Tribit StormBox Blast Review 2024: Detaljerat Bluetooth-högtalartest

Foto av författaren

Patrick

Välkommen till min erfarenhetsrapport Tribit StormBox Blast, en Bluetooth-högtalare köpt för poolfester, trädgårdsfester eller filmer 2023 och två gånger. I rapporten kommer jag att visa dig detaljerna om vad denna produkt erbjuder, från dess tekniska detaljer till dess verkliga användningsområden och min slutsats. Ha så kul.

- 60,01 €
Tribit Bluetooth-högtalare StormBox Blast, Portable Party...*
 • [Utmärkelser] Bästa trådlösa boombox för 2022 - CNET
 • [Body-Shaking XBass Technology] Tribit StormBox Blast ger distorsionsfritt, fylligt och balanserat ljud och är en...
 • [Otroliga 30 timmars speltid för utomhusfester] Tack vare Tribits Runstretch-teknik kan denna trådlösa festhögtalare spela i 30...
 • [32 LED-lampor synkroniseras med beatsen] Tribit StormBox Blast är mer än en bärbar högtalare. Det är en show. Klappa…

Technische specificationen

Detaljer: Tribit StormBox Blast

 • Frekvensomfång: Tribit StormBox Blast har ett stort ljudomfång. Det gör att den kan återge både riktigt djup bas och väldigt höga toner väldigt bra. Oavsett om du gillar kraftfulla beats i dansmusik eller de små detaljerna i klassisk musik, gör denna högtalare båda riktigt bra. Du hör musiken som den ska vara – med stark bas och klara, höga toner. Detta är bra för alla som antingen älskar bas eller bara vill njuta av ett klart och fylligt ljud.

 • Drivrutinsstorlek: Tribit StormBox Blasts drivrutiner är noggrant utvalda för att leverera kraftfullt men balanserat ljud. Kvaliteten på förarna spelar en avgörande roll för ljudtrohet; de är designade för att minimera distorsion samtidigt som de säkerställer maximal ljudutgång. Detta resulterar i en ljudbild som är både fyllig och tydlig, idealisk för att spela ett brett utbud av musikstilar.

 • Anslutningsalternativ: Tribit StormBox Blast följer med tiden och är utrustad med den senaste Bluetooth 5.3-tekniken. Detta möjliggör en snabb och stabil anslutning över avstånd på upp till 50 meter, vilket möjliggör flexibel användning utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Utöver Bluetooth erbjuder högtalaren även ett AUX-ingångsalternativ som tillåter en trådbunden anslutning för enheter utan Bluetooth. Denna mångsidighet i anslutningsmöjligheter gör Tribit StormBox Blast till en extremt användarvänlig enhet som är lämplig för ett brett utbud av ljudkällor.

Specialfunktioner - Tribit StormBox Blast

 • XBass-teknik: Tribit StormBox Blasts XBass-teknik är en av dess framstående funktioner. Genom att trycka på en dedikerad XBass-knapp förstärks basen avsevärt, vilket resulterar i en märkbar intensifiering av det låga basområdet. Denna funktion är särskilt fördelaktig för genrer som EDM och hiphop, där djupa baslinjer spelar en central roll. XBass-tekniken gör att högtalaren kan bibehålla hög ljudkvalitet även vid lägre frekvenser utan att överskugga mellan- och högfrekvenserna. Resultatet är ett rikt, omslutande ljud som avsevärt förbättrar lyssningsupplevelsen, särskilt i stora rum eller utomhus.

 • LED-ljusshow: Tribit StormBox Blasts LED-ljusshow är en visuell upplevelse som harmoniserar perfekt med högtalarens musikaliska prestanda. Lysdioderna reagerar dynamiskt på musiken och ändrar sina färger och mönster i takt med låtarna. Denna funktion förvandlar högtalaren till ett blickfång och skapar en uppslukande feststämning, oavsett om det är hemma, i trädgården eller på stranden. Ljusshowen är inte bara ett estetiskt inslag, utan förstärker också den totala upplevelsen av att lyssna på musik genom att lägga till en extra sensorisk dimension. Detta gör Tribit StormBox Blast till en idealisk högtalare för fester och sammankomster där musik och visuella effekter värdesätts lika mycket.

 • Vattentäthet och IPX7-klassificering: Tribit StormBox Blasts vattentäthet med en IPX7-klassificering är en avgörande egenskap som gör den till en mångsidig och robust högtalare. Detta betyg innebär att högtalaren kan sänkas ner i vatten upp till en meters djup i upp till 30 minuter utan att skada. Denna funktion gör den till den perfekta följeslagaren för alla typer av utomhusaktiviteter, oavsett om det är vid poolen, på stranden eller till och med i regnigt väder. Användare behöver inte oroa sig om högtalaren av misstag blir blöt, vilket gör den till ett säkert val för alla miljöer. Denna höga nivå av vattentäthet säkerställer inte bara enhetens livslängd, utan ger också användarna friheten att ta med sig sin musik vart de än går.

Batteriprestanda och laddningstid för Tribit StormBox Blast

Batterikapacitet och drifttid: Tribit StormBox Blast är utrustad med ett kraftfullt litiumjonbatteri som erbjuder imponerande batteritid. Med en kapacitet på till exempel 10.000 30 mAh kan högtalaren leverera upp till XNUMX timmars musikuppspelning på medelvolym. Denna långa batteritid gör den idealisk för utomhusaktiviteter, längre resor eller flerdagarsfestivaler där regelbunden laddning inte alltid är möjlig.

Laddtid: Batteriets laddningstid är en viktig faktor för användbarheten. Tribit StormBox Blast kan laddas via en USB-C-kabel, vilket säkerställer snabb och effektiv strömförsörjning. Om högtalaren är helt urladdad tar det cirka 4 till 5 timmar att ladda helt. Denna relativt korta laddningstid jämfört med den långa uppspelningstiden säkerställer att högtalaren snabbt är redo att användas igen.

Batterivisning och hantering: En intuitiv batterinivåindikator på högtalaren informerar användarna om återstående batterinivå. Den här funktionen är särskilt användbar för att förhindra att enheten stängs av oväntat. Tribit StormBox Blast har även intelligenta batterihanteringsfunktioner som förhindrar överladdning och förlänger batteriets livslängd.

Power bank funktion: En ytterligare användbar funktion hos Tribit StormBox Blast är dess förmåga att fungera som en powerbank. Tack vare USB-utgången kan den användas för att ladda smartphones eller andra enheter. Denna funktion är särskilt användbar när du är på språng och ingen annan strömkälla är tillgänglig.

Bilder – Tribit Stormbox Blast

- 60,01 €
Tribit Bluetooth-högtalare StormBox Blast, Portable Party...
Tribit Bluetooth-högtalare StormBox Blast, Portable Party...*
[Utmärkelser] Bästa trådlösa boombox för 2022 - CNET
229,99 € € 60,01 169,98 € Amazon Prime

Användarupplevelse - Tribit StormBox Blast

Initial installation och hantering

 • Ställa in Tribit StormBox Blast: Driftsättning av Tribit StormBox Blast kännetecknas av sin enkelhet och användarvänlighet. Efter att ha packat upp högtalaren är det första steget att slå på den. Direkt efter påslagning växlar högtalaren automatiskt till Bluetooth-parningsläge, vilket kan kännas igen av en visuell signal eller ett ljud. Detta gör anslutningsprocessen mycket enklare eftersom den inte kräver komplexa inställningar. Användare kan sedan aktivera sin smartphone eller annan Bluetooth-aktiverad enhet, söka efter tillgängliga enheter i inställningarna och välja Tribit StormBox Blast. Anslutningen upprättas vanligtvis inom några sekunder, vilket gör processen trevlig för alla användare, oavsett deras tekniska expertis.

  Enkel ihopkoppling gör Tribit StormBox Blast idealisk för snabba inställningar vid evenemang, improviserade sammankomster eller till och med dagligt bruk. Högtalaren kommer också ihåg enheter som redan har parats, vilket möjliggör en ännu snabbare anslutning för framtida användningar.

 • Användarvänlighet och appkompatibilitet: Tribit StormBox Blasts användarvänlighet förbättras ytterligare av den intuitiva Tribit-appen. Denna app, tillgänglig för iOS- och Android-enheter, erbjuder sömlös integration och avancerade kontroller. Med hjälp av appen kan användarna inte bara styra grundläggande funktioner som volymkontroll och spårval, utan även göra avancerade inställningar som att justera equalizern. Equalizerinställningarna gör det möjligt att justera ljudet efter personliga preferenser eller till särdragen för olika musikgenrer.


