Hur planerar jag ett husfest - temafest?

Foto av författaren

Patrick

Husfest - temafest

Hur planerar jag ett husfest - temafest?

Husfest - temafest: Du kommer att drömma om att ha en egen Hausparty att kasta, men har ingen aning om var du ska börja och få upp dem på egen hand? Saknar du fortfarande idéer och förslag på mat, musik eller underhållning? Eller vill du att dina pojkar och flickor ska vara särskilt ovanliga den här gången Party inbjudan som sätter dina tidigare i skuggan?

Då har vi den perfekta utgångspunkten för din Party! Vi hjälper dig att planera din stora kväll steg för steg och ger dig rätt förslag och incitament för alla ämnen Hausparty för att göra det så perfekt som möjligt. Hur planerar jag ett parti med husfest?

Inbjudan

När du väl har kontrollerat din kalender och hittat en lämplig dag är det första du kan göra att bjuda in dina vänner och bekanta. Låter enkelt, men det finns redan många möjligheter här. Klassiskt per brev som du skickar eller överlämnar personligen eller med cirkulär post är fortfarande populärt trots media. Här uppstår dock frågan om tydlighet, eftersom alla svarar separat.

Det är bättre att skapa en händelse på sociala nätverk som Facebook eller WhatsApp och lägga till alla människor. Sedan skriver du din inbjudningstext med tid och plats och ger alla möjlighet att lämna om de inte kan delta. Du kan också avbryta eller acceptera ett Facebook-evenemang med ett klick - så att du kan hålla reda på dina gäster. Om frågor uppstår kan de besvaras direkt och synligt för alla gäster och behöver inte besvaras mer än en gång.

En annan idé är att fråga i inbjudan vilka drycker eller musik gästerna vill ha; så du har redan poäng i den senare planeringen som du kan vara uppmärksam på och handla därefter. Naturligtvis kan du också uttrycka dina önskemål i inbjudan eller påpeka saker före den stora kvällen så att kvällen går smidigt (t.ex. sovrummet är tabu, klockan är trasig för tillfället, etc.).

Mottot

När inbjudningarna har skickats kan planeringen påbörjas. Vilken typ Party föreställde du dig Skulle det vara Temafest kommer? Att ta med sig partiet är för närvarande populärt. Du tar hand om lokalerna och underhållningen, resten tar med mat och / eller alkohol. Men om du inte vill lämna något åt ​​slumpen eller tycker om att förbereda allt själv finns det andra alternativ. Att fira med hänvisning till en viss färg är ett populärt motto, till exempel 'blå'. Alla gäster kommer klädda i blå färger om möjligt och dekorationen är också samordnad därefter.

Detta är inte bara något att titta på, utan ger också fantastiska bilder i slutändan. Finns det en speciell händelse som en bachelorette party eller vill du ha din? för att fira födelsedag, allt kan vara inriktat på det. Andra möjliga motto inkluderar ränder eller prickar. Nyårsaftonsfester är också mycket populära och det kan vara lite skrynkligt och uppenbart.

Maten

Rätt mat är en annan viktig punkt för din kväll. Vid någon tidpunkt blir alla hungriga.
Titta på ditt antal gäster och bestäm därefter hur mycket mat du behöver så att alla är fulla. Om du har en mycket stor grupp är det alltid ett alternativ att beställa pizza så att du inte spenderar timmar i köket.
Du kan fortfarande tillhandahålla små snacks: Klassikerna är chips, flips och kringla.

Vill du erbjuda något annat som mellanmål? Inga problem. Små skurna grönsaksremsor som gurka eller morötter kan serveras med en gräddfil och är inte bara hälsosamma utan smakar också utsökt! Alternativt är det alltid en bra idé att ha bagetter och örtsmör klart.

Är en gäst vegetarian eller vegan? Du bör också vara uppmärksam på detta för att kunna ta hänsyn till varje smak.
På medfester är du inte ensam ansvarig för maten, alla tar med något annorlunda så att det finns tillräckligt för alla senare och du behöver inte oroa dig för det ensamma. Om du själv ansvarar för maten finns det sallader Husfester Välkommen. Lasagne och hamburgare smakar också gott och gör nästan alla gäster glada.

För att göra rättvisa mot alla rekommenderar vi att du förbereder ingredienserna till färdiga hamburgare, men ger gästerna möjlighet att fylla på dem som de vill. Pizza och korv är fortfarande mycket populära. Pizza rullar görs också snabbt.

Drinken

Vad skulle din fest vara utan rätt drycker? Även här måste man ta hänsyn till gästernas olika smak. Vill någon dricka något specifikt och är du redo att köpa den drinken också?
Män borde köpa lite öl, och det borde finnas tillräckligt med för kvinnor också. Men både riktig öl och blandöl bör köpas här. Mousserande vin kan också erbjudas beroende på tillfälle eller händelse.
Skott är också särskilt populära vid firandet, så du bör köpa dem i förpackningar om XNUMX för att vara på den säkra sidan.

För att fylla skottet får de hårdare dryckerna naturligtvis inte saknas: vodka, rom, snaps, likör. Dessa kan också användas för självblandade drycker. För att erbjuda dina gäster det största utbudet av drycker kan du kyla FN-alkoholhaltiga drycker som Fanta, Sprite, Cola etc. så att alla kan blanda sin egen favoritdryck.

Drickspelen

Urvalet av drickspel är enormt. Den mest populära är för närvarande 'Jag har aldrig', även känd som 'Jag har aldrig'. I never-appen kan användas på smarttelefonen för detta eller så kan du själv göra uttalanden. Det finns inga gränser för kreativitet när man tänker upp det själv.

Andra populära spel är Piccolo, som också kan spelas via en app, eller kortspel som Kings Cup. Alternativt kan du spela drickspel med tärningar eller, om du inte gillar ett, söka efter ('drickspelappar) på din smartphone. Ett brett utbud av underhållande spel visas.

- € 1,901:a bästa produkten
DENKRIESEN - klattschen® - dryckesspel - förmodligen det bästa...*
 • 🚀 REVOLUTIONEN I FESTSPEL Kultdrycksspel 'klapp', 60 spelkort (utan glas) - ***Ofta kopierat men aldrig motsvarat*** - klapp...
 • ⚡ MÅNGA OLIKA REGLER OCH UPPGIFTER GER DEN ULTIMATA FESTEN KUL
 • 🎁 BRA PRESENTIDÉ - att klappa är KULT, vilket gör det till en cool presentidé för en födelsedag eller svensexa och kommer säkerligen...

Musiken

Varje värd hoppas på en vilt dansande festmassa från kvällen. För att detta ska fungera behöver du rätt musik. För detta ändamål bör en spellista först skapas via Youtube, iTunes eller Spotify.
Som redan nämnts kan musikförfrågningar frågas för att ha lämplig musik redo för alla gäster. Flera Bluetooth-lådor så UE-bomlådor eller Stormlåda är också bra för en fest.

Även om du har din för att fira födelsedag du måste naturligtvis också gilla det. De aktuella sjökorten finns alltid tillgängliga och 90-talets hits spelas ofta sent på kvällen. Om en låt tas emot särskilt väl bör den placeras i slutet av spellistan och spelas upp igen senare.

dekoration

Dekorationen ska hållas enkel så att den inte ser för trång eller ostliknande ut. Några ballonger, serpentiner på borden eller ljusremsor gör sitt jobb perfekt. Om möjligt bör ljuset inte vara för starkt, utan snarare dämpat och kommer nästan uteslutande från en discokula eller festlampor för att säkerställa optimal atmosfär. Vid en Temafest dekorationen ska matcha färgerna eller det andra mottot

Underhållning

Dina gäster ska ha det bra och du vill göra något eller göra något tillgängligt för att se till att så är fallet. Men hur? En kamera är en höjdpunkt på alla Hausparty. Så alla kan fånga och hålla ögonblick och nästa dag kan alla titta på dem. Glasögon / hattar eller peruker ger också roliga bilder och är också en rolig och underhållande idé att erbjuda dina gäster en mängd olika alternativ. Ett annat alternativ skulle vara klassiska festspel som limbo eller ballongdans, senast mot slutet av kvällen kommer alla att engagera sig och njuta av dem - vare sig med alkohol eller utan

Vad behöver du mer för din fest? **

fler artiklar för ditt husfest - temafest?

1:a bästa produkten
2:a bästa produkten
More is More Blackout - partyspelet för vänner, familj och...*
 • 😈 Originalet - Blackout är ett roligt partyspel för vänner, familj och fiender. 55 temakort och 55 regler garanterar roliga ögonblick
 • 🚀 Frågade Speed ​​- vem hittar först en anledning att inte gå till jobbet med bara en vokal?!
 • ⚡ Lättförståeliga regler - ämneskortet anger ordets ämne, regelkortet anger motsvarande regel. Vem först...
3:a bästa produkten
KOOL CLUB PARTY SPEL | Kortspelstillbehör för kvällsfest...*
 • DET MEST UNDERHÅLLANDE FESTSPELET I TYSKLAND 🥳 Gör tråkiga festkvällar och besvärliga tystnader till ett minne blott! Med KOOLKLUB'S...
 • 100 UNIKA KORT SOM LOVAR MÄNGD OCH SKATT 🎴 KOOLKLUBS FESTSPEL-kortset är packat med 100 unika kort -...
 • ENKLA SPELREGLER OCH ALLT ANTAL SPELARE 🎲 Med KOOLKLUBS PARTYSPEL kan du låta alla dina vänner vara med på det roliga, oavsett om...
- € 6,214:a bästa produkten
Kylskapspoesi 43015 - Rövkort - Vem har rövkortet...*
 • Energikälla: manuellt manövrerad
 • Antal spelare - 10
 • Material - papper
- € 6,005:a bästa produkten
Cocktailspel, topp tio, partyspel, nominerad till Game of the...*
 • I partyspelet Top Ten måste varje spelare hitta ett svar på varje ämne. Med hjälp av ditt hemliga nummer, t.ex. B. från föga imponerande (1) till...
 • Innehåller pärlor i midistorlek med en diameter på 5 mm, dessa rekommenderas för pyssel med barn från 5 års ålder, strykning bör vara en...
 • Craft-pärlor är mångsidiga och lämpar sig för produktion av pixelbilder, små figurer eller för att plugga, sy och trä
6:a bästa produkten
Game Heroes Village Children - det roliga dryckesspelet med kort -...*
 • DRYCKSPELKORT: Det roliga sällskapsspelet och dryckesspelet gör dig på gott humör och säkerställer en blöt och glad kväll, till exempel vid jul eller...
 • STOR MÄNGD: Från moderns pojke till byns länsman till fylleristen. Med sina 55 kort garanterar detta dryckesspel för vuxna både...
 • VILLAGE CHILDREN EDITION: Ta några coola festspel för vuxna så att du och dina bykompisar kan bli riktigt fulla. Eftersom våra dryckesspel...
- € 9,467:a bästa produkten
Repos produktion | JustOne | Grundspel | Festspel | Spel av...*
 • Enkelt förklarat, spelat snabbt, utmärkt kul i varje omgång med årets spel 2019. Det kooperativa partyspelet är roligt...
 • Välj ett tal mellan 1 och 5. Detta anger termen som ska gissas. Alla utom den aktiva spelaren skriver en ledtråd på sina brädor,...
 • Den aktiva spelaren måste gissa termen med hjälp av dina överblivna ledtrådar. Men lyckas du gissa alla hemliga ord
- € 2,988:a bästa produkten
Kylskapspoesi 43006 - Vem i rummet? Tror du att du vet vad annat...
1.135 Bewertungen
- € 2,669:a bästa produkten
GUTTER GAMES dryckesväska, 8 drinkspel (beer pong, har aldrig...*
 • 🥳 TOP 8 DRYCKSPEL - Inkluderar Beer Pong, Ring Of Fire (och King's Cup), Never Have I Ever, Who Mostly Would Would, Flip Cup, 21,...
 • 🍀 KOMMER ATT FÅ ALLA FEST I GÅNG - Dessa galna dryckesspel för vuxna är idealiska för pre-fusions, ungkarlar och ...
 • 🧭 ENKLA REGLER STEG FÖR STEG – Istället för att slösa tid med komplicerade regler kan du börja koppa direkt. Festspel från...
10:a bästa produkten
Jumbospel Hitster Original Ett fest- och kortspel för...*
 • ETT KUL KORTSPEL: Med HITSTER, århundradets musikaliska kortspel, kan du ha den ultimata festen direkt!
 • Lyssna på HITS från över 100 år, arrangera dem växelvis i kronologisk ordning på din musiktidslinje och skapa din...
 • SUPERENKLA REGLER och noll spelförberedelser får festen igång på nolltid. Skanna helt enkelt ett kort med gratis...

Ha kul på ditt husfest - temafest!

Läsningstips: mer Rådgivare lesen | kök Tips | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar