Väggkrokar för kök och badrum | limning istället för borrning

Väggkrokar för kök och badrum - små hjälpare för stora fördelar. De är små, relativt oansenliga och passar bara var som helst. Väggkrokarna för kök och badrum imponerar med sin mångsidighet. Naturligtvis är de användbara som handdukshållare i köket för kökshanddukar.

Metafranc -krokar Ø 68 mm - transparent - 1 st - för fastsättning på alla släta ytor - utan limning eller borrning / väggkrokar för kök & badrum / dekorativa krokar / fönsterkrokar / 214717

I badrummet har du duschhanddukar och små handdukar samt tvättdukar redo. Väggkrokarna för kök och badrum rymmer också kläder och fungerar därmed som praktiska Garderobenhaken i korridoren, badrummet eller barnrummet.

Du kan gömma väskor eller jackor på kappkrokarna bakom sovrumsdörren för att spara utrymme. Men de små, användbara hjälparna imponerar också på många andra områden som i arbetsrummet, på terrassen, bredvid grillen och i barnrummet.

YIGII krok självhäftande självhäftande krok rostfritt stål handdukskrok badrum...Krokar självhäftande, handdukskrokar utan att borra rostfritt stål ...Ruicer självhäftande handdukskrok Klädkrok Ingen borrning Badrum...ZUNTO handduk krok krok självhäftande badrum och kök ...Mefine handdukshållare, toalettrullhållare utan borrning ...HOMEASY Självhäftande handdukskrokar 5 delar Självhäftande...
Kontrollera pris14,99 €14,99 €9,99 €14,99 €Kontrollera pris6,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris
YIGII krok självhäftande självhäftande krok rostfritt stål ... *Krokar självhäftande, handdukskrokar utan att borra ... *Ruicer självhäftande handdukskrok ... *ZUNTO handdukskrokar krokar självhäftande badrum och ... *Mefine handdukshållare, toalettpappershållare utan ... *HOMEASY självhäftande handdukskrok 5 st...*
◼️ Ej tillämpligt◼️ Material av hög kvalitet: rostfritt stål SUS304 borstat, rostfritt, ...◼️ 【Rostfritt stål och starkt självhäftande】 tillverkat av högkvalitativ SUS304 ...◼️ Tillförlitlighet och estetik i rostfritt stål ...◼️ Material: SUS 304 rostfritt stål, handpolerat rostfritt stål, ...◼️ ☀ 【Stort värde 3-delat】 Med den 3-delade ...◼️ 【Lätt att installera】 - Det senaste hemtrevligt ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt
◼️ Ej tillämpligt◼️ Självhäftande kappkrok: självhäftande remsa, ...◼️ 【Enkel installation och hög bärbarhet】 Självhäftande ...◼️ SJÄLVKLÄMMANDE: Sticky carrier är en produkt av ...◼️ Lastkapacitet: Maxlast är 8 kg.◼️ ☀ 【Självhäftande utan borrning】 Stark bärförmåga, ...◼️ 【Superraffinerat rostfritt stål】 - De hemtrevliga väggkrokarna ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
väggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrokväggkrok väggkrok
Kontrollera pris14,99 €14,99 €9,99 €14,99 €Kontrollera pris6,99 €Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris
till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤till erbjudandet ➤
Senast uppdaterad den 10 augusti 2022 9:28 Länkar leder till Amazon.de | Källa / Foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Den multifunktionella handdukshållaren för köket

Som handdukstork är de helt enkelt oslagbara. Väggkrokar passar bredvid handfatet i badrummet, på handfatet i köket, men också i tvättstugan eller i verkstaden. Lätt var som helst du vill ha en handduk till hands.

I köket är det också praktiskt att hänga flera av väggkrokarna för köket bredvid varandra över diskbänken. Så disktrasan och diskborsten har en fast plats och kan torka bekvämt där. Väggkrokarna till köket är också praktiska hjälpare på spisen. Du håller krukhållarna nära till hands på spisen för snabb användning. Du kan också ordna soppslevar, spatlar och korvtång på kroken som du vill.

Om ditt kök är litet, fäst självhäftande handdukstorkar på dörren. Förklädet hittar också en lämplig plats där. Eller montera grytor och pannor ovanför spisen eller hyllan, detta sparar plats i skåpen.

Beställning i badrummet: allt är alltid till hands på väggkrokarna

Små väggkrokar för kök och badrum säkerställer också ordning och reda i badrummet. Du håller handduken på diskbänken och tvättduken alltid inom räckhåll och snabbt till hands. Förutom duschen hänger duschhandduken också på ett mycket litet område eller direkt på utsidan av duschen. Väggkroken bredvid badkaret tar över badhandduken.

Badborsten, duschkåpan och till och med frisörkåpan samt hårtorken får också permanenta platser på väggen i ditt badrum. Dessutom fungerar väggkrokarna för köket och badrummet också som robusta klädkrokar till din badrock eller de kläder som du vill ta på dig efter duschen.

Förresten, i fuktiga rum bör du föredra väggkrokar av rostfritt stål eller plast, eftersom dessa inte rostar med tiden. Trä och krom är inte så tåliga för badrummet, bastun eller terrassen.

Självhäftande krokar kan endast användas på släta ytor som glas, trä, kakel, speglar, bakytor, släta metallytor etc. Fäst den inte på lätt avskalade och grova väggar som putsade väggar. Att använda krokar på dessa väggar skapar en lös vidhäftning.

Installation: självhäftande väggkrokar eller för borrning

Praktiska väggkrokar för kök och badrum kan enkelt fästas, precis där du behöver dem. Bor du för uthyrning? Då är det bättre att välja självhäftande handdukstorkar. Du kan enkelt fästa dem på plattorna utan att behöva borra i dem.

Så det är inga problem när man flyttar ut. För att du håller fast väggkrokarna med ett dubbelsidigt lim, som du enkelt kan ta bort igen. Den självhäftande dynan är redan fäst vid kroken när du köper den. Rengör bara ytan så att den är fri från fett. Skala av skyddspapperet och sätt fast väggkroken på en slät yta.

De självhäftande väggkrokarna fastnar inte på väggar av grovt gips eller med tapeter. Här behöver du modeller som du kan skruva på. Vanligtvis är väggkrokarna förborrade och ta med skruvar och pluggar. En tung, våt badhandduk håller också på dessa handdukstorkar.

Mer ordning i hushållet med praktiska väggkrokar

Letar du alltid efter dina nycklar? Placera sedan väggkrokar bredvid ytterdörren för din ytterdörr eller bilnyckel. Även den sällan använda källarnyckeln kan hittas direkt på en väggkrok.

Väggfästena är också praktiska för hundägare, eftersom hundkoppel och halsband alltid är redo att lämna till nästa promenad. Kvastar, skrubber och sopkärl får en oansenlig och framför allt platsbesparande förvaringsplats bakom dörrar.

Självklart kan du lägga dem bakom det, men hur ofta tippar du? När de hängs på väggkroken stör de inte och är alltid där du behöver dem. Väggkrokarna är också användbara på terrassen eller balkongen. Som verktygshållare för mindre trädgårdsredskap, rosenaxar eller trädgårdshandskar samt spader och spadar.

Förutom grillen rymmer väggkrokarna även grillbestick och grillhandskar. Enskilda väggkrokar i barnkammaren rymmer hela påsar med byggstenar eller gosedjur och sparar därmed mycket plats i skåpen.

Diskreta, färgglada eller snygga kappkrokar

Det behöver inte alltid vara en stor garderob. Eftersom väggkrokarna inte bara är lämpliga för kök och badrum, utan också som kappkrokar. Speciella exemplar imponerar med snygga former och mönster. De finns också i kombination med trä för att matcha din garderob.

Vill du att de ska vara oansenliga eller föredrar du eleganta krokar? Väggkrokar finns i alla varianter. Liten och diskret, som en rund klädknapp, stilfullt av borstat rostfritt stål eller i den hemtrevliga varianten med trä eller i lantlig stil. Väggkrokar för kök och badrum har också mycket att erbjuda när det gäller färgval.

De är gjorda av borstat rostfritt stål eller glänsande krom, de ser lika bra ut som de är i guld eller mässing. I ljusa färger väcker väggkrokarna liv i badrummet och fungerar också underbart som kappkrokar i barnrummet.

Mångsidiga väggkrokar för kök och badrum: allt på sin plats

En sådan väggkrok är lika enkel att montera som övertygande vid daglig användning. Oavsett om det är som en enkel väggkrok, som en dubbel handdukshållare eller som ett klädhängare med flera krokar, är principen alltid densamma. De använder oanvänt utrymme på väggen som lagringsutrymme.

Du har alltid handdukar eller andra saker nära till hands, precis där du behöver dem. De små hjälparna övertygar också som en garderob i barnrummet, korridoren eller bakom dörrar. Självhäftande väggkrokar är lämpliga på alla släta ytor. På alla grova ytor eller för tunga kläder bör du välja variant för borrning.

Skapa ordning och extra förvaringsutrymme för lite pengar med de praktiska väggkrokarna för badrummet, köket och var du än behöver dem.

Hitta i topp 10 de bäst & mest sålda väggkrokarna för limning av produkter 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
1. Storsäljare
Karrong 12 st självhäftande krokar självhäftande rostfritt stål ... *
 • [ Bra kvalitet ] - Krokarna i rostfritt stål är gjorda av 304 rostfritt stål, vilket är mycket stabilt och korrosionsbeständigt. och platsbesparande...
 • [ Stark viskositet ] - 3M självhäftande krokar, stark klibbighet och skyddar mot vatten, tål 10KG kraft, vänta 24 ...
 • [Lätt att installera] - Ta helt enkelt bort det främre blå locket och dra av det bakre 3M PE-skummet och tryck på väggen, ...
 • [Brett användningsområde] - Krok i rostfritt stål för en mängd olika ytor: kakel, glas, trä, plast, rostfritt stål, metall, etc. Det är en ...
2. Storsäljare
RUICER krok självhäftande ingen borrning - SUS 304 rostfritt stål...*
 • Utmärkt designkvalitet: krokar har stark klibbighet och är vattentäta, ingen montering krävs, ingen borrning, behåll...
 • Bred applikation: handdukskrok självhäftande för att hänga rengöringshanddukar, kökshanddukar, kläder, disk etc., kompatibel med ...
 • Premiummaterial: klädkrok gjord av korrosionsbeständigt SUS 304 rostfritt stål, säkerställer kvalitet och hållbarhet och ...
 • Storlek: 4.5cm x 4.5cm x 3.5cm.
3. Storsäljare
Bosdontek 12 delar självhäftande väggkrokar rostfritt stål ... *
 • ➤ 【Ultra starka självhäftande krokar】 Självhäftande krokar i metall är av högsta kvalitet, väggmonterade och tillverkade av vattentät borstad ...
 • ➤【Självhäftande krok】 Självhäftande krok med praktisk och elegant design med längd 2,44" * bredd 0,7". Den stora öppningskroken...
 • ➤【Lätt att installera och ta bort】 Silver självhäftande väggkrokar ser moderna och snygga ut och är lätta att fästa ....
 • ➤ 【Säker och bred användning】 Utan borrning kan självhäftande väggkrokar utan vassa kanter användas i köksorganisation, badrum, arbetsbänk, ...
4. Storsäljare
Självhäftande krok, 6-krok 360° rotation, takkrok,...
79 Bewertungen
Självhäftande krok, 6-krok 360° rotation, takkrok,...*
 • 【360 ° roterbar patenterad design】 Självhäftande krok har en 360 ° roterbar design, den runda självhäftande kroken är inte längre rädd för ...
 • 【180° vertikal rotation】 Designen med 180° vertikal rotation tillåter full användning av utrymmet under bordet....
 • 【Lätt att installera】 Du behöver inte borra i kroken, dra bara av klistermärket och fäst direkt på den släta väggen, 24 ...
 • 【Brett användning】 Väggkrok med självhäftande krok är perfekt för att hänga upp hattar, badrockar, handdukar, köksredskap, ...
5. Storsäljare
BVL mattsvarta handdukskrokar, paket med 5 rostfri metall...*
 • Hållbart material:De snygga mattsvarta handdukskrokarna är gjorda av högkvalitativ mässing, stark och hållbar, rostfri...

 • Självhäftande eller väggmonterad skruvmontering:Vi erbjuder installationspaket med två installationsmaterial. Du kan...

 • Utsökt design:Vattentäta väggkrokar tar liten plats och kan kombineras med alla andra moderna...

 • Bred applikation:Med en rundad design är de mattsvarta badrumskrokarna säkra för barn och äldre.. Handdukskrokarna...

6. Storsäljare
Handdukskrokar, 4 självhäftande krokar, väggkrokar, självhäftande krokar...*
 • STARK SJÄLVHÄFTANDE: Krokar har en stark klibbig baksida och skyddar mot vatten. Den maximala lastkapaciteten är 5,0 kg. De...
 • Skadefri upphängning: kroken håller starkt och tar bort rent - ta helt enkelt bort den självhäftande remsan och håll fast på väggen....
 • LÄTT ATT INSTALLERA OCH TA BORT: Kroken håller starkt och tar bort rent - Ta bara bort den självhäftande remsan och fäst...
 • Modern design: Halkfria snygga svarta krokar, vackra och moderiktiga, kompatibla med alla andra modernt designade heminredningar. Hon...
7. Storsäljare
Raumhero® klädkrokar (4 st) - klädkrokar i rostfritt stål,...*
 • TILLVERKAD I TYSKLAND - Klädkrokarna i rostfritt stål var till 100 % designade och tillverkade i Tyskland. Den är idealisk som klädkrok...
 • TIDLÖS OCH ELEGANT DESIGN - Klädkroken, handdukstorken badrummet, klädkrokväggen, handdukstorken i rostfritt stål, klädkroken i rostfritt stål har ...
 • LÄTT & SNABB MONTERING - Våra hängkrokar, hattkrokar och jackkrokar levereras med skruvar, pluggar och monteringsanvisningar! ...
 • LASTKAPACITET UPP TILL 30 KG - Klädkrokarna från Raumhero gör skillnaden! Perfekt som klädkrok, garderobskrok, handdukskrok, hattkrok,...
8. Storsäljare
Självhäftande krokar genomskinliga 12 stycken, självhäftande krokar genomskinliga...*
 • Starka självhäftande krokar: Krokarna är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål och PVC-material, hållbara och robusta. Varje väggkrok kan hålla upp till...
 • Transparenta sömlösa självhäftande krokar: Med det genomskinliga utseendet på de sömlösa krokarna gör dem praktiskt taget osynliga, dessa stora...
 • Vattentät och rostbeständig: Hållbar icke-magnetisk rostfri metall är korrosionsbeständig och rostar inte när den är i duschen ...
 • Flerfunktionskrokar: Dessa genomskinliga klibbiga krokar kan roteras 180 grader och är mycket enkla att använda, vilket gör livet bekvämare...
9. Storsäljare
Aikzik krokar självhäftande 4 stycken handdukskrokar utan borrning...
14 Bewertungen
Aikzik krokar självhäftande 4 stycken handdukskrokar utan borrning...*
 • 【Ingen borrning】 Ingen borrning krävs, skadar inte väggen eller glaset
 • 【Stark lagerkapacitet】 Stark klibbighet och skyddar mot vatten.
 • 【Materia】 Tillverkad av rostfritt stål och borstad för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet
 • 【Bred kompatibilitet】 Modernt och enkelt utseende, perfekt för användning i sovrum, badrum och toaletter, bäst på kakel, ...
10. Storsäljare
Krokar självhäftande, 10 stycken handdukshållare väggkrokar...
340 Bewertungen
Självhäftande krokar, 10 stycken handdukstork väggkrokar...*
 • ✔️[Lätt att installera och ta bort] Ingen borrning krävs. Före användning, riv av den yttre skyddsfilmen och låt verka i 24 timmar.
 • ✔️[304 rostfritt stål] Gummikroken är gjord av vattentätt 304 rostfritt stål, vattentät, rostsäker och oljesäker. Hög kvalitet ...
 • ✔️[Hög belastningskapacitet] Självhäftande krokar har extremt hög viskositet. Obs: Denna krok kan inte användas för att måla väggar,...
 • ✔️[Wide Application] klädkrok kan användas på olika ytor: keramiska plattor, rostfritt stål, glas, plast, etc....

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Hitta i topp 10 de bästa och mest sålda väggkrokarna för köks- och badrumsprodukter 2022 på ärliga tester

Tops% Besparingar % Nya utgåvor
1. Storsäljare
Takkrok självhäftande 30st självhäftande krokar utan borrning...*
 • PRAKTISKA SJÄLVhäftande krokar: Våra 30 transparenta väggkrokar är perfekta för människor som vill inreda ett hus utan ...
 • TRANSPARENT OCH SNYGG DESIGN: Denna självhäftande krok har en unik transparent design som är lätt att kamouflera ...
 • HÖGKVALITETSMATERIAL: Den självhäftande kroken utan borrning gjord av högkvalitativ plast innehåller inget BPA miljöskydd, är giftfritt och ofarligt, ...
 • INGET BEHOV ATT HÅLLA: Takkrokarna utan borrning är lätta att använda, det finns inga stansar och spikar och andra extra ...
- € 1,302. Storsäljare
tesa självhäftande nagelplattor & metall, justerbar, 2 stycken -...*
 • Idealisk för badrum och kök: Den justerbara självhäftande spiken gör det lättare att fästa prydnadsföremål, bilder eller köksföremål på ...
 • Justerbar, självhäftande spik för fastsättning utan att borra och hamra: En bildspik kan bära upp till 3 kg - med användning av 2 spikar ...
 • Med tesa Powerstrips för stor vidhäftningsstyrka på plana ytor: Den självhäftande spiken kan tas bort utan att lämna några rester och är utrustad med nya, separata...
 • Applicering: Rengör ytan i förväg med ett alkoholfritt glasrengöringsmedel och applicera sedan de dubbelsidiga tesa Powerstrips och...
3. Storsäljare
Acmetop klädkrokar utan borrning 4 klädkrokar...*
 • Klädkrokar tar liten plats: Klädkrokar, den maximala ytan som tas upp utan borrning är endast 7 kvadratcentimeter, kan förses med moderna...
 • Självhäftande eller skruvfäste: Väggkroken utan borrning kan enkelt fästas på ren och slät yta, såsom kakel, glas, rostfritt stål, ...
 • Robust och hållbar kvalitet: klädkrok svart består av en 6063 space aluminiumlegering, som inte rostar på grund av anodisering och ...
 • Stark bärförmåga: Handdukskrok använder uppgraderat självhäftande, starkare än vanligt 3M självhäftande lim och sugkoppar....
4. Storsäljare
ZUNTO krok självhäftande handdukskrok Ingen borrning, självhäftande krok...*
 • Tjock krok: Den ökar tjockleken på krokens kant, inte lätt att bryta eller falla av. Samtidigt är krokens tyngdpunkt...
 • Stor pastayta: 5.6 x 6.5 cm. Den klibbiga krokens häftyta ökas och häftförmågan och bärförmågan är starkare. De...
 • Vattentät design: Handdukskrokarna är försedda med ett vattentätt lim, så du behöver inte oroa dig för dem ...
 • Krok i rostfritt stål: Den självhäftande kroken är gjord av högkvalitativt SUS304 rostfritt stål, med tråddragningsbehandling på ytan för att förhindra repor, ...
5. Storsäljare
Aikzik 4 st självhäftande handdukskrokar, 304 rostfritt stål...*
 • Ingen borrning: Borr inte nödvändig, skada inte väggen eller glaset.
 • Stark bärförmåga: Stark klibbighet och skyddar mot vatten. Vänta 24 timmar innan du placerar något.
 • Material: Tillverkad av rostfritt stål och borstad för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet.
 • Brett utbud av applikationer: universalkrokarna är multifunktionella i kök, badrum och hushåll för kökshanddukar, trasor, badlakan, badrockar, ...
6. Storsäljare
ZUNTO handduk krokar krokar självhäftande badrum och kök ... *
 • Material: SUS 304 rostfritt stål, handpolerad rostfri yta, tål dagliga repor, smuts.
 • Lastkapacitet: Maximal belastning är 8 kg.
 • Bred tillämpning: Lämplig för trä, glas, kakel, vägg, badrumsdörr, latex, kök och andra släta väggar.
 • Enkel installation: bara dra bort skyddsfilmen från den självhäftande dynan och fäst väggkrokarna på den släta väggytan.
7. Storsäljare
AdorabFruit Clip 10 delar Starka transparenta väggkrokar...*
 • 100% helt ny och hög kvalitet.
 • Idealisk för hem kök badrum dammsugare arrangör användning.
 • Håll fast ordentligt på en slät yta.
 • Särskilt bekvämt för glas, fönster, vägg, bara knäppa det.
8. Storsäljare
5 självhäftande handdukskrokar, DDF iohEF mantelkrokar...*
 • 【Självhäftande handdukskrok av rostfritt stålmaterial】: Den är gjord av rostfritt stål, är mycket stabil och motståndskraftig mot korrosion och rost ...
 • 【Ny design】: Den eleganta designen av den runda huvudkroken förbättrar visuellt badrummet och köket och säkerställer en modern och tidlös ...
 • 【Lätt att använda Utan att borra】: Riv helt enkelt av skyddsfilmen och fäst sedan väggkroken på den släta väggytan
 • 【Bred tillämpning】: Handdukskrokar för en mängd olika användningsområden för foajén, sovrummet, badrummet, köket, garderober, kontoret, sovsalen...
9. Storsäljare
Fauean 360 graders roterande vikkrok 180 grader vertikal...*
 • ✿Spara mycket utrymme åt dig med dessa mönster. Storlek: 8.5 X 9.2 X 6 cm/3.35 x 3.62 x 2.36 tum
 • ✿Elegant och enkel designstil och användarvänlighet för att möta moderna behov.
 • ✿Kan hänga alla sorters klädnycklar mm. Självhäftande, snabb montering. Enkla geometriska element, vackra och...
 • ✿Mångsidigt pastaställ för att hänga upp hattar, kläder, rockar, handdukar, pluggar, nyckelparaplyer, etc.
10. Storsäljare
rongweiwang vägghängare krok rosblad metall ovanför dörr 5...*
 • Perfekt för att hänga upp kläder, hattar eller andra småsaker
 • Unik design med hög kvalitet, vacker och hållbar
 • Grön färg och noll föroreningar
 • Du kan enkelt visa och välja alla typiska tillbehör för män och kvinnor med denna krok

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 11.08.2022/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar