Soum antiperspirant | Testupplevelse

Foto av författaren

Patrick

Soumme deodorant roll-on

Total rullning mot svett mot svett

Jag upptäckte en ny antiperspirant. Du känner förmodligen showen "The Lions 'Den". Antiperspiranten som jag såg på denna show, beställde jag och provade det. Som många andra människor lider vissa människor mer eller mindre av svettiga armhålor eller svettas mycket. Detta leder oundvikligen till fula svettfläckar på kläder. Det ser naturligtvis allt annat än bra ut. Det här inlägget handlar om denna antiperspirant. Vilka upplevelser har jag haft och om den håller vad den lovar. - Soumme antiperspirant test

Total rullning mot svett mot svett

Detta antiperspirant finns i två olika former, en gång som en deodorant eller för sprayning. Eftersom jag hittills har använt några Deosprays bestämde jag mig den här gången för en Deoroller. Jag är nyfiken på om det skyddar mot svett och lukt.

Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...
Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...*
Effektiv salvia, aloe vera och allantoin för pålitlig frihet från svett.; Dermatologiskt testad, utvecklad och...
19,95 € Amazon Prime

Viktigt! Tillverkarens varningar - Endast för extern användning. Applicera inte på mun, slemhinnor, könsorgan och öppna sår. Undvik ögonkontakt. Förvara produkten borta från barn. Förvara vid rumstemperatur. Endast för extern användning. Applicera inte på mun, slemhinnor, könsorgan och öppna sår. Undvik ögonkontakt. Förvara produkten borta från barn. Förvara vid rumstemperatur.

Produktbeschreibung

Effektiv salvia, aloe vera och allantoin för pålitlig svett. Soummé Anti-Perspirant är parfymfria från 100% utan etylalkohol och innehåller inga färgämnen. Dermatologiskt testade, utvecklade och testade i Tyskland. Endast 1-3 behöver appliceras mycket tunt en gång i veckan. Antiperspiranten ska inte användas omedelbart efter rakning eller dusch.

Inkluderat är Deoroller med den medföljande antiperspiranten och en liten guide.

  • Deoroller
  • Instruktioner

Soumme antiperspirant test

Applikationen förklaras också i de små medföljande instruktionerna. Du bör läsa instruktionerna innan. Eftersom jag ville testa denna Deoroller med antiperspiranten, använde jag den bara under en arm. Jag applicerade ett tunt lager av antiperspiranten under armhålan och märkte kort därefter en liten brännskada eller klåda som nämnts i instruktionerna. Beroende på hudtyp och känslighet, kommer du att känna denna klåda och bränna, den ena den andra mindre. Ju mer du använder detta antiperspirant, desto mindre kliar eller bränner det, huden måste bara vänja sig vid det. För mig var dessa symtom helt borta efter några applikationer.

** Obs: Använd inte alltför ofta och applicera endast tunt!**

Detta antiperspirant behöver inte appliceras dagligen eller bör inte appliceras efter varje dusch. Instruktionerna nämner också att det är bättre att använda antiperspiranten innan du lägger dig. Men jag brukar använda det en gång på morgonen.

Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...
Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...*
Effektiv salvia, aloe vera och allantoin för pålitlig frihet från svett.; Dermatologiskt testad, utvecklad och...
19,95 € Amazon Prime

Testupplevelse efter 3 dagar

Eftersom jag har använt Soumme-antiperspirant i den vänstra armhålan, kan jag verkligen förstå de första förändringarna. Du måste veta att jag är någon som svettas relativt snabbt, vare sig fysiskt eller inte, snabbt under armarna. Svettningen manifesterar sig under armhålan med riktigt blötläggande våta kläder. Efter applicering av antiperspiranten insåg jag efter en dag eller två att jag definitivt svettade mycket mindre under den vänstra armhålan, eftersom den var under den högra armhålan.

Jag märkte detta särskilt när jag gjorde fysiskt arbete. Jag vill inte säga att jag inte svettade under den vänstra armhålan, men svettningen var bara liten, en liten fuktfilm. Den högra armhålan, som jag hittills har besprutat med min tidigare Deospray, var som alltid blötläggande våt och ordentligt svettig.

Jag testade det med T-shirts och pappershanddukar också, i båda kan du definitivt se en skillnad i storlek och intensitet på en svettfläck. Jag blev verkligen förvånad på den tiden och kunde inte tro att det verkligen fungerade. För någon som har svettat mycket och ofta och plötsligt insåg att du igen kan bära kläder som du inte skulle ha på annat sätt.

Erfarenhet efter 2 veckors test

Efter att ha använt antiperspiranten i bara några dagar under den vänstra armhålan för att göra en verklig skillnad, använder jag nu deodoranten för båda axlarna eftersom jag var helt övertygad om effekten. Nu tog jag på tröjor som brukade få mig att svettas mycket snabbt och därför snabbt bildade svettfläckar.

Nu märker jag bara hur varmt jag känner mig och hur jag känner av att svettas, men under armhålorna känner jag bara en liten fuktfilm under mitt armhåla, men knappast bildas en svettfläck i plagget. För mig räckte det när jag badade och bytte kläder. Efter 10 till 20 minuter kom värmen upp igen i mig och jag blev våt under min armhålor, detta är nu helt ute. Även efter en timme förblir armhålorna lika bra som torra fläckar som jag brukade ha, förekommer inte längre.

Obs: Det kontroversiella aluminiumklorid ingår!

Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...
Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...*
Effektiv salvia, aloe vera och allantoin för pålitlig frihet från svett.; Dermatologiskt testad, utvecklad och...
19,95 € Amazon Prime

Slutsats - Soum antiperspirantest

Jag tror att du redan kan läsa i inlägget att jag är verkligen förvånad och helt övertygad om detta antiperspirant. Jag kan bara verkligen rekommendera det till dig. Den första klåda eller förbränningen bör inte avskräcka dig från vidare användning. Min erfarenhet är genomgående positiv och jag kommer definitivt att fortsätta använda den, eftersom jag är sorglös utan svettfläckar i kläder.

Priset är naturligtvis lite högre, men så länge den här produkten uppfyller mina förväntningar och uppfyller vill jag betala. Om du känner till liknande produkter som verkligen har hjälpt dig, skriv det som en kommentar.

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för... Soumme antiperspirant, oparfymerat, nytt skydd för...* För tillfället inga recensioner 19,95 €Amazon Prime
2 Soummé Antiperspirant Protection Roll-On för män Cosmetic |... Soummé Antiperspirant Protection Roll-On för män Cosmetic |...* För tillfället inga recensioner 19,95 €Amazon Prime
3 Soumme Antiperspirant Protection Wipes Box för män kosmetiska... Soumme Antiperspirant Protection Wipes Box for Men Cosmetic...* För tillfället inga recensioner 19,95 €Amazon Prime
4 Aloe Vera Gel Soumme // 100 % naturlig // 98 % ORGANISK Aloe Vera //... Aloe Vera Gel Soumme // 100 % naturlig // 98 % ORGANISK Aloe Vera //...* För tillfället inga recensioner 19,95 €Amazon Prime
5 Soumme rosenvatten - 100 % biologiskt, organiskt och naturligt -... Soumme rosenvatten - 100 % biologiskt, organiskt och naturligt -...* För tillfället inga recensioner 19,95 €Amazon Prime


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar