Test: Russell Hobbs Express Airfry miniugn

Foto av författaren

Patrick

Hej, välkommen till min recension av Russell Hobbs Express Airfry miniugn! Om du letar efter en mångsidig köksapparat som inte bara sparar utrymme utan också är energieffektiv, läs vidare.

1:a bästa produkten
Russell Hobbs Oven Airfryer [5-i-1: Hot Air Fryer,...*
 • Konvektionsteknik: Det cirkulerande konvektionsluftflödet säkerställer snabb, jämn tillagning och därför alltid enastående...
 • AirFry-teknik: Använder högintensiv varmluft för att baka, bryna och fräsa din favoritmat med lite eller ingen...
 • 4x snabbare uppvärmningstid*, 49 % mer energieffektiv** (*Jämfört med uppvärmningstid till 220℃ i en konventionell ugn, **Jämfört med...

Jag köpte den här miniugnen till mitt utekök eftersom den är multifunktionell och avsedd för många saker. Den används på en mängd olika sätt, från frallor, pommes frites, pizza och kakor, och gör att jag slipper sätta på den stora ugnen.

Design och konstruktion

Kolla in Russell Hobbs Express Airfry Mini, modell 26095-56: Den är inte bara elegant, utan också helt funktionell - perfekt för alla moderna kök. Med sitt glänsande hölje i rostfritt stål ser den riktigt chic ut och lovar dig kvalitet och hållbarhet. Den eleganta finishen smälter sömlöst in i alla köksinredningar och är ett riktigt blickfång.

Och trots att den ser så robust ut är Airfry Mini förvånansvärt lätt - den väger mindre än 6,5 kg! Tack vare dess kompakta mått på cirka 45 cm lång, 35 cm bred och 30 cm hög passar den även in i mindre kök eller hushåll där varje centimeter räknas. Trots sin kompakta storlek erbjuder den förvånansvärt mycket utrymme inuti – hela 20 liter för att vara exakt. Det betyder att du har tillräckligt med utrymme för alla sorters godsaker.

Enheten är också superlätt att använda. Kontrollerna på framsidan är tydligt och förståeligt arrangerade, så att du snabbt och enkelt kan växla mellan de olika tillagningslägena.

En liten nackdel: den blanka ytan är ganska känslig för fingeravtryck och smuts, så du måste rengöra den regelbundet för att hålla den snygg. Men trots denna lilla nackdel är designen på Russell Hobbs Airfry Mini ett bra exempel på hur väl utseende och funktionalitet går ihop i modern köksteknik.

Teknisk: Russell Hobbs Express Airfry miniugn

Nu till de tekniska höjdpunkterna: Med 1.500 XNUMX watt konvektionseffekt och AirFry-teknik är den här enheten en riktig allrounder. Oavsett om du bakar, grillar, rostar eller håller dig varm – Airfry Mini gör det möjligt.

 • Leistung: 1.500 XNUMX watt konvektionsteknik för effektiv och snabb tillagning.
 • Kapacitet: Stor kapacitet på 20 liter - perfekt för en 12 tums pizza, 6 skivor rostat bröd eller en hel kyckling.
 • Design: Elegant hölje i rostfritt stål, modernt och stilrent, passar in i alla köksmiljöer.
 • Mått: Kompakt storlek på cirka 45 cm (längd) x 35 cm (bredd) x 30 cm (höjd), perfekt för små kök.
 • Vikt: Lätt på mindre än 6,5 kg, lätt att flytta och hantera.
 • Funktioner: 5-i-1-funktionalitet inklusive varmluftsstekning, bakning, grillning, rostning och varmhållning.
 • AirFry-teknik: Högintensiv varmluft för stekning med låg fetthalt - njut av din favoritmat med lite eller ingen olja.
 • Energieffektivitet: 49 % mer energieffektiv än en konventionell ugn, perfekt för miljömedvetna hushåll.
 • uppvärmningstid: 4x snabbare uppvärmningstid jämfört med en traditionell ugn.
 • operation: Enkel och intuitiv manövrering med 3 reglage/vridknappar på framsidan för temperatur, tid och förberedelsetyp.
 • Tillbehör: Innehåller stekkorg, bakplåt och grillgaller - allt du behöver för ett brett utbud av rätter.
 • säkerhet: Huset blir varmt under drift; Enheten ska stå fritt och ha minst 15 cm fritt utrymme på alla sidor.
 • rengöring: Lätt att rengöra tack vare den avtagbara smulbrickan; känslig för smuts och fingeravtryck.

Recept och applikationer

Sugen på pizza eller en gryta? Inga problem! Airfry Mini värms upp supersnabbt, vilket sparar tid och energi. Pizzor är krispiga, kakor är saftiga och rostat bröd är perfekt brynt.

Här är tre läckra recept att prova med din Russell Hobbs Express Airfry Mini:

 1. Krispiga air fryer frites
  • Ingredienser: 500g potatis, 1 msk olivolja, salt, paprikapulver.
  • Beredning: Skala potatisen och skär den i stavar. Blanda i en skål med olivolja, salt och paprikapulver. Lägg frityrkorgen i Airfry Mini och fördela pommes fritesen jämnt. Stek i 200°C i ca 15-20 minuter tills de är gyllenbruna och krispiga. Vänd en gång emellan.
 2. minipizza
  • Ingredienser: pizzadeg, tomatsås, riven ost, valfri topping (t.ex. salami, skinka, grönsaker).
  • Förberedelse: Kavla ut pizzadegen och skär den i en storlek som passar in i Airfry Mini. Bred på tomatsås, fördela ost och toppings ovanpå. Grädda i bakläge i 180°C i ca 10-12 minuter tills kanten är krispig och osten smält.
 3. Bakat kycklingbröst
  • Ingredienser: 2 kycklingbröstfiléer, 100g riven ost, 2 tsk italienska örter, salt, peppar, olivolja.
  • Förberedelse: Krydda kycklingbröstfiléerna med salt, peppar och italienska örter. Pensla med lite olivolja och lägg på gallret. Grilla i 180°C i ca 15 minuter. Strö sedan över ost och grilla i ytterligare 5 minuter tills osten smält och brynt något.

Tillbehör: Russell Hobbs Express Airfry Mini Ugn

den Russell Hobbs Express Air Fry Mini kommer inte bara med imponerande funktioner, utan också med ett praktiskt tillbehörspaket som gör ditt köksarbete enklare. I leveransen ingår en stekkorg, en bakplåt och ett grillställ. Dessa tre tillbehör öppnar upp en värld av kulinariska möjligheter.

Frityrkorg: Perfekt för Air Fry-funktionen. Oavsett om det är frasiga pommes frites, bakade camembert eller lätta grönsakschips, ger frityrkorgen jämn tillagning och krispiga resultat med en minimal mängd olja.

Bakplåt: Perfekt för kakor, kassler eller pizza. Den här multifunktionella bakplåten fungerar också som en droppform, som fångar upp dropp och smulor och säkerställer en ren förberedelse. Även om den är lite mindre än förväntat, tjänar den fortfarande sitt syfte för mindre bakprojekt.

Grillgaller: Perfekt för att grilla kött, fisk eller grönsaker. Med detta galler kan du ge dina rätter en fin grillad touch utan att behöva använda en stor utomhusgrill.

Ytterligare tillbehör, som kan köpas separat, inkluderar större bakplåtar eller speciella insatser som ytterligare ökar funktionaliteten hos Airfry Mini. En viktig detalj är att själva ugnen blir väldigt varm under drift. Det är därför det är lämpligt att alltid använda grytlappar eller ugnsvantar för att undvika brännskador.

Dessa tillbehör gör Russell Hobbs Express Airfry Mini till en mångsidig, lättanvänd enhet som kommer att revolutionera dina matlagnings- och bakupplevelser.

för att köpa ytterligare tillbehör.

Underhåll och vård

Underhållet och skötseln av Russell Hobbs Express Airfry Mini är ganska enkelt, men viktigt för dess livslängd. Efter varje användning bör du låta enheten svalna helt. Ta sedan bort eventuella smulor eller matrester med en mjuk, fuktig trasa. Den avtagbara smulbrickan gör rengöringen extra enkel.

För höljet av rostfritt stål rekommenderas att använda ett speciellt rengöringsmedel för rostfritt stål för att ta bort fingeravtryck och fläckar och bibehålla glansen. Var noga med att inte använda slipande rengöringsprodukter eller redskap eftersom dessa kan skada ytorna. Regelbunden skötsel säkerställer inte bara hygienen, utan bibehåller också funktionaliteten och utseendet på din Airfry Mini.

Fördelar och nackdelar

Ingen produkt är perfekt, och det gäller även här. En nackdel är bristen på innerljus. Dessutom kan den medföljande bakplåten vara större. Men annars? För mig är det en bra enhet som jag använder ofta!

FördelarNackdelar
Mångsidiga funktioner: Luftsteka, baka, grilla, rosta, hålla värmen.Känslighet för fingeravtryck och smuts: Den blanka ytan kräver regelbunden rengöring.
Snabb uppvärmningstid: 4x snabbare än en traditionell ugn.Inget innerljus: Svårt att övervaka matlagning utan att öppna apparaten.
energieffektiva: 49 % mer ekonomisk än en konventionell ugn.Storleken på den medföljande bakplåten: Kan vara för liten för vissa livsmedel.
Kompakt design: Idealisk för små kök, lätt och platsbesparande.Varmt hölje under drift: Försiktighet rekommenderas, särskilt i hushåll med barn.
Stor kapacitet: 20 liter, lämplig för en mängd olika rätter.Kort kabel: En förlängningskabel kan behövas.
Enkel drift: Intuitiva kontroller/vridknappar på framsidan.
Bra kundrecensioner: Generellt positivt för mindre hushåll och mångsidig användning.

Slutsats - Russell Hobbs Express Airfry Mini Ugn

den Russell Hobbs Express Air Fry Mini, modell 26095-56, är en mångsidig och effektiv köksapparat, idealisk för mindre hushåll eller som en extra apparat i större kök. Med funktioner som luftfritering, bakning, grillning, rosta och varmhållning erbjuder den imponerande flexibilitet. Dess snabba uppvärmningstid gör den mer tidseffektiv och energieffektiv än traditionella ugnar. För mig i trädgården är jag glad.

Designen är attraktiv och praktisk, med en kompakt storlek och låg vikt, perfekt för begränsat utrymme, medan kapaciteten på 20 liter ger tillräckligt med utrymme för olika rätter. Dess hölje i rostfritt stål säkerställer ett modernt utseende, men enheten är känslig för fingeravtryck. Men för mig är det resultatet som är viktigt, inte nödvändigtvis designen eller om det lämnar fingeravtryck.

Några nackdelar inkluderar avsaknaden av ett inre ljus och den mindre storleken på den medföljande bakplåten. Ändå imponerar Airfry Mini med sin multifunktionalitet när det gäller pris-prestanda-förhållande. Det är ett gediget val för dig som letar efter en platsbesparande, mångsidig och energibesparande köksapparat. Kundrecensioner bekräftar allmän tillfredsställelse, särskilt när det gäller användarvänligheten och mångsidiga användningsområden. Russell Hobbs Express Airfry miniugn är en rekommenderad produkt för mig och min användning.

Vad säger du om miniugnen? Har du en till? Låt mig veta.

Tips: Alternativ Tefal EY111B Ultra Fry varmluftsfritös

Liknande miniugn

- 1,00 €1:a bästa produkten
Cecotec Mini Ugn 10L Bake&Toast Vit. 800W, målad...*
 • Bordsugn i elegant design av vitlackerat stål. Kapacitet 10 liter
 • 2 stycken skyddade kvartsvärmeelement
 • 800W effekt för hög prestanda.
2:a bästa produkten
OptimumX 20 L miniugn, liten miniugn med cirkulationsluft, 60...*
 • Från pizza, kakor till kycklingvingar till grillad kyckling: den nya miniugnen från OptimumX klarar faktiskt allt och gör det väldigt enkelt.
 • 20 LITERS MINIUGN: Denna kompakta elektriska lilla ugn, specialdesignad med 20 liters intern volym, 3 hyllhöjder, justerbar timer, grillställ...
 • EGENSKAPER: Miniugnens varmluftsugn imponerar inte bara med sin höga effekt på 1380W, utan också med sin mångsidighet. Det ger…
- 5,00 €3:a bästa produkten
Miniugn 13 liter | Pizzaugn | Timer | gångjärn...*
 • Miniugn 13 liter inklusive 1x bakplåtar, 1x grillgaller och praktisk smulplåt
 • Över-/undersäte (samtidigt eller separat) Temperaturinställning 60°C – 250°C Grader Effekt: 900 watt
 • Lätt att använda, stort visningsfönster, värmebeständigt hölje, justerbar timer med signal upp till 60 min
- 10,00 €4:a bästa produkten
STEInBORG miniugn 25 liter | Pizzaugn | 3-i-1 ugn |…*
 • Denna geniala miniugn lämnar inget övrigt att önska. Kompakt design, lätt att använda, 1600 watt och många extrafunktioner som topp och...
 • Med en tillagningsyta på 25 liter kan du även snabbt och enkelt laga större måltider. Baka, rosta, grilla, tina... Med...
 • Tack vare temperaturregulatorn, som når upp till 250°, är du garanterad enkel och snabb tillagning av dina måltider. En kompakt design,…
5:a bästa produkten
Ecosa miniugn | 1000 watt | 10 liter | inklusive bakplåt och...*
 • Höjdpunkter: Kapacitet: 10 liter Effekt: 1000 watt Temperaturregulator 90°-230°C över-/undervärme Enkel att använda Stort visningsfönster...
 • Mått: Yttermått: ca 36 x 30 x 20cm (BxDxH) Innermått: ca 25 x 25 x 14 cm (BxDxH) Grillgallrets mått: ca 22 x 22 cm...
 • Denna geniala miniugn lämnar inget övrigt att önska. Kompakt design, lätt att använda, 1000 watt och många extrafunktioner som topp och...


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 17.06.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

Schreibe einen Kommentar