DEERC 300E & 302E: RC biltuning – köp + montera 3S Li-Po batteri & LED-belysning | Gör-det-själv-reparation och stötfångare

Foto av författaren

Patrick

Kul att du landade här. Här kan du hitta den Del 2 till vårt roliga RC-äventyr. Den Du kan läsa del 1 här! Som nybörjare av RC-bilar tycker vi (pappa & son) om att ha kul med DEERC 300E & DEERC 302E RC-bilar. Nu är vi på humör att stänga av lite Ställa in eller att hallick Vi provar en större 3S Li-Po 1500 mha batteri ut. Vi vill eller måste bilagan från Li-Po-batteriet mer barnvänligt göra och bygga en LED-belysning ett. Vi provar dem kaross/skal/chassi mer stabil för en längre hållbarhet mot skador att skydda och fixa vår första olycksskadan. Vi hoppas att du tycker om att läsa och bygga om.

Batterijustering: 3S Li-Po 1500 mha batteri i DEERC 300E & DEERC 302E

Den borstlösa motorn för båda RC-fordonen tål 2S & 3S Li-Po batterier. Båda ingår i förpackningen 2x 2S Li-Po 1200mha batterier. Vi ville ha en nu 3S LiPo batteri som också har lite större kapacitet och tittat på internet.

Köp 3S Li-Po batteri + tillbehör för din RC bil trimning

Problemet: Alla 3S LiPo-batteriersom vi hittade på internet är längre och bredare än befintligt batteriutrymme i RC-bilen (ca 6,5 ​​cm x 3,2 cm x 2,2 cm). Om du hittar kortare 3S Li-Po-batterier, vänligen lämna en kommentar. Det kortaste 3S-batteriet vi har amason funnen är 7,3 cm lång och har 1500 mha. Här är lite data om RC Li-Po-batterierna för de fjärrstyrda bilarna.

Original 2S batteri

2S LiPo för DEERC 300E
2S

mått: 6 cm x 3 cm x 2 cm (L,B,H)
Celler: 2S
kapacitet: 1200 mha
Spänning: 7.4 V
anslutning: T-kontakt
Vikt: 61 g
Namn: DEERC

T-Plug på 2S Li-Po batteri
T-plugg

Inköpt 3S batteri

3S li-po batteri för Deerc 300E
3S

mått: 7,2 cm x 3,5 cm x 2,7 cm (L,B,H)
Celler: 3S
kapacitet: 1500
Spänning: 11.1 V
anslutning: XT60
Vikt: 130 g
Namn: GULDBAT

XT-60 plugg på 2S Li-Po batteri
XT60-kontakt

OBS! Dessutom har vi fortfarande kontakter från T-kontakt till XT60-kontakt köpt. Kontakten måste vara på ena sidan hona T-kontakt och andra har hane XT60-kontakt, annars kan du inte ansluta borstlös motor och batteri i DEERC RC-bil. de Batteriet är mycket större, så vi har fortfarande Kardborreband buntband beställs i olika storlekar. Kardborrekabelanslutningar kan komma med själva batterierna. Tänk på det när du gör ditt köp!

OliRC 4 st Ingen kabelkontakt: Hane XT60 XT-60 till...
OliRC 4 st Ingen kabelkontakt: Hane XT60 XT-60 till...*
Konvertera batteriet med XT60 till T-plugg på ESC/laddare; Hane XT60 till Female Deans-kontaktadapter
9,99 € Amazon Prime

Laddare för S3 batterier

Eftersom det inte medföljer någon laddare med 3S-batterierna behövde vi en laddare. Här bestämde vi oss direkt för en universalladdare för varje S-storlek och köpte genast B6-laddaren för Li-Po-batterier m.fl. Den passar för S1 - S6.

Laddare för S1-S6
B6 Laddare för S1-S6 Lipo

Dagen efter kunde vi, tack vare snabb leverans från Amazon, installera och testa allt. När du väl har kommit på hur Kardborreband buntband passar bäst till det 3S LiPo batteri håller bra och vill gärna använda 2S igen vid behov, bytet och installationen fungerar väldigt bra. Som du kan se är 3S Li-Po-batteriet mycket längre och hänger i vinkel på servomotorn på nippeln, som dock trycker in i batteriet framtill.

IMG 20220113 175906

Så den här bröstvårtan är med oss DEERC 300E bruten av, vilket inte är dåligt, den 3S LiPo batteri är mindre lutande och fortfarande inte påverkar eller stör servostyrningen. Om det fortfarande stör servospaken, lekt något under AKKU så att det är lite högre igen. Allt är nu stadigt på plats och DEERC 300E & DEERC 302E används för det första RC-tuningtestet med 1S Li-Po batteri | 3V | 11.1 mha förberedd.

DEERC RC tuning test med nytt 3S Li-Po batteri

På grund av det nyinstallerade batteriet har RC-bilen blivit runt 70 g tyngre. Eftersom de två RC-bilarna, enligt vår mening, har en stark motor och batteriet har mer kraft, borde den extra vikten inte riktigt märkas. I det första testet sänktes maxhastigheten till minimum med hjälp av vridkontrollen på radiofjärrkontrollen.

den acceleration var äkta dock enormt och också toppfart! Vi sköt det Begränsa reglaget till max och RC-bilen blev lätt ännu mer för odjuret gillar det, det där med 2S LiPo batteri det var riktigt häftigt. de DEERC-bilar är extremt snabba med 3S Li-Po-batterier. Naturligtvis krävs nu mer känslighet för kontrollerna.

Hur snabbt det DEERC 300E & DEERC 302E med 2S & 3S i toppfart är och en strypning, kan du här i 3:e delen av vårt RC roliga äventyr läta.

Gör batterihållaren mer bekväm/barnvänlig

Som du märkte när du köpte 3S-batteriet borde du Kardborreband för att fästa Li-Po-batterietanvänd s. En kort kardborrekabelkontakt rekommenderas för 2S-batteriet. Detta har fördelen att du inte behöver 2 delar för att fästa batteriet. Det var alltid svårt och krångligt för min son att fästa 2S Li-Po-batteriet med tryck och klämman med klämkontakten. Fästet med klämkontakten för att fästa 3S-batteriet går ändå inte längre att använda på grund av dess storlek. Nu med kardborreband för alla snabbare och enklare.

Vi köpte genast ett paket med 25 st eftersom man alltid kan använda dem, även till annat.

Här ingick: 3 olika storlekar | 10x12cm | 10 x 20 cm | 5 x 30 cm

Kardborreband i olika längder

Hitta, köp och installera LED-belysning

Du kommer inte att kunna köpa DEERC 300E med LED-belysning på Internet. Du hittar inte ens DEERC 302E med LED-ljus. Många små och billiga 1:18 RC-bilar har inte LED-lampor på RC-bilens kaross. Eftersom det nu börjar mörkna väldigt tidigt på vintern och bilarna är svåra att se på avstånd med tilltagande skymning, kom vi på idén att eftermontera LED-ljus i RC-bilarna. Det som är bra med 300E & 302E är att den kommer med en förinstallerad LED-kontakt.

Så vi behövde inte välja plan B. Här skulle vi ha installerat LED-ljus med minibatteri eller använt en liten kedja av lampor. Det finns även animaliska LED-ljuslister som kunde ha satts i RC-bilarna för att ha underredesljus.

Köpte LED-belysning med 6 LED

Vi väljer 2x vita LED-frontljus och 2x röda LED-baklyktor bestämt. Dessutom ville vi 2x LED-ljus, som lyser inuti eller under karossen/skalet/chassiet för att skapa en sort underredsbelysningg eftersom skalet är ganska öppet i botten. Vi hittade denna RC bil LED-belysning med 2x vit LED, 2x röd LED och 2x blå LED (något mindre).

Problemet: LED-kontakten i RC-bilen är liten och, som vi har funnit, för liten för vårt beställda LED LIGHT och dess kontakt. Vi var tvungna att improvisera här.

Installera RC LED-belysning

Den svarta anslutningskontakten från LED-strängen togs bort och båda kablarna sattes individuellt in i LED-ljusanslutningen på DEERC 300E vid rätt +plus och -minus. Vi fixade allt med varmt lim (vattentätt som bieffekt). Arbetet var lite krångligt, men det fungerade.

Sedan förstorades de befintliga men för små hålen i den främre stötfångaren på DEERC 300E med en borr. Lysdioderna fixerades fram och bak med lite varmt lim. De lösa vajrarna knöts fast i en vajer med dragkedjor och fästes i mitten. Naturligtvis kontrollerade vi allt för funktionalitet i förväg. DEERC 300E med LED-ljus är redo!

Deerc 300E LED-belysning
LED på natten

DEERC 300E med LED-ljus (6x LED) i testet

Samma dag testade vi RC LED-belysningssystemet från skymning till totalt mörker utomhus. Installationen är inte så svår och är definitivt värt det. RC LED-belysningssystemet ser väldigt coolt ut och förenklar avsevärt uppfattningen av RC-bilen på långt avstånd. Fram- och bakljusen hjälper mycket med kontrollerna, eftersom man kan se hur fordonet står och kör på långt avstånd. De blå lysdioderna ger RC-bilen extra ljus på marken och ser väldigt bra ut.

Pimpa karossen/skalet/chassiet mot skador

4WD RC terrängfordonen från Deerc gör mycket action! Kollisioner med stenar, trottoarkanter, träd etc. sker gång på gång. När man hoppar över ramper, stunts eller wheelis kan de snabbt välta RC-bilarna och får ta mycket, det ser man på skalet att sitta på. Repor, sprickor eller genomslipade hål är oundvikliga. Här är några enkla idéer för att lägga till lite hållbarhet till skalet/chassit.

 1. Von Insida med tejp Förstärk allt, speciellt hörnen. Detta innebär färre sprickor eller små bitar som bryts av.
 2. Von Utanför transparent tejp eller självhäftande film applicera på vissa ytor. Det finns alltså ingen direkt repa i färgen eller färgprovet. Det gör dessutom skalet mer stabilt mot sprickbildning och brott.
 3. Om du vill kan du också från Komplettera med tejp på utsidan Limma fast allt, det ser dumt ut om man inte färgar något själv, men väldigt stabilt.
 4. Sedan du 2 skaln tillgänglig för att sitta på vilken DEERC-modell som helst, du kan sätt på båda samtidigt. Det 1:a skalet som absorberar alla skador och det 2:a skalet under som ger mer stabilitet och ser bra ut.
 5. Hur skulle annars skalet kunna skyddas från yttre påverkan? Det var här vi kom på idén om en rullbur och formade helt enkelt ett slags andra skinn eller stötfångarskinn för kroppen/chassit med varmt lim. För detta täckte vi en skål med folie och kopplade sedan ihop alla kanter med den varma limpistolen och lät dem svalna. Limmade fast ytterligare några hållpunkter och man kunde nu ta på sig ett slags skyddande hud.

Hemgjord skyddshud | Bumper skin för RC bil i testet

Visserligen kräver det lite arbete och ser inte nödvändigtvis snyggt ut, det ljusa varma limmet från limpistolen. Efteråt målade vi bumperskinnet med en svart avslutning, den ser bara bättre ut i svart. Sprayfärg är snabbare. Sedan var det tillbaka ut för att testa. Vår oro var att något snabbt skulle slitas av eller glida ner. Min son avfyrade DEERC 300E med Bumperskin, LED-belysningssystem och ett 3S Li-Po-batteri över asfalten på en parkeringsplats med vattenspår. Det var det absoluta övnings- och hardcore-testet för RC-bilen, med omvandlingar och extramaterial för ärliga tester.

Den lilla RC besten kastade, mullrade, rullade över hela tiden och fick ta mycket. Min son älskade LED-ljuset och hastigheten. Jag tyckte bara WOW Bumperskin ger mycket och var glad att Bumperskin var på den, utan den hade skalet slitits igenom helt och hade fått en del skador. Stötfångarskinnet höll sig bra och ingenting slets sönder eller lossnade.

Detta var en av många rollovers med Bumperskin

Efter den brutala provkörningen med DEERC 300E kunde man genom den avslipade lacken på stötfångaren se vad RC-bilen fick utstå. Denna bumperskin ger verkligen mycket för den längre hållbarheten med mycket action. Du behöver inte fortsätta köpa nya skålar när de är helt värdelösa eller inte ser ut som något längre. Med de andra spetsarna på skalet/chassiet har du helt enkelt mindre skador och längre livslängd.

Reparation av den första olycksskadan på DEERC RC-bilen

Innan vi började trimma DEERC-modellen hade vi 2 olycksskador efter några åk. DEERC RC-bilarna är väldigt robusta, men om föraren fastnar för nära ett staket med framhjul är det deras eget fel och det är vad som händer. Detta hände båda bilarna.

 • Olycksskada på DEERC 300E: det övre stötdämparfästet gick av här. Du kan beställa alla delar men vi har superlimsvetssömmen eller liknande 🙂 Den är lagad och är stenhård. Stötdämparen kan fortsätta göra sitt jobb än så länge.

 • Olycksskada på DEERC 302E: den främre drivaxeln hoppade ut ur hjulbussningen och fastnade. Hjulet med hjullager togs bort för att återplacera drivaxeln i hjulbussningen. Sätt ihop allt igen och du är klar.

Här kunde lillemannen vara med och skruva med intresse.

Slutsats om slutresultatet av vår DEERC RC bil tuning & pimpning

Vi kan härmed berätta att a 3S LiPo batteri i DEERC RC-modeller Helt värt det och ännu roligare än du redan har 2S LiPo batteri har. LED på ett RC-modell är alltid en stor sak och ger ytterligare fördelar för längre körglädje på kvällen. Uppgraderingen var definitivt värt det. Om du inte vill ha den eller inte litar på den kan du använda våra tips för att få din RC-bil att glänsa på ett annat sätt. Det egentillverkade bumperskinnet av varmt lim, som har en flexibel och dämpande effekt, var en bra idé av oss. Reparationer är oundvikliga. Det finns tillräckligt med reservdelar på internet. Kör du RC-bilar måste du också pyssla 🙂 .

Du förstår, den som är på humör och vill kan RC bilar jobba mycket och ha kul. Speciellt för pappor med son en trevlig tid tillsammans. Vi kan varmt rekommendera DEERC och dess 300E och 302E med mycket roligt.

Har du ytterligare trimtips, konverteringar, idéer eller frågor? Kommentera gärna nedan!

Upptäck de 10 bästa och bästsäljande DEERC RC bilborstlösa 4WD-produkterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta DEERC RC Car Brushless 4WD-produkten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 DEERC 302E fjärrstyrd bil med borstlös motor, 60 km/h... DEERC 302E fjärrstyrd bil med borstlös motor, 60 km/h...* För tillfället inga recensioner 149,99 €Amazon Prime
2 DEERC fjärrkontrollbil 1:10 skala, snabb borstlös... DEERC fjärrstyrd bil 1:10 skala snabb borstlös,...* För tillfället inga recensioner 199,99 €Amazon Prime
3 DEERC fjärrkontrollbil 1:14 4WD RC-bil 40Km/H Monstertruck... DEERC fjärrkontrollbil 1:14 4WD RC-bil 40Km/H Monstertruck...* För tillfället inga recensioner 109,99 €Amazon Prime
4 DEERC 9206E RC fjärrstyrd bil med 48 km/h höghastighet, 4WD... DEERC 9206E RC fjärrstyrd bil med 48 km/h hög hastighet, 4WD...* För tillfället inga recensioner 149,99 €Amazon Prime
5 DEERC fjärrkontrollbil, RC-bil i skala 1:16 för... DEERC fjärrstyrd bil, RC-bil i skala 1:16 för...* För tillfället inga recensioner 94,99 € 89,99 €Amazon Prime
6 DEERC 9300 fjärrstyrd bil för barn, 1/18 RC bil 4WD med... DEERC 9300 fjärrstyrd bil för barn, 1/18 RC bil 4WD med...* För tillfället inga recensioner
7 HAIBOXING fjärrstyrd bil 4WD RC bil 36 km/h... HAIBOXING fjärrstyrd bil 4WD RC bil 36 km/h...* För tillfället inga recensioner 99,99 € 81,36 €Amazon Prime
8 SupKonXi RC Car Fjärrkontrollerad, 4WD terrängfordon, 40 km/h... SupKonXi RC bil fjärrstyrd, 4WD terrängfordon, 40 km/h...* För tillfället inga recensioner 76,99 €Amazon Prime
9 DEERC 9205E RC fjärrstyrd bil med 48 km/h höghastighet, 4WD... DEERC 9205E RC fjärrstyrd bil med 48 km/h hög hastighet, 4WD...* För tillfället inga recensioner 129,99 €Amazon Prime
10 Hosim 1:10 Borstlös RC-bil, 4WD High Speed ​​​​68+ km/h... Hosim 1:10 Borstlös RC-bil, 4WD High Speed ​​​​68+ km/h...* För tillfället inga recensioner 229,99 €Amazon Prime
- € 5,00erbjudandet
- € 18,63erbjudandet
Neu!
Neu!
DEERC RC bilbatteri 1213 1215
DEERC RC bilbatteri 1213 1215*
DEERC fjärrstyrt bilbatteri
19,99 € Amazon Prime
Neu!
DEERC fjärrstyrda båtbatterier DE2104
DEERC fjärrstyrda båtbatterier DE2104*
DEERC fjärrstyrt båtbatteri
19,99 € Amazon Prime
Neu!

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 30.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

Patrick

För mig spelar information en avgörande roll vid köp av nya produkter. Det är därför jag ägnar mig intensivt åt att läsa och forska på Internet. På min hemsida, Ehrliche-tests.de, delar jag artiklar om ämnen och produkter som väcker mitt intresse, samt mina erfarenheter av produkter som jag har köpt och provat. Mina produkttester, tips och rekommendationer kan vara användbara vid köp eller om du har frågor om ett specifikt ämne. Om du har några frågor om något av mina inlägg, produkter eller ämnen, tveka inte att lämna en kommentar till mig eller mejla mig.

2 tankar om "DEERC 300E & 302E: RC Car Tuning - Köp + montera 3S Li-Po batteri & LED-belysning | Reparation & Bumperskin gör det själv"

 1. respekt Patrik,

  Det var länge sedan jag såg en så bra kort recension. Allt i ett nötskal, respekt. Grafik, video, bilder, jämförelse...allt topp och komplimanger. Jag har nästan aldrig kommenterat något på internet, men ditt arbete driver mig att berömma dig.

  Jag letade efter något om batteriexpansion för vår 302e men som du påpekade...utan kardborreband och dina batterier verkar det inte finnas något annat alternativ.

  Tack för att du tog dig tid att presentera allt så coolt. Fantastiskt, verkligen.
  Hälsningar från Wien,
  Denis

  svara
  • Hej Denis, tack för ditt besök, för att du läste, din kommentar + feedback och beröm. Jag är väldigt nöjd! LG Patrick

   svara

Schreibe einen Kommentar