Silverfiskfälla - hur man bekämpar silverfisk

Silverfiskfälla - hur man bekämpar silverfisk. Silverfisk kan bekämpas bra med en fälla för silverfisk, även känd som silverfiskfällan. För det mesta dyker de oinbjudna gästerna upp i lite fuktigare rum, till exempel i badrummet eller köket.

Men dessa små insekter gillar också att hänga i vardagsrum, korridorer och källare. Med en silverfiskfälla eller en silverfiskspray kan du slåss bra, men de fortsätter att komma tillbaka. Detta beror på att denna kemiska klubb bara bekämpar symtomen. I det följande berättar vi vad du måste göra för att bli av med dessa små skadedjur.

NoBug Anti Silver Fish Spray 500ml - Bekämpa silverfisk pålitligt - Agent mot silverfisk med långvarigt skyddSilverfiskfälla SilverfiskfällaGerobug® Silverfisklösningen för att bekämpa silverfisk - effektiv helhetslösning inklusive videoinstruktioner för nybörjare - silverfisklåda, silverfiskgel, silverfiskfällorSilverfiskfälla SilverfiskfällaAeroxon Silverfish beteslåda, bekämpa silverfisk (6 burkar) - Silverfiskfälla för att bekämpa silverfisk, bekämpa pappersfiskar, beteslådor för silverfisk, bekämpa silverfisk effektivtSilverfiskfälla SilverfiskfällaSilverfiskfälla SilverfiskfällaDFNT silverfisk spray | 1 liter medel mot silverfisk | Silverfish Combat Spray | Silverfisk betelåda & silverfiskfällalternativSilverfiskfälla Silverfiskfällacom-four® 8X skadedjurslås, färdiga burkburkar för pålitlig kontroll av skadedjur som kackerlackor, silverfisk och lössSilverfiskfälla SilverfiskfällaPIC bekämpa silverfiskar (9 burkar), silverfiskfälla, effektivt bekämpa silverfiskar, betesburk för silverfisk, bekämpa pappersfisk, bekämpa vedlöss, fälla för silverfiskbetesburkarSilverfiskfälla SilverfiskfällaEnvira silverfisk spray - anti-silverfiskmedel med långvarig effekt - luktfri och vattenbaserad - 500 mlSilverfiskfälla Silverfiskfälla
✅ LÅNGSIKTIGT SKYDD - NoBug silverfiskspray FUNGERAR OMEDELBART och skyddar LÅNGSIKTIGT. Används bara en gång och skyddar ditt boende och dina sovplatser från nya angrepp i upp till 3 månader.𝐊𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐓𝐏𝐀𝐊𝐄𝐓 𝐊𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐓𝐏𝐀𝐊𝐄𝐓: Från och med nu behöver du inte längre en exterminator, eftersom vårt set är den effektiva kompletta lösningen med alla professionella verktyg för omedelbar ...✅ Bekämpar silverfisk på ett tillförlitligt sätt. Silverfiskar äter betet, går sedan till sina gömställen och dör där✔️3 MÅNADER LÅNGSIKTIGT SKYDD - DFNT anti-silverfisk spray behöver bara användas var tredje månad, tack vare "knock-down-effekten" tar den bort silverfisk omedelbart och förhindrar nya angreppMÄTBAR FRAMGÅNG: Gäller i badrum, skafferi, tvättstuga, gastronomi, restauranger och hotell. Använd biocidprodukter försiktigt! Märk alltid och produktinformation från ...✅ PÅLITLIG - Placera bara burken med sitt bete på mörka och fuktiga platser. Silverfiskarna äter betet, går sedan in i sina gömställen och dör därMYCKET EFFEKTIV: Den färdiga sprutan Envira Effect Spray med nedslagna och långvariga effekter förstör och eliminerar effektivt silverfisk och andra skadedjur
GÄLLANDE ÖVERallt - Med vår anti-silverfisk spray kan du effektivt bekämpa silverfisk och pappersfisk! Kan användas i hela lägenheten - vare sig i kök, badrum eller källare!✅ 𝐆𝐄𝐑𝐔𝐂𝐇𝐒𝐍𝐄𝐔𝐓𝐑𝐀𝐋: Den oansenliga betesgelen kan enkelt appliceras i droppstorlek på de platser där silverfiskangreppet förekommer. De...✅ Matningsbete med stark attraktion tack vare tillsatser som innehåller stärkelse och socker. Sätt upp betesburkarna där de flesta silverfiskar misstänks för att rikta in dem✔️ LUKTNUTRALT & RESIDUELLT - Eftersom DFNT silverfiskspray har utvecklats på vattenbasis förorenar den inte med obehagliga dofter, är biologiskt nedbrytbar och fortfarande 100% effektivLÄTT ATT ANVÄNDA: Bryt betelådan ur hållaren för att öppna den. Detta frigör åtkomsten till betemassan och därmed också de attraktiva lockarna och naturligtvis betet själv!💡 TIPS - Sätt upp beteslådan där du misstänker de flesta silverfiskar för att bekämpa dem på ett riktat sättVATTENBASERAD: Den vattenbaserade silverfisk sprayen är luktfri och lämnar inga fläckar.
N / A 49,99 € 15,39 € N / A N / A 12,99 € 21,49 € 19,90 €
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
26. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 3526. September 2022 13: 35* Reklam

Silverfisk i badrummet

Silverfisk gillar att stanna där luftfuktigheten är lite högre hemifrån. Av denna anledning hittar du de små djuren oftare i badrum, kök och källare.

Hitta och rensa gömställen för silverfisken

Under dagen gillar djuren sig bakom kantremsor, lös tapet och i förslutningar. Om du överraskande kommer in i ett rum på kvällen (när det redan är mörkt) och tänder ljuset kan du se silverfisken försvinna i deras gömställen. Därför kan jag bara råda dig att låsa sådana gömställen permanent. Med golvlister skapas vanligtvis små utrymmen automatiskt, antingen mellan golvlisten och väggen eller mellan golvlisten och golvet.

För att stänga dessa luckor fick jag några patroner av silikon. Så jag gav silverfisken möjlighet att gå till deras skydd under dagen.

Silverfisk är faktiskt inte skadligt

Det är bara ett oundvikligt faktum att de flesta av oss äcklas av silverfisk. Men silverfiskar är inte riktigt farliga för vår hälsa. Silverfiskar har till och med en fördel, de livnär sig på [tooltip position = "topp"Text =" Husstoftkvalster är ett släkte av kvalster som tillhör spindlarna. "] Husstoftkvalster [/ Tooltip], för att vara exakt, från deras avföring. Det är välkänt att avföring med dammkvalster kan utlösa allergier hos människor. Så det finns inget annat än att bekämpa silverfisken.

Ventilera rummet oftare

Om silverfisk dyker upp i ditt hem hjälper en silverfiskfälla till att bekämpa dem och ventilera rummet ordentligt. En sådan angrepp är dock också ett varningstecken på att luftfuktigheten är för hög. Berörda rum ska vara väl ventilerade två till tre gånger om dagen. Luta inte fönstren utan öppna dem helt i cirka 10 minuter. Dessutom rekommenderas det att du inte torkar tvätten i slutna rum. På detta sätt kan ökad luftfuktighet snabbt byggas upp i fönsterlösa rum och skapa en oas för silverfisk. Då blir kampen mot silverfisken ännu svårare.

Nexa Lotte silverfisk bete

Nexa Lotte silverfiskbetet är en limfälla. Efter att förpackningen har öppnats från den förseglade påsen, måste fällorna ännu inte monteras. För att göra detta måste de tre veck framför vikningen vikas mot textsidan. En bifogad illustration visar hur skyddspapperet snabbt frigörs från fällan med en ryck. Lim sedan fällan ihop för att bilda en takformad triangel som visas i en annan illustration. Nu kan fällan placeras på de misstänkta gömställena på marken. Till exempel på öppna sprickor i kakel eller i gips. Även om silverfiskbeten är fuktbeständiga, rekommenderar jag att du tar bort dem en kort stund vid rengöring. Detta förhindrar att attraktionskraften försämras av effekterna av rengöringsmedel. För att ge silverfisken optimal åtkomst, se till att fällans bottenyta är så plan som möjligt.

Mina egna erfarenheter av silverfisk

Användningen av en silverfiskfälla i kombination med silverfiskspray har redan gett goda resultat. De klibbiga fällorna fylldes med dussintals av dessa små insekter efter 2-3 dagar. Så jag var tvungen att byta ut dem två gånger i veckan. Att vi förstår varandra rätt vid denna tidpunkt är inte ett test för en silverfiskfälla, utan mina rekommendationer baserade på min egen erfarenhet. Jag tror inte att det finns ett ”riktigt test” för att bekämpa silverfisk på nätet.

Mest framgångsrika var dock mitt beslut av alla möjliga Gömställe av insekterna för att hitta och försegla. Följaktligen förseglade jag alla kantremsor i hela min lägenhet med silikon. Jag använde silverfiskspray på oåtkomliga platser, till exempel bakom mina köksskåp. Jag uppmärksammade också att rummen var korrekt ventilerade. Så jag lutar inte bara fönstren, utan öppnar dem hela vägen.

Hemmet för silverfisk

Det är allmänt känt att silverfisk siktar söta saker. De kan därför lätt lockas genom att tillsätta socker eller honung i andra fuktiga trasor. Om du lägger ut sådana dukar över natten kan du hämta dem nästa morgon och kasta dem i det organiska avfallet. Men framgången med dessa hemmetoder kan inte jämföras med en silverfiskfälla.

CamoClean Silverfish-Ex Spray är ett effektivt medel mot silverfisk, en professionell kvalitetsprodukt från Captain Reents Research och speciellt utvecklad för att ta bort och driva bort silverfisk.

Hitta i topp 10 de bästa och mest sålda anti-silverfiskprodukterna 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
1. Storsäljare
Anti silverfisk spray för att bekämpa silverfisk 500 ml -... *
 • ✅ MYCKET EFFEKTIV: Tack vare sin omedelbara och långsiktiga effekt säkerställer Patronus silverfish spray en ren lägenhet, en genomgående bra känsla och skyddar ...
 • ✅ REN: Vår vattenbaserade specialspray mot silverfisk är absolut luktfri, lämnar inga fläckar när ...
 • ✅ SUPERKRAFT: Detta speciella ohyramedel för att bekämpa silverfisk är särskilt effektivt i vardagsrum med hög ...
 • ✅ INGET ALTERNATIV: Säg hejdå till beteslådan med silverfisk och silverfiskfällan! Att bekämpa pappersfisk är lätt med vår silverfiskspray...
2. Storsäljare
Envira Silverfish Spray - Anti-Silverfish Agent med ... *
 • MYCKET EFFEKTIV: Den färdiga att spraya Envira Silverfish-Ex med knock-down och långtidseffekter förstör och eliminerar effektivt silverfisk, ...
 • VATTENBASERAD: Den vattenbaserade silverfisk sprayen är luktfri och lämnar inga fläckar.
 • KOMPATIBEL: Insektsmedlet kan enkelt appliceras på de flesta ytor och är även lämpligt för känsliga ytor ...
 • ANVÄNDNING: Skaka före användning och spraya kraftigt på silverfisk, ... från ett avstånd av ca 50 - 100 cm med Envira sprayflaska.
3. Storsäljare
Stoppex® Parasite Silverfish Stop - Spray mot silverfisk och...*
 • ✔️ PASSAR FÖR INNE & UTANFÖR - Anti-silverfisksprayen är idealisk som kontaktspray och ibland även som miljöspray mot...
 • ✔️ FÖRSTA KLASSA INGREDIENSER - Silverfiskmedlet är fritt från farliga nervgifter som permetrin eller DEET och är en ...
 • ✔️ Idealiskt för husdjur - Silverfish-sprayen kan användas på befintliga husdjur. Denna silverfiskspray är en...
 • ✔️ ENKEL OCH SÄKER HANTERING - För att bekämpa silverfisk eller pappersfisk, spraya medlet på ett målinriktat sätt...
4. Storsäljare
5. Storsäljare
Novokill Silverfish Set - Bekämpa silverfiskar med...*
 • ✅ PROFESSIONELL SET: Anti-silverfisksetet är idealiskt för att bekämpa silverfiskar. Vår silverfiskfälla och silverfiskspray fungerar också...
 • ✅ SILVERFISKFÄLLA: Om fällan är rätt placerad har silverfiskar och pappersfiskar ingen chans! Effektiv mot skadedjur...
 • 🕰️ LÅNGTIDIG KAMP: Vår spray mot silverfisk och pappersfisk har en 6-veckors långtidseffekt. Applicera sprayen och...
 • 🔎 OSYNLIG ÖVERVAKNING: Silverfiskfällorna kännetecknas av sitt diskreta utseende. Hur man bekämpar pappersfisk och...
6. Storsäljare
bamb fight silverfish spray - 500ml medel mot...*
 • ✅ Omedelbar BORTTAGNING - bamb silverfish botemedel är mycket effektivt och fungerar enkelt och omedelbart
 • ✅ FÖREBYGGANDE & EFFEKTIV - bamb Anti Silverfish Spray har även en förebyggande effekt mot nya angrepp
 • ✅ LÅNGTIDIG SKYDD - bamb silverfish spray är effektiv med en långtidseffekt på upp till tre månader
 • ✅ LUKT-NEURAL & TEXTILVÄNLIG - bamb Silverfish Spray är vattenbaserad - problemfri på känsliga ytor
7. Storsäljare
Envira silverfisk spray - anti-silverfiskmedel med ...
26 Bewertungen
Envira Silverfish Spray - Anti-Silverfish Agent med ... *
 • förstör, eliminerar effektivt silverfisk, silverfisk
 • Vattenbaserad, utan irriterande lukter, lämnar inga fläckar, även förebyggande, redo att sprayas
 • slåss mot silverfiskar, små fiskar, små elddjur, små silverfiskar. Ger högt skydd. Undviker återangrepp
8. Storsäljare
Envira Silverfish Spray - Anti-Silverfish Agent med ... *
 • MYCKET EFFEKTIV: Den färdiga att spraya Envira Effect Spray med nedbrytande och långtidseffekter förstör och eliminerar effektivt silverfisk och ...
 • VATTENBASERAD: Den vattenbaserade silverfisk sprayen är luktfri och lämnar inga fläckar.
 • KOMPATIBEL: Insektsmedlet kan enkelt appliceras på de flesta ytor och är även lämpligt för känsliga ytor ...
 • ANVÄNDNING: Skaka före användning och på ett avstånd av ca 50 - 100 cm kraftigt på silverfiskar, gömställen och stigar ...
9. Storsäljare
Envira Silverfish Spray - Anti-Silverfish Agent med ... *
 • MYCKET EFFEKTIV: Den färdiga att spraya Envira Silverfish-Ex med knock-down och långtidseffekter förstör och eliminerar effektivt silverfisk, ...
 • VATTENBASERAD: Den vattenbaserade silverfisksprayen är luktfri och fläckar inte
 • KOMPATIBEL: Insektsmedlet kan enkelt appliceras på de flesta ytor och är även lämpligt för känsliga ytor ...
 • ANVÄNDNING: Skaka före användning och spraya kraftigt på silverfisk, ... från ett avstånd av ca 50 - 100 cm med Envira sprayflaska.
10. Storsäljare
Envira Silverfish Spray - Anti-Silverfish Agent med ... *
 • MYCKET EFFEKTIV: Den färdiga att spraya Envira Effect Spray med nedbrytande och långtidseffekter förstör och eliminerar effektivt silverfisk och ...
 • VATTENBASERAD: Den vattenbaserade silverfisk sprayen är luktfri och lämnar inga fläckar.
 • KOMPATIBEL: Insektsmedlet kan enkelt appliceras på de flesta ytor och är även lämpligt för känsliga ytor ...
 • ANVÄNDNING: Skaka före användning och på ett avstånd av ca 50 - 100 cm kraftigt på silverfiskar, gömställen och stigar ...
Neu!
Ntcpefy 100 ST Druvskyddspåsar FÖR Frukt Grönsaker...
Ntcpefy 100 ST Druvskyddspåsar FÖR Frukt Grönsaker...*
Myggmedelstyp: myggmedelsklistermärken; Funktion 2: skydda frukt; Funktion 1: skadedjursbekämpning
15,68 €
Neu!
Vrttlkkfe 100 ST Druvskyddspåsar FÖR Frukt Grönsaker...
Vrttlkkfe 100 ST Druvskyddspåsar FÖR Frukt Grönsaker...*
Funktion 1: skadedjursbekämpning; Myggmedelstyp: myggmedelsklistermärken; Funktion 2: skydda frukt
14,77 €
Neu!
Sahkgye 100st Druvskyddspåsar FÖR Frukt Grönsaker...
Sahkgye 100ST Druvskyddspåsar FÖR Frukt Grönsaker...*
Myggmedelstyp: myggmedelsklistermärken; Funktion 1: skadedjursbekämpning; Funktion 2: skydda frukt
17,04 €
Neu!
TianranRtStore Mesh insektsgardin, vitt fönster,...
TianranRtStore insektsgardin i nät, vitt fönster,...*
1 X självhäftande tejp; Färg: vit (transparent vid montering)
13,45 €
Neu!
DACONGMING Strips Net Screen Fly Anti-Mygg med självhäftande...
DACONGMING Strips Net Screen Fly Anti-Mygg med självhäftande...*
Krokbandsstorlek: Cirka 7M/275; 1 X Screen Window Mesh Tejp; Tillverkad av slitstarkt material, robust och slitstarkt. Lätt att montera och.
1,25 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 26.09.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar