Testrapport: Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck | Löpning & Sport

juliansk

Inga kommentarer

Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck

Oavsett om det är långa körningar, en cykeltur eller en lång promenad. Rätt ryggsäck är viktigt för detta. Om du är på väg under en längre tid bör du ha tillräckligt med utrymme för mat, en mobiltelefon och eventuellt en extra jacka.

Under de mörkare månaderna på året är det ofta inte möjligt att göra sport före solnedgången. Det borde inte gå på bekostnad av säkerheten. Av Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck lyckas vara beredd på alla dessa saker och stöder dig att vara mer säker på trafiken.

Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck
- € 4,99
Proviz Reflect 360 Reflekterande ryggsäck för män och...
Proviz Reflect 360 Reflective touring-ryggsäck för män och...*
Denna ryggsäck är gjord av högkvalitativ, mycket lätt, rivsäker 600D nylon.
69,99 € € 4,99 65,00 € Amazon Prime
- € 4,99
Proviz Reflect 360 Reflekterande ryggsäck för män och...
Proviz Reflect 360 Reflective touring-ryggsäck för män och...*
Denna ryggsäck är gjord av högkvalitativ, mycket lätt, rivsäker 600D nylon.
69,99 € € 4,99 65,00 € Amazon Prime

Om löpryggsäcken inte är tillgänglig på Amazon: Proviz-butik

Produktuppgifter Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck

 • CE EN471-certifierat, 100% reflekterande material
 • Vattentät sömtätning för ytterligare impregnering
 • Justerbara höft-, midja- och bröstband
 • 10 liter volym

Löpande ryggsäck med reflekterande sikt

Med Proviz Reflect 360 löpryggsäck är varje löpare lite säkrare i mörkret. Många reflekterande element gör det lättare att se bilar eller cyklar, eftersom de är förblindade och uppmärksamma av reflektion av sitt eget ljus. Som namnet antyder erbjuder löpryggsäcken ett allroundskydd. Det betyder att du känner igen snabbt från alla sidor. 

Proviz löparryggsäck har följande reflekterande element:

-       Stor reflekterande yta auf der bakre 
-       3 reflekterande remsor på varje Sidan av höftbältet 
-       3 reflekterande remsor auf två axelremmar
- Inbyggt reflektion på ryggsäckens söm 

provins använder ett material som material för reflektionerna som reflekteras särskilt starkt med hjälp av miljontals små glaspärlor. Jag tycker att det är fantastiskt att det här tyget helt enkelt är grått under dagen och inte märks alltför mycket. Det utvecklar bara sin fulla effekt i mörkret.

Förvaringssystem med många fickor på löpande ryggsäck

Beställ - vem älskar inte det? När allt har sin plats och du vet var du hittar det känner jag mig nöjd. Ingenting irriterar mig längre när jag måste rensa ryggsäcken under en kort paus för att få min mobiltelefon eller en energibar. Det tar tid och går på bekostnad av ditt humör. Vid Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck Lyckligtvis är det lite lättare.

Det stora huvudfacket innehåller ett mindre område på baksidan, åtskilt av ett elastiskt band. Endast lätta och mjuka saker ska förvaras där, annars trycker de på baksidan när de bärs. Den löpande ryggsäckens totala kapacitet är 10 liter.

Under den stora reflekterande ytan finns också ett fack som enkelt kan fyllas med platta föremål som en mobiltelefon eller en plånbok. Fördelen är att du snabbt och enkelt kan komma till saker från utsidan. De sista två sätten att stuva något är på höftbältet. Det finns en ficka på en sida på varje sida för saker som också kan gripas i rörelse.

Jag gillar att förvara min nyckel i ett av facken. Två eller tre kolhydrater är också användbara för långa körningar eller cykelturer. Då behöver du inte ens sluta ta medan du tar. Dessa fack är för små för mobiltelefoner. 

Inga riktiga fickor, men de två kopphållarna är också värda att nämna. Som du vet från normala ryggsäckar, sys dessa på utsidan till vänster och höger. Jag märkte negativt att kopphållarna är väldigt små. En 0,5 liters flaska sticker ut en bra bit och hotar att falla av när den rör sig. Så även mindre flaskor passar bäst. Jag rekommenderar .0,25 och mindre. 

Löpryggsäcken levereras med en 1500 mm vattenpelare vattentät, vilket jag tycker är mycket användbart. I lätt regn behöver du inte oroa dig för att föremål inuti kan bli våta. Alla blixtlås är också vattentäta och håll regnet ute. Dragstängerna är stora och lätta att greppa, så att det inte var några problem att öppna ryggsäcken med handskar. Särskilt bra på kalla dagar. 

Komfort och grepp om löpryggsäcken?

Till skillnad från Proviz 360 Reflect cykelryggsäck har löpareversionen ett brett höftbälte. Detta har fördelen att Löpande ryggsäck kan spännas fast i midjan och så mycket vackla undviks. Remmen för att surra i höftbältena är alldeles för långa för ganska tunna löpare, men lyckligtvis kan de förvaras väl under de fastsatta fickorna utan att vara i vägen. 

Axelremmarna är gjorda av ett bekvämt och lätt nät som inte påverkar stabiliteten på något sätt. Tyvärr, även med tunnare löpare, finns det fortfarande mycket tejp kvar. Den svänger fram och tillbaka under körning och kan inte riktigt förvaras eller fästas någonstans. 

Bröstbandets höjd kan justeras mycket flexibelt och en visselpipa för nödsituationer är också inbyggd i klickfästet. Lyckligtvis har jag aldrig behövt det, men jag tycker att det är vettigt.  

När du tar på dig märker du omedelbart den mycket låga vikten. Utan innehåll märker du knappt att du har något på ryggen. Även packad med några kläder att byta är bärkomforten fortfarande mycket hög. Endast när du laddar tyngre saker som dryckesflaskor lider bärkomforten lite. Här är det särskilt viktigt att stuva tunga saker väl, annars glider de för mycket fram och tillbaka under körning och trycker eventuellt också in i ryggen.

Ett ventilationssystem på baksidan säkerställer mer andningsförmåga. Ventilationssystemet är mycket bekvämt de första kilometerna, men det når definitivt sina gränser för långa körningar. 

Tips: Letar du efter en? motorcykel ryggsäck?

Vem passar löpryggsäcken?

På grund av de vackra möjligheterna att anpassa löpryggsäcken till användarens storlek och form, både män och kvinnor kan bära den. Höft- och axelremmarna kan spännas tillräckligt hårt även för mycket små människor. Om den marknadsförs som en löpande ryggsäck är löpryggsäcken också lämplig för dessa sporter:

- Att promenera
- Vandra 
- mountainbike 
- racercykel

Slutsats: köp Proviz Reflect 360 löpryggsäck

För närvarande 60 Euro löpryggsäcken finns att köpa. Jag tycker att detta pris är ganska rimligt och att du får mycket för pengarna. Med 10 liter är Proviz Reflect 360 löpryggsäck en av de mindre modellerna.

Men om du bara vill förvara en tunn regnjacka, mobiltelefon, plånbok och lite mat är Proviz 360 ° Reflect det bästa valet. Tyvärr saknas en hydratiseringsblåsa här, men åtminstone små flaskor kan transporteras med kopphållarna. 

Jag tror att 360 graders reflektion är mycket bra implementerad och jag har inte sett den någon annanstans. Om den här funktionen inte är så viktig för dig kan du också använda någon annan löpande ryggsäck, annars sticker de andra funktionerna inte ut från mängden.

andra löpande ryggsäckprodukter

- € 8,05
Salomon logotyp hatt unisex, avslappnad stil, komfort och...*
 • En enkel, bekväm och lätt ryggsäck för alla utomhusaktiviteter.
 • mångsidighet
 • Lätt att hantera
- € 32,05
Deuter Ascender 7 Trail Running-ryggsäck, svart*
 • Kroppsnära passform tack vare axelband med elastiska kompressionsband
 • Kondensskydd på baksidan
 • Hölster för stolpefixering på axelremmen
- € 4,06
Salomon Active hatt för män, mångsidighet, värme,...*
 • En enkel, bekväm och lätt ryggsäck för alla utomhusaktiviteter.
 • mångsidighet
 • Lätt att hantera
TEUEN vätskepack med vätskeblåsa 2L liten löparryggsäck jogging...*
 • KOMFORT FÖR DIG: Ergonomisk design, justerbart bälte och bröstrem för kvinnor och män, barn. Bröstremmarna ser till att...
 • Högkvalitativt material: lätt och vattentät nylon med hög densitet, repkonstruktion, högkvalitativt spänne, bekväm passform, det...
 • Löpande ryggsäck med hydreringssystem: urinblåsfack med hängningssystem, kompatibel med 2L hydratiseringsblåsan, FDA-kompatibel. Den extra stora ...
Salomon Agile 2 Set vätskeväst med flaskor unisex, väsentlig...
569 Bewertungen
Salomon Agile 2 Set vätskeväst med flaskor unisex, viktigt...*
 • Minimalistisk ryggsäck för enkel återfuktning på korta löpturer.
 • Plats för det viktigaste
 • Reflekterande detaljer
Salomon Agile 12 set vätskeväst med flaskor unisex, dynamisk...*
 • Denna ryggsäck ger dig rörelsefrihet och utrymme för allt du behöver för en äventyrsdag.
 • Dynamisk komfort
 • Snabb åtkomst
Salomon Adv Hydra Vest 8 löparväst med flaskor unisex, komfort...*
 • Vätskevästen för nya löpare redo för nästa nivå
 • komfort och stabilitet
 • Snabb tillgång till hydrering
UTOBEST löpryggsäck ultralätt vätskepaket 5L för...*
 • Med ett separat fack för vätskeblåsan är det bästa löpande vätskepaketet kompatibelt med en 1.5L vattenblåsa; 2 främre flaskfickor med...
 • Justerbart bröstbältessystem för snabb justering och enkel andning, det anpassar sig bättre efter kroppen och minskar studs...
 • Gott om förvaringsutrymme, Utobest 5l löpväst har 7 fickor, 1 separat blåsfack, 1 huvudfack, 2 framfickor för mjuka flaskor, 2 ...
- € 11,33
WINDCHASER Liten cykelryggsäck Hydrationspaket Vattentät...*
 • ➭ Perfekt passform: Ryggsäcken var ergonomiskt utformad och kan perfekt anpassas till ryggradens dubbla S-form. Med...
 • ➭ Idealiskt hydreringssystem: Ett dolt H2O-utlopp för en hydreringsblåsa är monterat på axelremmen. Du kan alltid, även om...
 • ➭ Justerbar och bekväm: Justerbara axelband och midjeband passar dina behov av cykling, jogging och löpning.
Salomon Unisex Agile 6 set ryggsäck 6L med 2x mjuka kolvar...
384 Bewertungen
Salomon Unisex Agile 6 Set Ryggsäck 6L med 2x mjuka flaskor...*
 • Lätt 6-liters ryggsäck för medeldistansvägar (3 - 10 timmar), Stort huvudfack för att säkert bära en drink, jacka,...
 • Justerbara vadderade remmar för flexibilitet och komfort, praktiska ventilationsöppningar, elastisk nyckelhållare, 1 innerficka med...
 • 2 elastiska framfickor för enkel återfuktning (inkl. 2 x 500 ml mjuka kolvar), Kompatibel med 1,5 l blåsor, reflekterande...* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning