Kreativa DIY-presentidéer för en speciell jul

Foto av författaren

Julen

gåva 1

DIY-gåvaidé - flaska med kork lätt kedja och gnom för att göra dig själv

I år ville jag själv skapa julklappar. Så jag kom på julklappsidén. Den här presentidén är för mamma, mormor eller bästa vän. Du kan använda denna presentidé som dekoration eller använda den individuellt. För presentidén kan du använda andra dekorativa föremål som du vill. Du kan vara väldigt kreativ där. Du bör planera 30 minuter för denna dekorationsidé. Jag har en video nedan för dig, ha kul med din Jule - DIY presentidé.

gåvan komplett

Du behöver dessa dekorativa föremål DIY-gåvaidé till jul

Köp produkter

Du kan klicka på bilderna så kommer du till respektive produkt i butiken. För mer urval klicka på textlänken "...köp".

Instruktioner för hantverk DIY Presenter

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video


Det är bäst att börja med trädskivan (18 cm-20 cm). Du kan glasera trädskivan i förväg. Om trädskivan kommer från skogen, bör du göra det, annars kommer det att riva. Ta sedan en dekorativ flaska (0,75l) eller en tom vinflaska. Om du använder en vinflaska måste du skölja ut den och ta bort etiketten. Placera denna flaska på trädskivan och fyll flaskan med LED-korkfärljusen (20xLED, 2 meter). Nu kan du lägga julälvan och Naschi på trädskivan som du vill. Nu kan du linda in juldekorationen med presentfolien. Sätt i kottarna och presentklapparna högst upp på flaskan. Ta 30 minuter för dessa julklappsidéer.

** Tips: Slå på korkfärglamporna när du lägger dem i flaskan. Så du kan lägga de ljusa accenterna bättre i flaskan.

** Tips: Placera de insamlade tomma flaskorna i varmt passande vatten. Lämna sedan flaskorna där i ungefär en timme. Så du tar bort den flaskan som etikett.

** Tips: Se till att trädskivan inte är korrugerad så mycket. Helst bör det inte längre finnas något harts om du tar en naturlig trädskiva för julklappsidéerna. Du bör glasera det här. Det kan hända att den naturliga trädskivan fortsätter att torka och riva.

Klar DIY-gåvaidé till jul

gåva 2
presentidé komplett2

Slutsats - DIY-gåvaidé


Detta är verkligen en mycket enkel julklappsidé eller på andra dagar att göra själv. Det jag gillar med den här presentidén är att du kan designa och använda den individuellt. Trädskivan kan användas som blommamatta eller vin / dekorativ flaska passar också var som helst. Du kan låta din kreativitet löpa ut med den här presentidén. Jag önskar dig roligt att göra det själv och ge bort det :)

andra dekorativa föremål

Logbuch-Verlag Herz Figur Deko Geschenk aus Metall & Holz...
Logbuch-Verlag Herz Figur Deko Geschenk aus Metall & Holz...*
Dekorobjektet av metall och mangoträ är ca 21 cm högt, 16 cm brett och 6 cm djupt.; Med kärlek och ❤️ från den lilla...
19,90 € Amazon Prime
formano Schriftzug Lebe Liebe Lache Aluminium Mangoholz 18 cm...
formano Schriftzug Lebe Liebe Lache Aluminium Mangoholz 18 cm...*
LIEFERUMFANG: Enthält 1 Dekoschriftzug auf einem stabilen Sockel aus Mangoholz.
10,29 € Amazon Prime
Hopeful Ceramic Sculpture Nordic Simple Edition Indoor Living Room...
Hopeful Ceramic Sculpture Nordic Simple Edition Indoor Living Room...*
【Packungsinhalt】Eine braune keramische einfache Ornament-Skulptur; 【Verkaufsargument】High-End-Keramik Nordic Einfache...
22,99 € Amazon Prime


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 1.03.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Julen

Som en passionerad älskare av vintagestil, gillar jag att kalla mig en dekorationsdrottning. Som kvinna har jag ett särskilt intresse för skönhets- och modeprodukter - knappast förvånande, eller hur? ;) På denna plattform vill jag dela med mig av min glädje över olika produkter och samtidigt samla mina egna erfarenheter inom bloggområdet.

Schreibe einen Kommentar