Test: Glückstoff - förvaringslåda av tyg | Årgång

Foto av författaren

Julen

Glückstoff - förvaringslåda av tyg
Test: Glückstoff - förvaringslåda av tyg | Vintage 45 Test: Glückstoff - förvaringslåda av tyg | Årgång

Glückstoff - förvaringslåda av tyg: Det är ibland inte lätt att lagra frukt eller grönsaker eftersom fukt inte bör samlas i bulk. Glückstoff - förvaringslåda av tyg är en förvaringsväska för alla slags saker. Här kan saker lagras torra och mörka och i en attraktiv årgång Lantlig stil som många kvinnor säkert gillar i köket eller hushållet.

Detaljer om Glückstoff - förvaringslåda av tyg

Lyckliga grejer utfärdar själva förvaringspåsen Jute och bomull här. Jutefibern är utmärkt för mat. De håller sig fräscha längre på grund av jute andningsbar och kan lagra fukt. En för livsmedel certifierat svart foder håller innehållet mörkt och skyddar mot solen. Påsarna kan enkelt öppnas och stängas med sladdar. Med en belagd kardborreklistermärke kan du använda förvaringsväskorna på olika sätt eller märka dem själv på olika sätt.

Jag har 3 storlekar (små, medelstora, stora) för olika saker. 3 tryckta kardborreklister är "potatis", "lök" och "bröd". 3x tomma klistermärken finns tillgängliga för självmärkning för att torka bort igen. Tyvärr ingår inte en lämplig penna.

Glückstoff - förvaringslåda av tyg
Test: Glückstoff - förvaringslåda av tyg | Vintage 46 Test: Glückstoff - förvaringslåda av tyg | Årgång

Satsen finns i färgerna: Naturlig och mörkgrå
Min uppsättning med 3 är mörkgrå och passar bra in i mitt hushåll 🙂 och 1x stor brödpåse i naturlig färg.

Glückstoff - förvaringslåda av tyg
1x tomt skrivs felaktigt, men levererades omedelbart! Tack så mycket!

Exakt storlek information:
Stor - L: 22 x 23 cm (Volym: 9L)
Medium - M: 17 x 18 cm (volym: 4L)
Liten - S: 13 x 12 cm (volym: 1,5 L)


Design och första intryck

Om du letar efter förvaring i en vintage-look eller lantlig stil, kommer detta set omedelbart att fånga ditt öga och kommer därför att vara en storsäljare för vissa människor 2024: Den bästa och mest populära i topp 10 jämförelse | Ärligt testbeslut. Alla gillar inte LÅDOR eller plastbehållare i köket och speciellt inte när de ska vara öppna. Här kan du använda "Glückstoff" för att helt enkelt lämna potatis, bröd och mycket mer i köket. Det ser väldigt dekorativt ut. – Glückstoff – förvaringslåda av tyg

Hur använder jag förvaringspåsen Glückstoff?

En brödkorg tar ofta lite mer plats på frukostbordet och därför använder jag ibland en Glückstoff-förvaringspåse, eftersom den kan staplas uppåt och fortfarande ser bra ut på bordet.

Jag håller också brödet i en påse och har det alltid till hands när jag behöver det. Jag håller lök och vitlök tillsammans i en påse.

Tyglådorna kan naturligtvis också användas för andra ändamål, inte bara för livsmedel! Oavsett om barnleksaker, kritor, hundsnacks, hundleksaker, kontorsutrustning eller dekorativ utsmyckning av saker.

Med sladdarna kan du hänga förvaringsväskorna i köket, jag tycker att det är mycket framgångsrikt!

Slutsats: Jag tycker att Glückstoff - förvaringslådor av tyg (tygpåsar för förvaring) är mycket framgångsrika, de har ett brett användningsområde och ser också väldigt bra ut i hushållet. Passar också för att ge bort, för du kan packa något trevligt här 🙂 Din Jule

Fler bidrag från mig Här!

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda Glückstoff tygförvaringsboxprodukterna under 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta Glückstoff tygförvaringsboxprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 15.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Julen

Som en passionerad älskare av vintagestil, gillar jag att kalla mig en dekorationsdrottning. Som kvinna har jag ett särskilt intresse för skönhets- och modeprodukter - knappast förvånande, eller hur? ;) På denna plattform vill jag dela med mig av min glädje över olika produkter och samtidigt samla mina egna erfarenheter inom bloggområdet.

Schreibe einen Kommentar