badrum

Att förvara saker i badrummet är inte så lätt. Visst finns det väggkrokar, men vilken är riktigt bra för vad? Utbudet är lika stort som stort. Badrumsmöbler där handdukar och andra badrumsredskap kan förvaras måste väljas noggrant.

Yaheetech badrumsskåp

Produkttest: Yaheetech badrumsskåp byrå med 3 lådor

Patrick

Den här erfarenhetsrapporten om badrumsskåpet från Yaheetech kan hjälpa dig med din bästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärligt testbeslut.

Toalett doftsköljning

Toalettspolare: Hur man underhåller en fräsch och ren toalett

Patrick

Med en toalettdoftande sköljning kan du förhindra kalk och smuts. Fräsch doft i badrummet?

Praktiska väggkrokar för kök och badrum – ingen borrning krävs

niko

De är små, relativt påfallande och passar bara var som helst. Väggkrokarna för kök och badrum imponerar med sin mångsidighet. Naturligtvis är de användbara som handdukshållare i köket för kökshanddukar. I badrummet har du duschhanddukar och små handdukar samt tvättdukar redo.

skrapan

Skrapa: Vad används en vattenskrapa till?

Patrick

Här kan du ta reda på varför en gummiskrapa eller en vattenskrapa kan vara väldigt användbar.

Badrumsdesign - tips för badrumstoalett

niko

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ett hus, eftersom badrummet är det första rummet vi går in på morgonen och det sista vi lämnar på kvällen. Därför är badrumsdesign lika viktig som de andra rummen i ett hus.

Vad ingår i badrumsutrustning

niko

Om du håller på att renovera ditt hus eller lägenhet ska badrummet också vara försiktigt inrett. Så du frågar dig själv vad som ingår i badrumsmöbler? Eftersom badrumsinredningen inte bara ska uppfylla dina krav visuellt utan också vara praktisk och erbjuda gott om förvaringsutrymme.