  Dessutom ger appen tillgång till firmwareuppdateringar som ger högtalaren de senaste funktionerna och förbättringarna. Appens användargränssnitt är tydligt strukturerat och användarvänligt, så att även användare utan tekniska förkunskaper snabbt kan hitta runt. Denna kombination av enkel fysisk installation och omfattande appstöd gör Tribit StormBox Blast till en extremt tillgänglig och njutbar ljudenhet.

Ljudkvalitet Tribit StormBox Blast

Bra ljud överallt: Tribit StormBox Blast låter bra överallt. Oavsett om du lyssnar på musik inomhus i ditt rum eller utomhus medan du grillar låter högtalaren alltid klart och starkt. Även om du spelar musiken riktigt högt förblir ljudet rent och blir inte repigt eller förvrängt.

Superbas: En av de bästa sakerna med Tribit är basen. Tack vare XBass-funktionen, som du enkelt slår på med en knapptryckning, blir basen riktigt stark. Det här är särskilt coolt med musik som behöver mycket bas, som dansmusik eller hiphop. Jag tycker att basen på den här högtalaren är riktigt bra.

Ännu bättre med två högtalare: Om du har två av dessa högtalare och använder dem tillsammans blir ljudet ännu bättre. Detta är verkligen lysande, speciellt med filmer, eftersom ljudet då låter riktigt rumsligt. Det är som om du är mitt i filmen. Jag kan säga att det gör filmer riktigt roliga.

Perfekt för alla situationer: Tribit är inte bara bra för musik, utan den anpassar sig också efter var och hur du använder den. På en fest utanför fyller det hela stället med bra ljud. Och när du är inne justerar den ljudet så att det fortfarande låter bra men inte är för högt eller överväldigande.

Extra - Tribit StormBox Blast

Fördelar med stereoparning på Tribit StormBox Blast

Sann stereoupplevelse: När du använder två Tribit StormBox Blast-högtalare tillsammans blir lyssnandet mycket bättre. I stereoläge är ljudet uppdelat i två delar - en för varje högtalare. Detta gör ljudet mycket bredare och djupare. Det är som att musiken blir levande eftersom du kan höra varje del - som instrumenten och sången - tydligare. När du lyssnar på musik eller tittar på film, särskilt med många människor, är det en riktigt häftig upplevelse. Ljudet känns som att du är där, inte bara där.

Utökat ljudbild för evenemang: När du använder två parade Tribit-högtalare vid evenemang eller fester utökas ljudomfånget avsevärt. Denna konfiguration skapar ett ljud som fyller rummet, vilket säkerställer att musik kan höras jämnt och tydligt i varje hörn av rummet eller lokalen. Detta är särskilt fördelaktigt vid utomhusevenemang där en enda ljudkälla kanske inte räcker för att täcka ett stort område.

Stereoparning

Enkel parningsprocess: Att ställa in stereoparning på Tribit StormBox Blast-högtalarna är förvånansvärt enkelt och användarvänligt. Detta kan göras på två sätt: antingen genom Tribit-appen eller direkt på själva högtalaren. I Tribit-appen väljer användarna helt enkelt alternativet "Stereoparning" och följer de enkla instruktionerna för att koppla ihop två högtalare.

Snabb anslutning: Själva kopplingen mellan de två högtalarna upprättas vanligtvis på några sekunder. När de väl parats synkroniseras högtalarna automatiskt och delar upp ljudutgången i vänster och höger kanal. Denna snabba och okomplicerade installation gör det enkelt att göra högtalarna redo att användas snabbt för spontana tillfällen eller planerade evenemang.

Flexibilitet i installationen: En annan fördel med stereoparning är flexibiliteten i högtalarplaceringen. Användare kan placera högtalarna i olika delar av ett rum eller utomhus för att uppnå optimal ljudfördelning. Detta ökar inte bara räckvidden för musiken, utan bidrar också till att skapa en omslutande lyssningsupplevelse.

Slutsats - Tribit StormBox Blast

Sammanfattning av min erfarenhet

den Tribit StormBox Blast Jag tycker det är väldigt robust och det balanserade ljudet för musik med extrem bas eller när man tittar på film är bra enligt mig. Det goda pris-prestandaförhållandet och högtalarens mångsidighet är helt okej för mig. Två enheter rekommenderas, speciellt för min trädgård. Vattentätheten och den användbara XBass-funktionen är fantastiska. Jag tycker att den integrerade LED-ljusshowen är ett bra tillskott för festkvällar. Tillförlitligheten för Bluetooth-anslutningen är mycket bra och appen är väldigt enkel.

Tips: Om du letar efter en lite mindre Bluetooth-högtalarbox kan du få denna mindre låda från Tribit i detta inlägg View.

jag kan göra det Tribit StormBox Blast rekommenderas varmt och nästa sommar kan komma! Låt mig veta din erfarenhet och åsikt om denna produkt i kommentarerna!

- 60,01 €1:a bästa produkten
Tribit Bluetooth-högtalare StormBox Blast, Portable Party...*
 • [Utmärkelser] Bästa trådlösa boombox för 2022 - CNET
 • [Body-Shaking XBass Technology] Tribit StormBox Blast ger distorsionsfritt, fylligt och balanserat ljud och är en...
 • [Otroliga 30 timmars speltid för utomhusfester] Tack vare Tribits Runstretch-teknik kan denna trådlösa festhögtalare spela i 30...
 • [32 LED-lampor synkroniseras med beatsen] Tribit StormBox Blast är mer än en bärbar högtalare. Det är en show. Klappa…
2:a bästa produkten
Tribit Bluetooth bärbar högtalare StormBox Micro 2 IP67...*
 • Storleksoberoende ljud: Tribit Stormbox Micro 2 levererar förvånansvärt kraftfull bas, mer än någon annan högtalare i den här klassen...
 • RunStretch-teknik: Ljudet följer dig alltid. Denna Bluetooth-högtalare i fickstorlek med ett inbyggt batteri med hög kapacitet och en…
 • 2 i 1 SmartID-teknik: StormBox Micko 2 levererar inte bara kraftfull musik, utan är också utrustad med den exklusiva SmartID-tekniken från...
 • Lämplig för resor och utomhus: StormBox Micko 2 är tillräckligt liten för att få plats i din väska och tillräckligt stor för att passa med den integrerade remmen...
3:a bästa produkten
Tribit StormBox Bluetooth-högtalare, 24W bärbar...*
 • Utnämnd till "2019 års bästa bärbara Bluetooth-högtalare" av Wirecutter.
 • 360° ALLROUND: Känn det unika ljudet från Tribit BTS30 Bluetooth-högtalaren åt alla håll. Denna bärbara högtalare erbjuder…
 • KRAFTIG XBASS-FUNKTION: Denna box är perfekt för alla basälskare. Vår exklusiva Xbass-teknik skapar bas som...
 • HELT VATTENTÄT: Tack vare det omfattande vattenskyddet kan du använda högtalaren var som helst, till exempel vid poolfester, en dag på stranden...
4:a bästa produkten
Tribit StormBox Flow bärbar Bluetooth-högtalare, högre...*
 • Bästa Tribit Bluetooth-högtalare: Tribit StormBox Flow – CNET
 • Pulserande ljud: Njut av ljudupplevelsen från StormBox Flow utomhushögtalare med tydliga röster och kraftfull bas...
 • 30-timmars musikodyssé: Tack vare den revolutionerande RunStretch-tekniken erbjuder vår bärbara Bluetooth-högtalare exceptionell...
 • Fördjupa dig i TWS/Party-läge: Dubbelt så många högtalare, dubbelt så roligt! Para ihop två bärbara Bluetooth-högtalare för en...
5:a bästa produkten
Tribit Bluetooth-högtalare StormBox Pro, bärbar högtalare...*
 • High Fidelity 360° ljudkvalitet: Tribit StormBox Pro är oöverträffad när det kommer till volym och ljudkvalitet när det kommer till Bluetooth-högtalare...
 • Förbättrad XBass-teknik: XBass-tekniken ger StormBox Pro dess särskilt rika bas och voluminösa låga toner. För en högtalare...
 • Utmärkt anslutning: Denna högtalare har Bluetooth 5.3, StormBox Pro ger en stabil trådlös anslutning, minimal latens...
 • Extremt lång batteritid och powerbank-funktion: Tribit StormBox Pro varar upp till 24 timmar, beroende på volymen. Högtalaren kan till och med användas som...


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 2.03.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar