popcorn loop | Hur man gör egna biopopcorn

Foto av författaren

niko

Popcorn-ögla
Popcorn som på bio

Som popcornkännare och älskare kommer du att vinna över popcorn-slingan. När du köper en popcorn-loop kan du prova flera mixar för popcorn. Den påfallande hjälpen för att göra popcorn i en kruka ser mer ut som en badmössa. Rörstångens utseende påminner om en ryggskrapa. Men det här utseendet borde inte skjuta upp dem.

Popcornloop hemmabioset med ersättningshuva och 500 g. Fjäril...Popcornloop original popcornmaskin för popcornmajs hemma...Popcornloop Special Edition Set bestående av 1x Popcornloop...Popcorn Mais Butterfly 2 kilo biopopcorn till popcornmaskin...Popcornloop kryddor (vanilj och hallon SET)Popcornloop Starter Set Original Popcorn Machine för Popcorn...
Popcornloop hemmabioset med ersättningshuva och...*Popcornloop Original popcornmaskin för popcorn ... *Popcornloop specialutgåva set bestående av 1x ... *Popcorn Maize Butterfly 2 kg biopopcorn för ... *Popcornloop kryddor (vanilj och hallon SET)*Popcornloop Starter Set Original Popcorn Machine...*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!Kolla nu!
Senast uppdaterad den [apn asin="B01HH1A0UE" typ="state" false="unknown"] Länkar direkt till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Applicering av popcornslingan

Lägg lite olja i en kastrull, värm oljan tills den börjar ånga lite och lägg sedan till en handfull eller två majs i kastrullen. Strö majsen med socker eller salt. Sedan satte de Popcorn-ögla över krukan och börja röra, efter en kort stund kommer majsen att öppnas. Rör om tills det inte finns mer utrymme att höra. Sänk värmen under omrörning för att förhindra bränning. Observera: använd inte en belagd kruka, endast obelagda krukor är lämpliga.

Den inbyggda värmebeständiga metallstången används för att röra popcorn, den bifogade textilhuven förhindrar popcorn från att hoppa ut medan den dyker upp. Textilhuven har också funktionen att absorbera den vattenånga som skapas av huven, så popcornen är ojämförligt god och krispig. Ständig omrörning med omröraren förhindrar att sockret brinner i potten. Denna ständiga rörelse fördelar sockret jämnt, så det kan karamellisera bättre och sedan hålla fast vid majsen. På detta sätt öppnar nästan alla majskärnor utan att brinna, vilket bidrar till en utmärkt smak.


⇒ MER OM KÖP


Smaker och recept

Det går naturligtvis även bra att krydda rätterna efter egen smak. Från sött till salt till lågkalori som ett hälsosamt mellanmål, med smör eller olja, allt är tänkbart. Om du Köp en popcornslinga finns i boken speciellt skriven för denna produkt Popcornloop recept några förslag på vad mer som är möjligt med popcorn. Det blir riktigt ovanligt här, så alla får sin smak. Världssnacket popcorn kommer att presenteras i helt nya kryddvarianter.

Receptidéerna i den här boken är olika, fantasifulla och sofistikerade. Den innehåller över 40 överraskande receptidéer för riktiga popcornälskare. Alla recept på popcornslingan utvecklade av Murat Akbulut, känd från tv-programmet "Lejonets håla". Den här briljanta idén finns även att köpa som ett set för en fantastisk kväll på bio hemma. Detta set innehåller även motsvarande popcorn. Eftersom textilhuvorna måste tvättas då och då finns de även som ett set att köpa.

Video - popcorn loop

Popcornloop: bruksanvisning

Lite om popcornens historia

Endast en speciell typ av majs är lämplig för att tillverka popcorn, denna typ av majs kallas puffad majs. Vattnet i majs ändrar sitt fysiska tillstånd från flytande till gasformigt vid uppvärmning till cirka 200 °. Så här skapas vattenånga. Eftersom vattenånga tar upp en mycket större volym kommer vattnet i majskärnan under tryck. Maiskärnan tål inte längre trycket. Värmen och trycket gör att majsskalet spricker och expanderar. Expansionen skapar en skumstruktur som påverkas av styrkan den innehåller. När stärkelsen kommer ut ur kornet är det mycket varmt, men det svalnar omedelbart igen och stelnar.

Med den konventionella majsen som vanligtvis odlas på våra åkrar och som oftast används vid produktion av foder eller stärkelse är det mycket svårt att producera popcorn. Normala majskärnor är vanligtvis för torra eller för mjuka, så vattnet som binds in kan bara bygga upp lite tryck för att spränga skalet.

Popcorn Maker

Poppad majs är riktigt god. När du tänker på popcorn kanske du först tänker på avslappnad bio- och TV-kvällar. Den så kallade "pack watching" stöds ofta med en utsökt portion popcorn. Det finns i princip två olika typer av popcorn: den söta och den salta. Från den söta popcornen har andra skapelser med olika smaker bildats, såsom karamell eller chokladpopcorn. Så det finns något som passar alla smaker.

Vad är popcorn av och hur bereds det? Popcorn består av majskärnor som fäller ut sin fulla prakt när de serveras i varm olja och dyker upp i den vita popcorn som du förmodligen känner till. Det finns många sätt att förbereda den på och det finns olika sätt att servera hemlagad popcorn hemma. Det finns rätt beredning och den perfekta modellen för alla smaker.

De olika typerna av popcorntillverkare

Att förbereda popcorn i en kruka eller panna med het olja och lock lämnar ofta en röra i köket. Fett sprutar ut, popcorn är inte riktigt bra heller, och skrubbningen är fortfarande kvar efter njutningen. Dessutom kan smör / fett och det använda sockret inte fördelas jämnt. Det betyder att du har några söta snacks efteråt och andra som tyvärr inte smakar som någonting. Förberedelsen i mikrovågsugnen möjliggörs av annonserad mikrovågs popcorn. För att göra detta måste du helt enkelt lägga papperspåsen i mikrovågsugnen. När det gäller smak kan denna variant dock inte konkurrera med hemlagad popcorn.

Men det finns också ett enklare sätt. De stora, transparenta glasbehållarna med till synes massor av popcorn i är verkligen bekanta från biografen. Dessa popcorntillverkare finns i mindre versioner för användning i hemmaköket. Popcorntillverkaren för hemmet kan påminna om en kruka eller har en imponerande struktur som påminner om popcornproducenter från showman eller biograf. Framför allt är popcorntillverkaren i en cool retro-design ett blickfång varje filmkväll. Det här är oftast fyrkantiga, genomskinliga lådor så att du kan titta på popcornförberedelserna.

Upp till 60 liter popcorn

I mitten finns en kruka som kan fyllas med majs och olja. I bästa fall finns det en integrerad omrörningsanordning som säkerställer att popcornen bereds jämnt och att ingen majs fastnar i botten. I större modeller kan upp till 60 liter popcorn produceras. Vissa modeller har ytterligare funktioner från tillverkaren, såsom mätskedar för majs, olja och socker eller en stilig serveringsskål. Popcorntillverkarens modeller kostar cirka 70 euro. Ingenting står i vägen för en rolig kväll.

En annan typ av popcorntillverkare fungerar utan olja. Denna typ av beredning är särskilt föredragen för de näringsmedvetna. Luftmaskinens funktion liknar en hårtork. Maiskärnorna kan fyllas i. Istället för munstycket finns det en skål där den färdiga popcornen faller. Popcornen själv måste fortfarande sockras eller saltas. Därför är friteraren mer lämplig för naturlig popcorn. I detta kan du också förbereda andra fantastiska rätter utan fett. Priset på varmluftsfriteraren är mellan 60 och 150 euro, beroende på version och modell.

Slutsats om popcorntillverkarna

Den klassiska Popcornmaskin i en mindre version än man känner från bion, är ett stort blickfång för köket eller en mysig kväll framför tv:n med gäster. Panoramafönstren erbjuder en idealisk utsikt mot insidan och du kan se hur popcornen tillagas. Eftersom rengöringen av denna popcornmaskin är förknippad med en liten ansträngning, är förberedelserna i denna maskin särskilt värda för större evenemang där ett helt gäng popcorn produceras. Om du inte skyr ansträngningen kan du givetvis glänsa med en nylagad och läcker portion popcorn på varje filmkväll.

Förutom popcorn kan många andra rätter tillagas i friteraren. Denna typ av popcornproduktion är särskilt idealisk för dem som letar efter en lägre fettkonsumtion. Fritösen för varmluft fungerar nästan utan fett och puffar majskärnorna tack vare de höga, hårtorkliknande temperaturerna. Pommes frites, potatis och grönsaker kan också tillagas i denna köksredskap. En vinst för alla näringsmedvetna och de som vill använda enheten universellt. Detta är en fördel jämfört med popcorntillverkaren med olja eller smör.

Vad ska du se upp för när du köper en popcorntillverkare?

De olika designerna och de externa designen är beroende på respektive användares smak. Det finns väldigt skraj design som påminner om nöjesboder och även enkla modeller som passar perfekt in i interiören. Optiken kan därför väljas som du vill. En kort uppvärmningsfas för popcorntillverkaren är särskilt fördelaktig för korta filmkvällar. Detta tar maximalt några minuter och kan börja när gästerna är på väg. Så popcorntillverkaren är redo att användas när filmkvällen börjar.

Tillräcklig watt är också viktigt. Effekten påverkar hur lång tid det tar för popcorn att vara redo att servera. 300 till 1200 watt rekommenderas här. Ett högt popcornavkastning är särskilt bra om du förväntar dig flera gäster. Detta gör att du kan förbereda en stor mängd popcorn på en gång. Kapaciteten beror på om du förbereder popcorn för dig själv eller för ett stort antal gäster.

En integrerad kruka i rostfritt stål har perfekt värmefördelning. I bästa fall är popcorntillverkaren utrustad med en omrörare som fördelar popcorn jämnt inuti. Omrörningsfunktionen förhindrar också att små majskärnor samlas på den heta värmeplattan och brinner där. Små tillägg som en måttsked eller en matchande serveringsskål gör inte bara användaren nöjd utan gör det också lättare att fylla popcorntillverkaren.

Popcorn liten utflykt

Popcorn har en lång tradition inom snacksindustrin. Kommer från Amerika antas det att de infödda på kontinenten redan konsumerade popcorn. Under utgrävningar hittades puffade majskärnor som var över 4000 år gamla. Så det är inte konstigt att popcorn fortfarande är ett av de mest populära snacks i världen idag.

För framställning av den typiska popcornen är det nödvändigt att använda vissa majskärnor. Denna puffade majs har en viss konsistens när det gäller skal och inre arbete. Endast denna majs puffar upp i ett utsökt, vitt mellanmål vid höga temperaturer. Den traditionella fodermajs som kan ses på vägar och fält är olämplig för popcorn.

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda popcornmaskinprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta popcornmaskinprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Gadgy Popcorn Machine Large - Retro Popcorn Maker 5 L - Popcorn... Gadgy Popcorn Machine Large - Retro Popcorn Maker 5 L - Popcorn...* För tillfället inga recensioner 51,59 € 43,04 €Amazon Prime
2 FOHERE popcornmaskin, 5.5 liters popcornmaskin för hemmet, popcorn... FOHERE popcornmaskin, 5.5L popcornmaskin för hemmet, popcorn...* För tillfället inga recensioner 48,90 € 41,56 €Amazon Prime
3 Edihome, popcornmaskin, popcornmaskiner, elektriska popcorn... Edihome, popcornmaskin, popcornmaskiner, elektriska popcorn...* För tillfället inga recensioner 28,99 €Amazon Prime
4 Gadgy popcornmaskin | Retro Popcorn Maker | Varmluft utan... Gadgy popcornmaskin | Retro Popcorn Maker | Varmluft Utan...* För tillfället inga recensioner 39,99 €Amazon Prime
5 Russell Hobbs popcornmaskin [testvinnare] Fiesta (varmluft... Russell Hobbs popcornmaskin [testvinnare] Fiesta (konvektion...* För tillfället inga recensioner 34,99 €Amazon Prime
6 Celexon CinePop CP150 popcornmaskin Celexon CinePop CP150 popcornmaskin* För tillfället inga recensioner 19,99 €
7 Emerio popcornmaskin, popcornmaskin, läckra popcorn för... Emerio popcornmaskin, popcornmaskin, läckra popcorn för...* För tillfället inga recensioner 26,99 € 25,28 €Amazon Prime
8 1200w popcornmaskin, mini popcornmaskin, lätt att använda... 1200w popcornmaskin, mini popcornmaskin, lätt att använda...* För tillfället inga recensioner 25,59 €Amazon Prime
9 Rosenstein & Söhne popcornmaskin:... Rosenstein & Söhne popcornmaskin:...* För tillfället inga recensioner 27,99 €
10 Popcornmaskin - 5.5 liter stor kapacitet - HOUSNAT 800W Hem... Popcornmaskin - 5.5 l stor kapacitet - HOUSNAT 800W Hem...* 635 Bewertungen 56,99 € 49,99 €Amazon Prime
- € 8,55erbjudandet
- € 7,34erbjudandet
- € 1,71erbjudandet
- € 7,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 18.06.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar