Warm wax device bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester

Foto av författaren

Maren

Warm wax device bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester – guide för slät hud

Varm vaxanordning för hårborttagning

Warm wax device bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester - Vaxning erbjuder vissa fördelar jämfört med rakning eller en hårborttagningskräm, men den är inte lämplig för varje hud eller för varje person. Vid skötsel av ben, armhålor, ansikte och intimområde ställs olika krav på respektive produkt. Vaxning kan vara smärtsamt. Kallvax är mindre effektivt. Varmt vax har klara fördelar. Vi har sammanställt för- och nackdelar med varm vaxning. Samt vilken produkt och vilken varm vaxanordning som är lämplig för vilken del av kroppen. Det finns en översikt över de olika varma vaxapparaterna och vad de är lämpliga för. Dessa enheter är också kända som vaxvärmare eller vaxvärmare.

Men först: Vad är varmt vax i alla fall?

Vaxvärmare Vaxhårborttagningsset MEALISS Sense | 1 KG Professional...Nivlan vaxvärmare med 5 vaxbönor och 30 träspadar,...Hårborttagning av vax, Lyeiaa vaxvärmare Smärtfritt vax ...Mylee Komplett vaxset, bestående av vaxvärmare i...Crenova vaxvärmare, en kraftfull multifunktionell...Vaxset, vaxvärmare med 4X100g vaxpärlor ...
Vaxvärmare vaxavlägsnande set MEALISS ... *Nivlan vaxvärmare med 5 vaxbönor och 30...*Hårborttagning av vax, Lyeiaa vaxvärmare ... *Mylee Komplett vaxset, bestående av...*Crenova vaxvärmare, en kraftfull...*Vaxset, vaxvärmare med 4X100g vaxpärlor ... *
Amazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B07M5TMLT2" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Varmt vax för huden - och då?

I motsats till kallt vax är varmt vax generellt mer hudvänligt. Men tar längre tid och är mer utförlig. Båda metoderna fungerar på samma sätt. Vax appliceras på huden och avlägsnas sedan av med en fleece. Det låter så smärtsamt som att klistra en plåstret på håret runt ett sår. Skillnaden: Vaxet tar bort håret i roten och låt det spira igen efter minst tre veckor. Kallvax är dock relativt tidsbesparande, det är redan klart i apoteket. Metoden är densamma. Värm upp i handen och av dig.

Det irriterar huden men mer, vilket kan leda till fula finnar och hudirritationer. Värme å andra sidan expanderar och slappnar av. Det varma vaxet omger de enskilda håren mycket noggrant. Det faktum att huden är avslappnad är inte så irriterad. För många med känslig hud en avgörande fördel.

Det varma vaxet består av bivax eller hartser, som ofta sätts samman i studior. Sötning är också en del av det, metoden är densamma, bara pastan baseras på socker istället för vax. Håren som ska tas bort måste vara 5-6 mm långa så att vaxet kan gripa dem ordentligt. Det varma vaxet appliceras med en spatel eller inrullning och en fleece appliceras mot tillväxtriktningen. Vänta en stund och ... dra plötsligt av. Kan detta göras på varje kroppsdel?

Varm tillväxt av benen

Fungerar bra i de flesta fall och är relativt säker. Benen står också i kontrast till kroppens övriga delar, mindre känsliga för smärta, och du får också din egen tur. Med lite övning är det enkelt att göra hemma och med speciell utrustning relativt enkelt.

Varmvaxning av armhålorna

Denna hud är redan känslig. De som uthärdar, men får också bra med sig här. Eftersom armhålorna utsöndrar mycket svett och är lite ventilerade är bra eftervård viktigt. Annars kan fläckarna lätt antändas. Använd deodorant sparsamt och helst utan alkohol. Alkoholen provocerar annars för mycket.

Varm tillväxt i ansiktet

Det blir hårdare här. Det gemensamma är att kvinnor som lider av ökad hårtillväxt också konfronteras med problemet att huden i ansiktet kan vara känslig. Bara växa upp och sedan efter affärsmiddagen lämnar vanligtvis. Huden blir röd snabbt och det ser bara ut som "ful". Men det finns speciella produkter som är krämigare och mildare mot ansiktets hud. Varje kvinna måste avgöra från fall till fall hur väl hon tolererar denna procedur.

Varm tillväxt av det intima området

I bikiniområdet är det vanligtvis tålbart. När det gäller hela könsorganet kan man tryggt vända sig till studior som erbjuder den så kallade "brasilianska vaxningen". Här är du i erfarna händer, hela processen tar bara cirka 25 minuter och det finns inga pinsamma händelser.

vård

Det finns rätt vax för varje kroppsdel, även för mannen, om han ska bestämma sig mot bröstet eller bakhåret. Eftervård är minst lika viktigt för att huden ska regenerera. Om huden redan är irriterad elimineras tillväxten. Annars, grädde väl, om möjligt använd ingen sol och inga kemiska tillsatser. Exfoliering före vaxning, efter att ha vaxat en näring, så naturlig som möjligt lotion, hjälper också huden att känna sig bekväm.

Eftersom det är nu rätt vax för varje del av kroppen, är det nödvändigt med en god överblick vilken produkt är bäst lämpad att tillåta den varma vaxet inte sluta i en smärtsam trauma. Den goda nyheten är, desto mer du använder den här metoden, desto finare för håret att växa ut igen. Dessutom blir de mindre.

Hårlängden får inte överstiga längden på 2 cm. Annars är det för mycket igen. Den perfekta förberedelsen inkluderar även en peeling. Med det är de överflödiga hudcellerna borta och porerna städas. Men om du har känslig hud, ska du inte sätta ihop och vaxa på en dag, det kan snabbt bli för mycket för huden.

I nästa del kommer vi att fokusera på det Varma vaxmaskiner av de olika tillverkarna. Dessa är lämpliga för olika delar av kroppen och är avsedda för hushållsbruk. Det finns skillnader inte bara i pris utan också i hela strukturen. Hårt vax, varmt vax, sockerpasta och vaxpärlor används för denna procedur. Skillnaderna mellan de olika vaxerna följer nedan.

Varmvaxare / vaxvärmare

Värmaren finns antingen som en slags kruka genom att värma upp vaxet till den perfekta temperaturen. Avtagbara fack möjliggör enkel hantering. Vissa produkter har rätt roll-ons och specialpatroner. Vaxet värms upp automatiskt i värmaren och kan sedan användas omedelbart. Typen av vax som används skiljer sig från enhet till enhet, så i vissa kombinationsenheter kan sugande pastor också värmas upp och göras användbara. De är helt enkelt anslutna till huskraften och är mycket enkla att använda. Ställ in temperaturen, sätt in vaxet, tryck på "Start".

Fördelar:

 • oavsett patroner eller patroner vad
 • egna recept tillåter
 • medelvärden 800 ml vax
 • mer lämplig för frekventa användare
 • varje vax och varje tillämpning möjlig

Nackdelar:

 • fler saker behövs som spatel
 • Enheten behöver mer utrymme och mer energi
 • väldigt olika tillverkarmodeller med olika möjligheter

Varmvaxningsanordningar

Det finns praktiska system här. Vaxet placeras helt enkelt i rullningen och detta uppvärms på lämpligt sätt på stationen. 20-30 minuter senare är vaxet färdigt att användas och kan appliceras på huden. Nu är fleeceen, som vanligtvis ligger i förpackningen, inställd mot hårets riktning och släpper sedan ut flera gånger. Fleeceen bör överleva lite så att du kan röra den bra.

Dra huden jämn och dra den av skämt med en snabb och jämn rörelse - gjort. Volymen för dessa roll-ons är 50-100 ml, eftersom detta kan vara lite, tillverkare erbjuder redan värmare som kan värma tre roll-on samtidigt. Priset börjar på cirka 20 euro för de enkla enheterna och inkluderar i de flesta fall ett startpaket med vax och fleece. Men var försiktig här, inte varje kit har rätt vax för önskad hud eller lämpligt huvud för applicering.

Fördelar:

 • enkel applicering av vaxet där
 • ingen spatel eller spatel krävs
 • kompakt system
 • säljs av tillverkarna som en komplett uppsättning
 • lämplig för alla hudtyper
 • bra i bikiniområdet
 • armhålorna
 • armarna och
 • benen

Nackdelar:

 • Du är bunden till ett system eller en produkt
 • låg volym eller
 • oftare Welcheln den mindre Roll-On s


Tre olika vaxmetoder är de vanligaste. Dessa tre kan användas för olika kroppsregioner. Vilka är och för vad, en liten översikt.

Hårdvax / hett vax

Det hårda vaxet är tillgängligt i ett stycke eller i speciella patroner som kan värmas upp antingen i de medföljande enheterna eller i den normala värmaren. Varmt vax är bra för ansiktet, underarmarna och bikiniområdet. Det manliga brösthåret kan också minst motstå det heta vaxet. Resterna av het vax tar bäst bort med olja.

sugarpaste

Måste också värmas upp, men får inte utsättas för sådan hög temperatur. För att göra sockerpasta användbar kräver det således en värmare, som nödvändigtvis är manuellt inställbar.
Sockerkassetter är också bra för armar, ben och rygg.
Enkel avlägsnande av rester som sockerpasta är vattenlöslig.

Wachsperlen

Intim för ansiktet, armhålan, benen, bikinilinjen och armarna, eftersom pärlorna inte bara kräver mindre temperatur att smälta, men är också "creamier" och är därför lämpliga för alla hudtyper.
Det finns olika vaxer i handeln, som har olika tillsatser. Med kamomill, till exempel, för särskilt känslig hud. Vax som är speciellt färgad så att du kan se det bättre. Eller vax med tillsatser som är särskilt krämiga och är särskilt lämpliga för ansiktshår. Arom och dofter finns också. Varje konsument kan därför välja mellan olika alternativ.

Översikt

Sammanfattningsvis sammanfattas det viktigaste:

 • Hårlängden ska vara i genomsnitt 4 mm till 2 cm så att den viskösa massan kan hålla fast.
 • Beroende på hudens känslighet är andra metoder lämpliga
 • Brännskador är möjliga
 • det kan vara ont
 • Hela könsorganet är särskilt känsligt och svårt att nå, så det är svårt att göra utan hjälp från utsidan
 • minst 4 veckor av ömhud
 • Håret blir tunnare och glesare med tiden
 • billigare på lång sikt, såsom rakning, skum och skum
 • Ej lämplig för hud som på något sätt är irriterad av sår eller sjukdomar
 • Förskola är lika viktigt som det
 • eftervård
 • Huden är känslig ett tag

Kostnader och bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärligt testbeslut

Kostnaderna för respektive enheter är lika olika som användbarheten. Vem gillar det kompakt och redo att gå Variant föredras, kommer med om 20 Euro användning redan. Fleece och vax är tillgängliga för påfyllning.
Om du inte vill spendera något, kan du också göra sockerpastaen i ditt eget hem i en kruka. Sätt bara på fleece på köplistan.

Det finns olika huvuden för rullarna som gör det lättare att arbeta på motsvarande delar av kroppen, beroende på produkttillverkare, de ingår. För ben, armar, armhålor och bikinilinjen och för att prova det kommer en relativt billig enhet säkert att vara tillräcklig för början.

Om du inte vet vad du ska göra nästa har detaljhandeln också ett antal produkter att välja mellan, här kan du också röra vid den produkt du vill ha och få detaljerad rådgivning. Erbjudandena på Internet är dock oftast billigare och om det räcker kan de olika recensionerna vara tillräckliga. Eftersom de varma vaxanordningarna är relativt enkla och alla fungerar mycket likartat, finns det inget behov av panik. Du kan inte gå mycket fel med värmare.

Slutsats - varmvaxapparat

Den som bestämmer sig för en varm vaxmaskin måste först se vilka delar av kroppen de behöver den och hur känslig huden är. Metoden kanske inte är lämplig för personer som är mycket känsliga för smärta. I grund och botten fungerar enheterna på samma sätt - de värmer upp vaxet eller sockerpastaen till en viss temperatur. Här är det värt att titta på möjligheten till temperaturreglering. De skiljer sig också när det gäller pris och utrymme. Om du gillar det enkelt kan du välja ett system som erbjuder allt.

En varm vaxanordning med integrerade rullningar som förenklar applikationen i motsats till en spatel. Enkla vaxpatroner sätts enkelt i och appliceras på huden med lämpligt huvud. Professionella kanske föredrar en enhet som nödvändigtvis når en viss temperatur och erbjuder mer kapacitet. De heta vaxanordningarna som finns idag är mycket enkla att använda, men proceduren kan ibland visa sig vara hårhöjande.

Warm wax device bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester – Vaxvärmare/Vaxvärmarelista

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda produkterna för varma vaxenheter under 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta varma vaxprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Vaxvärmare vaxset vax hårborttagning hemma: vax... Vaxvärmare vaxset vax hårborttagning hemma: vax...* För tillfället inga recensioner 29,99 €Amazon Prime
2 Vaxvärmare Vaxvärmare Vaxvärmare Hårborttagning Vaxning... Vaxvärmare Vaxvärmare Vaxvärmare Hårborttagning Vaxning...* För tillfället inga recensioner 29,99 € 25,99 €Amazon Prime
3 Vaxborttagning, vaxvärmare med 4x100g vaxpärlor för... Vaxborttagning, vaxvärmare med 4X100g vaxpärlor för...* För tillfället inga recensioner 22,99 €Amazon Prime
4 Vaxningsset vaxmaskin vaxvärmare, vaxvärmare med... Vaxningsset vaxmaskin vaxvärmare, vaxvärmare med...* För tillfället inga recensioner 27,99 € 23,79 €Amazon Prime
5 Vaxning vaxvärmare set - vaxmaskin depilation - för... Vaxning vaxvärmare set - vaxmaskin depilation - för...* För tillfället inga recensioner
6 Madors Wax Warmer Waxing Set med 400g Wax Beans - Warm Wax Set... Madors vaxvärmare vaxningsset med 400g vaxbönor - varmt vaxset...* För tillfället inga recensioner 29,99 €Amazon Prime
7 Veet EasyWax Electric Warm Waxing Device - Warm Wax Roll-On... Veet EasyWax Electric Warm Waxer - Warm Wax Roll-On...* För tillfället inga recensioner 14,99 €Amazon Prime
8 Crisnails Prowax 100 Wax Warmer Vaxvärmare för... Crisnails Prowax 100 Wax Warmer Vaxvärmare för...* För tillfället inga recensioner 18,16 €Amazon Prime
- € 4,00erbjudandet
- € 4,20erbjudandet
- € 4,50Neu!
Neu!
SQUADO vaxvärmare för vaxpatroner, dubbelpatron för...
SQUADO vaxvärmare för vaxpatroner, dubbelpatron för...*
Miljövänligt ABS-material, säkert, luktfritt, giftfritt och säkert.; Lämplig för uppvärmning av vax i patroner.

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Vaxvärmare Vaxvärmare Vaxvärmare Hårborttagning Vaxningsvaxenhet Varmvax Hårborttagning med 4 vaxbönor, 20 träspatlar, 5 folieskålar- Ögonbrynsansikte Armhåla Bikiniben hemma

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att folk är nöjda med produkten.

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

fler topp 10-listor


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 26.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Maren

Jag är en frilansförfattare som bland annat har publicerat två böcker. Skriv som en passionerad ghostwriter, en engagerad rådgivare, en ivrig e-booker och mest av allt gratis. Mitt motto: Livet kommer inte efter dig, men det är dubbelt så snabbt närmar dig.

3 tankar om “Warm wax device bestseller 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester”

 1. Hej skulle du ha något emot att dela vilken bloggplattform du använder?
  Jag kommer att starta min egen blogg inom en snar framtid men jag har det svårt
  besluta mellan BlogEngine / Wordpress / B2evolution och Drupal.

  Anledningen till att jag frågar är att din layout verkar annorlunda än de flesta bloggar och
  Jag letar efter något unikt. PS Ledsen för att jag inte är ämnet men jag var tvungen att fråga!

  svara
  • Wordpress skulle vara ett bra val. Hur det ser ut bestämmer du med valet av tema och din smak i strukturen. Ha så kul.

   svara

Schreibe einen Kommentar