Test: Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Dirk Re.

Inga kommentarer

Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Ett redan dammsugat och moppat vardagsrum när du kommer hem efter jobbet - alla vill ha det! Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion gör precis detta jobb. Kakel, laminat och ännu högre mattor är inte en utmaning för detta självladdande robotvakuum med hög sugkraft. Denna dammsugare erbjuds för närvarande från € 229.

Hur pålitlig är Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion jämfört med andra? Jag har testat det och rapporterat om mina erfarenheter.

MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Den är gjord av miljömaterial. Den är hållbar och lätt att installera.
28,99 €

En jämförelse av vakuumrobotar med moppfunktioner

LEFANT dammsugarerobot med torkfunktion, 2600Pa WLAN dammsugare...Vakuumrobot med torkfunktion, fungerar med Alexa, WiFi &...yeedi k650 vakuumrobot med moppningsfunktion, dammsugning och mopping ...yeedi k701G vakuumrobot, visuell navigering, omkopplingsbar vakuum...Proscenic M6 PRO WLAN vakuumrobot, vakuumrobot med torkfunktion,...roborock E4 vakuum- och golvmoppningsrobot (sugkraft 2000Pa, 150min...Ultenic D5s Pro vakuumrobot med torkfunktion, 3000 Pa stark...Blaupunkt vakuumrobot BlueBot Xtreme - vakuumrobot med...360 S7 Pro Robotdammsugare och mopp, LiDAR Mapping, 2650 Pa, No-Go...
Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris169,99 €249,00 €Kontrollera prisKontrollera pris
LEFANT vakuumrobot med torkfunktion, 2600Pa WLAN...*Vakuumrobot med torkfunktion, fungerar med...*yeedi k650 vakuumrobot med moppningsfunktion, dammsugning ... *yeedi k701G vakuumrobot, visuell navigering,...*Proscenic M6 PRO WLAN robotdammsugare, dammsugrobot med ... *roborock E4 vakuum- och golvmoppningsrobot (sugkraft...*Ultenic D5s Pro vakuumrobot med moppfunktion, ... *Blaupunkt vakuumrobot BlueBot Xtreme - vakuumrobot...*360 S7 Pro Robotdammsugare och -mopp, LiDAR Mapping,...*
◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Effektiv och effektiv】 Roboten dammsuger och moppar ...◼️ Ej tillämpligt◼️ APP-kontroll och röststyrning: Använd ...◼️ ingår komponenter; strömsladd◼️ 【Superstark sugkraft】: Med en sugkraft på ...◼️ STARK SUG - Blaupunkt Bluebot XVAC dammsugare...◼️ Ej tillämpligt◼️

Smartare laddstationsnavigering: Istället för ...

◼️ Ej tillämpligt◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Mer kraft, mindre buller】 Tack vare det förbättrade ...◼️ Ej tillämpligt◼️ Lasernavigering: På grund av sondskanningar kan vakuumroboten ...◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Sug och torka och 2-i-1】: Du behöver bara mellan ...◼️ ENKEL ANVÄNDNING - Robotdammsugaren är lätt att ...◼️ Ej tillämpligt◼️

Zonstädning: kontrolleras av dig. Syfte...

Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
prishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoriaprishistoria
Kontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera prisKontrollera pris169,99 €249,00 €Kontrollera prisKontrollera pris
amasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamasonamason
Senast uppdaterad den 27 november 2023 22:28 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Tekniska data: Lefant T700 vakuumrobot med torkfunktion

Dammsugare robot dammsugare robot 2021
 • Hög sugkraft: upp till 2200pa
 • energibesparing: med endast 25 watt
 • Dammkapacitet: 0,6 liter
 • Objektdimension: 32 x 32 x 8 cm
 • produkt~~POS=TRUNC vikt~~POS=HEADCOMP: 2,8 Kg
 • Lautstärke: 50 st
 • ackumulator: Litiumjon
 • WLAN

Leveransomfattning:

1 x rullborste och 1 x dammuppsamlare
1 x sidoborstar och 2 x rengöringsborstar
1 x vattenbehållare och 4 x dukar
1 x fjärrkontroll
Dessutom finns instruktioner, laddstation och garantibevis.

MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Den är gjord av miljömaterial. Den är hållbar och lätt att installera.
28,99 €

Bygg & idrifttagning | Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Dammsugare robotdammsugare

Robotdammsugaren kan monteras på ett självförklarande sätt, bara rullar och sidoborstar behöver klickas in och robotdammsugaren är redo att användas. I förväg måste dock laddstationen matcha internt WLAN vara ansluten, vilket faktiskt är bra helt enkelt med ett knapptryck arbetar. Dammsugaren ansluts sedan automatiskt till laddstationen. WiFi-anslutningen används för att dammsugaren ska kunna styras via en app å ena sidan och för att köra den till laddstationen oberoende när batteriet är lågt.

Det finns två behållare, en för dammsugaren och en för avtorkningsbehållaren. Vattnet fylls helt enkelt i tanken och rengöringsduken fästs med kardborreband. Dessa två containrar kan också bytas mycket enkelt med ett klick. Förutom rullborsten, som suger upp damm och smuts, finns det också en suganslutning som är särskilt bra för hårborttagning lämplig är. Men mer om det senare.

När det gäller sugkraft kan du välja mellan låg, medium och hög. När han är klar kommer han tillbaka oberoende tillbaka till laddstationen.

När batterinivån är låg lyser lysdioderna rött, medan de laddas blinkar de blått och efter laddning slocknar alla lysdioder och enheten är klar att gå igen.

Användning och resultat | Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Dammsugare robot dammsugare robot Lefant

Sugprocess

Jag har några mattor i olika höjder i vardagsrummet och sovrummet. Jag var nyfiken på att se om Lefant vakuumrobot skulle klara testet och övervinna detta hinder.

Damm- och mopproboten kan antingen oberoende, via fjärrkontroll eller app att kontrolleras. Till en början lät jag honom bestämma själv genom att trycka på startknappen. Dammsugaren startade sedan. De Volym med 50db är högre än förväntat, men ändå inte värt att nämna. Efter ungefär tio minuter kunde jag se att robotdammsugaren arbetade på egen hand olika lägen kör igenom, så inte bara framåt och bakåt utan också kurvor och andra mönster regelbundet. Jag tyckte att det var mycket anmärkningsvärt, eftersom han var densamma i alla hörn kommer.

Med hjälp av fjärrkontrollen testade jag sedan olika inställningar, till exempel kantläget eller fastpunktsläget. Det är väldigt intressant och till och med roligt att styra Lefant T700 vakuumrobot med moppfunktion med faner till där smutsen är. Jag tycker att appen är mer värt att nämna, om du alls vill använda den. sidoanteckning: Varken fjärrkontrollen eller appen krävs för grundläggande användning. Det rengörs av sig själv genom att trycka på startknappen. Appen kan också användas för att ställa in timers och till och med starttider. Jag tycker att detta är mycket imponerande på grund av dessa funktioner fungerar riktigt bra.

Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Dammsugningsprocessen på mattorna behärskades briljant och dammsugaren körde till och med på högre och mycket fluffiga mattor. Tack vare känsliga sensorer kringgås möbler och inte stöts eller berörs.

Efter ungefär 3 timmar - ja, det är hur länge batteriet faktiskt reste - vakuumroboten Lefant T700 med moppningsfunktion körde tillbaka till stationen. Sedan tömde jag dammbehållaren. Detta var enormt fullt, vilket talar för en stor sugkraft med hög sugkraft. Jag hittade till och med min sons Lego-del i det, galenskap!

MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Den är gjord av miljömaterial. Den är hållbar och lätt att installera.
28,99 €

torkarfunktion

Efter att Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion hade laddats, ville jag prova moppningsprocessen. Till ett pris av 229 € förväntade jag mig mycket.

Först fylls vattentanken och en trasa monteras över kardborrebandet. Sedan börjar det redan.

Det bör nämnas att sugfunktionen alltid är påslagen, dvs också under torkning, bara att vatten matas ut under denna process.

Det var väldigt intressant att se igenom spåren av vatten som går dammsugaren, som nu fungerar som en torkare, går.

Tyvärr fanns det upprepade akustiska indikationer på att dammsugaren fungerade under torkningen fastnat vid torkning har till exempel med mattan. Jag var tvungen att ta bort enheten från mattan och sätta upp den igen. Efter att det hände tredje gången på cirka tio minuter avbröt jag torkningsprocessen.

Enligt min mening bör mattor och andra höjder åtminstone läggas åt när du torkar av (inte vid dammsugning!).

Torkningsprocessen var därför inte optimal.

Rengöring och laddning

Städningen: borstarna och höljet fungerade igen väldigt enkelt och enkelt. Borstarna kan tas bort genom att klicka och lätt rengöras. Särskilt med rullborsten kunde en enorm mängd hår och andra partiklar hittas efter några sugprocesser. Rengöring bör därför ske med jämna mellanrum.

Vakuumrobot dammsugarroboterbjudande

Detsamma gäller torkdukarna, även om jag inte använder torkprocessen ofta, fick jag rengöra dem i tvättmaskinen, vilket fungerar bra.

Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Laddningen: tar cirka 3 timmar att ladda helt. Naturligtvis kan den användas i förväg för mindre rum. För rum med en storlek på cirka 60 kvadratmeter bör dammsugaren dock vara fulladdad, vilket - som sagt - tar cirka 3 timmar.

MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Den är gjord av miljömaterial. Den är hållbar och lätt att installera.
28,99 €

Han kan göra det bra Katthår och hundhår suga?

Djurhår är för roboten inga problem. Jag har en egen katt och golven är rena hela tiden. Håret avlägsnas enkelt även från mattan och sugkvaliteten är annars, speciellt när det gäller djurhår, bara bra.

Katten var lite skeptisk och rädd först, eftersom ljudet är okänt, men nu är spenen accepterad. Den långsamma hastigheten hjälper också.

Så om du har djur i ditt hushåll får du dina pengar med den här enheten.

Videor | Elephant T700

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Den är gjord av miljömaterial. Den är hållbar och lätt att installera.
28,99 €

Som Fördelar och nackdelar har Lefant T700 en vakuumrobot med moppningsfunktion?

Fördelar

 • särskilt hög sugkraft
 • olika sugvarianter
 • Kör runt möbler
 • även lämplig för höga mattor
 • oberoende lastning
 • enkel operation
 • lämplig för djurhår

Nackdelar

 • lite högt
 • Avtorkningsfunktionen är inte helt utvecklad
 • fastnar i kablar relativt snabbt
 • obehaglig pipsignal när "fastnar"

Tips för Lefant T700 robotvakuum med moppningsfunktion

Jag kan använda den som en vakuumrobot rekommenderar absolut, sugkraften är verklig särskilt anmärkningsvärt! Som mopp använder jag emellertid inte längre alls eftersom resultatet och svårigheterna med mattor verkar för besvärliga för mig.

Ibland hade jag kablar bakom soffan med elektriska apparater, som dammsugaren tenderar att fastna på och avger ett akustiskt pip, så dammsugaren måste justeras om. Jag rekommenderar därför golvet fri från "hinder" att behålla.

Se upp för små delar, som leksaker för barn och djur. Dammsugaren suger bort allt som plockas upp av borstarna och är inte för stort för uppsamlingsbehållaren. Jag har redan hittat Lego-delar, pengar och gem i den.

MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...
MIKONG ersättningstillbehörssats för LEFANT T700 M201 M520 M571 M501-B...*

Den är gjord av miljömaterial. Den är hållbar och lätt att installera.
28,99 €

Slutsats: Lefant T700 vakuumrobot med moppningsfunktion

Jag kan göra en för Lefant-damm- och mopproboten tydlig köprekommendation uttala. Förutom den omogna torkfunktionen var jag särskilt imponerad av sugkraften. Oberoende dammsugning och laddning tar tid och ansträngning. Priset på 229 euro är i linje med marknaden och verkar för mig vara riktigt okej för kvaliteten. Enheten har min Testet klarade absolut.

Jag skulle köpa den igen direkt.

Rekommenderad läsning: Roborock, iRobot och Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

andra robotdammsugare med moppningsfunktion

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda robotdammsugarna 2023 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 35,001. Storsäljare
Tikom dammsugarrobot, G8000 dammsugsrobot med torkfunktion,...*
 • 2 i 1 sopa & torka: G8000 vakuumrobot använder den senaste avtorkningstekniken, utrustad med en elektroniskt styrd vattenpump ...
 • Gyroscope Smart Navigation: G8000 robotdammsugare rengör ditt hem mer noggrant genom att följa en effektiv sicksackbana jämfört med...
 • 2700PA sugkraft & självladdning: 2700PA stark sugkraft kan utan ansträngning hantera damm och djurhår och ger en perfekt ...
2. Storsäljare
Xiaomi Robot Vacuum Mop 2S vakuum- och golvmoppningsrobot (2200Pa...*
 • Allt-i-ett-station: Automatisk självrengöring, självtömning på 10 sekunder (2,5L dammpåse), självtorkande på 2 timmar och...
 • S-Cross AI: AI + 3D-hinderundvikande för objekt- och scenigenkänning, avancerad 360° LDS-lasernavigering, 3D-kartavisning
 • Förbättrat sug- och avtorkningssystem: avancerad mattdetektering med automatisk lyft av moppdynan, två roterande moppdynor för en ...
3. Storsäljare
Laresar dammsugare med torkfunktion, robotdammsugare med...
2.291 Bewertungen
Laresar dammsugare med torkfunktion, robotdammsugare med...*
 • 45 dagars handsfree rengöring med 3.5L automatisk dammuppsamlare 👉 Robotdammsugare är utrustad med en...
 • Hög rengöringseffektivitet med 3500Pa starkt sug och TOF-sensor 👉 Den fantastiska sugkraften är upp till 3500Pa, kan förhindra spill,...
 • Sopa, dammsuga och moppa 3-i-1 👉 Till skillnad från andra dammsugarrobotar med bara en funktion har vår Laresar dammsugare...
4. Storsäljare
MEDION vakuumrobot med torkfunktion E32 SW (2in1...*
 • Vakuumrobot E32 SW (MD 18503) för rengöring av damm, hår och pollen, med programmeringsfunktion, 120 min Drifttid och automatisk laddning.
 • Ersätter dammsugare och mopp: du har fritt val av sug- och moppfunktion för riktigt rena golv.
 • Batteritid: Med upp till 120 minuters drifttid per laddning är roboten särskilt effektiv (30 % mer än sin föregångare - beroende på...
- € 400,005. Storsäljare
roborock S7 Pro Ultra, robotdammsugare med torkfunktion...*
 • 【Utrustad med Almighty Suction Station】 För att möjliggöra en helt handsfree rengöringsupplevelse, S7 Pro Ultra ...
 • 【Fullt uppgraderad vid dammsugning och moppning】 Roborock S7 Pro Ultra har en supersugkraft på 5100PA, vilket är mer än dubbelt så...
 • 【Automatisk lyft- och avtorkningsmodul】 Roborock S7 Pro Ultra med en smartare automatisk lyft- och avtorkningsmodul lyfter pallen ...
6. Storsäljare
Laresar dammsugarrobot, Grande 2 dammsugarrobot med...*
 • 💡【Sopa, dammsuga och moppa i ett】 Denna soprobot kan sopa, dammsuga och torka golvet, en robot motsvarar tre ...
 • 🏡 【3000 Pa sugkraft och 3200mAh batteri】 Med upp till 3000 Pa sugkraft kan den effektivt ta bort damm, hår, djurhår och fint damm ...
 • 🔰 【30+ sensorer och ultraplatt hölje】 Robotdammsugaren är utrustad med mer än 30 sensorer som täcker hela kroppen ...
7. Storsäljare
ZOOZEE Z70 vakuumrobot med moppfunktion, kompatibel med...*
 • 5 GHz / 2,4 GHz WLAN: Zoozee dammsugarrobot med moppfunktion är den första på marknaden som är kompatibel med 5 GHz och 2,4 GHz WLAN ...
 • 3500Pa Stark sugkraft: Nidec-fläkten används för att förse din vakuum- och sug- och torkrobot med stark sugkraft....
 • 5200 MAH batteri: LG-batterier ger 240 minuters drifttid för din mopp och dammsugarrobot, Rengör ditt stora hus från 300 ...
8. Storsäljare
Dammsugarrobot, ZOOZEE Z50 dammsugningsrobot med torkfunktion,...*
 • Stark sugkraft: Z50 dammsugarrobot har en stark sugkraft på 3000 Pa, två borsthuvuden och enkel borttagning ...
 • 5200 mAh högkvalitativa litiumbatterier: ZOOZEE WLAN vakuumrobot Med erbjudande upp till 290 minuters arbetstid CA 350 kvadratmeter boyta och en ...
 • App och Alexa-kontroll: Enkel kontroll via Alexa röststyrning, smartphone (endast 2,4 GHz) och fjärrkontroll / flexibel inställning av ...
- € 80,009. Storsäljare
Tikom dammsugare med torkfunktion 2 i 1, G8000 Pro dammsugare...*
 • [2 i 1 sopa & torka]: G8000 Pro vakuumrobot använder den senaste avtorkningstekniken och är utrustad med en elektroniskt styrd ...
 • [4500PA stark sugkraft]: Jämfört med andra produkter gör denna vakuumrobot med sin starka sugkraft på 4500Pa det enklare ...
 • [150 minuters drifttid och självladdning]: Större batterikapacitet kan stödja 150 minuters arbetstid, den använder flera ...
- € 40,7510. Storsäljare
Imou dammsugarrobot L11Pro med automatisk sugstation 45 dagar...*
 • 【Sopa, torka och dammsuga 3in1】 Imou soprobot är utrustad med en 300 ml dammbehållare och en 250 ml vattentank, så att den ...
 • 【2700 Pa stark sugkraft】 Med en enastående sugkraft på 2700 Pa, tre sugnivåer och ett extra starkt automatiskt mattläge ...
 • 【State-of-the-art LDS-lasernavigering】 Imou vakuumrobot med sugstation använder LDS-navigeringsteknik för att helt ...
- € 35,00erbjudandet
- € 400,00erbjudandet

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.11.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning