Test: Ring video dörrklocka | Dörrklocka med videokamera

Ring videodörrklocka från Amazon | Videodörrklocka för din...
Ring videodörrklocka från Amazon | Videodörrklocka för din...*
Kompatibel med utvalda Echo-enheter
99,99 € Amazon Prime

Ring video _Doorbell_Video_Doorbell_Erfahrungen_Montage-0e828045
Uppsättningen

Anledningen till att jag köpte en videokameradörrklocka var att komma igenom min Frostad glasdörr kunde aldrig se vem som var vid dörren. Dessutom var det alltid lite konstigt när dörrklockan ringer sent på kvällen och jag kunde inte se vem som stod framför den.

Dörrklockan med video tillverkades ursprungligen av företaget "Ring" och köptes senare av företaget Amazon.

Dörrklockan med videokameran, i mitt fall modellen "Dörrklocka 2", lovar en högkvalitativ videobild samt möjlighet till intercom direkt från Mottagarenhet.

En teknisk överblick

 • Lämplig för temperaturer från -20 ° C till 48 ° C; vattentålig
 • WLAN-anslutning 802.11b / g / n, 2,4 GHz
 • Intercomfunktion med brusreducering
 • Avancerad rörelsedetektering med anpassningsbara rörelsezoner
 • 1080p HD, livevideo, nattsyn
 • Rekommenderad minsta uppladdningshastighet är 2 Mbit / s per enhet.

Dörrklocka med videokamera i jämförelse

Ring Video Doorbell Pro 2 från Amazon | Dörrklocka med...Ring Video Doorbell 4 från Amazon - HD-video med ...WiFi videodörrklocka med kamera 2K HD, Ctronics 10000mAh batteri...Video trådlös dörrklocka 1080P HD Alexa dörrklocka med kamera WLAN ...Videodörrklocka med kamera + inomhusgong, AWOW 1080P HD-video ...Goliath trådlös videodörrklocka, videodörrintercom med kamera...eufy säkerhetskamera med dörrklocka och dörrklocka,...WiFi trådlös videodörrklocka - ZKTeco D100 - Integrerad ...Amcrest SmartHome Video Doorbell Camera, ...
239,99 €Kontrollera pris189,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris89,00 €109,00 €Kontrollera prisKontrollera pris
Ring Video Doorbell Pro 2 från Amazon | Dörrklocka...*Ring Video Doorbell 4 från Amazon - HD-video med ... *WLAN videodörrklocka med kamera 2K HD, Ctronics ... *Video trådlös dörrklocka 1080P HD Alexa dörrklocka ... *Videodörrklocka med kamera + inomhusgong, AWOW ... *Goliath trådlös videodörrklocka, ... *eufy säkerhetskamera med dörrklocka ... *WiFi trådlös videodörrklocka - ZKTeco D100 -... *Amcrest SmartHome videodörrklockakamera, ... *
◼️ Högkvalitativ, trådbunden videodörrklocka med ...◼️ Ej tillämpligt◼️ 1080p HD videodörrklocka med intercomfunktion, ...◼️ Ej tillämpligtWireless️ Video trådlös dörrklocka 1080P HD Alexa dörrklocka med kamera ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Auto ögonblicksbild när dörrklockan ringer eller när du rör dig, livebild ...◼️ CRYSTAL CLEAR DISPLAY: HD-upplösning på 1080p i kombination ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Amcrest videodörrklockakameran fungerar med den befintliga ...
◼️ Utöka ditt synfält med 1536p full body HD-video ...◼️ Ej tillämpligt◼️ HD-inspelning och livevideo låter dig se vad ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Justerbar volym: 52 typer av polyfoniska ...◼️ Ej tillämpligt◼️ 2,4" LCD-färgskärm, internminne för ca 100 bilder,...◼️ 120 DAGAR MED PRESTANDA: Tack vare batteriets prestanda på 120 dagar efter ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Inbyggd mikrofon och högtalare tillåter ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
239,99 €Kontrollera pris189,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris89,00 €109,00 €Kontrollera prisKontrollera pris
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 24 mars 2023 23:40 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Första intrycket | fungera

den Dörrklocka med videokamera från Ring / Amazon gör ett litet men praktiskt första intryck. Med dimensionerna på X x 12,7 6,2 2,2 cm och en vikt på bara några hundra gram, allt som behövs för idrifttagning ingår redan i leveransomfånget.

I grund och botten kan dörrklockan användas Batterier drivs eller av hus el kan manövreras via befintlig kabeldragning.

den Enligt tillverkaren ska monteringen ske snabbt och enkelt fortsätt, men jag kommer till det om ett ögonblick.

En stor fördel med den här enheten är att videon från dörrklockan kan överföras direkt till valfri slutenhet. Följaktligen kan ingången till huset när som helst nås via smartphone, En Tablett eller till och med om det Echo Show kan ses av Amazon. Allt du behöver göra är att installera den medföljande appen.

Videokvaliteten ska visa sig vara 1080p och bilden ska överföras nästan i realtid. Men vad måste jag tänka på innan jag använder den för första gången?

Bilder | Dörrklockans ring

Hur är klockan ansluten?

Innan klockan kan tas i drift måste den först monteras och installeras. Lyckligtvis är nästan allt redan inkluderat som är nödvändigt för montering, även en borr för montering! Jag tycker det är jättebra.

Först och främst bör det noteras att dörrklockan med video från Ring / Amazon i allmänhet kan manövreras med ett batteri. För att göra detta, Enligt tillverkaren bör batteriet laddas en gång i månaden. USB-kabeln som krävs för laddning ingår i leveransen. Om detta är för besvärligt för dig kan du också ringa videodörrklockan direkt anslut den ursprungliga dörrklockangenom att använda ledningarna där. Detta har fördelen att en laddningsprocess görs omedelbart och inte längre är nödvändig.

Anslutning via batteri / ackumulator:

Om du väljer batteriinstallation är anslutningen särskilt snabb och enkel. För att göra detta fästs grundskalet först på husväggen. Enligt tillverkaren Ring / Amazon bör detta inkluderas skruv för att säkerställa ett absolut fast grepp. Alternativt kan jag dock säga att en hög kvalitet dubbelhäftande tejp tillräckligt om det behövs. Klockan trycks bara ibland och bara en knapp trycks in. Ändå rekommenderar tillverkaren att montera med skruvar vid denna punkt.

Om detta steg är gjort hakas klockhuset nu på plats. Nu måste dörrklockan gå med den interna klockan WLAN-nätverk ansluten och klockan är redo att användas.

Ring video _Doorbell_Video_Doorbell_Klingel_WLAN-e2a91a0f

Anslutning via husledningar:

Om du vill spara dig själv att behöva ladda klockan regelbundet har du möjlighet att Anslut den tidigare klockan att använda. Två motsvarande kablar för anslutning ingår i leveransen. Dessa kan användas för att ansluta dörrklockan till video. Eftersom linjerna men mycket kort Ring / Amazons dörrklocka måste ställas i omedelbar närhet av den ursprungliga dörrklockan. Alternativt kan en egenutvecklad linje ett större avstånd kan uppnås och klockan kan monteras var som helst på husväggen. Det måste dock noteras att linjerna då måste "döljas".

Styr via app och andra enheter

Med appen, som är gratis för normalt bruk, kan ingången till huset ses i realtid när som helst och var som helst.

Förutsättningen för att använda denna dörrklocka med video, i mitt fall Doorbell 2-modellen, är att den tillhandahålls App installerad blir. Allt styrs via den här appen. Den här appen kan installerad på alla slutenheter som kan spela upp en video, dvs på smarttelefonen, surfplattan eller till och med på Echo Show från Amazon.

Är appen helt gratis?

Standardfunktioner som direktmeddelanden, livevideo och intercom finns tillgängliga omedelbart och gratis på alla ringsignaler.

Du kan också spela in, granska och dela missade ögonblick med en Ring Protect-prenumeration (säljs separat) (30-dagars testversion ingår i köpet).

Det betyder i klartext: Så snart videoklockan trycks in skickas omedelbart en signal till den mottagande enheten (smartphone, surfplatta, Echo Show). Så snart du klickar på det här meddelandet byts du omedelbart till livevyn och du kan se vem som är vid ytterdörren.

Meddelandet och direktsändningen är därför gratis!

Bra att veta…

Videoklockan har en mycket bra bild- och videokvalitet fortfarande om en intercom. Du kan kommunicera med personen utanför dörren från vardagsrummet.

Klockan kan länkas till Amazon Alexa. Således kommer till exempel Amazon Echo Show att meddela dig så snart någon står framför ytterdörren och ringer på klockan. Jag tror inte att det är ett måste, men det är fortfarande en bra idé.

Vill du använda avancerade funktioner som att ta foton och videor från entrén? Detta är också möjligt med appen. Du kan dock uppnå det här Prenumeration för 3 euro per månad. I den här prenumerationen finns då videoinspelning innehålla. Detta gäller särskilt de stunder då du inte var hemma och vill titta efteråt.

Klockan har också en integrerad nattsyn. Följaktligen fungerar den levande bilden också i mörkret. I grund och botten är betraktningsvinkeln möjlig enligt följande: 155 ° horisontellt, 90 ° vertikalt.

För- och nackdelar dörrklocka med videokameraring

Fördelar

 • Snabb och enkel montering med batteri
 • Fantastisk bildkvalitet
 • Överföring till olika slutenheter möjlig
 • Livevisning när som helst

Nackdelar 

 • Mer komplex montering med husledningar
 • Livebild delvis fördröjd (6 sekunder senare)

Kort sammanfattning

· Installation med batteri eller husledningar möjlig

· Anslutning till WLAN

Installation av appen på enheten (smartphone, surfplatta, Echo Show)

· Kan styras och användas gratis

· Betalad prenumeration endast när du använder videoinspelningar

· Levande bilder kan visas när som helst

· Videoinspelningar är endast möjliga med ett abonnemang på 3 € / månad

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Slutsats: Dörrklocka med videokamera

Sammantaget tycker jag att videodörrklockan är helt hjälpsam för varje hushåll som inte redan har möjlighet till intercom eller direkt tillgång till ringsignalerna.

den Jag betygsätter bildkvaliteten som mycket bra, människorna kan tydligt kännas igen. De Videokvaliteten skär också mycket bra i mitt test eftersom den överförs i realtid och du kan titta på videor utan förseningar.

Installationen med batteridrift sker snabbt, om du vill byta till en permanent strömförsörjning är detta lite mer komplicerat och kan kräva en tekniker.

Jag tycker att priset på 99 euro är helt rättvist när det gäller det mervärde du får från det.

Rekommenderad läsning: Rådgivning radioklocka med kamera här | Dörrlås med fingergivare Här | Smart hem Här

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda Ring Door Bell-produkterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Ring videodörrklocka från Amazon | Videodörrklocka för din...*
 • Rings videodörrklocka låter dig se vem som ringer på din ytterdörr med 1080p HD-video. Svara via den integrerade...
 • Den här nya versionen av Rings trådlösa dörrklocka fångar rörelser bättre och ger dig klarare syn i mörkret.
 • Så fort någon ringer på din dörr eller rörelsesensorn utlöses får du ett meddelande på din mobila enhet.
2. Storsäljare
Ring videodörrklocka 3 + ringklocka från Amazon | HD-video (1080p),...*
 • Video Doorbells HD-inspelning (1080p) låter dig se, höra och prata med människor från din mobiltelefon, surfplatta eller...
 • En uppgraderad version av Ring Video Doorbell 2, med förfinad rörelsedetektion och dubbelbands WiFi-anslutning (2,4 och 5 GHz).
 • Enkel installation: Anslut Video Doorbell 3 till Wi-Fi i Ring-appen och montera enheten med den medföljande ...
- € 20,003. Storsäljare
Ring videodörrklocka Wired by Amazon | Den smarta...*
 • Kabelansluten kameradörrklocka (1080p) och intercom med avancerad rörelsedetektion, 2,4 GHz WiFi-anslutning och...
 • Missa aldrig en besökare igen: Du kommer att få ett meddelande på din mobiltelefon eller Alexa-enhet om någon ringer på dörren eller...
 • För att höra ljudaviseringar från din Wi-Fi-dörrklocka i ditt hem, koppla ihop den med en kompatibel Alexa-enhet eller...
4. Storsäljare
Ring Video Doorbell 4 från Amazon - HD-video med ... *
 • 1080p HD-videodörrklocka med tvåvägssamtal, avancerad rörelsedetektion, färgpre-roll, förbättrad dual-band WiFi och...
 • HD-inspelning och livevideo låter dig se vad som händer hemma, och tvåvägssamtal låter dig kommunicera med...
 • Med avancerad rörelsedetektering får du aviseringar i realtid på din telefon eller surfplatta när någon...
5. Storsäljare
Ring Video Doorbell Pro 2 från Amazon | Dörrklocka med...*
 • Högkvalitativ, trådbunden videodörrklocka med 1536p full-body HD-video, tvåvägssamtal, 3D-rörelsedetektion, förbättrad...
 • Utöka ditt synfält med 1536p full-body HD-video. Detta gör att du kan få en bättre bild av dina besökare och se om...
 • Tack vare de avancerade rörelseinställningarna vet du alltid när någon är vid din ytterdörr. Med det är...
6. Storsäljare
Ring Video Doorbell Pro med Amazon-strömförsörjning, 1080p HD-video,...*
 • Strömförsörjningen ger konstant ström till din Video Doorbell Pro från ett vanligt vägguttag.
 • Fungerar med Alexa för att starta videoinspelning i realtid via röstkommando.
 • Genom att lägga till en ringsignal kan du höra varningar och aviseringar var som helst i ditt hem.
7. Storsäljare
Ringklocka, vit*
 • Ge ditt hem flexibilitet, bekvämlighet och en känsla av säkerhet med Chime. Anslut bara dörrklockan till din ring...
 • Ta emot aviseringar i realtid så snart rörelse upptäcks eller någon trycker på knappen på din Ring Video Doorbell.
 • Att ställa in Chime är väldigt enkelt: anslut bara enheten till ett standarduttag och anslut den till ditt WiFi-nätverk.
- € 25,998. Storsäljare
Ring videodörrklocka med kabel + strömadapter från Amazon | HD-video...*
 • Se, hör och prata med besökare var som helst. Du kommer också att få omedelbara aviseringar, så att du alltid vet när...
 • Trådbunden HD-videodörrklocka (1080p) med tvåvägskommunikation, avancerad rörelsedetektion, 2,4 GHz WiFi-anslutning och...
 • Anpassa dina rörelseinställningar för att bara fånga ett valt område så att du kan fokusera på aviseringar...
9. Storsäljare
Ring Solar Laddare för Ring Video Doorbell 2:a generationen*
 • Bekväm kraftlösning för att ladda och förlänga batteritiden för din Ring Video Doorbell (2:a generationen).
 • Säkert monteringsfäste med integrerade solpaneler
 • Väderbeständig design och enkel installation
10. Storsäljare
Ring Chime Pro, vit*
 • Lägg till flexibilitet, bekvämlighet och säkerhet till ditt hem med Chime Pro, en 3-i-1 trådlös förlängningslösning...
 • Ta emot aviseringar i realtid så snart rörelse upptäcks eller någon trycker på knappen på din Ring Video Doorbell.
 • Den integrerade nattlampan tänds automatiskt och ger därmed en ännu säkrare känsla.
- € 20,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 25.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*