Testrapport: Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck | Löpning & Sport

Foto av författaren

juliansk

Oavsett om det är långa körningar, en cykeltur eller en lång promenad. Rätt ryggsäck är viktigt för detta. Om du är på väg under en längre tid bör du ha tillräckligt med utrymme för mat, en mobiltelefon och eventuellt en extra jacka.

Under de mörkare månaderna på året är det ofta inte möjligt att göra sport före solnedgången. Det borde inte gå på bekostnad av säkerheten. Av Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck lyckas vara beredd på alla dessa saker och stöder dig att vara mer säker på trafiken.

Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck
Testrapport: Proviz Reflect 360 löparryggsäck | Running & Sport 32 testrapport: Proviz Reflect 360 löparryggsäck | Löpning & Sport
- € 47,50
Proviz ryggsäck 'Reflect 360' - 30 liter
Proviz ryggsäck 'Reflect 360' - 30 liter*
94,99 € € 47,50 47,49 € Amazon Prime

Om löpryggsäcken inte är tillgänglig på Amazon: Proviz-butik

Produktuppgifter Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck

 • CE EN471-certifierat, 100% reflekterande material
 • Vattentät sömtätning för ytterligare impregnering
 • Justerbara höft-, midja- och bröstband
 • 10 liter volym

Löpande ryggsäck med reflekterande sikt

Med Proviz Reflect 360 löpryggsäck är varje löpare lite säkrare i mörkret. Många reflekterande element gör det lättare att se bilar eller cyklar, eftersom de är förblindade och uppmärksamma av reflektion av sitt eget ljus. Som namnet antyder erbjuder löpryggsäcken ett allroundskydd. Det betyder att du känner igen snabbt från alla sidor. 

Proviz löparryggsäck har följande reflekterande element:

-       Stor reflekterande yta auf der bakre 
-       3 reflekterande remsor på varje Sidan av höftbältet 
-       3 reflekterande remsor auf två axelremmar
- Inbyggt reflektion på ryggsäckens söm 

provins använder ett material som material för reflektionerna som reflekteras särskilt starkt med hjälp av miljontals små glaspärlor. Jag tycker att det är fantastiskt att det här tyget helt enkelt är grått under dagen och inte märks alltför mycket. Det utvecklar bara sin fulla effekt i mörkret.

Förvaringssystem med många fickor på löpande ryggsäck

Beställ - vem älskar inte det? När allt har sin plats och du vet var du hittar det känner jag mig nöjd. Ingenting irriterar mig längre när jag måste rensa ryggsäcken under en kort paus för att få min mobiltelefon eller en energibar. Det tar tid och går på bekostnad av ditt humör. Vid Proviz Reflect 360 löpande ryggsäck Lyckligtvis är det lite lättare.

Det stora huvudfacket innehåller ett mindre område på baksidan, åtskilt av ett elastiskt band. Endast lätta och mjuka saker ska förvaras där, annars trycker de på baksidan när de bärs. Den löpande ryggsäckens totala kapacitet är 10 liter.

Under den stora reflekterande ytan finns också ett fack som enkelt kan fyllas med platta föremål som en mobiltelefon eller en plånbok. Fördelen är att du snabbt och enkelt kan komma till saker från utsidan. De sista två sätten att stuva något är på höftbältet. Det finns en ficka på en sida på varje sida för saker som också kan gripas i rörelse.

Jag gillar att förvara min nyckel i ett av facken. Två eller tre kolhydrater är också användbara för långa körningar eller cykelturer. Då behöver du inte ens sluta ta medan du tar. Dessa fack är för små för mobiltelefoner. 

Inga riktiga fickor, men de två kopphållarna är också värda att nämna. Som du vet från normala ryggsäckar, sys dessa på utsidan till vänster och höger. Jag märkte negativt att kopphållarna är väldigt små. En 0,5 liters flaska sticker ut en bra bit och hotar att falla av när den rör sig. Så även mindre flaskor passar bäst. Jag rekommenderar .0,25 och mindre. 

Löpryggsäcken levereras med en 1500 mm vattenpelare vattentät, vilket jag tycker är mycket användbart. I lätt regn behöver du inte oroa dig för att föremål inuti kan bli våta. Alla blixtlås är också vattentäta och håll regnet ute. Dragstängerna är stora och lätta att greppa, så att det inte var några problem att öppna ryggsäcken med handskar. Särskilt bra på kalla dagar. 

Komfort och grepp om löpryggsäcken?

Till skillnad från Proviz 360 Reflect cykelryggsäck har löpareversionen ett brett höftbälte. Detta har fördelen att Löpande ryggsäck kan spännas fast i midjan och så mycket vackla undviks. Remmen för att surra i höftbältena är alldeles för långa för ganska tunna löpare, men lyckligtvis kan de förvaras väl under de fastsatta fickorna utan att vara i vägen. 

Axelremmarna är gjorda av ett bekvämt och lätt nät som inte påverkar stabiliteten på något sätt. Tyvärr, även med tunnare löpare, finns det fortfarande mycket tejp kvar. Den svänger fram och tillbaka under körning och kan inte riktigt förvaras eller fästas någonstans. 

Bröstbandets höjd kan justeras mycket flexibelt och en visselpipa för nödsituationer är också inbyggd i klickfästet. Lyckligtvis har jag aldrig behövt det, men jag tycker att det är vettigt.  

När du tar på dig märker du omedelbart den mycket låga vikten. Utan innehåll märker du knappt att du har något på ryggen. Även packad med några kläder att byta är bärkomforten fortfarande mycket hög. Endast när du laddar tyngre saker som dryckesflaskor lider bärkomforten lite. Här är det särskilt viktigt att stuva tunga saker väl, annars glider de för mycket fram och tillbaka under körning och trycker eventuellt också in i ryggen.

Ett ventilationssystem på baksidan säkerställer mer andningsförmåga. Ventilationssystemet är mycket bekvämt de första kilometerna, men det når definitivt sina gränser för långa körningar. 

Tips: Letar du efter en? motorcykel ryggsäck?

Vem passar löpryggsäcken?

På grund av de vackra möjligheterna att anpassa löpryggsäcken till användarens storlek och form, både män och kvinnor kan bära den. Höft- och axelremmarna kan spännas tillräckligt hårt även för mycket små människor. Om den marknadsförs som en löpande ryggsäck är löpryggsäcken också lämplig för dessa sporter:

- Att promenera
- Vandra 
- mountainbike 
- racercykel

Slutsats: köp Proviz Reflect 360 löpryggsäck

För närvarande 60 Euro löpryggsäcken finns att köpa. Jag tycker att detta pris är ganska rimligt och att du får mycket för pengarna. Med 10 liter är Proviz Reflect 360 löpryggsäck en av de mindre modellerna.

Men om du bara vill förvara en tunn regnjacka, mobiltelefon, plånbok och lite mat är Proviz 360 ° Reflect det bästa valet. Tyvärr saknas en hydratiseringsblåsa här, men åtminstone små flaskor kan transporteras med kopphållarna. 

Jag tror att 360 graders reflektion är mycket bra implementerad och jag har inte sett den någon annanstans. Om den här funktionen inte är så viktig för dig kan du också använda någon annan löpande ryggsäck, annars sticker de andra funktionerna inte ut från mängden.

andra löpande ryggsäckprodukter

Win.Deeper K0FV 5L Ultralight Hydration Backpack Trail Backpack...
920 Bewertungen
Win.Deeper K0FV 5L Ultralight Hydration Backpack Trail Backpack...*
 • BPA-fri: dricksblåsa/dricksflaskor utrustade, tryckbeständiga och läcksäkra. Drick vattnet direkt från tuben eller ta det...
 • Ultralätt: Ultralätt vätskeryggsäck med breda och andningsbara axelremmar som effektivt fördelar vikten, minskar energiförbrukningen...
 • Justerbar: Mjuk och tunn mesh vaddering av fuktvästen för optimal komfort och effektiv svettupptagning. Den flexibla,...
SASMO® löparryggsäck & trailrunningsryggsäck (svart) -...
63 Bewertungen
SASMO® löparryggsäck & trailrunningsryggsäck (svart) -...*
 • ✔️ Bekväm och bekväm - SASMO löparryggsäcken av nylon erbjuder ultimat bärkomfort...
 • ✔️ Kompakt och lätt - Med en minsta volym på 6L och en vikt på endast 300g, ...
 • ✔️ 𝟱𝘅 𝗟Ä𝗡𝗚𝗘𝗥 𝗙𝗥𝗜𝗦𝗖𝗛 & 𝗞Ü𝗛𝗟 - Vätskeryggsäcken ger plats för en dricksflaska eller...
zeitgeist OUTDOOR® löparväst för dam och herr 4L | optimal...*
 • 𝙎𝙞𝙩𝙯𝙩 𝙬𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙣𝙚 2. 𝙃𝙖𝙪𝙩 - Vår zeitgeist OUTDOOR löparväst garanterar den perfekta passformen...
 • Hög prestanda - Den innovativa 3D AirMesh gör löpryggsäcken extremt andningsbar och skyddar...
 • Hög prestanda - oavsett om traillöpning, löpning, maraton eller på cykeln, vätskeryggsäcken är...
- € 1,00
LOVARTS BEAUTY Löparryggsäck Hydration Ryggsäck 5L Lättviktslöpare...*
 • 【HÖGKVALITETSMATERIAL】 Lätt och vattentät nylon, repkonstruktion, högkvalitativt spänne, bekväm passform, det tynger dig...
 • 【KOMFORTABEL】 Ergonomisk design, justerbart bälte och bröstrem för kvinnor och män, barn idealiska som vätskeryggsäck för löpning, ...
 • 【FLERA FÖRVARING】 Med ryggsäcken kan du bära sportförnödenheter som din vattenflaska, telefon, nycklar, matvaror enkelt kan förvaras...
SASMO Sports® vätskeryggsäck (svart) med termofack |...*
 • ✔️ 𝗜𝗡𝗗𝗜𝗩𝗜𝗗𝗘𝗟𝗟 & 𝗕𝗘𝗤𝗨𝗘𝗠 - SASMO Sports vätskeryggsäck är gjord av högkvalitativ, vattentät...
 • ✔️ Bekväm & bekväm - Löparryggsäcken är utrustad med ett rygg-/axelområde...
 • ✔️ 𝗛𝗢𝗖𝗛𝗪𝗘𝐑𝗧𝗜𝗚 & 𝗚𝗘𝗦𝗖𝗛𝗠𝗔𝗖𝗞𝗦𝗡𝗝 lied hydreringsblåsan...
- € 5,00
WINDCHASER Liten cykelryggsäck Hydrationspaket Vattentät...
5.141 Bewertungen
WINDCHASER Liten cykelryggsäck Hydrationspaket Vattentät...*
 • ➭ Perfekt passform: Ryggsäcken är ergonomiskt utformad och passar perfekt till ryggradens dubbla S-form. Med bröstremmen...
 • ➭ Idealiskt hydreringssystem: Ett dolt H2O-utlopp för en hydreringsblåsa är utrustat på axelremmen. Du kan göra det när som helst, även om...
 • ➭ Justerbar och bekväm: Justerbara axelband och midjeband anpassar sig efter dina behov när du cyklar, joggar och springer. Lämplig...
KAMCYCLE vätskeryggsäck med värmefack | Löparryggsäck med...*
 • Combo: innehåller 1 ryggsäck, 1 vätskeblåsa. Vattenblåsa 2L, BPA-fri, livsmedelskvalitet, förstärkt spänningsprocess, kommer inte att läcka. Om...
 • Passar tätt: elastisk lina låser ryggsäcken stadigt på plats för obegränsad löpning eller cykling. Bikakeformad...
 • FÖRVARING: På baksidan av västryggsäcken finns ett fack för vattenpåsen och ett förvaringsfack. På sidan finns 1 liten...
Hydration ryggsäck, löpar ryggsäck, cykel ryggsäck, ryggsäck, ultralätt...*
 • STOR KAPACITET - Rymliga fack med en lastkapacitet på 5L är tillräckligt stora för att rymma de flesta dagliga behov som laptop, surfplatta,...
 • JUSTERBAR - Det justerbara midjebältet och frontremmen kan justeras till olika storlekar.
 • SÄKERHET - Designad med reflekterande remsor på baksidan och framsidan som sticker ut i de mörka remmarna för att garantera din säkerhet...
Tyuodna ultralätt löparryggsäck, vätskeryggsäck...*
 • 🏃【Mesh som andas】 Denna vätskeryggsäck tillverkad av andningsbart tyg och ventilerande mesh är svetttransporterande och exceptionellt...
 • 🏃‍♀️【Kompakta och lätta】Våra joggingryggsäckar är lätta och väger endast 230g/0.5lbs, så de känns lätta och stabila på ryggen...
 • 🏃【Justerbara axelband】 Vätskevästens ryggsäck har en glidbar, justerbar höftrem som säkerställer en bekväm passform...
GIEMIT vätskeryggsäck med vätskeblåsa 2L, vätskepåse...*
 • 🚴‍♂️【Högkvalitativt material】 Hydration ryggsäck lätt, justerbar, bekväm, andningsbar mesh-ryggdel och utvalt nylontyg, ...
 • 🚴‍♂️【Bekväm】 Med justerbara axelband passar ryggsäcken män, kvinnor och tonåringar. Breda axelband i mesh...
 • Kompakt design med flera förvaringsfack: Innerfickan är för blåsan, den vänstra ytterfickan är idealisk för mobiltelefoner, den högra...* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 18.06.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

juliansk

Jag är Julian, 19 år och från Kiel. Jag tog examen från gymnasiet 2020. På fritiden tycker jag om att göra alla slags uthållighetssporter. Oavsett om jag springer, cyklar eller simmar lockar mig alltid någon form av sport ut i den friska luften. Mitt favoritavstånd är halvmaraton, där jag redan har tävlat internationellt i Danmark och Norge. Kombinationen av uthållighetssporter, som triathlon, är också mycket populär hos mig. I framtiden vill jag träna för långdistans triatlon.

Schreibe einen Kommentar