Vinter

Varma halkfria vinterskor på vintern

Varma, halkfria vinterskor på vintern: optimalt skydd i is och snö

Redaktionell ET

Optimalt skydd mot is och snö på vintern. Varma halkfria skor är nyckeln till att hålla dig varm, torr och säker när du går.

Startset för bilhopp | Hoppstart för bilbatteri

Bilstarter med Jump Starter: Hur det fungerar och tips

Maren

Låg batterinivå? Glasera? Lång livslängd? Kraftslukare i bilen? Den här guiden handlar om att starta fordonsbatteriet. Hoppstartsatser mot ett dött bilbatteri på vintern. Du kan nu läsa vad du bör veta om batteriförstärkarsatser innan du köper.

Snökedjor - mer grepp på vintern - topp 10

Maximalt grepp på snö och is: Allt om snökedjor till ditt fordon

Maren

I denna guide diskuterar vi greppproblemet och har lagt samman det viktigaste med snökedjor.

hagelskydd

Hagelskydd för bilar: säkerhet för ditt fordon

Maren

Hagelskyddsbilsbästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10-jämförelsen | Ärliga tester Om du inte har ett eget garage...

Guide: Snöavlägsningsverktyg - vintertjänst

Effektiv snöröjning: En guide till verktyg och tekniker för vinterröjning

Maren

Vi har shoveled den här guiden: vad måste en bra snöskovel, snöskovel eller snöskoter göra, hur kan de skapas, vilka modeller är möjliga och hur dyra är det roliga?

garvning kapslar

Brun hud utan sol: En omfattande guide till garvningskapslar

eTests

Uppfyllelsen av önskan om en mild, naturlig och långvarig sommarbrun utan stora ansträngningar och hälsoproblem. Men är dessa frestande löften sanna? Vad kan garvningskapslar verkligen göra? Och för vem är vilken produkt lämplig? Dessa och grundläggande frågor om garvningskapslar kommer nu att undersökas.

De-icer Spray Top 10

Avisningssprayer: Effektiva lösningar för isfria ytor

Patrick

Inte varje avisningsspray är det bästa när det gäller kostnad och prestanda. Vad som är viktigt, var du ska köpa det läkemedel du väljer, vad gäller sprayen och var och nackdelarna är - i den här guiden kommer vi till botten av dessa problem.

Digital rumtermostat golvvärme Topp 10

Modern värmestyrning: Digitala rumstermostater för effektiv värmehantering

Maren

Vilka är möjligheterna med digitala termostater att spara pengar och för att hålla temperaturen i rummen så bekväm som möjligt utan att behöva springa igenom varje rum tre gånger om dagen? Vi handlar om den här guiden.

Varm vinterjacka Topp 10

Mysigt och varmt: hitta toppvinterjackor för isiga dagar

Maren

Vilka material passar för vem? Vilket pris måste du förvänta dig? Vilka egenskaper är användbara, vilka är bara på andra plats? Så att det inte finns någon besvikelse och du måste sätta 3-tröjan ovanpå varandra under den nya vinterjackan, har vi tittat närmare här.

Bil snöskivskåpa

Vindruteskydd för vintern: Ultimat skydd för din bil

Patrick

Ta reda på mer innan du köper och jämför toppsäljare i fönsterskydd vinterbästsäljare 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärliga tester | Åsikter och recensioner från andra köpare hjälper dig med detta.

12 mer