kök

Allt som har med köket att göra - vitvaror, matlagning, bakning, tips!

Typer av matlagning

Typer av matlagning av mat

niko

När det gäller matlagningstyper kräver olika typer av matlagning olika procedurer.

Kött

Mat kött

niko

Kött är en högkvalitativ mat. Kött är en högkvalitativ mat, särskilt på grund av dess höga innehåll av protein, mineraler och vitaminer.

Fiskberedning

Fiskguide - Förvaring - Kryddor - Blå

niko

Fiskguide - förvaring - kryddor - blå för alla fall. Enligt marknadsutbudet bör fisk också ätas så ofta som möjligt.

Uppvaknande

Bevara - Bevara | Råd och tips

niko

Vid konservering eller konservering bevaras olika typer av mat under lång tid.

Ägare

Ägg är värdefull mat

niko

Ägg är en värdefull mat som är särskilt rik på protein, vitamin A, B, D och E samt viktiga mineraler.

brödsmula

Bröd | Typer av bröd och förvaring av bröd

niko

Bröd är en mat som är rik på näringsämnen och har en hög grad av mättnad.

bakeware

Rengöring av bakplåtar och formar

niko

Rengöring av bakplåtar, smet, kakor, pajer.

Vad är köksarbeten | Kökshjälpare

niko

Över en tredjedel av allt hushållsarbete är köksarbete.