Sodastream - mousserande vatten med en knapptryckning

Sodastream - glittrande vatten med en knapptryckning!

Du har ingen mer önskan, tunga vattenflaskor från snabbköpet till din lägenhet eller i ditt hus att hämta? Du vill ha mousserande vatten och andra läckra drycker alltid redo omedelbart utan att behöva shoppa först? Sedan finns det en sodavatten - glittrande vatten med en knapptryckning! precis rätt för dig! För med det kan du i några steg göra soda, Cola, Fanta, Raspberry Brew eller liknande saker utan mycket ansträngning och utan att behöva dra. Vi testade Sodastream och presenterade det för dig.

Vad är en sodavatten - bubblare?

Med en Wassersprudler kan du framkalla gott mousserande vatten från vanligt kranvatten. Han använder komprimerad koldioxid (CO2) för detta. Mest soda behöver ingen el eller batterier, De handlar om storleken på en kaffebryggare, så ta det inte mycket utrymme en.

SodaStream Crystal 2.0 kolvvattenkokare med CO2-cylinder och 2x...SodaStream Crystal 2.0 läskmakersats Promopack med ...LEVIVO vattenbubblare VATTEN inkl glasflaska och...Levivo vattenbubblarset/dricksvattenbubblarstartset inkl 2...Levivo vattenbubblarset/dricksvattenbubblarstartset inkl 2...SodaStream Easy soda maker set value pack med CO2 ...SodaStream Easy kolsyrat vattenkokare med CO2-cylinder, 1 L PET-flaska...SodaNature® | 2x premium 60L CO2 cylinder för SodaStream t.ex.
149,99 €145,34 €78,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris95,00 €59,90 €
SodaStream Crystal 2.0 läskmaskin med ... *SodaStream Crystal 2.0 soda maker set ... *LEVIVO kolvvattenkokare VATTEN inkl glasflaska...*Levivo läskbryggare / dricksvattenbryggare ... *Levivo läskbryggare / dricksvattenbryggare ... *SodaStream Easy soda maker set value pack ... *SodaStream Easy soda maker med CO2-cylinder, 1 ... *SodaNature® | 2x premium 60L CO2-cylindrar för...*
◼️ sodastream CRYSTAL: Crystal är tillbaka. Vattenbubblaren...◼️ SODASTREAM CRYSTAL: Vattenbubblaren kännetecknas av...◼️ Leveransomfattningen inkluderar diskmaskinssäker ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligtSod️ Sodastream Easy: Läsktillverkaren övertygar med ...Sod️ Sodastream Easy: Läsktillverkaren övertygar med ...◼️ ✅ 𝗦𝗢𝗗𝗔𝗦𝗧𝗥𝗘𝗔𝗠, ...◼️ ◼️
◼️ MILJÖVÄNLIGT: Du bidrar aktivt till...◼️ MILJÖVÄNLIGT: Du bidrar aktivt till...◼️ Alternativet till marknadsledaren: som den första läskproducenten ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Enkelt: PET-flaskan (BPA FREE!) Är helt enkelt ...◼️ Enkelt: Sällskapsflaskan (BPA-fri!) I en elegant, ny form ...◼️ ✅ 𝗧𝗔𝗨𝗦𝗖𝗛𝗚𝗔𝗥𝗔𝗡𝗧𝗜𝗘 -...◼️ ◼️
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
149,99 €145,34 €78,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris95,00 €59,90 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 28 mars 2023 18:19 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Varför använda en sprinkler?

Den viktigaste anledningen till att du ska köpa en vattenbubbler är att du får allt Bottle bogsering skonas. Dessutom bidrar återanvändningen av PET-flaskorna eller glaskaraferna till miljö lättnad vid. Man har mineralvatten alltid hemma, även om oanmälda besök är precis runt hörnet. En annan viktig sak är att du har Individuellt justera karbonering Oavsett om det är mycket, låg eller medium kolsyrad, finns det något för alla. Det finns också många olika siraperatt du kan blanda i vattnet för att vara dig själv enskild favoritdryck blanda ihop.

Dricksvattnet i Tyskland har en mycket bra kvalitet och kontrolleras ännu mer än flaskvatten. Dessutom har du inte en tomma tömningsflaskor att stå mer i lägenheten. För att göra livet lättare för mig och för att rädda flaskorna ständigt, bestämde jag mig för ungefär ett halvt år sedan för "Sodastream CRYSTAL 2.0" beslutat.

Vad innehåller "Sodastream CRYSTAL 2.0"?

I paketet är förmonterad Sodastream med en Karaffekopp i rostfritt stål, Det ingår också en elegant glaskarafe med ett skruvlock, diskmaskin säker är en bruksanvisning och a Kolsyra-cylindersom bubblar upp till 60 liter vatten. Dessa cylindrar kan fyllas på i över 14500 bytestationer (t.ex. Edeka, MediaMarkt, etc.) för cirka 7 - 9 €.

Den läskströmmen är byggt upp snabbt och enkelteftersom du bara behöver använda CO2-cylindern. och kan redan spränga! Han har en fin design, ser väldigt ut hög kvalitet och moderna ut. Denna Sodastream finns i titan eller premium white, där jag har bestämt mig för titan. Han tar också bort mycket lite utrymme i köket.

Paketinnehåll: Sodastream - glittrande vatten med en knapptryckning!

 • 1x Sodastream CRYSTAL 2.01x SodaStream diskmaskinssäker glaskaraff ca 0,6 liter
 • 1x SodaStream skruvlock
 • 1x SodaStream 60L kolsyra cylinder
- € 79,911. Storsäljare
SodaStream Crystal 2.0 kolvvattenkokare med CO2-cylinder och 2x...
25.564 Bewertungen
SodaStream Crystal 2.0 kolvvattenkokare med CO2-cylinder och 2x...*
 • Sodastream Crystal: Den kolsyrade vattenmaskinen kännetecknas av sin eleganta design och eleganta diskmaskinssäkra glaskaraffer. För färsk...
 • MILJÖVÄNLIGT: Du bidrar aktivt till miljöskyddet, eftersom du sparar tusentals flaskor - det mousserande vattnet kan också göras med sirap ...
 • Individuell: Med denna Sodabereiter förvandlar du dig med en knapptryckning färskt kranvatten i prickande glittrande vatten
- € 29,912. Storsäljare
SodaStream Crystal 2.0 läskmakersats Promopack med ... *
 • SODASTREAM CRYSTAL: Den kolsyrade vattenmaskinen kännetecknas av sin eleganta design och eleganta diskmaskinssäkra glaskaraffer. För färsk...
 • MILJÖVÄNLIGT: Du bidrar aktivt till miljöskyddet, eftersom du sparar tusentals flaskor om året - det glittrande vattnet kan också ...
 • INDIVIDUELL: Med denna läskmaskin kan du förvandla färskt kranvatten till kolsyrat vatten med en knapptryckning

Varför köpte jag Sodastream?

Såsom redan beskrivits ovan, lättad jag Sodaströmmen mitt vardag oerhört. Jag hittar Schlepperei av vattenflaskor eller liknande. mycket ansträngande och det faller helt bort med Sodastream. De tomma returflaskorna jag också hittade irriterande. De många olika sirap som finns tillgängliga för Sodastream, det finns något för alla från familjen. Det finns olika fruktsirap som hallon och körsbär, men också koks och energi och många fler. En person föredrar kolsyra och den andra gillar mindre. Och alla kan vara så individuell dryck tillsammans. Det är också lätt att använda och det ser mycket bättre ut att ha en elegant läskström i köket än en låda med vattenflaskor.

Hur använder jag vattenbubblaren i mitt vardag?

Naturligtvis använder jag det för mitt kranvatten lite mer pep att ge. Det tyska kranvattnet är riktigt bra och smakar bra också och så smakar det bubblade vattnet mycket välsmakande och fräsch, Det är gjord i sekunder och alltid tillgänglig, Dessutom använder jag olika siraper om jag känner mig som det, för det mesta dricker jag bara bubblat vatten. Sirap kan också doseras individuellt. Det finns indikationer på sirapflaskorna, hur mycket sirap man ska ge i hur mycket vatten. För vissa siraper är denna information vanligtvis för söt för mig, vilket är anledningen till att jag alltid använder lite mindre. Men det är väldigt lätt att testa.

Hur använder du "Sodastream CRYSTAL 2.0"?

Vad bör beaktas vid beredningen?

Först måste du göra det Sätt i koldioxidcylinder bak, För detta tar du bort det bakre plastkåpan, vrider cylindern och gör locket upp igen. Det gör du bara en gång, och sedan är cylindern kvar tills den är tom. Du märker att det inte finns tillräckligt med läsk i ditt vatten. sedan du fyller glaskarmen med kranvatten, oavsett om det är kallt eller varmare vatten (kallt vatten absorberar koldioxiden bättre), kan du välja.

Påfyllningsmängden på 0,6 liter är markerad med en linje på glaskaraffen. Det är viktigt att du också fyller karaffen med samma mängd vatten. Om du tar för lite eller för mycket vatten fungerar bubblingen inte. Det är viktigt att du bara klart vatten använder den för att bubbla och inte göra sirap i vattnet i förväg Du kan för "Sodastream CRYSTAL 2.0" Använd endast dessa glaskarafer.

Hur använder jag Sodastream?

Sedan ställer du in den fyllda flaskan i karaffermånen av sodaströmmen. För att stänga bubblan trycker du på bubbelhuvudet och stänger den med spärren. Då trycker du på Bubbler knapp, Du kan göra det Tryck så ofta du vill, beroende på hur mycket kolsyra du gillar. Med ett knäckt ljud signalerar bubblaren att tillräckligt med koldioxid är i vattnet. Sedan väntar du några sekunder innan du öppnar bubblaren. Genom att trycka bubbelhuvudet ner en bit och samtidigt trycka spärren till höger öppnar du bubblaren. I slutet kan du ta bort ditt färdiga mousserande vatten från behållaren. Du kan lagra det färdiga vattnet i kylskåpet, från min erfarenhet håller kolsyran i glaskaraferna omkring 1-2 dagar.

Hur lägger jag till sirap?

En sirap kan sedan tillsättas efter behov. Det finns verkligen otaliga sorter och det finns något för alla. Prova sorterna något liknande. Mina favoritvarianter som jag har testat hittills är Körsbär, hallon och woodruff, varigenom apelsin och cola inte är min kopp te. Men som sagt, smakerna är olika, så prova gärna lite. Testa också hur mycket vatten du behöver för hur mycket vatten. Personligen använder jag alltid lite mindre än den föreskrivna mängden på sirapflaskorna. Det är viktigt att du bara tillsätter sirapen efter att den har bränt.

Ta önskad mängd och häll den i glaskaraffen med det bubblande vattnet. Vänd sedan den slutna flaskan upp och ner 1-2 gånger så att sirapen fördelas väl och din dryck är redo, Sodastream - glittrande vatten med en knapptryckning!

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Hur användarvänlig är vattenbubblaren?

Vattenbubblaren är mycket lätt att använda, Följaktligen honom också Barn och äldre människor Använd utan stora problem. Han har redan levererats sammansatt och därför nästan omedelbart redo för användning och utan att använda bra finesser. Du behöver bara använda koldioxidcylindern enligt ovan och du kan även bubbla.

Vad är kvaliteten och produktionen av vattenbubblaren?

"Sodastream CRYSTAL 2.0" är mycket hög kvalitet gjord, Båda hans elegant och modern design, såväl som stabilitet och hantverk saken övertyga i längsta längd. Det är också mycket bra att du inte behöver en nätkabel eller behöver ladda batterier. Kvalitetsvattnets kvalitet motsvarar minen fullständig tillfredsställelse, särskilt för att alla kan bestämma individuellt hur mycket koldioxid du vill ha i din drink. Tillräckliga sirap finns också tillgängliga, vilka är representerade i många stormarknader.

Vad är skillnaden mellan modellerna för Sodastream?

den "Sodastream CRYSTAL" har en ädel, modern design, Den är endast tillgänglig med glaskarafer, som du kan köpa efteråt, beroende på hur många du behöver. Glaset smakar särskilt friskt tack vare glasflaskorna. Den finns i färgerna titan och vit och har högkvalitativa rostfria stålelement.

den "Sodastream POWER" är elektriskt och helt automatiserad, Det finns 3 bubbla styrkor: lätt, medium och stark. Tillgängliga är plastflaskor, som klickas in i bubblaren (snäpplåsförslutning). Flaskorna har rostfria applikationer och bubbler aluminiums sidoväggar.

Du kan "helt enkelt bubbla istället för att dra tungt" med "Sodastream LÄTT", Som namnet antyder kan vattnet vara väldigt enkelt individuellt genom att trycka på en knapp (som med CRYSTAL). Plastflaskorna är bara klickade. Den finns i svartvitt.

Varje modell har sina egna individuella fördelar, men kvalitativt är de alla mycket bra.

Vilka är de positiva egenskaperna hos sodaströmmen?

Vad jag verkligen uppskattar om vattenbubblaren är att han mycket lätt att använda är och därmed hör han i varje hushåll. Den läskströmmen har en mycket elegant design och tar upp lite utrymmeDärför passar han snyggt i varje kök. Glaskaraferna är mycket stabil och se väldigt elegant ut. Enligt erfarenheten är kolsyran längre än i PET-flaskorna på grund av skruvens lock på dekanterna. Han är miljövänligaeftersom du inte använder tömningar och kan använda glaskaraferna om och om igen. En stor fördel med glaskaraferna är att de diskmaskin säker är, till skillnad från PET-flaskorna. Du kan ändra mängden koldioxid besluta individuellt och det finns många olika siraperdär det finns något för varje smak. Och naturligtvis den största distributionen för alla: Du behöver inte bära flaskor längre!

Vad är min slutsats?

Sodaströmmen är en absolut daglig hjälte för alla! Er lättad mig för ett halvt år nu mitt liv och mitt vardagdär jag är alltid färskt gott vatten, Cola, Raspberry Brew, etc. har hemma utan att behöva gå till närmaste stormarknad och svår att dra. Det är också en stor gåva för bästa vän, föräldrar eller mormor till jul eller födelsedag. Jag är ganska säker på det alla kan använda en vatten sprinkler!

mer liknande produkter

- € 17,021. Storsäljare
Sodapop Harold Sparkling Water Maker - tillverkad av rostfritt stål, matt vit*
 • Med Superior Sodapop mousserande vattenbryggare kan du förvandla vanligt kranvatten till uppfriskande bubbelvatten med en knapptryckning
 • Med plats för 2 CO2-läskflaskor
 • Dessutom ingår i leveransen: 2 högkvalitativa glaskaraffer (850 ml) och 1 PET-flaska
- € 100,002. Storsäljare
VILTARO® osmossystem för dricksvatten [5-stegs filtersystem,...*
 • De
 • 𝘼𝙣𝙨𝙘𝙝𝙡𝙞𝙚ß𝙚𝙣. 𝘼𝙪𝙛𝙛ü𝙡𝙡𝙚𝙣. 𝘼𝙪𝙨𝙬ä𝙝𝙡𝙚𝙣. – Tre enkla steg för att...
 • - Den högkvalitativa pekskärmen visar dig...
3. Storsäljare
BRITA kolsyrade vattenkokare yource pro Välj elektroniskt med CO2...*
 • INDIVIDUELLT FILTERAT FAVORITVATTEN DIREKT OCH OBEGRÄNSAT FRÅN RÖRET: Med 2-i-1-lösningen för köket från en kran över ...
 • DIREKT FRÅN TILLVERKAREN: Om du köper denna elektroniska vattenbubblare med kylning och filter från Amazon, köper du direkt från tillverkaren ...
 • BRITA KOMBIFILTER: BRITA filterpatron P 3000-S är ett kombinationsfilter och idealiskt för det kylda vattnet i vattenbaren och samtidigt ...
- € 175,004. Storsäljare
BRITA mousserande vatten maker yource pro top - elektroniskt med CO2...*
 • ENKELT MED EN KNAPP: Välj mellan stillastående vatten, omgivande eller kylt, och kylt kolsyrat vatten. Tack vare den medföljande...
 • DIREKT FRÅN TILLVERKAREN: Om du köper denna elektroniska vattenbubblare med kylning och filter från Amazon, köper du direkt från tillverkaren ...
 • BRITA KOMBIFILTER: BRITA filterpatron P 3000-S är ett kombinationsfilter och idealiskt för det kylda vattnet i vattenbaren och samtidigt ...
5. Storsäljare
GROHE Blue Home Starter Kit, köksblandare med filterfunktion,...*
 • Detta set innehåller en GROHE Blue engreppsblandare och en kylenhet med låg energiförbrukning (180 Watt kylenhet, 230 V, 50 Hz),...
 • Den höga L-formade pipen och den smala kroppen matas via separata vattenrör inuti, för filtrerad och ofiltrerad...
 • Dra nytta av att övervaka förbrukningsdata, filter eller CO2-kapacitet via push-meddelanden från GROHE Water Systems...
6. Storsäljare
SodaSmart® Premium CO2-cylinder för Quooker kolvvattenberedare |...
10 Bewertungen
SodaSmart® Premium CO2-cylinder för Quooker kolvvattenbryggare |...*
 • ✅ PASSAR FÖR QUOOKER - Kompatibel med alla Quooker-enheter som inkluderar Quooker Cube-elementet.
 • ✅ 3 LITER LÄNGRE BUBBLING - Vårt reservpaket innehåller 450g CO2 för upp till 63 liter mousserande drycker. Så du bubblar upp till 3 liter...
 • ✅ PREMIUM KOLSYRA - Hållbar, livsmedelsklassad koldioxid istället för fossil industriell koldioxid. Buteljerat i Tyskland och...

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*