Påstrykningsplåster för strykning eller reparation

niko

Inga kommentarer

Påstrykningsplåster

Påstrykningsplåster för strykning eller reparation. Bord-, säng- och kökslinne, låssmeddräkter, smockar, förkläden, klänningar, kostymer, arbetsbyxor och jeans kan repareras snabbare än med en nål och tråd med påstrykningsplåster. Dessa små hjälpare finns för några euro och i butiker. Olika färgade tygsnitt finns. Dessa Påstrykningsplåster är belagda på ena sidan. Beläggningen säkerställer att plåstren fastnar när de stryks på.

Naler 25-deliga påstrykningsplåster i 5 färger bomullspåstrykningar påstrykningslappar strykjärn denimplåster jeans reparationssats påstrykningsplåster (5 storlekar)informationenStrykplåster(20 st), 10.16 cm*7.62 cm plåster med sömnadssats för reparation och design av deniminformationenGloBal Mai Cotton Demin strykplåster på jeans, jackor, väskor med ovalt och fyrkantigt mönster BlåinformationenGloBal Mai påstrykningsplåster, påstrykningsplåster, påstrykningsplåster, självhäftande strykning på jeans, jackor och väskor, lappar, lappar, lappar för barn och vuxna (flerfärgad 26)informationenPåstrykningsplåster Strykplåster 18 stycken 3 färger denim bomullsplåster järnreparationssats, påstrykningsplåster, påstrykningsplåster, dekoration för jeanskläderinformationenIron On Patches Iron On Denim Patch Repair Kit för kläder, jeans, jackor, stor storlek, 4,9 tum, denimtyg (fyrkantig, 15 stycken)informationenPåstrykningsplåster, påstrykning på 18 stycken 3 färger bomullsplåster i denim, reparationssats på strykjärn påstrykningsplåster strykplåtar, dekoration för jeanskläderinformationen
Material: denim; Antal: 25 stycken; Totalt 5 olika former och storlekar, du kan klippa dessa lappar individuellt【20 STK JÄRNLAPPAR Our: Vår produkt består av 20 ST 10,16 cm * 7,62 cm strykplåtar , Inklusive 5 * Ljusblå, 5 * Mediumblå, 5 * Marinblå, 5 * Svart, Ta med ...Sizes5 storlekar: 12,5 * 12,5 cm, 12,5 * 9,5 cm, 13,5 * 11 cm, 7,5 * 7,5 cm, 7,5 * 5 cm; 5 färger: svart, mörkblå, blå, ljusblå, himmelblå.AtchPlattjärn kan användas för att täcka små hål och fläckar på kläder. De kan också göras enligt dina egna idéer som väskor, klänningar, gardiner, etc ...【18 st strykjärn på lappar】 -18 stycken strykjärn på bomullstappar i denim, tillräckligt för att avsluta dina hantverksprojekt. Plåstrets storlek är 5 x 3,75 cm (L x B), 12,5 olika ...Material och storlek: Dessa påstrykningsplåster är gjorda i denim. De är hållbara, svåra att bära och säkra att använda. Varje plåster mäter cirka 12,5 x 9,5 cm
Mått: Rektangulära lappar - 7,5 x 5,0 cm / 7,5 x 7,5 cm / 12,5 x 9,5 cm / 12,5 x 12,5 cm; ovala lappar - 13,5 x 11,0 cm【LÄTTA ATT ANVÄNDA】: Dessa påstrykningslappar kan avslutas med ett strykjärn eller nål. Med den idealiska storleken kan du klippa ut dina favoritmönster. Om du ...Påstrykade denimlappar: 25 stycken järnlapp, lappklistermärke för varje plagg med olika storlekar och former. Du kan också klippa ut det mönster du vill ha ...❤ flerfärgat påstrykningspatch: 26 stycken att stryka på, 26 färger, färgade lappklistermärken för varje färgglada kläder för att få motsvarande färg. Du kan också välja ...Lätt att stryka och hålla fast på plats. Förvärm plaggområdet och placera sedan plåstret (blank sida nedåt) och tryck med järn ...Tillbehör för strykning på lappar: Du får 15 stycken strykjärn-lappar i denim i färgerna svart, mörkblå, kungsblå, himmelblå och ljusblå, som räcker för att ...
6,89 € 6,96 € 6,49 € N / A N / A 8,39 € N / A
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
21 september 2023 kl. 1121 september 2023 kl. 1121 september 2023 kl. 1121 september 2023 kl. 1121 september 2023 kl. 1121 september 2023 kl. 1121 september 2023 kl. 11* Reklam

Instruktioner för påstrykning av lapp

Tvätten eller klädesplagget som ska repareras kräver en hård yta. På detta sätt garanterar de rätt grepp om tyget. Applicera lite mer tryck på ytan när du stryker. En påstrykningspåse placeras sedan på det skadade området med den belagda sidan nedåt. Nu kör du strykjärnet som är förvärmt till linnetemperatur så hårt som möjligt över plåstret. Temperaturinställningen för strykjärnet kan variera något från fall till fall. Jag rekommenderar att stryktiden förlängs, särskilt på kanterna på lapparna.

Först efter tolv timmars tvätt

Tvätten kan användas omedelbart igen. Det reparerade plagget kan tvättas för första gången efter tolv timmar. Vissa plåster tål även en tvättemperatur på sextio grader. För skadade områden i arbetsdräkter, använd plåstret från vänster, detta har fördelen att lapparna håller längre för textilier som utsätts för sådan stress.

Du behöver inte sy

Det är inte nödvändigt att sy plåstren på efter strykning. Den högkvalitativa påstrykningsfilmen på baksidan är permanent bunden till ytan. Eftersom det här är mycket använda områden, till exempel knäområdet, kan ytterligare sömnad inte skada. I de flesta fall är det emellertid helt tillräckligt om fläcken stryks kort igen om den har lossnat något.

Applikationerna, som är gjorda av högkvalitativ bomull, är dessutom förstärkta och extremt starka. Samtidigt är materialet tillräckligt tunt och flexibelt så att det inte uppfattas som irriterande på byxorna.

Påstrykningsplåster för barn

Dessa coola små hjälpare finns också med barnvänliga motiv. Oavsett om det är i piratlook, enhörning, stjärna, blomma, elefant eller som sommarklistermärke för t-shirt eller byxor. Variationerna av dessa klistermärken för barn är nästan oändliga och mycket populära. Vanligtvis finns sådana motiv i starka färger.

Dessa lappar är också lämpliga för hantverk. De garanterar enkel och snabb applicering av Motiv för strykning eller spela in, de flesta av dem kommer med vård och strykinstruktioner. Applikationerna är oftast gjorda av viskos eller viskosgarn. Skapa ditt eget utseende för dina barn, det här är den absoluta träff på kläder och också perfekt för dekorationsändamål. Klipp helt enkelt till önskad storlek och stryk på, gjort! Observera att dessa plåster endast är delvis lämpliga för applicering i knäområdet.

Gör påstrykningsplåster själv

För att göra påstrykningsplåster själv behöver du en dubbelsidig påstrykningsfleece. Dessutom behöver du naturligtvis också strykjärn, sax och en solid yta. Med dessa redskap kan du låta din kreativitet gå fritt och göra tillbehör eller strykplåtar själv. Du hittar steg-för-steg-instruktioner på missmommypenny. På den här sidan hittar du också andra bra idéer om detta ämne.

Påstrykningsmotiv vackrare än lappar

Påstrykningsdesignerna är mycket roligare att titta på än de vanliga påstrykningsplåstren. Strykade applikationer finns i olika former och färger. Bearbetningsmetoden är nästan alltid liknande, beroende på tillverkare. Placera först motivet på den utsedda platsen. Täck sedan på påstrykningsdesignen med en tunn bomullsduk. Nu används strykjärnet i 20–60 sekunder. Stryk med tryck, temperaturen är bomull.

Stryk även plåstret på baksidan. Låt nu allt svalna och bersån är klar. Hur länge motivet ska strykas på står oftast på baksidan av förpackningen. Hos vissa tillverkare är detta bara fem till tio sekunder. Jag har förberett ett litet bildgalleri på motiven som jag fick från Amazon. För vissa gjorde jag till och med strykprocessen utan en skyddande trasa.

Inget hände, tvärtom är plåstren mycket lättare att fixa än med en trasa. Men var försiktig med värmekänsliga tyger, jag accepterar ingen garanti. Mina klistermärken påminner mig om min ungdom. Kanske någon fortfarande känner till den lilla mullvaden eller biet Maya.


Den lilla mullvaden och det smiley ansiktet med solglasögon var ganska lätta att stryka på. Med Maya the Bee hade jag lite svårt på grund av de tunna känslorna, men med lite takt lyckades jag. Under denna åtgärd märkte jag att den enda avgörande faktorn är det konstanta trycket på järnet.

Om du inte trycker ner tillräckligt länge och flyttar strykjärnet fram och tillbaka emellan fungerar det inte, kanterna kommer upp igen. De är alla invecklat vävda överföringar. De skimrar vackert och har starka färger i ljuset. Så här kan ett plagg bli en favorit. För övrigt är basebollkepsarna också från Amazon.

Hitta i toppen🔟 de bästa & bästsäljande coola strykmotivprodukterna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Färg påstrykningstransfer, DIN A4, Lama-serien | Textilier som t-shirts...*
 • originalmotiv för individuell textildesign
 • enkel att använda, inklusive instruktioner
 • behaglig bärkomfort
2. Storsäljare
Iron-on transfers motiv, Senteen 9st Iron-on transfer images patches...*
 • 【Unik djurbild】 - Den miljövänliga tryckta bilden med varmstämpling har 9 olika stilar och mönster. Den ljusa och...
 • 【Kreativ förändring】 - Om du tycker att gamla eller nya kläder är monotona kan du skapa en personlig dekorativ ...
 • 【Förbättra din praktiska förmåga】 - Den kan strykas på dina favoritväskor, kläder, T-shirts, skjortor och tygprodukter ...
3. Storsäljare
Biker-citat som säger I'M Not Perfect But I'M Limited Edition -...
43 Bewertungen
Biker-citat som säger I'M Not Perfect But I'M Limited Edition -...*
 • Unik: Förfina eller reparera dina textilier, såsom jeans, jackor, byxor, T-shirts, tröjor, sweatshirts, halsdukar,...
 • MÅNGSIDIG: cyklister, tonåringar, män, kvinnor, vuxna, män, kvinnor, pojkar, flickor - patchar är för alla
 • Kvalitet: Våra märken, påstrykningspapper, klistermärken, märken, påstrykningslappar och påstrykningsdekaler uppfyller de högsta kvalitetskraven.
4. Storsäljare
Påstrykningspapper i färg, DIN A4, filigran utan bakgrund |...
317 Bewertungen
Påstrykningspapper i färg, DIN A4, filigran utan bakgrund |...*
 • Originalmotiv för individuell textildesign
 • Lätt att använda, inklusive instruktioner
 • Trevlig bärkomfort
5. Storsäljare
BLUNAMI 30 stycken påstrykningsbilder; Smidig, mjuk och fin...*
 • En hög kvalitet och utseende tack vare dess lysande intensiva färger och skarpa detaljer; Transferset för påstrykning, innehåller 30 stycken...
 • Släta, mjuka och fina textilklistermärken. Den stora fördelen med dessa transfers är töjbarheten, fina detaljer och ett lyxigt utseende.
 • Den bästa produkten när det gäller textildesign Ready-emblem för olika textilier. Du kan använda dessa patchar för att...
6. Storsäljare
Woohome 6 delar fjärilspåstrykningsplåster för...
34 Bewertungen
Woohome 6-delade fjärilspåstrykningsplåster för...*
 • Paketet innehåller: 6 stycken fjärilsvärmeöverföringsplåster, den tillräckliga mängden och de olika mönstren kan möta dina...
 • Kvalitetsmaterial: De färgglada värmeöverföringsklistermärkena är gjorda av PET-material med elasticitet och mjukhet, vattentät, färgäkta och ...
 • LÄTT ATT ANVÄNDA: Påstrykningstransfer är lätta att klippa och överföra. Den kan användas med en värmeöverföringsmaskin...
- € 0,517. Storsäljare
Harsgs 60 stycken slumpmässigt valda stilar, broderade ...
3.337 Bewertungen
Harsgs 60 stycken slumpmässigt valda stilar, broderade ... *
 • 60 lappar på måfå med alla typer av vintage och trendig dekoration
 • Olika stilar broderade lappar, ljusa livfulla färger och varje färg är unik.
 • Hög kvalitet broderad med smältlim på baksidan, lätt att stryka på eller sy på.
- € 3,008. Storsäljare
i-Patch - Patchar - 0102 - Wow - LOL - Hoppsan - Bam - Kaboom - Pow...
94 Bewertungen
i-Patch - Patchar - 0102 - Wow - LOL - Hoppsan - Bam - Kaboom - Pow...*
 • Perfekt för barn och vuxna - försköna dina textilier, såsom jeans, jackor, byxor, T-shirts, tröjor, sweatshirts, halsdukar, sjalar, ...
 • Set med 6 lappar - exakt och vackert broderade
 • TYSK ÅTERFÖRSÄLJARE - Många fler set på bästa erbjudande - Klicka bara på i-patchen skrivet i blått överst på denna sida...
9. Storsäljare
RYMALL Iron-on Patches 32 ST Patch Stickers, söta DIY...
3.009 Bewertungen
RYMALL Iron-On Patches 32 ST Patch Stickers, söta DIY...*
 • Strykplåster: Idealiska reparationsplåster för jackor, ryggsäckar, jeans, klänningar, kläder, dekorationsprojekt, hantverk, ...
 • Gör-det-själv-särskilda planer för julklapp, Thanksgiving-helgdagspresent, födelsedagspresent, mors dag, fars dag, mormor,...
 • Setet innehåller 32 stycken i olika stilar
10. Storsäljare
Daimay 40 stycken järn-på-lappar järn-på-lappar set DIY...
34 Bewertungen
Daimay 40 stycken påstrykningslappar gör det själv ...*
 • Högkvalitativ påstrykningslapp vid uppvärmning eller påsyning, mycket detaljerade broderier med utsökta och ljusa färger. Uppdatera...
 • Roligt och enkelt sätt att skräddarsy kläder, väskor, kostymer och precis vad som helst - en fantastisk...
 • Strykplåster är användbara för att dölja skadade eller trasiga områden på kläder och accessoarer. De passar alla...
Neu!
Iron-on patch reflektor Monster 11 cm SILVER reflekterande...
Iron-on patch reflex monster 11 cm SILVER reflekterande...*
STORLEK ca (bredd x höjd) 11 cm x 6 cm.; För att piffa till kläder, tygpåsar och mycket mer.
5,10 €
- € 1,00Neu!

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 22.09.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning