Test: bästa termobehållare för mat? | varma måltider för på språng

Patrick

Inga kommentarer

Termiska behållare för mat

Jag letade efter en Termiska behållare för mat (Stor termobehållare) för att kunna ha en varm måltid på språng. Detta är ibland väldigt praktiskt, särskilt på jobbet, när du inte har något sätt att göra det varm mat i en Topf att kunna laga mat eller köpa. Jag hittade kl amazon.de termosen eller isolerade behållare från MNT10 och köpte versionen på 650 ml.

Ändå vill jag nämna att många andra säljare också erbjuder denna termiska behållare. Det är en Kina-produkt som varje säljare märker och individualiserar på olika sätt. Det är samma behållare och skulle vilja inte uttryckligen bara gå in i MNT10-varumärket. Du kan se en jämförelse av behållarna nedan.

MNT10 termisk behållare för mat 450ml & 650ml + gratis e-bok...720°DGREE termisk behållare för mat "wunderJar" - 450ml,...Milu® termiska behållare 450, 650 ml, 800 ml | Rostfritt stål...720°DGREE termisk behållare för mat "wunderJar" - 450ml,...kiinda värmebehållare värmande box 500ml BPA fri | Rostfritt stål...Termobehållare 450ml, 650ml för mat inkl. spork +...REFYLL termobehållare för mat "foodFyll" 650ml I Premium...GoodForYou termisk mugg - 730ml flaska i rostfritt stål för varm och...XIAPIA 6in1 Pool Tester Quicktest Strips Klor och Ph...
Kontrollera pris25,97 €27,95 €Kontrollera pris25,97 €17,98 €Kontrollera pris18,90 €25,99 €Kontrollera pris
MNT10 termisk behållare för mat 450ml & 650ml + ... *720 ° DGREE termokärl för mat ... *Milu® termobehållare 450, 650 ml, 800 ml |...*720 ° DGREE termokärl för mat ... *kiinda värmebehållare värmebehållare 500 ml BPA-fri ... *Termobehållare 450ml, 650ml för mat inkl....*REFYLL termisk behållare för mat “foodFyll” ... *GoodForYou termomugg - 730 ml rostfritt stålflaska ... *XIAPIA 6in1 pooltestare snabbtestremsor klor...*
◼️ 🏔 𝗠𝗡𝗧𝟭𝟬 - 𝗘𝗫𝗣𝗟𝗢𝗥𝗘...◼️ ✔ FÖR SINERNA - Ha alltid din utsökta mat med dig ...◼️ TOPPISOLERING: Tack vare den dubbelväggiga vakuumisoleringen...◼️ Ej tillämpligt◼️ ✔ FÖR SINERNA - Ha alltid din utsökta mat med dig ...◼️ ★ VARMT ELLER KALT MAT FÖR PÅ FART: Oavsett om det är ångande hett ...◼️ Den geniala termiska behållaren: Håller maten pålitligt ...◼️ 🌊 𝗦𝗧𝗢𝗣 𝗪𝗔𝗦𝗧𝗜𝗡𝗚 -...◼️ ✔️ HÅLL AV TEMPERATUREN - Håll sopporna varma och ...Dip️ Doppa helt enkelt testremsorna i vatten för att kontrollera ...
◼️ ✅ 𝗥𝗢𝗕𝗨𝗦𝗧 𝗨𝗡𝗗 𝗟𝗔𝗡𝗚𝗘...◼️ ✔ PREMIUMKVALITET, INGET ANDRA - 100% ...◼️ KOMFORT: Stor öppning för enklare fyllning!...◼️ Ej tillämpligt◼️ ✔ PREMIUMKVALITET, INGET ANDRA - 100% ...◼️ ★ KVALITET: 100% smakupplevelse från ...◼️ Dubbelväggsisolerad behållare i rostfritt stål rymmer mat och ...◼️ ✅ 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗘𝗞𝗧𝗘...◼️ ✔️ PRAKTISK OCH MÅNGSIDIG - Locket fungerar som en skål, ...◼️ 100 x testremsor med skalbord, 1 x provrör.
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
Kontrollera pris25,97 €27,95 €Kontrollera pris25,97 €17,98 €Kontrollera pris18,90 €25,99 €Kontrollera pris
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 27 november 2023 19:05 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Hur fungerar termiska behållare?

En termos har ingen aktiv kylning. Godset i termobehållaren hålls svalt av dubbelväggiga rostfria stålväggar, eftersom lite värmeväxling sker. Transport är möjlig upp till 12 timmar.

Vem passar termobehållaren för?

Termobehållare är alltid lämpliga där eller för de som är mobila eller där man inte kan laga eller köpa varm mat, eftersom det är på Brand, Ström eller brist på köpmöjligheter. Termiska behållare för mat är en slags måltidsförberedelse eftersom du måste planera och förbereda dem. Det är ofta vandrare eller arbetare som tar med sig en varm måltid när de är ute och går.

Vad kostar en värmebehållare för mat?

Vanligtvis kostar en Termiska behållare för mat ca 20 € - 30 €, beroende på tillbehör eller extrautrustning, lite mer. I jämförelsetabellen för termobehållare kan du redan nu få en översikt över priser.

Detaljer om den termiska behållaren för mat i testet

■ Kapacitet 650 ml och tillgänglig på 450 m
■ grått rostfritt stål
■ Produktvikt 450 g (version 650 ml)
■ Dubbelväggigt rostfritt stål
■ Håller sig varm / varm i upp till 12 timmar

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Vad kan jag använda en termisk livsmedelsbehållare för?

Användningen av a Isolerad behållare för mat kan vara olika för alla och denna termiska behållare för mat är mångsidig. Du kan använda den som en Lunchbox använd som soppbehållare eller vanlig som termos. Gillar du att äta müsli kan du också ta med dig din müsli. Så du har alltid din utsökta måltid med dig på jobbet, på universitetet eller i skolan. Mycket användbart vid camping eller på resor. Du kan givetvis använda termosen till varma rätter, men även till kalla rätter. Vem gillar Smoothies gillar eller kalla drycker kan också hålla dem kalla i den under lång tid.

Komponenter i den termiska behållaren för mat

Jag beskriver också varianten här 650 ml kapacitet. Den lilla versionen med 450ml Jag vill inte rekommendera för en man. Med en kapacitet på 650 ml har du helt enkelt en större portion vid lunchtid.
Den isolerade behållaren består av behållaren, ett skruvlock och en Becher att skruva på. En ögla är fäst på toppen av koppen, vilket kan vara mycket praktiskt att hänga upp.

Termiska behållare för mat

Becher

Muggen kan vara praktisk om du vill transportera te, kaffe, mjölk och alltid ha möjlighet att dricka ur den. Du kan använda koppen som en liten maträtt använda.

behållare

Containern består av dubbelväggigt rostfritt stål och isolerar mycket bra. De bästa termiska behållarna och termometrar är gjorda på detta sätt. Enligt min mening är öppningen av behållaren stor och du kan bekvämt äta från den med en stor sked.

skruvlock

Skruvkåpan stänger behållaren mycket bra och tätt.

Hur rengör du den isolerade matbehållaren?

Termobehållaren för mat ska alltid tvättas för hand och inte i diskmaskin ge. Detta anges på själva produkten. Insidan av den isolerade matbehållaren är superlätt att rengöra med rinnande varmt vatten. För svårare rester kan du använda en borste eller svamp med handtag för enkel rengöring.

Eftersom jag stänger den termiska behållaren direkt efter att ha ätit och bara rengör den senare har maten inte torkat ut och kan alltid rengöras bra och enkelt. Vridlåset har en gummiring i botten som kan tas bort för rengöring.

Hur bra och länge håller termobehållare maten varm?

Jag har redan transporterat några rätter i den och åt av den. Att den termiska behållaren som sagt håller mig varm / varm i upp till 12 timmar kan jag definitivt bekräfta. I mitt test kom jag till och med upp 15 timmardär min mat fortfarande kunde ätas varm och ångande från termos. Om du gör din måltid på morgonen och vill äta runt middagstid, har du definitivt en riktigt varm måltid.

Den som har förberett sin måltid dagen innan från klockan 18 kan förvänta sig en varm, ångande måltid nästa dag klockan 12.

Vilka rätter är lämpliga för den termiska behållaren för mat?

Egentligen kan du ta med dig vilken rätt som helst som du kan värma. Lämpliga rätter är alltid nudlar med såser eller ris till tillbehör. Färdiglagad konserver går lika bra att värma upp på morgonen och lägga i behållaren. Semlegryn, gröt eller risgrynsgröt är precis som möjligt och lätt att transportera. Här kan du även förbereda en currywurst med currysås och ta med dig. Du blir själv kreativ och hittar dina egna rätter som är praktiska och snabba att ta med sig.

Mina tips om rätter och förslag att ta bort.

Termiska behållare för mat
Pasta med tomatsoppa

1. Gryngröt utan matlagning: värme i Mikrovågsugn 500 ml mjölk, så att det är väldigt varmt och fyll i behållaren, tillsätt lite vanlig mannagryn eller tillsätt något annat som socker, honung eller frukt och stäng behållaren. Efter ett tag sväller semlan av sig själv i den varma mjölken. Efter ett tag kan du helt enkelt äta den färdiga mannagryn ur behållaren.

2. Havregryn utan tillagning: Fortsätt samma med mjölken som med semolina. Efter ett tag kan du också äta en god ätlig krämig havregrynsgröt här.

3. nudlar utan matlagning: ta 100 g okokt pasta och lägg dem i behållaren. Sedan lagar du mat 500 ml vatten i en varmvattenberedare och blanda den med en påse soppa (tomatsoppa eller valfri soppa). Sedan häller du den i termobehållaren och stänger den direkt. Efter ett tag är nudlarna färdiga och du har läckra nudlar med tomatsås för på språng.

4. Ris utan matlagning

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Slutsats: Termiska behållare för mat

Den som letar efter en lösning för på språng eller på jobbet kommer att hitta en bra produkt här. Det spelar ingen roll vilken säljare du tar. Allt du behöver göra är att titta på formen, öglan och muggen, de termiska behållarna ser alla i princip likadana ut, bara de har olika märken. Vissa termobehållare som Wayeee termobehållare 450ml har en extra sked ingår eller en extra transportväska. Säljarna försöker naturligtvis uppgradera samma produkt på bästa möjliga sätt eller att ändra något. Fastigheterna förblir desamma och rekommenderas!

Vilken termobehållare är bäst?

Den bästa termiska behållaren är den som du bäst kan använda för dina ändamål och som är olika för alla. Jag tror att du har goda råd med denna termobehållare som presenteras här i testet! För en kaffe att gå hittar du den mycket goda Emsa Thermo rånar.

!! Termocontainertävling !! från 28.10.21 28.11.21 till

Du har chansen att vinna 1x en Amazon-kupong med ett totalt värde av 25 €. Vill du själv testa, köpa eller ge bort en termobehållare? Var då noga med att delta i vår tävling. Lämna en kommentar på vår blogg med sökordet "Termos", och varför du skulle vilja det, din erfarenhet av ämnet eller annan feedback. Mycket lycka till!

ytterligare termiska behållare för mat

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda termiska behållare för livsmedel 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Termobehållare för mat 500ml & 700ml rostfritt stål...*
 • 【Förpackningen】 Innehåller 2 termobehållare (500ml + 700ml) + 2 vikbara skedar + 1 instruktion, du kan välja kapacitet enligt din ...
 • 【Material av livsmedel】 Tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt stål 304. De är BPA-fria och giftfria. FDA godkänd isolerad behållare...
 • 【Långvarig fräsch】 Dubbelväggigt rostfritt stål, utmärkt isolering med kopparfoder, denna isolerade behållare kan hålla mat 12 ...
2. Storsäljare
Milu® termiska behållare 450, 650 ml, 800 ml | Rostfritt stål...*
 • TOPPISOLERING: Tack vare den dubbelväggiga vakuumisoleringen förblir din favoritmat varm i upp till 9 timmar eller sval i upp till 16 timmar! avsäga sig...
 • KOMFORT: Stor öppning för enklare fyllning! Nappflaskor kan även värmas när du är på språng. Enkel rengöring är lätt på nerverna....
 • FUNKTIONALITET: Lätt att öppna tack vare tryckavlastningsventilen. Skolbarn är glada när allt fungerar utan ansträngning. Halkfri botten säkerställer...
3. Storsäljare
MAMEIDO termobehållare för mat 500ml, värmebehållare för...*
 • TIDLÖS DESIGN - Vackra termomuggar är vår passion. Varje behållare har en unik karaktär och enkel elegans...
 • PREMIUM KVALITET - exakt tillverkad av high-end 18/8 rostfritt stål enligt den europeiska BS EN 10088-standarden, vår müslimugg är ...
 • KRAFTIG - Din matvärmningsbehållare är en mycket effektiv, läcksäker, dubbelväggig isolerande behållare, som håller din mat och ...
- € 7,004. Storsäljare
Termobehållare för mat 450ml matbehållare i rostfritt stål...*
 • [Dubbelväggsvakuumdesign] - Värmeburkarna för mat har ett extra kopparskikt för extra isolering och har ...
 • [Stor mun och lätt att tvätta] - Den termiska lunchlådan har en överdimensionerad pip på 7,6 cm med en kapacitet på 450 ml. På grund av den stora ...
 • [Bowl & Foldable Spoon] - Locket på matskålen kan användas som en skål och det finns också en vikbar ...
5. Storsäljare
Termos för mat | Termobehållare 500ml i svart |...
914 Bewertungen
Termos för mat | Termobehållare 500ml i svart |...*
 • ♨️ 𝗙Ü𝗥 𝗛𝗘𝗜𝗦𝗦 𝗨𝗡𝗗 𝗞𝗔𝗟𝗧 - Med vår termobehållare för mat och dryck kommer du att uppleva fantastiska...
 • 🍵 𝟭𝟬𝟬% 𝗔𝗨𝗦𝗟𝗔𝗨𝗙𝗦𝗜𝗖𝗛𝗘𝗥 - Med hjälp av den täta ...
 • 🥄 𝗧𝗢𝗣 𝗭𝗨𝗕𝗘𝗛Ö𝗥 - Den termiska behållaren för mat innehåller en hopfällbar och integrerad sked ...
6. Storsäljare
THERMOS ROSTFRI KING FOOD KRUK 0,47l, tranbärsröd,...*
 • Översta hyllan tål diskmaskin
 • Termosisoleringsteknik, dubbelväggigt rostfritt stål håller 7 timmar varmt eller 9 timmar kallt
 • Extra stor öppning, lätt att fylla
7. Storsäljare
Termobehållare med handtag, 1000ml värmebehållare i rostfritt stål...*
 • 【Material】: Säker matförvaringsbehållare gjord av rostfritt stål, BPA-fri, PVC-fri, 304 rostfritt stål, kan användas med tillförsikt.
 • 【Halvrundt handtag】 är bekvämt att bära och flytta, och du behöver inte oroa dig för att bära.
 • 【Långsiktig värmekonservering】: Lunchlådans soppbehållare är tvålagers vakuumvärmekonservering.
8. Storsäljare
Termobehållare för mat 680ml termoskål med lock...*
 • 【Dubbel isolering】 - Denna 680 ml matvärmarskål har dubbel vakuumisolering, en isolerad yttre skål ...
 • 【Dubbelt läckagetät】 - Skruvlock med inre skåltätning, 2 spännen på den yttre isolerade skålen säkerställer ...
 • 【Säkerhetsgaranti】 - Alla delar av denna isolerade skål är gjorda av livsmedelssäkra material: 304 rostfritt stål, värmebeständig ...
9. Storsäljare
Termos ROSTFRI KING FOOD JAR 0,47l, svart, termosbehållare...*
 • ANVÄND ÖVERALLT: Dagarna med ohälsosamma färdigrätter är räknade! Med THERMOS isoleringsprestanda förblir maten pålitligt varm i 9 timmar...
 • ABSOLUT TÄT: inget läckage, inget dropp! Även varm soppa är säkert packad här. Så du kan njuta av det när du är på språng utan några bekymmer.
 • MED SKED OCH SERVERINGSSKÅL: En hopfällbar sked i rostfritt stål förvaras perfekt i spännet. Locket fungerar lika bra som...
10. Storsäljare
AmazeFan termobehållare för mat stor 800ml, rostfritt stål...
367 Bewertungen
AmazeFan termobehållare för mat stor 800ml, rostfritt stål...*
 • Säkert material: Rostfritt stål inuti och utvändigt är starkt och hållbart. Speciellt den inre värmebeständiga matbehållaren är...
 • Vakuumisoleringsteknik: AmazeFans matburkar av rostfritt stål med dubbla lager använder vakuumisoleringsteknik och sömlösa ...
 • Bekväm design: Du kan enkelt lägga mat i denna matburk och rengöra den efter användning. Designen med dubbel...
- € 7,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Kodord för VM-spelspel: Essen


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning