elektriska apparater

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_buy-af12da4d

Bosch MUM 5 köksmaskin - mångsidigheten i köket

Dirk Re.

Bosch köksmaskin har en mängd alternativ och kommer med ett stort antal tillbehör för flexibel förberedelse. Jag rapporterar hur det fungerar i vardagen.

Popcorn-ögla

popcorn loop | Hur man gör egna biopopcorn

niko

Som popcornkännare och älskare kommer du att vinna över popcorn-slingan. När du köper en popcorn-loop kan du prova flera mixar för popcorn. Den påfallande hjälpen för att göra popcorn i en kruka ser mer ut som en badmössa.

Luftfrityr | fritera med lite olja | rådgivare

eTests

Vad är en varmluftsfritös ändå? Finns det några hälsofördelar? Kan du köpa användbara tillbehör till fritösen? Och vad är de andra fördelarna och nackdelarna med varmluftsfritörer?

vakuumförseglare

Test: Inkbird vakuumförseglare - filmtätningsanordning för torr och fuktig mat

eTests

Jag testar INKBIRD-vakuumenheten INK-VS01. Det är min första matförseglare för vakuumtätning. Hur du hittar enheten och hur du dammsuger den själv hittar du här i mitt test för Inkbird vakuumförseglare

Induktionskokare | Gasspis eller elspis?

niko

En induktionsspis, gasspis eller elektrisk spis, vad ska det vara? Här är några tips.

Elektrisk iskross Gastroback Buy-3ae04ad2

Test: Elektrisk iskross | Gastroback 41127 | Krossad is på 15 sekunder!

Dirk Re.

Den elektriska iskrossen från Gastroback levererar krossad is på bara 15 sekunder med ett knapptryck! Det står så på produktförpackningen. Här är mitt test & erfarenhet av iskrossen från Gastroback.

Hus, kontroller

TEST: Siemens dammsugare Q5.0 - modell VSQ5X1230 - kraftfull och tyst

Dirk Re.

Siemens dammsugare erbjuder hög sugkraft och dammsuger fortfarande särskilt tyst. Men vad är dess styrkor och svagheter? Jag testade det!

Tefal_Kontaktgrill_Optigrill-37ea45db

Test: Tefal OptiGrill + | Kontakta grill

Dirk Re.

Är Tefal-kontaktgrill ett verkligt alternativ till konventionell gas- eller elgrill? Denna fråga störde mig och jag testade Tefal-grillen för styrkor och svagheter.

Köksvåg: köksredskap för köket

niko

Särskilt de som lagar mat och bakar i köket enligt recept och instruktioner är beroende av de praktiska verktygen i köksvågarna. Du måste köpa en köksvåg någon gång. Det här har en ganska stor utveckling bakom sig, om du kommer ihåg köksvågens modeller från svunnen tid.

Dyson V11 Animal Extra sladdlös dammsugare

Test: Dyson V11 Animal Extra sladdlös dammsugare

katharina

Dyson V11 har blivit ett av de mest populära märkena inom dammsugare. Dyson V11 erbjuder många innovativa funktioner. Här är mina erfarenheter.

123.5 mer