Test: Syntrox smörgåsmaskin med keramisk beläggning för 4 smörgåsar

Foto av författaren

Patrick

Smörgåsar till kvällsmat är då och då en omväxling eller ett bra alternativ att ta med sig på cykelturer, skola eller jobb. Men vilken smörgåsmaskin ska man köpa? Mitt val föll på Syntrox smörgåsmaskin SM-2000W XXL med keramisk beläggning. Du kan läsa varför och vad jag tycker om honom här, ha kul.

Syntrox Germany SM-2000W XXL smörgåsmaskin med...*
 • ⭐ Enkel hantering och rengöring Driftkontrollljus och beredskapsdisplay Färg: rostfritt stål / svart
 • ⭐ Effekt: max 2000 watt. Effekt, mått ca (L x B x H): 31 x 28 x 14 cm
 • ⭐ Överdelen kan öppnas och låsas i vertikalt läge och i 100° läge för bättre påfyllning och rengöring

Vad ska smörgåsmakaren kunna?

Det var viktigt för mig att smörgåsbrödrosten kan använda stora skivor rostat bröd och jag vill inte använda små skivor rostat bröd. Den ska också kunna värmas upp snabbt. Lätt att använda och rengöra. Stabilitet och robusthet var också viktigt för mig. Non-stick beläggning något mindre, eftersom jag vill använda bakplåtspapper för enklare rengöring. Ändå är non-stick beläggning alltid ett bra val. Han borde inte nödvändigtvis ha möjlighet till flyttbara diskar, eftersom det redan finns andra enheter i hushållet. Jag ville ha de här typiska smörgåshörnen. Efter lite research på internet valde jag Syntrox Sandwichmaker XXL med en keramisk beläggning för 4 smörgåsar.

Detaljer om Syntrox SM-2000W XXL smörgåsmaskin

Enheten är lätt att använda och rengöra. Utrustad med driftindikatorlampa eller beredskapsindikator - ingen på/av-brytare. Färgen på smörgåsmaskinen är rostfritt stål och svart. Prestanda är specificerad med 2000 watt max effekt. Måtten är 31 x 28 x 14 cm. Den övre delen kan öppnas i vertikalt läge och i 100° läge. Ett värmeisolerat handtag med 3-stegslåsning finns. 2 stora vita och ordentligt skruvade non-stick belagda smörgåsplattor ansvarar för att baka smörgåsarna. Syntrox SM-2000W XXL smörgåsmaskin står på 4 halkfria gummifötter.

Syntrox Germany SM-2000W XXL smörgåsmaskin med ...
Syntrox Germany SM-2000W XXL smörgåsmaskin med...*
⭐ Effekt: max 2000 watt. Effekt, mått ca (L x B x H): 31 x 28 x 14 cm
59,99 €

Anteckningar om Syntrox smörgåsmaskin

 • Du kan använda de stora smörgåstoastskivorna!
 • ingen möjlighet att byta bakplåtar
 • På/av-brytare ej tillgänglig (uppvärmning sker direkt vid stickkontakten)
 • Gör 4 smörgåsar samtidigt
 • Är mycket stabil och värdefull i användning

Syntrox SM-2000W XXL smörgåsmaskin testad och prövad

Efter uppackning och uppställning blev bakplåtarna ordentligt rengjorda, oavsett om jag använde bakplåtspapper eller inte. Smörgåsmaskinen har ingen på/av-knapp, men det stör mig inte riktigt. Du sätter stickkontakten i uttaget och enheten startar direkt, vilket du kan se på indikatorlamporna. Om du vill kan du styra Syntrox SM-2000W XXL smörgåsmaskin på ett fleruttag med en strömbrytare, så att du lättare kan byta strömförsörjning.

För att undvika stök när jag bakar smörgåsarna lägger jag bakplåtspapper på de nedre bakplåtarna och bygger mina smörgåsar på dem. Efter den sista smörgåsen täcks även toppen med bakplåtspapper och smörgåsmaskinen stängs. Oavsett om det kommer ut ost, vatten, såser eller annat så förhindrar bakplåtspappret besvärlig rengöring senare, även om bakplåtarna har en non-stick-beläggning.

Gräddningstiden kan alltid variera, beroende på fuktigheten i toppingen och rostat bröd, tills de är gyllenbruna. Det kan ta lite längre tid på grund av bakplåtspappret, men det innebär mindre städarbete senare. Enligt mig blir bakplåtarna väldigt snabbt varma. Smörgåsmaskinen värms upp och stängs av automatiskt efter en stund tills den startar igen och fortsätter att värmas upp, detta indikeras av en grön kontrollampa. Det hela fortsätter tills jag ser om smörgåsarna ser bra ut och jag tar fram dem. En slags timer skulle vara bekvämt, men ingenting kan faktiskt brinna på grund av överhettningsskyddet eller så måste du baka smörgåsarna i Syntrox SM-2000W XXL smörgåsmaskin under väldigt, väldigt lång tid.

Resultatet var och är helt okej för mig. Självklart, ju längre du bakar desto krispigare och brunare blir smörgåsarna. Det hjälper bara att kolla då och då och komma ihåg några tidsnormer.

Slutsats: Syntrox smörgåsmaskin med keramisk beläggning för 4 smörgåsar

Smörgåsmaskinen gör vad den ska och levererar ett bra resultat. En enkel, stabil och enkel anordning för att snabbt göra 4 smörgåsar eller 8 smörgåshörn. Du hittar inga temperatur- eller tidsvisningar här, men du behöver inte eller saknar dem heller. Priset är lite högre än andra smörgåstillverkare, men även Made in Germany och en 4-faldig smörgåsmaskin.

[wp-recension id = ”139491 ″]

viktigt: Trots mitt omdöme om enheten kontaktade jag säljaren! Varför? Enheten är specificerad med 2000 watt, vilket är mycket jämfört med andra enheter. Efter att ha mätt förbrukningen kom jag bara på 1150 watt. Jag märkte en liten skillnad i brunningsgraden på de övre och nedre bakplåtarna. En defekt, normal eller felaktig information? Jag väntar på svar!

1:a bästa produkten
Aigostar smörgåsmaskin XXL för 4 smörgåsar, 1400 W,...*
 • 【Snabb och jämn uppvärmning】 Smörgåsmaskinen har en hög effekt på 1400 W och automatisk temperaturkontroll, som...
 • 【4 smörgåsar】 Tack vare smörgåsmaskinens bakplåtar på 28×22,5 cm kan du göra 4 läckra smörgåsar eller 8 trekantiga smörgåshörn för...
 • 【Non-stick tallrikar】 Högkvalitativ non-stick beläggning säkerställer perfekt tillagning och enkel rengöring. Upphöjda revben i kokplattorna...
- 7,38 €2:a bästa produkten
Cloer 6269 smörgåsmaskin XXL, 1800 W, för 4 smörgåsar, amerikansk...*
 • För upp till 4 amerikanska smörgåsar
 • XXL fyllning
 • Lågfettbakning med non-stick beläggning
- 19,96 €3:a bästa produkten
Clatronic ST 3629 smörgåsmaskin, elektrisk smörgåsbrödrost, 4...*
 • Den elektriska smörgåsmaskinen är lämplig för att tillaga 4 smörgåsar
 • Perfekt för att snabbt laga smörgåsar i köket
 • Tack vare det värmeisolerande handtaget behöver du inte oroa dig för brännskador
- 1,56 €4:a bästa produkten
Emerio XXL Sandwich Toaster TEST BRA för alla toaststorlekar...*
 • 1300 Watt XXL smörgåsbrödrost / smörgåsmaskin för alla toaststorlekar, även lämplig för sandwichtoastskivor i amerikansk stil
 • Skalformat: så att osten stannar inuti och inte smetar på utsidan
 • Termostat för automatisk värmefördelning för perfekta resultat
- 20,00 €5:a bästa produkten
ROMMELSBACHER Smörgåsmaskin ST 1800, 4 XL smörgåsar,...*
 • Gedigna pressgjutna aluminiumplåtar med bakplåtar och avdelare för 4 amerikanska XL-mackor (ca 12,5 x 12,5 cm)
 • enkel rengöring tack vare högkvalitativ 2-lagers non-stick beläggning, kraftfull och snabbt redo att användas
 • Soft-touch-knappar, LED-display, 15-minuters timer för individuella gräddningstider, efterbrynningsfunktion med separat knapp

Syntrox Germany 3 i 1 keramisk multi smörgåsmaskin + våffeljärn + kontaktgrill med 3 utbytbara tallrikar

79,99
Amazon.de
från 26 maj 2024 11:59

Syntrox Germany SM-750WD smörgåsmaskin med avtagbara och diskmaskinssäkra tallrikar

29,99
Amazon.de
från 26 maj 2024 11:59

Syntrox Germany 1600 Watt XLC-sandwichmaskin med keramisk beläggning för tillverkning av 4 smörgåsar samtidigt

59,99
Amazon.de
från 26 maj 2024 11:59

Syntrox Germany SM-2000W XXL smörgåsmaskin med keramisk beläggning för att göra 4 smörgåsar samtidigt

59,99
Amazon.de
från 26 maj 2024 11:59

Syntrox Germany XXL Donut Maker Chef Maker med avtagbara och diskmaskinssäkra utbytbara tallrikar

55,99
Amazon.de
från 26 maj 2024 11:59

Syntrox Germany XXL smörgåsmaskin för 4 smörgåsar med löstagbara bakplåtar

55,99
Amazon.de
från 26 maj 2024 11:59


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 26.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

0 tankar om “Test: Syntrox smörgåsmaskin med keramisk beläggning för 4 smörgåsar”

Schreibe einen Kommentar