Helautomatisk kaffemaskin | Köpa Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass eller EQ.9?

Patrick

Inga kommentarer

Siemens EQ.6 Plus extraklass
Siemens EQ.6 Plus extraklass

Här kan du ta reda på varför jag väljer kaffemaskinen Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass (TE657F03DE) för 800 € bestämt. Hur gick det till slut med att jag ägde en helautomatisk kaffemaskin i mitt sökande och efterforskningar? Varför inte det Siemens EQ.9 eller EQ.6 S100? Kanske kan du förstå mina tankebanor och perspektiv och om du själv letar efter en helautomatisk kaffemaskin så hittar du lite information här!

- € 260,62

Varför varumärket Siemens - helautomatisk kaffemaskin?

De många märkena som DeLonghi, Jura, Melitta, Saeco, Philipps har förvisso också bra helautomatiska kaffemaskiner, men Siemens är med dem EQ-serien Har legat i framkant av bra helautomatiska kaffemaskiner länge och kallas för non plus ultra, enligt min forskning. Positiv feedback, design, funktionalitet, enkelhet etc fick mig att hålla fast vid varumärket Siemens och hitta rätt modell för mig.

Helautomatiska kaffemaskiner - jämförelse

Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s700 TE657503DE, för många...Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s300 TE653501DE, för många...Siemens kaffemaskin EQ.9 plus connect s500 TI9558X1DE,...Siemens TE657FO9DE, TE657F09DE, BlkSiemens kaffemaskin EQ.700 integral TQ707D03,...Siemens isolerad mjölkbehållare TZ80009N, freshLock lock,...Siemens BRITA Intenza vattenfilter TZ70033A, minskar...Miele CM 6160 MilkPerfection helautomatisk kaffemaskin - OneTouch för...Miele CM 5410 Silence helautomatisk kaffemaskin - Med OneTouch for Two,...De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65.W kaffemaskin med...
812,18 €679,00 €1.099,00 €Kontrollera pris1.173,85 €30,85 €25,80 €Kontrollera prisKontrollera pris749,00 €
Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s700...*Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s300...*Siemens kaffemaskin EQ.9 plus connect s500...*Siemens TE657FO9DE, TE657F09DE, Blk*Siemens kaffemaskin EQ.700 integral...*Siemens isolerad mjölkbehållare TZ80009N,...*Siemens BRITA Intenza vattenfilter...*Miele CM 6160 MilkPerfection kaffemaskin -...*Miele CM 5410 Silence helautomatisk kaffemaskin - Med ... *De'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65.W ... *
◼️ SensoFlow System Maximal arom tack vare alltid idealisk och...◼️ EQ.6 plus. Ett stort urval av kaffespecialiteter....◼️ EQ.9 plus. Perfekt kaffe. Perfekt anpassad till dig: ...◼️ TFT-färgskärm◼️ En lysande full touch-skärm i kombination med en ...◼️ Isolerad behållare med högkvalitativ metallyta◼️ Nyfiltrerat vatten för full kaffenjutning tack vare...◼️ Ej tillämpligt◼️ Miele◼️ ENKEL ANVÄNDNING: Stor 3,5-tums TFT-färgskärm och 6 ...
◼️ CoffeeSelect Display Genom att lätt vidröra sensorfälten...◼️ Testad av Stiftung Warentest och betygsatt BRA (2,2)...◼️ Fungerar med Alexa: Individuell njutning på riktigt ...◼️ Programmering av alla kaffespecialiteter◼️ Upptäck ett brett utbud av internationella...◼️ Håller mjölken sval i flera timmar utan kvalitetsförlust◼️ Speciellt utvecklad för Siemens helautomatiska kaffemaskiner◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ LATTECREMA SYSTEM: Patenterat mjölkskumningssystem för...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
812,18 €679,00 €1.099,00 €Kontrollera pris1.173,85 €30,85 €25,80 €Kontrollera prisKontrollera pris749,00 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senaste uppdatering den 2 december 2023 13:50 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Vilket är det bästa priset för en helautomatisk kaffemaskin och för min budget?

Om du bara har en begränsad budget för en helautomatisk kaffemaskin, dikterar din budget redan det begränsade urvalet av helautomatiska kaffemaskiner. Helautomatiska kaffemaskiner finns i prissegmentet från 300 € - 2000 € och skiljer sig åt i många funktioner och utrustning. I mitt fall fanns det maxgränsen för Helautomatisk kaffemaskin Siemens EQ.9 S700 Connect beroende på modell ingick detta 1.400 € - 2000 €.

Vilka funktioner och utrustning behöver jag på min helautomatiska kaffemaskin?

Här kommer vi till det viktigaste med att köpa en helautomatisk kaffemaskin! Jag har mycket själv forskat på nätet, för att ta reda på vilka funktioner som generellt kan finnas i en helautomatisk kaffemaskin och vilka jag skulle vilja ha.

En enkel rengöring måste ges. från Kannfunktion man läser mycket. Ett DUBBEL funktion för en GÖR 2 koppar samtidigt. Ett automatiskt mjölkrengöringssystem är en fördel för mjölkdrycker som cappuccino eller latte macchiato. Av en separat eller integrerad mjölkbehållare man läser också mycket. Valet av fördefinierade kaffespecialiteter och skapa profiler. Kontroll av Kaffeintensitet, vattnet, mängden kaffebönor och mycket mer kan läsas.

Utrustning som WLAN och styrning via Appen är ytterligare höjdpunkter som är tillgängliga. Det finns mycket i design Plast eller metall beroende på pris och modell. Ju mer du känner till modellernas funktioner, desto mer kan du begränsa vad du behöver och inte. Som ett resultat blir ditt urval av helautomatiska kaffemaskiner mindre och mindre och du kommer att se om det du behöver för din helautomatiska kaffemaskin är genomförbart med din budget, eller om det bör ökas lite eller om du gör kompromisser .

- € 260,62

Varför köper jag Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass kaffemaskin (TE657F03DE)?

Siemens EQ.6 Plus extraklass

Med den kunskap jag hade efter att ha forskat på helautomatiska kaffemaskiner kunde jag nu bättre särskilja och särskilja vilka Siemens helautomatiska kaffemaskiner skulle vara. Jag hittade också andra skillnader i Siemens helautomatiska kaffemaskiner som påverkade mitt beslut.

Varför inte en lägre modell av EQ.6?

Oavsett om Siemens EQ.5 eller bara S100, S300 eller S500, det saknades alltid något. Det är inget tryck på de nedre Siemens helautomatiska kaffemaskinerna, det finns bara där 15 bar tryck. Den EQ.6 S700 har 19 bar tryckJag vet inte om detta verkligen är relevant för kaffesmaker osv, men det har bara mer. Fördefinierade kaffespecialiteter det finns färre. Inser att de lägre modellerna bara vanligt kaffe som DUBBEL lock Att ha (2 koppar samtidigt) och inte specialmjölk var också mycket viktigt.

den "PLUS" gör redan skillnad med Siemens EQ.6, som nämnts ovan. den "extralektion " har en kannafunktion och en extern mjölkbehållare. Alla som uppmärksammar utseendet får med Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass mycket rostfritt stål och ingen plast.

Här kan du redan nu se vilken skillnad det gör att inte köpa en lägre version av EQ.6 eller utan PLUS.

Siemens EQ.6 S700 Plus extraklassutrustning

Här är några punkter vad den helautomatiska kaffemaskinen innehåller och kan göra:

 • har en droppbricka som orsakar mindre stänk
 • automatisk ångrengöring av mjölksystemet efter varje användning
 • Fler förinställda kaffespecialiteter (Americano och Flat White) "PLUS"
 • en extrashot espresso för en starkare smak
 • Beröringskänsla
 • konstant bryggningstemperatur
 • Användarprofiler för personliga drycker
 • Kaffesked för extrafacket för malet kaffe
 • Avkalkningsplatta
 • Teststickor för att bestämma vattnets hårdhet
 • Bruksanvisning och noteringar
 • Rengöring tablett
 • Mjölkslang med förlängning
 • mycket tyst kvarn
 • bra skummunstycke
 • Två koppar (på samma gång)
 • Stor doft
 • flyttbar brygggrupp
 • enkel operation
 • 4 användarprofiler "PLUS" som kan skapas
 • Mjölkbehållare av rostfritt stål ingår i leveransen "extraKLASSE"
 • Pot funktion "extra klass"
 • Upplyst koppställ
 • rostfritt stål av hög kvalitet
 • Espresso, mjölkkaffe och liknande smakar väldigt gott
 • Enkel och grundlig rengöring
 • bönbehållaren
 • vattenfilter
 • vattentank

Har Siemens EQ 6 plus S700 en burkfunktion? - Ja hon har!
Vad betyder oneTouch DoubleCup? - 2 koppar lock

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

- € 260,62

Varför köper jag inte den förstklassiga Siemens helautomatiska kaffemaskinen EQ.9-serien

I EQ. 9-serien ( Dirks erfarenhetsrapport om EQ.9) kan du göra justeringar i dryckerna mycket mer exakt. I den EQ.6 Plus extra klass du har bara fördefinierade parametrar med små hopp. Behöver jag kaffe med 280ml eller 290ml med EQ.9? Det här är justeringar som jag kanske gör en gång och sedan aldrig igen. Mina koppar är alltid olika och för mig räcker justeringarna som med den ena EQ.6 Plus extra klass Där kan du välja mellan small, medium och large (som var och en kan justeras ytterligare från fördefinierade mängder i ml).

- € 260,40
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X1RW kaffemaskin med...
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X1RW kaffemaskin med...*
Dubbel dricköppning: För en eller två drinkar samtidigt med en knapptryckning; Tyst förberedelse av Siemens...
1.620,89 €

Du har med EQ.9 en riktig touchdisplay, en tystare kvarn, beroende på modell, en extra kvarn och bönbehållare. Barista-läge för finare justeringar. Styrning via APP är möjlig. En integrerad extern mjölkbehållare. Dessutom många andra trevliga funktioner för ett pris 1400 € till 2000 €.

Jag behöver bara inte en massa funktioner eller utrustning eller är avgiften för € 800 till ett minimum av € 1400 inte värt det i mina ögon eller så ser jag inte att jag ofta använder dem i vardagen.

Varför den integrerade mjölkbehållaren i Siemens EQ.9 inte är för mig.

Mjölksystemet är det viktigaste i mina ögon och hur jag ser på det i vardagen. Jag kunde inte föreställa mig att ta ut den här externa mjölkbehållaren ur kylskåpet varje dag, fylla den vid behov och koppla in den i den helautomatiska kaffemaskinen. Rengöringen av mjölkbehållaren måste då också vara.

I Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass du har en extern mjölkbehållare medföljd, men du behöver inte använda den. Här har du en lång slang med sugrör, som du enkelt kan lägga i en mjölkkartong bredvid den helautomatiska kaffemaskinen och ta av mjölk. Efter det är allt du behöver göra att torka av sugröret en kort stund, så löser det resten automatiskt mjölkrengöringssystemm av kaffemaskinen efter varje utmatning av mjölk.

Jag använder bara den externa mjölkbehållaren i rostfritt stål som droppbehållare för att rengöra den helautomatiska kaffemaskinen varje gång den startar. Detta ser mycket bättre ut när det alltid ligger under kaffet. Med EQ.9 skulle du behöva köpa denna slangadapter med sugrör som tillvalatt använda denna applikation som med EQ.6 Plus extra klass att kunna ha.

Siemens EQ.6 Plus extraklass

Senast här ser jag ingen fördel med EQ.9 och dess integrerade mjölkbehållareför jag skulle aldrig använda den så, mer jobb med att städa och köpa en slangadapter + det väldigt höga priset på den helautomatiska kaffemaskinen med överflödigt mervärde för mitt bruk. Siemens helautomatiska kaffemaskin EQ.9 hamnade helt i mig nu! de Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass helautomatisk kaffemaskin var nu den bästa helautomatiska kaffemaskinen som passade mig och mina idéer. Priset av 800 € funkar alldeles utmärkt för mig! – Kodord för VM-spelspel: coffeeeee

Kort sagt: Den som inte är en komplett kaffeentusiast, letar efter en helautomatisk kaffemaskin för ett 4- eller 5-personers hushåll, dricker mer mjölkspecialiteter än kaffe och vill ha mer eller en stor kanna enkel rengöring av maskin och mjölksystem, kan säkert använda denna enhet grepp!

Den helautomatiska kaffemaskinen Siemens EQ.6 Plus extraklass (TE657F03DE) i vardagen

Jag har använt denna helautomatiska kaffemaskin i drygt två månader nu och jag ångrar inte att jag köpte den. Det har blivit en liten ritual att slå på EQ.2 Plus extraklass för den första kaffeutdelningen. Jag saknar absolut inte en app eller WiFi som i EQ.6 eller tror att det skulle vara coolt nu.

Den lilla detaljen i dubbel utmatning av mjölkspecialiteter: Vill du ha en stor kanna cappuccino eller 2 koppar samtidigt? Den här fungerar utmärkt och jag använder den mycket, med en annan hade bara rent kaffe varit möjligt som dubbeltäcke. Höjden på kaffeutmatningen är också bra för stora koppar, tyvärr inte tillräckligt hög för min termometrar, men inte så viktigt här. Att hantera mjölkkartongen och mjölksystemet är enkelt och som det är tänkt.

den EQ.9 eller andra helautomatiska kaffemaskiner med integrerad mjölkbehållare skulle ha varit ett dåligt köp eller slöseri med pengar. Displayen och fördefinierade kaffespecialiteter + 4 profiler som kan skapas är helt tillräckliga. Mjölkskummet var fantastiskt att titta på och bra munkänsla för mig. Att skaffa varmt vatten eller bara mjölk för barn är super och tillräckligt varmt. Som förväntat är rengöring lätt att göra. Smaken på kaffespecialiteterna du provade var helt okej! Designen i rostfritt stål passar också perfekt i köket. Om du tycker som jag kan jag bara ge dig råd om denna modell, helt tillräcklig och ändå många möjligheter utan att spendera mycket pengar som för EQ.9.

Ich habe die Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass till försäljning på internet för 800 € Köpt, mjölkbehållaren, ett rengöringsset och ett vattenfilter ingick här. Kolla också in Media Markt eller Saturn för bra erbjudanden. Var definitivt uppmärksam på detta Produktnummer: TE657F03DE och den extralektion på enheten.

Hitta de bästa och mest sålda Siemens EQ.6 plus-produkterna 2023 i ärliga tester i toppen🔟

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 260,621. Storsäljare
Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s700 TE657503DE, för många...*
 • SensoFlow System Maximal arom tack vare den idealiska och konstanta bryggtemperaturen hela tiden, Andra tillbehör ingår 1 x BRITA vattenfilterpatron...
 • CoffeeSelect Display Aromatiska kaffe- och mjölkspecialiteter kan väljas direkt och väljas genom att lätt vidröra sensorfälten.
 • AutoMilk Clean En helautomatisk ångrengöring efter varje drink tar hand om den dagliga skötseln av mjölksystemet helt för dig
- € 742,242. Storsäljare
Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s700 TE657M03DE, för många...*
 • coffeeSelect-display: Genom att försiktigt röra vid sensorfälten kan aromatiska kaffe- och mjölkspecialiteter väljas direkt och...
 • autoMilk Clean: Helautomatisk ångrengöring efter varje drink befriar dig helt från dagligt underhåll av mjölksystemet.
 • oneTouch DoubleCup: Varje kaffe- eller mjölkspecialitet med ett knapptryck - även för två koppar samtidigt.
- € 260,003. Storsäljare
Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s300 TE653501DE, för många...*
 • EQ.6 plus. Ett stort urval av kaffespecialiteter. Perfekt bryggd: Siemens EQ.6 plus helautomatisk kaffemaskin erbjuder ett stort urval...
 • Testad av Stiftung Warentest och befunnits vara BRA (2,2) - nummer 01/2022
 • Intuitiv display: perfekt kaffe med stil. Att laga kaffe har aldrig varit så enkelt tack vare den färgglada, intuitiva coffeeSelect-displayen...
4. Storsäljare
Siemens EQ.6 plus s100 TE651209RW kaffemaskin, menyspråk...
161 Bewertungen
Siemens EQ.6 plus s100 TE651209RW kaffemaskin, menyspråk...*
 • Ursprungsland - Kina
 • Färg - svart, titan
 • Material - polykarbonat
5. Storsäljare
Siemens EQ.6 plus s500 espresso Fristående espressomaskin...*
 • Kaffebryggare
 • Siemens EQ.6 plus s500 espresso Fristående espressomaskin Svart
 • TE655319RW
- € 347,156. Storsäljare
Siemens TE657F03DE EQ.6 plus S700 extraklass kaffemaskin...
268 Bewertungen
Siemens TE657F03DE EQ.6 plus S700 extraklass kaffemaskin...*
 • Alltid färskt bryggvatten: singlePortion CleaningSå att ditt kaffe alltid tillagas med färskt vatten, singlePortion Cleaning...
 • Det är perfektion in i minsta detalj
 • För njutning i stor skala
7. Storsäljare
Siemens TE653M11RW EQ. 6+*
 • Siemens TE653M11RW EQ. 6+
- € 133,568. Storsäljare
Siemens TE657FO9DE, TE657F09DE, Blk*
 • Färg TFT-skärm
 • Programmering av alla kaffespecialiteter
 • Mjölkskum drycker med en knapptryckning
9. Storsäljare
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X1RW kaffemaskin med...*
 • Homeconnect-appen: tillagning av drycker på distans, olika recept, specialiteter av drycker per land, information om...
 • Barista-läge: anpassa dina drinkar för subtila och individuella smaknyanser
 • Iaroma System: 4 teknologier för en idealisk arom: keramisk kvarn, exklusivt värmesystem, optimalt vattenpumptryck, avtagbar...
10. Storsäljare
Siemens TI955F09DE EQ.9 plus s500 helautomatisk maskin, svart/rostfritt stål
12 Bewertungen
- € 260,62erbjudandet
- € 742,24erbjudandet
- € 260,00erbjudandet
Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s300 TE653501DE, för många...
Siemens kaffemaskin EQ.6 plus s300 TE653501DE, för många...*
Testad av Stiftung Warentest och befunnits vara BRA (2,2) - nummer 01/2022; Denna enhet är endast för privat bruk...
899,00 € € 260,00 639,00 € Amazon Prime
Neu!
Siemens EQ.6 plus s700 kaffemaskin TE657M03DE, 1.500 XNUMX watt,...
Siemens EQ.6 plus s700 kaffemaskin TE657M03DE, 1.500 XNUMX watt,...*
Produkt 2: Minskar kalkhalten i vattnet och skyddar därmed enheten; Produkt 2: Lämplig för alla...
- € 249,02Neu!
Siemens EQ.6 plus s300 kaffemaskin TE653501DE, förvaring...
Siemens EQ.6 plus s300 helautomatisk kaffemaskin TE653501DE, förvaring ... *
Produkt 2: Minskar kalkhalten i vattnet och skyddar därmed enheten; Produkt 2: Lämplig för alla...
931,99 € € 249,02 682,97 € Amazon Prime
Neu!
Siemens kaffemaskin EQ.500 TP505D01, cappucinatore, 1.500 XNUMX...
Siemens kaffemaskin EQ.500 TP505D01, cappucinatore, 1.500 XNUMX...*
Produkt 2: 2in1: tar bort kalk och skyddar mot korrosion; Produkt 2: Lämplig för alla EQ helautomatiska kaffemaskiner. Rad,...
- € 809,79Neu!
Siemens kaffemaskin EQ.700 classic TP705D01, appkontroll,...
Siemens kaffemaskin EQ.700 classic TP705D01, appkontroll,...*
Spara upp till 10 individuella kaffeskapelser som favoriter.; Inkluderade_Komponenter: ✓Vattenfilterpatron BRITA...
1.599,00 € € 809,79 789,21 € Amazon Prime
Neu!
Siemens EQ.300 kaffemaskin TI353501DE, kompakt storlek,...
Siemens EQ.300 kaffemaskin TI353501DE, kompakt storlek,...*
Produkt 1: Enkel kaffeberedning tack vare den lättförståeliga coffeeDirect-displayen.; Produkt 1: Ytterligare funktioner...

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 3.12.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning