DIY julklappsidé att göra det själv

DIY-gåvaidé - flaska med kork lätt kedja och gnom för att göra dig själv

I år ville jag själv skapa julklappar. Så jag kom på julklappsidén. Den här presentidén är för mamma, mormor eller bästa vän. Du kan använda denna presentidé som dekoration eller använda den individuellt. För presentidén kan du använda andra dekorativa föremål som du vill. Du kan vara väldigt kreativ där. Du bör planera 30 minuter för denna dekorationsidé. Jag har en video nedan för dig, ha kul med din Jule - DIY presentidé.

Du behöver dessa dekorativa föremål DIY-gåvaidé till jul

Köp produkter

Du kan klicka på bilderna och komma till respektive produkt i butiken. För fler val, klicka på textlänken "... ..köp".

Instruktioner för hantverk DIY Presenter

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video


Det är bäst att börja med trädskivan (18 cm-20 cm). Du kan glasera trädskivan i förväg. Om trädskivan kommer från skogen, bör du göra det, annars kommer det att riva. Ta sedan en dekorativ flaska (0,75l) eller en tom vinflaska. Om du använder en vinflaska måste du skölja ut den och ta bort etiketten. Placera denna flaska på trädskivan och fyll flaskan med LED-korkfärljusen (20xLED, 2 meter). Nu kan du lägga julälvan och Naschi på trädskivan som du vill. Nu kan du linda in juldekorationen med presentfolien. Sätt i kottarna och presentklapparna högst upp på flaskan. Ta 30 minuter för dessa julklappsidéer.

** Tips: Slå på korkfärglamporna när du lägger dem i flaskan. Så du kan lägga de ljusa accenterna bättre i flaskan.

** Tips: Placera de insamlade tomma flaskorna i varmt passande vatten. Lämna sedan flaskorna där i ungefär en timme. Så du tar bort den flaskan som etikett.

** Tips: Se till att trädskivan inte är korrugerad så mycket. Helst bör det inte längre finnas något harts om du tar en naturlig trädskiva för julklappsidéerna. Du bör glasera det här. Det kan hända att den naturliga trädskivan fortsätter att torka och riva.

Klar DIY-gåvaidé till jul

Slutsats - DIY-gåvaidé


Detta är verkligen en mycket enkel julklappsidé eller på andra dagar att göra själv. Det jag gillar med den här presentidén är att du kan designa och använda den individuellt. Trädskivan kan användas som blommamatta eller vin / dekorativ flaska passar också var som helst. Du kan låta din kreativitet löpa ut med den här presentidén. Jag önskar dig roligt att göra det själv och ge bort det :)

andra dekorativa föremål

Logbuch-Verlag Hjärta att lägga ner av trä & metall 21 cm...
Logbuch-Verlag Hjärta att sätta på, av trä & metall 21 cm...*
Dekorobjektet av metall och mangoträ är ca 21 cm högt, 16 cm brett och 6 cm djupt.; Med kärlek och ❤️ från det lilla loggboksförlaget från Bayern.
23,00 € Amazon Prime
- € 11,00
ReWu träskepp, träsegelfartyg med LED-belysning...
ReWu träskepp, träsegelfartyg med LED-belysning...*
Belysningen är mycket hållbar och har en fin varmvit karaktär.; Ren bearbetning i vintagestil
18,90 € Amazon Prime
Värmeljushållare set träbricka lanthus bordsdekoration...
Värmeljushållare set träbricka lanthus bordsdekoration...*
Träbricka: 38 x 14 x 2,5 cm / värmeljushållare: ca H 9 cm x Ø 6 cm; Dekorstenar och värmeljus ingår Ø värmeljus 3,7cm
22,90 €


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 25.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*