Hur planerar jag ett husfest - temafest?

Husfest - temafest

Hur planerar jag ett husfest - temafest?

Husfest - temafest: Du kommer att drömma om att ha en egen Hausparty att kasta, men har ingen aning om var du ska börja och få upp dem på egen hand? Saknar du fortfarande idéer och förslag på mat, musik eller underhållning? Eller vill du att dina pojkar och flickor ska vara särskilt ovanliga den här gången Party inbjudan som sätter dina tidigare i skuggan?

Då har vi den perfekta utgångspunkten för din Party! Vi hjälper dig att planera din stora kväll steg för steg och ger dig rätt förslag och incitament för alla ämnen Hausparty för att göra det så perfekt som möjligt. Hur planerar jag ett parti med husfest?

Inbjudan

När du väl har kontrollerat din kalender och hittat en lämplig dag är det första du kan göra att bjuda in dina vänner och bekanta. Låter enkelt, men det finns redan många möjligheter här. Klassiskt per brev som du skickar eller överlämnar personligen eller med cirkulär post är fortfarande populärt trots media. Här uppstår dock frågan om tydlighet, eftersom alla svarar separat.

Det är bättre att skapa en händelse på sociala nätverk som Facebook eller WhatsApp och lägga till alla människor. Sedan skriver du din inbjudningstext med tid och plats och ger alla möjlighet att lämna om de inte kan delta. Du kan också avbryta eller acceptera ett Facebook-evenemang med ett klick - så att du kan hålla reda på dina gäster. Om frågor uppstår kan de besvaras direkt och synligt för alla gäster och behöver inte besvaras mer än en gång.

En annan idé är att fråga i inbjudan vilka drycker eller musik gästerna vill ha; så du har redan poäng i den senare planeringen som du kan vara uppmärksam på och handla därefter. Naturligtvis kan du också uttrycka dina önskemål i inbjudan eller påpeka saker före den stora kvällen så att kvällen går smidigt (t.ex. sovrummet är tabu, klockan är trasig för tillfället, etc.).

Mottot

När inbjudningarna har skickats kan planeringen påbörjas. Vilken typ Party föreställde du dig Skulle det vara Temafest kommer? Att ta med sig partiet är för närvarande populärt. Du tar hand om lokalerna och underhållningen, resten tar med mat och / eller alkohol. Men om du inte vill lämna något åt ​​slumpen eller tycker om att förbereda allt själv finns det andra alternativ. Att fira med hänvisning till en viss färg är ett populärt motto, till exempel 'blå'. Alla gäster kommer klädda i blå färger om möjligt och dekorationen är också samordnad därefter.

Detta är inte bara något att titta på, utan ger också fantastiska bilder i slutändan. Finns det en speciell händelse som en bachelorette party eller vill du ha din? för att fira födelsedag, allt kan vara inriktat på det. Andra möjliga motto inkluderar ränder eller prickar. Nyårsaftonsfester är också mycket populära och det kan vara lite skrynkligt och uppenbart.

Maten

Rätt mat är en annan viktig punkt för din kväll. Vid någon tidpunkt blir alla hungriga.
Titta på ditt antal gäster och bestäm därefter hur mycket mat du behöver så att alla är fulla. Om du har en mycket stor grupp är det alltid ett alternativ att beställa pizza så att du inte spenderar timmar i köket.
Du kan fortfarande tillhandahålla små snacks: Klassikerna är chips, flips och kringla.

Vill du erbjuda något annat som mellanmål? Inga problem. Små skurna grönsaksremsor som gurka eller morötter kan serveras med en gräddfil och är inte bara hälsosamma utan smakar också utsökt! Alternativt är det alltid en bra idé att ha bagetter och örtsmör klart.

Är en gäst vegetarian eller vegan? Du bör också vara uppmärksam på detta för att kunna ta hänsyn till varje smak.
På medfester är du inte ensam ansvarig för maten, alla tar med något annorlunda så att det finns tillräckligt för alla senare och du behöver inte oroa dig för det ensamma. Om du själv ansvarar för maten finns det sallader Husfester Välkommen. Lasagne och hamburgare smakar också gott och gör nästan alla gäster glada.

För att göra rättvisa mot alla rekommenderar vi att du förbereder ingredienserna till färdiga hamburgare, men ger gästerna möjlighet att fylla på dem som de vill. Pizza och korv är fortfarande mycket populära. Pizza rullar görs också snabbt.

Drinken

Vad skulle din fest vara utan rätt drycker? Även här måste man ta hänsyn till gästernas olika smak. Vill någon dricka något specifikt och är du redo att köpa den drinken också?
Män borde köpa lite öl, och det borde finnas tillräckligt med för kvinnor också. Men både riktig öl och blandöl bör köpas här. Mousserande vin kan också erbjudas beroende på tillfälle eller händelse.
Skott är också särskilt populära vid firandet, så du bör köpa dem i förpackningar om XNUMX för att vara på den säkra sidan.

För att fylla skottet får de hårdare dryckerna naturligtvis inte saknas: vodka, rom, snaps, likör. Dessa kan också användas för självblandade drycker. För att erbjuda dina gäster det största utbudet av drycker kan du kyla FN-alkoholhaltiga drycker som Fanta, Sprite, Cola etc. så att alla kan blanda sin egen favoritdryck.

Drickspelen

Urvalet av drickspel är enormt. Den mest populära är för närvarande 'Jag har aldrig', även känd som 'Jag har aldrig'. I never-appen kan användas på smarttelefonen för detta eller så kan du själv göra uttalanden. Det finns inga gränser för kreativitet när man tänker upp det själv.

Andra populära spel är Piccolo, som också kan spelas via en app, eller kortspel som Kings Cup. Alternativt kan du spela drickspel med tärningar eller, om du inte gillar ett, söka efter ('drickspelappar) på din smartphone. Ett brett utbud av underhållande spel visas.

- € 1,041. Storsäljare
GUTTER GAMES dryckesväska - de 8 bästa dryckesspelen (beer pong,...*
 • De 8 bästa dryckesspelen - Inkluderar Beer Pong, Ring Of Fire (även King's Cup), Never Have I Ever, Who Would Mostlyly, Flip Cup, 21,...
 • Få vilken fest som helst - Dessa galna dryckesspel för vuxna är perfekta för pre-tonåringar, ungkarlar och...
 • Enkla regler, steg för steg - Istället för att slösa tid med komplicerade regler kan du börja koppa direkt. Gåvor...

Musiken

Varje värd hoppas på en vilt dansande festmassa från kvällen. För att detta ska fungera behöver du rätt musik. För detta ändamål bör en spellista först skapas via Youtube, iTunes eller Spotify.
Som redan nämnts kan musikförfrågningar frågas för att ha lämplig musik redo för alla gäster. Flera Bluetooth-lådor så UE-bomlådor eller Stormlåda är också bra för en fest.

Även om du har din för att fira födelsedag du måste naturligtvis också gilla det. De aktuella sjökorten finns alltid tillgängliga och 90-talets hits spelas ofta sent på kvällen. Om en låt tas emot särskilt väl bör den placeras i slutet av spellistan och spelas upp igen senare.

dekoration

Dekorationen ska hållas enkel så att den inte ser för trång eller ostliknande ut. Några ballonger, serpentiner på borden eller ljusremsor gör sitt jobb perfekt. Om möjligt bör ljuset inte vara för starkt, utan snarare dämpat och kommer nästan uteslutande från en discokula eller festlampor för att säkerställa optimal atmosfär. Vid en Temafest dekorationen ska matcha färgerna eller det andra mottot

Underhållning

Dina gäster ska ha det bra och du vill göra något eller göra något tillgängligt för att se till att så är fallet. Men hur? En kamera är en höjdpunkt på alla Hausparty. Så alla kan fånga och hålla ögonblick och nästa dag kan alla titta på dem. Glasögon / hattar eller peruker ger också roliga bilder och är också en rolig och underhållande idé att erbjuda dina gäster en mängd olika alternativ. Ett annat alternativ skulle vara klassiska festspel som limbo eller ballongdans, senast mot slutet av kvällen kommer alla att engagera sig och njuta av dem - vare sig med alkohol eller utan

Vad behöver du mer för din fest? **

fler artiklar för ditt husfest - temafest?

1. Storsäljare
Big Potato Don't Get Got | ETT...*
 • SPELA NÅR SOM HELST, VAR SOM HELST, FÖRresten: Det här är inte ett sitta-vid-bord-spel, du spelar det vardagligt oavsett vad du gör
 • SEX HEMLIGA UPPDRAG – BLIR INTE FIN: I det här partyspelet börjar varje spelare med sex uppdrag som han vill slutföra.
 • FIX: För att kunna slutföra dina uppdrag måste du vara kreativ för att överlista de andra spelarna utan att de märker det
- € 3,302. Storsäljare
Kosmos 691202 - Blitzdings familjespel *
 • Original festspel!
 • Kommunikationspartiet Ordspel - Det är på min tunga!
 • Författare: Andrew Innes
- € 3,063. Storsäljare
4. Storsäljare
🇬🇧 Kortspel - Fräckt - Festspelet - 480...*
 • 😈 ORIGINALET: Det roliga sällskapsspelet med 400 kort, galna frågor och 80 specialkort garanterar roligt och sprucket ...
 • 🤪 KUL FÖR VARJE ANLÄGGNING: Perfekt för fester, JGA, flat share-firande, nyårsafton, examen, festival eller som present till kvinnor eller män, ...
 • ⚡ ENKLA REGLER: Avslöja dina vänners smutsigaste tankar på 8 sekunder med hjälp av detta roliga kortspel. oroa...
- € 1,045. Storsäljare
GUTTER GAMES dryckesväska - de 8 bästa dryckesspelen (beer pong,...*
 • De 8 bästa dryckesspelen - Inkluderar Beer Pong, Ring Of Fire (även King's Cup), Never Have I Ever, Who Would Mostlyly, Flip Cup, 21,...
 • Få vilken fest som helst - Dessa galna dryckesspel för vuxna är perfekta för pre-tonåringar, ungkarlar och...
 • Enkla regler, steg för steg - Istället för att slösa tid med komplicerade regler kan du börja koppa direkt. Gåvor...
- € 2,006. Storsäljare
Asmodee | Repos produktion | Bara en | grundspel | festspel |...
8.889 Bewertungen
Asmodee | Repos produktion | Bara en | grundspel | festspel |...*
 • Enkelt förklarat, spelat snabbt, fantastiskt roligt i varje omgång med årets spel 2019. Det kooperativa partyspelet är ett...
 • Välj ett tal mellan 1 och 5. Detta anger termen som ska gissas. Alla utom den aktiva spelaren skriver en ledtråd till sina...
 • Den aktiva spelaren måste gissa termen med hjälp av dina överblivna ledtrådar. Men lyckas du gissa alla hemliga ord
- € 9,007. Storsäljare
DINGSBUMS TÄNK JÄTTE - FESTFEBER fundamentalt fel festspel |...*
 • 🎉 DINGSBUMS - Partyspelet omvänt är det första spelet i partyfeber-serien av DENKRIESEN
 • 🃏 THINGSBUMS kommer med 336 kort med totalt 900 unika, knäppa och roliga fraser ombord.
 • 🎁 BRA PRESENTIDÉ - DINGSBUMS kommer säkerligen att göra ett leende när man ger bort och är en perfekt, rolig presentidé för...
8. Storsäljare
Fräckt 🇬🇧 ATM Gaming | Outrageous - Originalet |...*
 • 😍 ORIGINALET: Det genialiskt roliga partyspelet med 480 kort, bestående av galna meddelanden och upprörande svar, säkerställer...
 • 🥳 FÖR VARJE TILLFÄLLE: Perfekt för alla fester, JGA, flat share party, nyårsafton, examen, festival eller som present till kvinnor eller män, ...
 • ⚡️ GENIALT ENKELT: Svara på meddelanden som du alltid velat! Det här roliga kortspelet gör det konstigt...
9. Storsäljare
Mindreader - Festspelet för en rolig kväll med spel med...*
 • Isbrytaren och partybangaren för vuxna! Mindreader är revolutionen inom sällskapsspel - explosiva samtalsämnen och skratt...
 • Korta, enkla regler! Över 380 frågor i ett praktiskt format. Detta spel ger variation för alla tillfällen.
 • Perfekt presentidé! Vill du ge något speciellt till din pojkvän eller flickvän? Oavsett om det är för en herrfest eller en tjejkväll, som...
- € 15,5010. Storsäljare
Piatnik 6483 Tick Tack Bumm Party Edition av det klassiska spelet |...*
 • Författarspel: Rodriguez, Los
 • Speltid: godtycklig
 • Language Game Instruktioner: DE

Ha kul på ditt husfest - temafest!

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 29.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*