sommar

Uppblåsbar båt med motor - Topp 10

Gummibåt med motor Bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

eTests

Här kan du hitta en jämförelse av populära gummibåtar med motorprodukter. Information, tips och betyg från andra köpare kan hjälpa dig med ditt köp.

Correct_Sunenschutz_Sonnebrand_Sonne-4dd287aa

Råd: Rätt solskydd - vad måste jag vara uppmärksam på? | Hur skyddar jag mig bäst?

Dirk Re.

Vem vet inte det? Efter våren ser du särskilt fram emot sommaren och solen. Ljuset är bra för vår själ och man känner sig omedelbart mer vaken och aktiv. Men hur skyddar jag mig optimalt från solbränna?

Elektrisk iskross Gastroback Buy-3ae04ad2

Test: Elektrisk iskross | Gastroback 41127 | Krossad is på 15 sekunder!

Dirk Re.

Den elektriska iskrossen från Gastroback levererar krossad is på bara 15 sekunder med ett knapptryck! Det står så på produktförpackningen. Här är mitt test & erfarenhet av iskrossen från Gastroback.

Isbitmaskin KB20-b70d95f8

Test: Koenig isbitmaskin KB20 | Isbitar med ett knapptryck

Dirk Re.

Hur fungerar maskinen i mitt test, är den verkligen pålitlig och snabb?

Dryckesrör för PET-flaskor

Dricksrör för PET-flaskor - vatten till hands alltid

Patrick

Förvandla din vattenflaska till ett hydratiseringssystem. Perfekt för vandring, löpning, cykling eller någon annan aktivitet.

Mobil luftkonditionering | Luftkonditionering - bästa köpguide

Mobil luftkonditionering | Luftkonditionering - bästa köpguide

Maren

I den här guiden lär du dig allt du behöver veta om luftkonditionering. Hur fungerar ett luftkonditioneringsapparat? Hur starkt måste ditt system vara för vilken rymdstorlek? Vad bör du tänka på när du köper ett luftkonditioneringsapparat, vilka alternativ har du och vilka är fördelar och nackdelar?

WPC | Terrasser och möbler med WPC - 1A tips för köp och användning

WPC | Terrasser och möbler med WPC - 1A tips för köp och användning

Maren

Vad är WPC? Vad behöver du WPC för? Finns det speciella WPC-verktyg och hur fungerar det? Dessutom ger vi dig de bästa vårdtips. Klar för den nya terrassen?

Ismaskin med kompressor - att göra is själv

Ismaskin med kompressor - att göra is själv

Maren

I den här guiden håller vi oss lugna. Glassmaskiner till köket? Vilka typer av glassmaskiner finns det? Vilka typer av glass kan du göra? Glassmaskin med eller utan kompressor? Vad ska du leta efter i storsäljaren 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Var uppmärksam på ärliga tester? Glassmaskin med eller utan kompressor?

Isformar: gör din egen glass

niko

Köksprylar: glassformarna. Inte bara på sommaren utan speciellt för fester, en kyld drink, långa drycker eller sprit, fungerar isformerna som ytterligare förfriskningar för dig själv och gästerna.

Glassskopa - gör din egen perfekta glassskopa

niko

Glasskoppen är ett användbart köksredskap och används för portionering av glass. Detta verktyg finns ofta i glassbarer så att de producerade isbollarna har en enhetlig storlek. Eftersom den frysta isen snabbt fryser till den metalliska glasskoppen finns det olika metoder för att lösa den.

12 mer