 3,2 cm och en lätt vikt på 68 g kan du ta den med dig överallt. Med GaN-tekniken kan USB-C PD-laddaren också minska strömförbrukningen och öka laddningseffektiviteten.

Säker och pålitlig: USB-C PD-snabbladdaren är utrustad med ett intelligent chip för att skydda dina enheter från kortslutning, överspänning, överhettning och överström, vilket garanterar säker laddning. GaN Tech: Med den nya GaN-tekniken kan laddaren överföra elen mer effektivt, det betyder också att mindre energi slösas bort och mindre värme genereras.

Bilder: 65w PD-laddare från Ugreen

Testa och använd snabb laddning med Power Delivery 65w från UGREEN

Laddaren kommer tyvärr levereras utan kabel! en USB-C till USB-C Kabel är nödvändig här. Jag har redan en i mitt hushåll (var med Kraftbank från Aukey ingår). Designen är normalt tjock i kvadratisk och svart, men ändå relativt liten, men inget speciellt. Det finns bara en USB-C (PD) utgång. Jag kan inte säga om du kunde ha tagit in extra anslutningar, om tekniken skulle ha tillåtit det eller om det bara var möjligt på grund av designen.

En en annan UGREEN 65W PD-laddare med 4 portar

Min smartphone Huawei P30 Pro Jag laddar med den ursprungliga Huawei 40W-laddaren genom Super Charging från Huawei, jag laddar smarttelefonen in 25 Minuten till ca. 30% Lastkapacitet. Jag kommer med snabb laddning med Power Delivery via 65W UGREEN Fast Charger 40% vid ca. 30 Minuten. Jag kommer fortfarande att testa andra enheter. I Kraftbank från Aukey(26.000 65) och samma Huawei-laddare behöver jag en hel dag tills den är fulladdad. Jag är nyfiken på hur snabbt den laddas med UGREEN XNUMXW PD-laddaren.

Fler produkter från UGREEN


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 1.03.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar