kök

Allt som har med köket att göra - vitvaror, matlagning, bakning, tips!

Test: Syntrox smörgåsmaskin med keramisk beläggning för 4 smörgåsar

Patrick

Vilken smörgåsmaskin ska du köpa? Mitt val föll på Syntrox smörgåsmaskin SM-2000W XXL med keramisk beläggning. Du kan läsa varför och vad jag tycker om honom här, ha kul.

Siemens EQ.6 Plus extraklass

Helautomatisk kaffemaskin | Köpa Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass eller EQ.9?

Patrick

Här kan du ta reda på varför jag köpte Siemens EQ.6 S700 Plus extraklass helautomatisk kaffemaskin och varför jag bestämde mig för Siemens EQ.9-serien. Läs min erfarenhet av att köpa en helautomatisk kaffemaskin här.

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_buy-af12da4d

Bosch MUM 5 köksmaskin - mångsidigheten i köket

Dirk Re.

Bosch köksmaskin har en mängd alternativ och kommer med ett stort antal tillbehör för flexibel förberedelse. Jag rapporterar hur det fungerar i vardagen.

Tefal friterare

Test: Tefal fritös Super Uno Access FR3100 | Stekning på ett enkelt sätt

Dirk Re.

Fritering ska vara snabbt och enkelt. Vilket mervärde har jag egentligen med fritösen på 74,99 euro? Jag har testat modellen från Tefal, läs nu min testrapport här.

Luftfrityr | fritera med lite olja | rådgivare

eTests

Vad är en varmluftsfritös ändå? Finns det några hälsofördelar? Kan du köpa användbara tillbehör till fritösen? Och vad är de andra fördelarna och nackdelarna med varmluftsfritörer?

Kokkärl - intressanta fakta från kastrull till kastrull

niko

Att välja rätt köksredskap är av yttersta vikt. Här är några tips!

Keramisk ingefära rivjärn

niko

Ngwer värderas som krydda, skärs i små bitar som en salladsingrediens eller i te. Med ett keramiskt ingefära rivjärn kommer dess fördelar till sin rätt.

Organisationssystem för kylskåp - kylkorg

niko

Rätt system för att hålla kylskåpet snyggt. Med organisationssystemet för kylen eller en kylkorg har du en bättre överblick i kylen.

Köksvåg: köksredskap för köket

niko

Särskilt de som lagar mat och bakar i köket enligt recept och instruktioner är beroende av de praktiska verktygen i köksvågarna. Du måste köpa en köksvåg någon gång. Det här har en ganska stor utveckling bakom sig, om du kommer ihåg köksvågens modeller från svunnen tid.

Hur nyttig är snabb kycklingbuljong?

Patrick

Är Instant Broth hälsosamt? Vad kan jag använda den till? kan jag göra det själv?

1234 mer