Rådgivare

ergonomisk kontorsstol

Ergonomisk kontorsstol med nackstöd - perfekt för sittande och arbete

Dirk Re.

Under hemmakontoret ökade köpet av kontorsstolar enormt. Frågan som uppstår här är kan jag köpa vilken stol som helst eller vad ska jag se upp specifikt med? Vad är viktigt och hur måste jag justera stolen? Jag talar klartext och ger information om vad som är viktigt.

Guide: Snöavlägsningsverktyg - vintertjänst

Effektiv snöröjning: En guide till verktyg och tekniker för vinterröjning

Maren

Vi har shoveled den här guiden: vad måste en bra snöskovel, snöskovel eller snöskoter göra, hur kan de skapas, vilka modeller är möjliga och hur dyra är det roliga?

Juldekorationer | Julbyar upplysta

Upplysta julbyar: En höjdpunkt för dina juldekorationer

Maren

Som en juldekoration är hon kärleksfullt byggd. Från överallt lyser detta fönsterdekoration i husen hos de människor som kommer upp med något speciellt just nu. Upplysta julbyar kan ta lite plats, men de kan vara julens andas oas och tillhörande reträtt.

Skolväska_ergonomisk_skola-03bdee28

Råd: Köp en skolväska - Vad ska du se upp för när du köper en skolväska?

Dirk Re.

I följande guide förklarar jag vad de grundläggande prioriteringarna är när du köper en väska och vad du bör vara särskilt uppmärksam på.

Correct_Sunenschutz_Sonnebrand_Sonne-4dd287aa

Råd: Rätt solskydd - vad måste jag vara uppmärksam på? | Hur skyddar jag mig bäst?

Dirk Re.

Vem vet inte det? Efter våren ser du särskilt fram emot sommaren och solen. Ljuset är bra för vår själ och man känner sig omedelbart mer vaken och aktiv. Men hur skyddar jag mig optimalt från solbränna?

Hälsosam kost_Sommarfigur_Sixpack_Losing_Fruit_Vegetables_Strandfigur-02892c57

Hälsosam kost | Tips för sommarsiffran

Dirk Re.

I följande avsnitt kommer jag att ge exempel på en hälsosam kost och en hälsosam kropp som alla faktiskt kan göra. Jag pratar tydligt om vad som verkligen fungerar.

Landmann_Gasgrill_Avalon_Experiences-dfa13fdd

Guide: Landmann gasgrill | Upp till 5 gasbrännare för perfekt grillning

Dirk Re.

Vad gör en Landmann-gasgrill så exklusiv och hur kan kött och korv grillas? Här är min guide till Landmann gasgrill

Rådgivare: Lär dig att meditera | Tips för nybörjare

Rådgivare: Lär dig att meditera | Tips för nybörjare

Maren

Den här lilla handboken handlar om meditation. Med några få ord ger vi dig en liten post och förklarar vad det handlar om. Vad är det inte? Meditation är lika gammal som mänskligheten och läker. Och egentligen är meditation inte tråkig. Tvärtom. Verkligen? Real.

3D-skrivare | Vad du bör tänka på när du köper en 3D-skrivare

3D-skrivare | Vad du bör tänka på när du köper en 3D-skrivare

Maren

Med 3D-skrivaren kan du göra nästan allt själv. Hur fungerar en 3D-skrivare? Vad behöver du för det? Varifrån får skrivaren sin information? Och hur dyr är Eigenprint-märket till slut? Måste du fortfarande följa upp? Spännande, en sådan 3D-skrivare! Låt oss ta en titt på din nya hobby.

Klo sax för hundar

Klo sax för hundar

Maren

Det är därför en bra idé att förkorta hundens klor själv om det behövs. Men när börjar du klippa? Vad kan du använda för att klippa hundens klor? Var är det bästa stället att köpa hundklippare? Är det till och med möjligt för alla hundar? Vi klargör detta i den här guiden.

12 mer