Lagra och organisera

Livet är omöjligt utan lagring och organisation. Det finns hundratals sätt att lagra något, det beror på vad det är. Du kan lagra matvaror eller ordna skor. Ordspråket "ordning är halva striden" indikerar vikten av ordning. Vare sig det är på en hylla eller i burk, vi måste alltid förvara något. Den här kategorin handlar om att utforska möjligheterna för hur man lagrar och organiserar något.

Toalett doftsköljning

Fräscht och rent med doftsköljning på toaletten | Toalettdoftstenar till din toalett

Patrick

Med en toalettdoftande sköljning kan du förhindra kalk och smuts. Fräsch doft i badrummet?

Väggkrokar för kök och badrum | limning istället för borrning

niko

De är små, relativt påfallande och passar bara var som helst. Väggkrokarna för kök och badrum imponerar med sin mångsidighet. Naturligtvis är de användbara som handdukshållare i köket för kökshanddukar. I badrummet har du duschhanddukar och små handdukar samt tvättdukar redo.

Förvaringskorg eller förvaringslåda

niko

Det finns en förvaringskorg eller förvaringslåda i alla hushåll. Ett halvt anständigt hushåll är otänkbart utan sådana containrar. Dessa lagringsalternativ finns runt omkring oss hela tiden, i olika former och gjorda av olika material.

Praktisk avfallsuppsamlare

niko

En praktisk avfallsuppsamlare bör inte saknas i något kök eller lägenhet idag. Numera uppmanas vi inte bara av våra samhällen utan också av vårt eget medvetande att göra något för miljön, så sopuppsamlare är ett utmärkt sätt att göra det.

Organisationssystem för kylskåp - kylkorg

niko

Rätt system för att hålla kylskåpet snyggt. Med organisationssystemet för kylen eller en kylkorg har du en bättre överblick i kylen.

skrapan

Skrapa: Vad används en vattenskrapa till?

Patrick

Här kan du ta reda på varför en gummiskrapa eller en vattenskrapa kan vara väldigt användbar.

Badrumsdesign - tips för badrumstoalett

niko

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ett hus, eftersom badrummet är det första rummet vi går in på morgonen och det sista vi lämnar på kvällen. Därför är badrumsdesign lika viktig som de andra rummen i ett hus.

Köp Twist Off Glasses

niko

Om du vill bevara uppstår ofta frågan vilken metod och vilka glasögon som är särskilt framgångsrika i att bevara. Bevarande yrkesverksamma är också bekanta med problemet med mögelbildning när burken inte förseglades ordentligt även efter uppvärmning i timmar.

Vad ingår i badrumsutrustning

niko

Om du håller på att renovera ditt hus eller lägenhet ska badrummet också vara försiktigt inrett. Så du frågar dig själv vad som ingår i badrumsmöbler? Eftersom badrumsinredningen inte bara ska uppfylla dina krav visuellt utan också vara praktisk och erbjuda gott om förvaringsutrymme.