Bosch MUM 5 köksmaskin - mångsidigheten i köket

Dirk Re.

Inga kommentarer

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_buy-af12da4d
- € 124,10
Bosch MUM5 CreationLine_buy_ kitchen_machine
Bosch MUM 5

Jag letade efter en matberedare för hemmet som var mångsidig, pålitlig men ändå prisvärd. Jag är på modellen MUM 5 CreationLine från Bosch kom över eftersom denna modell uppenbarligen uppfyller alla mina krav.

den Bosch MUM 5 matberedare har en mängd alternativ och kommer med ett stort antal tillbehör för flexibel förberedelse.

Men är Bosch MUM5 CreationLine ett bra alternativ till den välkända Thermomixen? Jag testade enheten för 269 euro och rapporterar nu styrkor och svagheter.

Bosch MUM i jämförelse

Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58243, ...Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58CR60,...Bosch matberedare OptiMUM MUM9D33S11, skål i rostfritt stål 5,5...Bosch matberedare MUM Series 2 MUMS2EW00, skål i rostfritt stål...Bosch matberedare MUM5 MUM5XW20, skål i rostfritt stål 3,9 L,...Bosch köksmaskin MUM5 HomeProfessional MUM59N26DE,...Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58L20, ...Bosch matberedare MUM Series 2 MUMS2EB01, skål i rostfritt stål...Bosch hushållsmaskiner matberedare MUM5 CreationLine MUM58920,...Kenwood Chef XL Titanium KVL8320S stativblandare, 6,7 l...
489,00 €249,90 €649,99 €109,00 €345,00 €309,00 €288,10 €109,00 €244,00 €589,99 €
Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58243, ... *Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58CR60, ... *Bosch matberedare OptiMUM MUM9D33S11,...*Bosch köksmaskin MUM serie 2 MUMS2EW00, ... *Bosch matberedare MUM5 MUM5XW20,...*Bosch köksmaskin MUM5 HomeProfessional ... *Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58L20, ... *Bosch matberedare MUM Series 2 MUMS2EB01,...*Bosch hushållsmaskiner matberedare MUM5...*Kenwood Chef XL Titanium KVL8320S matberedare,...*
◼️ Den kraftfulla köksmaskinen för frekvent matlagning och bakning....◼️ Perfekt resultat: kraftfull 1.000 XNUMX watt motor - uppfylld ...◼️ Utmärkt bearbetad deg tack vare den kraftfulla 1600 W motorn och ...◼️ Utrymmesbesparande och mångsidig: den mest kompakta köksmaskinen ...◼️ Perfekt resultat kraftfull 1.000 XNUMX watt motor - möter hög ...◼️ Uppfyller de högsta standarderna inom matlagning och bakning ....◼️ Den kraftfulla köksmaskinen för frekvent matlagning och bakning....◼️ Utrymmesbesparande och mångsidig: den mest kompakta köksmaskinen ...◼️ Den kraftfulla köksmaskinen för frekvent matlagning och bakning....◼️ SNABB & LÄTT: Den effektiva kökshjälpen gör det enklare...
◼️ Degar blandas med den stora rostfria mixerskålen (3,9l ...◼️ Stor 3,9 liters skål i rostfritt stål: med en speciell inre form för ...◼️ För långvarig njutning av enheten, elegant och hållbar...◼️ Kraftfull 700 watt Bosch-motor: idealisk för snabb bakning och ...◼️ Tack vare den integrerade vågen kan alla receptingredienser ...◼️ Massor av komfort och hållbarhet - allroundmaskinen i ...◼️ Den stora blandarskålen i rostfritt stål (3,9 l ...◼️ Kraftfull 700 watt Bosch-motor: idealisk för snabb bakning och ...◼️ Degar blandas med den stora rostfria mixerskålen (3,9l ...◼️ OKOMPLICERAD VÄGNING: Med den integrerade EasyWeigh...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
489,00 €249,90 €649,99 €109,00 €345,00 €309,00 €288,10 €109,00 €244,00 €589,99 €
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 28 november 2023 5:20 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Driftsättning / leveransomfattning

Bosch köksmaskin levererar initialt en snygg design och gör ett modernt intryck. Grundsystemet består endast av maskinen och kastrullen. Bosch levererar även ett stort urval av tillbehör.

Tillbehör: Plast, mixertillsats, raspskiva, rivskiva, medelfin, visp, skärskiva, citruspress, lock, kontinuerlig rivare, rostfri mixerskål, köttkvarn, degkrok, metall, tillbehörspåse mörkgrå, recept-DVD

I synnerhet den stora blandningsskålen och värmare Jag tycker att det är värt att nämna, för nästan allt kan förberedas med den som jag annars också skulle använda t.ex. Thermomix kan göra.

den 900 Watt kraftfull motor skär lök, potatis etc. på några sekunder. Här kan du 7 olika styrka kan ställas in för att få bästa möjliga individuella tillagningsresultat.

Sammantaget är med MUM 5 Creation Line Förutom matlagning går det även att baka. Med 3,9 L Volym, den högkvalitativa skålen har precis rätt storlek för att baka kakor eller för matlagning.

- € 124,10

Vad kan jag förbereda med Bosch MUM 5 matberedare? Hur är hanteringen

Den mångsidiga köksmaskinen från Bosch kan användas för att tillaga ett stort antal olika rätter. I princip utöver matlagning också den Gebäck kommer. Följaktligen, för att bara nämna några exempel, kan bröd och baguetter också tillagas förutom potatismos, soppor och kassler. Jag tror att det är ganska mångsidigt.

Bosch levererar en DVD i leveransomfattningen, som innehåller ett antal olika recept. Alternativt finns det andra trevliga och intressanta recept att titta på på nätet. Det jag är extra glad över är att recepten är superenkla att implementera, lägg bara alla ingredienser i behållaren och låt maskinen verka.

Jag var skeptisk till en början, men att laga mat på det här sättet sparar mig definitivt arbete, eftersom jag behöver mindre kastruller och mindre tid och det behövs inte heller någon slutstädning. Alla tillbehör är lätta att rengöra och diskmaskin säker.

Jag tycker att hanteringen är superlätt. Den grundläggande enheten är i princip självförklarande. Beroende på förberedelse kan Bosch köksmaskin utrustas med rätt tillbehör. Det finns ett antal olika tillbehör som säkerställer det önskade tillagningsresultatet. Till exempel kan hackaren, mixern, citruspressen eller helt enkelt mixerskålen användas.

Enheten med en Egenvikt 7,1 kg har ett stadigt fotfäste och är generellt robust och hållbar. Med en Kapacitet på upp till 3,9 liter Olika saker kan också förberedas för större familjer.

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_Experiences-046c3665

Rekommenderad läsning: Silvercrest matlagningsmaskin

Vem passar köksmaskinen Bosch MUM 5?

Bosch köksmaskin passar i princip alla hushåll. På grund av den tid som sparas med tillagningsmetoden rekommenderas denna matberedare särskilt för familjer som har mindre tid, men också för personer som vill prova olika rätter.

Sortimentet kan utökas och kompletteras vid behov. Detta gör att alla kan laga vad de vill.

På grund av utrymmesbesparingarna är maskinen därför lämplig för alla som kanske har lite tid till vardags och vill laga snabba rätter med denna maskin.

- € 124,10

Att bedöma smak

Efter att ha provat många recept, bland annat grytor och soppor, men även tillagat kött och tillagat bröd, kan jag nu ge information om smaken.

Innan vill jag dock säga att jag redan har erfarenhet av den välkända Thermomixen samlade in. I jämförelse Bosch MUM5 matberedare skär av helt lika. Även om besparingar görs på ett eller annat ställe, som avsaknaden av integrerade vågar, har smaken av Bosch-maskinen absolut övertygat mig.

Jag tyckte att köttet var väldigt mört och grytan var inte för vattnig. För det faktum att du bara behöver några steg och lite tid för en rätt, har smaken alltid övertygat mig. Jag är väldigt nöjd med smaken och kommer fortsätta testa nya recept.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

- € 124,10

Fördelar och nackdelar 

Fördelar

 • Rättvist prissegment
 • Massor av tillbehör ingår
 • Enkel hantering
 • Snyggt utseende, fast fotfäste
 • Recept på nätet

Nackdelar

 • Ingen inbyggd våg

Slutsats: Bosch MUM 5 matberedare

Bosch MUM 5 köksmaskin är ytterst lämplig för personer som lagar mycket mat och vill spara tid och ansträngning. Enligt min mening kan den här maskinen till och med hålla jämna steg med Thermomix och erbjuder ett brett utbud av matlagningsalternativ.

- € 124,10

Jag tycker att prissegmentet är helt rättvist, om man tar hänsyn till allt som ingår i leveransomfattningen.

Jag blev också överraskad av smaken, så jag kan säga att det definitivt är värt besväret att köpa MUM239 CreationLine, som kostar 5 euro!

Hitta i toppen🔟 de bästa och bästsäljande Bosch MUM 5 produkterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 124,101. Storsäljare
Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58L20, ... *
 • Den kraftfulla matberedaren för frekvent matlagning och bakning. Särskilt enkel bearbetning, även av stora mängder upp till 1 kg mjöl plus...
 • Degar blandas optimalt med den stora blandarskålen i rostfritt stål (3,9 l volym) med en speciell inre form och tack vare 3D PlanetaryMixing för ...
 • Snabbt och enkelt stuvning av konditori i skålen med hjälp av en praktisk väska
2. Storsäljare
Bosch matberedare MUM5 MUM5XW20, skål i rostfritt stål 3,9 L,...*
 • Idealiskt resultat kraftfull 1.000 XNUMX watt motor - möter höga krav även med tunga deg- och kakblandningar
 • Tack vare den integrerade vågen kan alla receptingredienser vägas direkt i skålen och i mixern i steg om 5 gram
 • Inbyggd timer håller alltid ett öga på handläggningstiden
3. Storsäljare
Bosch köksmaskin MUM5 Styline MUM56340, skål 3,9 L,...
5.925 Bewertungen
Bosch köksmaskin MUM5 Styline MUM56340, skål 3,9 L,...*
 • Extra stark motor (900 W) för krävande degar och snabb bearbetning
 • Mångsidig användning med konditorisats (visp, visp, degkrok), kontinuerlig rivare med tre skivor för rivning, rivning,...
 • Stor blandskål av rostfritt stål (max. Mängde degen 2,0 kg) och sju arbetssteg plus starkt vridmoment för obegränsat bakglöd
- € 24,784. Storsäljare
Bosch MUM54A00 matberedare Expressprogram, vit*
 • 3D planetarisk omrörare: snabb och idealisk blandning av alla ingredienser
 • 7 hastighetsnivåer: enkel och snabb bearbetning tack vare sju nivåer och momentnivå
 • Konditoriset: visp, visp och degkrok för perfekt bakning. Tillverkad i rostfritt stål och tål därför diskmaskin
- € 108,665. Storsäljare
Bosch köksmaskin MUM5 HomeProfessional MUM59N26DE,...*
 • Uppfyller de högsta kraven för matlagning och bakning. Bekväm och snabb bearbetning, även av stora mängder för upp till 2.7 kg smet...
 • Mycket komfort och hållbarhet - allroundmaskinen i prisbelönt design, högkvalitativa sidopaneler i borstat rostfritt stålutseende
 • Konditorisetet förvaras i skålen med en praktisk tillbehörsväska för att spara utrymme
- € 61,116. Storsäljare
Bosch matberedare MUM5 Startline MUM54D00,...
568 Bewertungen
Bosch matberedare MUM5 Startline MUM54D00,...*
 • Exakt rätt matberedare med ett högkvalitativt konditoriset i trendiga färger för de första imponerande matlagnings- och bakresultaten.
 • Extra kraftfull motor (900 watt) för krävande degar och snabb bearbetning
 • Stor blandningsskål i rostfritt stål (3,9 l volym) med en speciell inre form för optimal bearbetning av olika degar: upp till 2 kg smet / 1,5 kg ...
7. Storsäljare
Bosch vispskrapa matberedare Mum5 659889 00659889...*
 • degkrok/visp
 • Siemens Bosch
 • med silikon
8. Storsäljare
Bosch köksmaskin MUM5 CreationLine MUM58MG60,...*
 • Uppfyller de högsta kraven för matlagning och bakning. Bekväm och snabb bearbetning, även av stora mängder för upp till 2 kg smet...
 • Anpassning: baka och laga mat med snygg design och välj din favoritfärg.
 • Konditoriset: visp, visp och degkrok för perfekt bakning.
- € 7,009. Storsäljare
Bosch Asia grönsaksskiva MUZ45AG1, för fina grönsaksremsor,...*
 • Riv och skär grönsaker snabbt och enkelt i fina strimlor. För asiatiska grönsaksrätter och soppor, såväl som dekorativa...
 • Långvarigt bra skärresultat tack vare härdade och slipade skär
 • Slitstarkt material: robust, livsmedelssäkert, smaklöst och lätt att rengöra
- € 18,6810. Storsäljare
Bosch blandare MUZ5MX1, kapacitet 1,25 liter, plast,...
1.095 Bewertungen
Bosch blandare MUZ5MX1, kapacitet 1,25 liter, plast,...*
 • diskmaskin säker
 • Material: plast
 • Förpackningsvikt: 1.32 Lb
- € 124,10erbjudandet
- € 24,78erbjudandet
Bosch MUM54A00 matberedare Expressprogram, vit
Bosch MUM54A00 matberedare Expressprogram, vit*
3D planetarisk omrörare: snabb och idealisk blandning av alla ingredienser; EasyArmLift: enkel rörelse av...
153,78 € € 24,78 129,00 € Amazon Prime
- € 108,66erbjudandet
Neu!
Bosch köksmaskin MUM5 MUM5XL72, integrerad våg, 2x...
Bosch matberedare MUM5 MUM5XL72, integrerad våg, 2x...*
1.000 3,9 watt motor; 2,7 l skål i rostfritt stål för upp till 1,9 kg smet / XNUMX kg jästdeg; Planetomrörare: snabb...
715,80 €
Neu!
Bosch hushållsmaskiner matberedare MUM Series 2 MUMS2TW00,...
Bosch hushållsmaskiner matberedare MUM serie 2 MUMS2TW00,...*
3D PlanetaryMixing: snabb och perfekt blandning av alla ingredienser.; 4 arbetsnivåer för de stora uppgifterna i...
133,70 € Amazon Prime
Neu!
Bosch Asia grönsaksskiva MUZ9AG1, för fina grönsaksremsor,...
Bosch Asia grönsaksskiva MUZ9AG1, för fina grönsaksremsor,...*
Bra långsiktiga skärresultat tack vare härdade och slipade skär; Tillverkad av rostfritt stål
29,11 €
Neu!
Bosch MUM4 MUM4405 matberedare (500 W, 3 mixerverktyg gjorda av ...
Bosch MUM4 MUM4405 matberedare (500 W, 3 mixerverktyg gjorda av...*
Produkt 2: Mångsidig - bekväm och snabb hackning, rivning, rivning, rivning; Produkt 2: Enkel och snabb blandning...
126,75 € Amazon Prime
- € 359,77Neu!
Bosch matberedare OptiMUM MUM9A66N00, skål i rostfritt stål 5,5...
Bosch matberedare OptiMUM MUM9A66N00, skål i rostfritt stål 5,5...*
Antal stycken: En; Förpackningsvikt: 11.49 kg; Material: Plast; Antal stycken: 1.0
699,00 € € 359,77 339,23 € Amazon Prime

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning