Test: Ring video dörrklocka | Dörrklocka med videokamera

Foto av författaren

Dirk Re.

Ring video _Doorbell_Video_Doorbell_Erfahrungen_Montage-0e828045
Uppsättningen

Anledningen till att jag köpte en videokameradörrklocka var att komma igenom min Frostad glasdörr kunde aldrig se vem som var vid dörren. Dessutom var det alltid lite konstigt när dörrklockan ringer sent på kvällen och jag kunde inte se vem som stod framför den.

Videodörrklockan tillverkades ursprungligen av företaget "Ring" och köptes senare av Amazon.

Dörrklockan med videokameran, i mitt fall modellen "Dörrklocka 2", lovar en högkvalitativ videobild samt möjlighet till intercom direkt från Mottagarenhet.

En teknisk överblick

 • Lämplig för temperaturer från -20 ° C till 48 ° C; vattentålig
 • WLAN-anslutning 802.11b / g / n, 2,4 GHz
 • Intercomfunktion med brusreducering
 • Avancerad rörelsedetektering med anpassningsbara rörelsezoner
 • 1080p HD, livevideo, nattsyn
 • Rekommenderad minsta uppladdningshastighet är 2 Mbit / s per enhet.

Dörrklocka med videokamera i jämförelse

Ring Video Doorbell Pro Cable (tidigare: Video Doorbell Pro 2)...ctronics WLAN videodörrklocka med kamera 2K HD, 10000mAh batteri...Video trådlös dörrklocka 1080P HD Alexa dörrklocka med kamera WLAN ...GOLIATH trådlös trådlös klocka med kamera och dörröppnare,...eufy säkerhetskamera med dörrklocka och dörrklocka,...WiFi trådlös videodörrklocka - ZKTeco D100 - Integrerad ...
Ring Video Doorbell Pro Cable (tidigare: Video...*ctronics WLAN videodörrklocka med kamera 2K HD,...*Video trådlös dörrklocka 1080P HD Alexa dörrklocka ... *GOLIATH trådlös trådlös klocka med kamera och...*eufy säkerhetskamera med dörrklocka ... *WiFi trådlös videodörrklocka - ZKTeco D100 -... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B086QKXW1M" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Första intrycket | fungera

den Dörrklocka med videokamera från Ring / Amazon gör ett litet men praktiskt första intryck. Med dimensionerna på X x 12,7 6,2 2,2 cm och en vikt på bara några hundra gram, allt som behövs för idrifttagning ingår redan i leveransomfånget.

I grund och botten kan dörrklockan användas Batterier drivs eller av hus el kan manövreras via befintlig kabeldragning.

den Enligt tillverkaren ska monteringen ske snabbt och enkelt fortsätt, men jag kommer till det om ett ögonblick.

En stor fördel med den här enheten är att videon från dörrklockan kan överföras direkt till valfri slutenhet. Följaktligen kan ingången till huset när som helst nås via smartphone, En Tablett eller till och med om det Echo Show kan ses av Amazon. Allt du behöver göra är att installera den medföljande appen.

Videokvaliteten ska visa sig vara 1080p och bilden ska överföras nästan i realtid. Men vad måste jag tänka på innan jag använder den för första gången?

Bilder | Dörrklockans ring

Hur är klockan ansluten?

Innan klockan kan tas i drift måste den först monteras och installeras. Lyckligtvis är nästan allt redan inkluderat som är nödvändigt för montering, även en borr för montering! Jag tycker det är jättebra.

Först och främst bör det noteras att dörrklockan med video från Ring / Amazon i allmänhet kan manövreras med ett batteri. För att göra detta, Enligt tillverkaren bör batteriet laddas en gång i månaden. USB-kabeln som krävs för laddning ingår i leveransen. Om detta är för besvärligt för dig kan du också ringa videodörrklockan direkt anslut den ursprungliga dörrklockangenom att använda ledningarna där. Detta har fördelen att en laddningsprocess görs omedelbart och inte längre är nödvändig.

Anslutning via batteri / ackumulator:

Om du väljer batteriinstallation är anslutningen särskilt snabb och enkel. För att göra detta fästs grundskalet först på husväggen. Enligt tillverkaren Ring / Amazon bör detta inkluderas skruv för att säkerställa ett absolut fast grepp. Alternativt kan jag dock säga att en hög kvalitet dubbelhäftande tejp tillräckligt om det behövs. Klockan trycks bara ibland och bara en knapp trycks in. Ändå rekommenderar tillverkaren att montera med skruvar vid denna punkt.

Om detta steg är gjort hakas klockhuset nu på plats. Nu måste dörrklockan gå med den interna klockan WLAN-nätverk ansluten och klockan är redo att användas.

Ring video _Doorbell_Video_Doorbell_Klingel_WLAN-e2a91a0f
Test: Ring videodörrklocka | Dörrklocka med videokamera 58 test: Ring videodörrklocka | Dörrklocka med videokamera

Anslutning via husledningar:

Om du vill spara dig själv att behöva ladda klockan regelbundet har du möjlighet att Anslut den tidigare klockan att använda. Två motsvarande kablar för anslutning ingår i leveransen. Dessa kan användas för att ansluta dörrklockan till video. Eftersom linjerna men mycket kort Ring / Amazons dörrklocka måste ställas i omedelbar närhet av den ursprungliga dörrklockan. Alternativt kan en egenutvecklad linje ett större avstånd kan uppnås och klockan kan monteras var som helst på husväggen. Det måste dock noteras att linjerna då måste "döljas".

Styr via app och andra enheter

Med appen, som är gratis för normalt bruk, kan ingången till huset ses i realtid när som helst och var som helst.

Förutsättningen för att använda denna dörrklocka med video, i mitt fall Doorbell 2-modellen, är att den tillhandahålls App installerad blir. Allt styrs via den här appen. Den här appen kan installerad på alla slutenheter som kan spela upp en video, dvs på smarttelefonen, surfplattan eller till och med på Echo Show från Amazon.

Är appen helt gratis?

Standardfunktioner som direktmeddelanden, livevideo och intercom finns tillgängliga omedelbart och gratis på alla ringsignaler.

Du kan också spela in, granska och dela missade ögonblick med en Ring Protect-prenumeration (säljs separat) (30-dagars testversion ingår i köpet).

Det betyder i klartext: Så snart videoklockan trycks in skickas omedelbart en signal till den mottagande enheten (smartphone, surfplatta, Echo Show). Så snart du klickar på det här meddelandet byts du omedelbart till livevyn och du kan se vem som är vid ytterdörren.

Meddelandet och direktsändningen är därför gratis!

Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) |...
Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) |...*
Enkel installation; Strömförsörjning via snabbbyte av batteripaket.
149,99 € Amazon Prime

Bra att veta…

Videoklockan har en mycket bra bild- och videokvalitet fortfarande om en intercom. Du kan kommunicera med personen utanför dörren från vardagsrummet.

Klockan kan länkas till Amazon Alexa. Således kommer till exempel Amazon Echo Show att meddela dig så snart någon står framför ytterdörren och ringer på klockan. Jag tror inte att det är ett måste, men det är fortfarande en bra idé.

Vill du använda avancerade funktioner som att ta foton och videor från entrén? Detta är också möjligt med appen. Du kan dock uppnå det här Prenumeration för 3 euro per månad. I den här prenumerationen finns då videoinspelning innehålla. Detta gäller särskilt de stunder då du inte var hemma och vill titta efteråt.

Klockan har också en integrerad nattsyn. Följaktligen fungerar den levande bilden också i mörkret. I grund och botten är betraktningsvinkeln möjlig enligt följande: 155 ° horisontellt, 90 ° vertikalt.

För- och nackdelar dörrklocka med videokameraring

Fördelar

 • Snabb och enkel montering med batteri
 • Fantastisk bildkvalitet
 • Överföring till olika slutenheter möjlig
 • Livevisning när som helst

Nackdelar 

 • Mer komplex montering med husledningar
 • Livebild delvis fördröjd (6 sekunder senare)

Kort sammanfattning

· Installation med batteri eller husledningar möjlig

· Anslutning till WLAN

Installation av appen på enheten (smartphone, surfplatta, Echo Show)

· Kan styras och användas gratis

· Betalad prenumeration endast när du använder videoinspelningar

· Levande bilder kan visas när som helst

· Videoinspelningar är endast möjliga med ett abonnemang på 3 € / månad

Ring videodörrklocka 2 - 5 saker du kan göra med videodörrklockan.
Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) |...
Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) |...*
Enkel installation; Strömförsörjning via snabbbyte av batteripaket.
149,99 € Amazon Prime

Slutsats: Dörrklocka med videokamera

Sammantaget tycker jag att videodörrklockan är helt hjälpsam för varje hushåll som inte redan har möjlighet till intercom eller direkt tillgång till ringsignalerna.

den Jag betygsätter bildkvaliteten som mycket bra, människorna kan tydligt kännas igen. De Videokvaliteten skär också mycket bra i mitt test eftersom den överförs i realtid och du kan titta på videor utan förseningar.

Installationen med batteridrift sker snabbt, om du vill byta till en permanent strömförsörjning är detta lite mer komplicerat och kan kräva en tekniker.

Jag tycker att priset på 99 euro är helt rättvist när det gäller det mervärde du får från det.

Rekommenderad läsning: Rådgivning radioklocka med kamera här | Dörrlås med fingergivare Här | Smart hem Här

Upptäck de 10 bästa och bästsäljande Ring Door Bell-produkterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta Ring Door Bell-produkten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Ring videodörrklocka batteri (videodörrklocka) | Dörrklocka med... Ring videodörrklocka batteri (videodörrklocka) | Dörrklocka med...* För tillfället inga recensioner 99,99 €Amazon Prime
2 Ring video dörrklocka kabel (video dörrklocka tråd) | Dörrklocka... Ring video dörrklocka kabel (video dörrklocka tråd) | Dörrklocka...* För tillfället inga recensioner 59,99 € 54,99 €Amazon Prime
3 Ringklocka, vit Ringklocka, vit* För tillfället inga recensioner 35,99 €Amazon Prime
4 Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) |... Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) |...* För tillfället inga recensioner 149,99 €Amazon Prime
5 Ring videodörrklocka fast, certifierad och renoverad |... Ring videodörrklocka fast, certifierad och renoverad |...* För tillfället inga recensioner 62,99 € 52,99 €Amazon Prime
6 Ring videodörrklocka, certifierad och renoverad | Batteripaket... Ring videodörrklocka, certifierad och renoverad | Batteripaket...* För tillfället inga recensioner 89,99 €Amazon Prime
7 Ring Chime Pro, vit Ring Chime Pro, vit* 7.457 Bewertungen 59,99 €Amazon Prime
8 Ring Video Doorbell 3 Batteri (Video Doorbell 3)| Dörrklocka med... Ring Video Doorbell 3 Batteri (Video Doorbell 3)| Dörrklocka med...* För tillfället inga recensioner 179,99 €Amazon Prime
9 Ring Video Doorbell Pro Cable (tidigare: Video Doorbell Pro 2)... Ring Video Doorbell Pro Cable (tidigare: Video Doorbell Pro 2)...* För tillfället inga recensioner 229,99 €Amazon Prime
- € 5,00erbjudandet
- € 10,00erbjudandet
Neu!
Ring Video Doorbell 2, certifierad och renoverad | Video...
Ring Video Doorbell 2, certifierad och renoverad | Video...*
Fungerar med Alexa för att starta videoinspelning i realtid med röstkommando.; Övervakar ditt hem med 1080p HD-video...
- € 15,99Neu!
Ring Batteri Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) med ringsignal...
Ring Battery Video Doorbell Plus (Battery Doorbell Plus) med ringsignal...*
Enkel installation; Strömförsörjning via snabbbyte av batteripaket.
185,98 € € 15,99 169,99 € Amazon Prime

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar