Produkter från Chain Bridge Honey Farm - familjeföretag i århundraden

Beeswax läppbalsam

Produkter från Chain Bridge Honey Farm - familjeföretag i århundraden

Jag är fortfarande i Skottland. En gammal kedjebrygga lutar över mig över floden Tweed. Det är mycket gammalt, konstruktionen började 1819. Det är fortfarande exakt vad det har varit sedan Samuel Brown designade och byggde den. Bilar kan fortfarande köra på det idag. I gång tempo. Och individuellt.
Tweed är blå, rena och långa vandringsleder inbjuder dig att vara helt i naturen. Jag tar några steg upp Union Bridge, bakom mig finns en gammal stuga och under mig en fiskehytt. Jag stannar mitt på bron mellan Skottland och England.

Wow! Jag ser stora vita svanar under mig, lugnt och säkert göra sina rundor. Par ankor som retar varandra med en krok. Det är vackert här. En lätt vind blåser den friska lukten av floden upp till mig. Jag står vid räcket och låter mina ögon glida över åkrarna och skogarna som ligger vid floden. Gul, färgglad och grön alternativ. Världen är fortfarande bra här. Ett litet bi sitter bredvid mig på räcket på bron värmd av solen. Jag måste le. Jag säger "Hej" och sedan går jag hem till henne, Chain Bridge Honey Farm, som nu ligger bara några meter från mig. - Produkter från Chain Bridge Honey Farm

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Produkter från Chain Bridge Honey Farm - i jämförelse

Burt's Bees 100 procent Naturlig fuktgivande läppbalsam, original bivax, med E-vitamin och pepparmyntaolja, 1-lådaLindesa Skin Protection Cream Care Cream 50ml (5)Wild Ferns Manuka Honey Night Cream Dry / Normal Skin 100mlBurt's Bees Naturligt kroppslotion, med mjölk och honung, kroppslotion med vitamin E, 1er Pack x 170 gBlock av rent bivax, kosmetisk kvalitet, 4 x 30 gBurt's Bees 100 procent naturlig handsalva, burk, 85 g (förpackning med 1)
Läppvård: Den fuktgivande Burt's Bees Lip Balm ger den ultimata kicken med pepparmyntaSnabbt absorberad, lätt fet hudskydds- och vårdkrämManuka honungKroppslotion: Den här oljiga, snabbabsorberande kroppslotionen ger din hud topp-till-tå-vårdDen garanterade Pure Bald Beeswax härstammar från honungskammaren av APIs mellifera. Detta vax renas med hjälp av fysiska metoder.Handsalva: Ge dina händer denna rika och naturliga fuktighetskräm för torr och grov hud
Fuktgivare: bivax, vitamin E och en antydan pepparmyntaolja ger torra läppar fuktStärker hudens defensiva funktion, förhindrar hudskador från yttre påfrestningar och har en normaliserande effekt på irriterade hudpartierWfuencNaturligt: ​​98,9 procent naturlig kroppslotion utan ftalater, parabener, mineraloljor eller SLS med mjölk, honung, vitamin E och kokosnöts- och grapfrönoljorDetta vax är BP högkvalitativ kvalitet att använda i kosmetika, eftersom krämerna och tvålen krävs är.Fuktighetskrem: Inte bara händer, utan också armbågar, knän och fötter är nöjda med denna balsam för torr hud
6,61 € 12,15 € 14,99 € 14,08 € 4,65 € 9,00 €
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
amasonamasonamasonamasonamasonamason
5. Juni 2023 16: 355. Juni 2023 16: 355. Juni 2023 16: 355. Juni 2023 16: 355. Juni 2023 16: 355. Juni 2023 16: 35* Reklam
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Farmens historia

William Selby Robson var 1948 biodlingskonsulent. Han ledde sitt företag i mindre skala, men ganska framgångsrikt. Hans son, Willi, accepterade lyckligt arvet och stod samtidigt för att expandera biodling och marknadsföra produkterna. Fadern och sonen arbetade mycket nära och kunskapen om bin kunde vidarebefordras. 1973 gick med i Daphne Robson på scenen. Hon behandlade honungen och levererade den också. Så här växte det lilla familjeföretaget år efter år. Med omsorg och kärlek för - och med naturen.

Idag tillverkar familjen alla produkter själva. Från sina egna bin. Besökare är alltid välkomna - ett faktum som gör företaget ännu mer gynnsamt. Det finns ett litet bi museum med mycket kunskap. Barn kan leka på det stora området. Ett museum kan vara förvånat: på några hundra kvadratmeter samlade familjen allt från det förflutna - även från Tyskland! Om du är trött och hungrig kommer du att ta hand om dig. De Robson`s har översiktligt omvandlas en grön buss till ett kafé och det är otroligt läckra hembakade kakor, scones, te, kaffe, bakverk, smörgåsar, juice, honung, sylt och uppslag. Vem tänker du nu ser bör vara bröd och honung med ett gäng vilda hårig Tillämpad engelska bin aktie är fel. Engelska har beteenden. Var det en människa eller en bie!

Produkterna

Här kommer vi till min slutsats. Jag åt honungen och måste säga: Tyvärr fantastisk. Glöm sakerna från diskräkningen. Vad jag fortfarande har i garderoben (och nu i ansiktet) är en Läppar balm, På den tiden köpte jag det mer som en souvenir. Senare blev han min frälsning. min Nase var från en kall, så att säga, inte längre tillgänglig. Och balsam hjälpte. Och hur!

Vad jag senare köpte (jag bodde mycket nära ett tag) var hemlagad bivax ljus, De är tillgängliga i alla tänkbara former. Från små änglar till grodor och björnar.

Familjen Robson lever vad hon gör och du märker det med varje ögonblick. Oavsett om du biter i en smörgås eller framför dig binbeståndet är eller i den lilla gårdsbutiken är. Den knäckande golvskivor mer som ett hem. Närhet i stället för turism. Det är hemtrevligt och välbekant. Det är mer som att du besöker vänner.

Dessutom är butiken ännu mer självklart med eget vax och honung av sina egna bin:

Här och där är berikad. med lavendel eller Pepparmynta, En stor vårdupplevelse!

♥ Varför är bivax så omtänksamt? Bivax är liten olja och från mycket vattenolösliga lipider. Vid 20 grader blir vaxknådarna, vid ca 60 grader, det blir flytande. Vi med vår hud är däremellan. Det gör att vaxet är på vårt haut distribueras och ger ett underbart skydd. Ingredienserna av Balsam eller vård produktDet kan därmed förbli skyddat på huden, vilket slappnar av genom att skydda värmen. Resultatet är en smekmån och ömtålig. Speciellt på vintern eller övertränar huden, hjälper vaxet till att huden läker sig själv. ♥

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Mina läppar balm

Min läppbalsam är en icke-parfymerad balm med honung och bivax. 12 gram är i den lilla potten. Det verkar litet, men det är oerhört produktivt. Jag köpte den innan 3 år sedan och det är fortfarande bra!

ingredienser

Vad är det i det? Förteckningen över ingredienser:

Det är det. Inget mer.
den Balsam imponerar med jordnära blygsamhet.

E-vitamin är ett av få Vitamin, förresten, som kan absorberas genom huden. Vitaminet är en integrerad del av våra celler, en vanlig cellmat och föryngrande.
Mandeloljan är särskilt fet och innehåller gott om vitaminer - du kan också använda mandelolja i atopisk dermatit super. Eftersom i ren form. Det hjälper till att bekämpa klåda och återskapa hudskador.
Havreolja lugnar och närmar sig huden lika bra, bara på egen väg.
Ett ganska starkt lag, som Chain Bridge Honey Farm satt upp där.

Geruch

Oskärmad betyder inte luktlös. Om du öppnar det lilla tennet luktar det nästan hälften och hälften av vax och honung samtidigt. Ett ögonblick har du en vaxljus i åtanke - i nästa ett honungbröd. Fler luktar kan inte hittas där ute för mig. Men jag tror att enkelheten gör balsammen mycket självförtroende.

konsistens

För mig är balsam i badrummet, där jag aldrig har det väldigt varmt. Långt under 20 grader. Innehållet i den lilla potten är så svårt. Detta ändras nästan när du kör fingret över massan. Vaxet smälter omedelbart och kan lätt vara på läppar Verkställ. Du behöver verkligen inte mycket!
På läpparna känns det mjukt, men också vaxartat. Honungbröd - Fantasier löser fortfarande med vaxljus men det spelar ingen roll.

förpackning

Min balsam fylldes i en liten tenn. Den består (tro) av aluminium och är motsvarande ljus. Locket håller på ett tillförlitligt sätt - även i ett Ladies handväska! 😉 Om balsam någonsin borde, kommer jag definitivt att behålla den lilla lådan.

Varför köpte jag det?

Jag bodde nära Berwick på Tweed i några år, så jag visste gården. Vid den tiden fick jag inte nödvändigtvis mycket pengar men jag ville ta något med mig. Så jag köpte den lilla potten läppbalsam - och beslutet har inte beklagat till idag.
Han är fortfarande ¾ full! Det betyder inte att jag aldrig använder det, men att det bara håller det så länge.

Vad använder jag det för?

Jag har tur och mina läppar är sällan brutna. På vintern händer det då och då. Vid torna hörn av min mun tenderar jag bara när jag håller på att buka för influensa. Förra gången var läppbalsmen i tjänst när jag nästan dog av en sådan influensa. Genom att ständigt blåsa min näsa förstördes inte bara min näsa utan också min överläpp. Huden hängde ned i strimlingar och jag har min näsa med smärtsvridning ansikte behöver städa igen. Allt var rött, trasigt, ömt och framför allt förnedrande. En kväll kom jag ihåg läppbalsam och jag täckte snabbt halva ansiktet med detcremt. Nästa morgon läkte min hud. Inom 3 nätter var saken utanför bordet. Eller snarare det gapande såret hade förvandlats till en näsa.

Vad är min slutsats?

Min slutsats är en mycket tydlig JA. Förteckningen över ingredienser är så hanterbar att jag är glad. Det finns inget onödigt i produkten, det är enkelt.
Im sommar balsam skulle inte vara för mig nu, men jag kan också kalla mig okänslig. Det gjorde också underverk mot min ömma näsa. Vem vet, om jag av misstag sticker en nage i ögat, kanske balsam hjälper också. Förutom produktens renhet var jag på gården och mina intryck därifrån är förmodligen också formande. Jag vet var min balsam föddes. Av vem. Och hur.

Jag är nästan säkert en av dem bin vem har lagt sitt arbete i balsam.
Ska jag prova mer Honey Farm produkter? Ja.
Åh och jag glömde nästan: Produkterna är djurfria. Ja. Så allt bara rena, självgjorda produkter - utan djurs lidande och utan krusiduller. Jag tror att familjeföretaget följer tiderna - och sedan min öm näsa nästa vinter.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda kedjebro-honungsgårdsprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
- € 4,091. Storsäljare
Tanqueray Blackcurrant Royale Gin | Läcker vinbärsarom |...*
 • ENGLISH SOUL - Tanqueray Blackcurrant Royale är gjord med svarta vinbär från Frankrike, den fängslar med subtila...
 • AROMA PUR - Baserad på den klassiska Tanqueray London Dry, och därmed destillerad 5 gånger, utvecklar denna unika gin den lyxiga...
 • SERVINGSFÖRSLAG - Tanqueray Blackcurrant Royale avnjuts bäst i ett ginglas med högkvalitativt tonicvatten och massor av is, garnerad med...
- € 6,002. Storsäljare
Elli Halsband, Dam Hjärthänge Basic i 925 Sterling Silver*
 • 925 STERLING SILVER: Detta högkvalitativa silverhalsband från Elli är tillverkat av det finaste 925 sterling silver. Det trendiga damhalsbandet fängslar...
 • DETALJER: Våra Elli-halsband finns även i 925 sterling silver guldpläterade & roséguldpläterade. Alla smyckesdelar är smutssäkra och...
 • VARJE SMYCKEDEL Gjorda FÖR HAND: Våra smycken är kärleksfullt handgjorda mestadels på Bali, Indonesien, ...
3. Storsäljare
4. Storsäljare
Manuka honung | MGO 550+ | 250g | ORIGINALET från NYA ZEELAND |...*
 • 🐝 100 % ORIGINAL MANUKA HONING från Nya Zeeland. Nya Zeelands infödda, maorierna, har känt till...
 • 🐝 MGO 550+ Vår Manuka-honung har ett certifierat metylglyoxalinnehåll på över 550mg/KG
 • 🐝 VI TÄNKER PÅ MILJÖN: Varje PowerFabrik Manuka-kopp är gjord av 100 % återvunnet PET, naturligtvis fritt från BPA, BPS och PVC
5. Storsäljare
Green Mother - Smoothie Powder - The Original Superfood Elixir...*
 • 🌱 SUPERMATFORMEL: Trötthet, håglöshet och håglöshet kan variera, men är oftast klassiska symtom, som pekar på...
 • 📖 ÄRLIG OCH VÄL TÄNKT: Genomtänkt kombination av potenta växtbaserade råvaror och aktiva ingredienser - utan tillsatta isolerade syntetiska vitaminer, ...
 • 🌿 ÖVERLÄGGANDE RÅMATERIALKVALITET: Sedan 2014 har Alpha Foods stått för naturmaterial av högsta kvalitet. Vi använder endast kontrollerade...
6. Storsäljare
ENERO® Sunset - Pålitlig och vacker glasögonkedja - [Ny...*
 • ✨ 𝗦𝗜𝗠𝗣𝗟𝗘 - Enfärgad - Goggle Strap Gold. Den robusta guldglasögonkedjan gjord av guldfärgat järn med svarta gummiöglor...
 • ✨ 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 - Med den officiella ENERO sommardesignen 2022 sätter du en gyllene accent med dessa vackra glasögonkedjor....
 • ✨ 𝗨𝗡𝗜𝗦𝗘𝗫 - Med den glänsande looken och en längd på 76 cm är Gold Glasses Chain lämplig för kvinnor och män, ...
7. Storsäljare
zonkie cykelkedja 6/7/8 hastighet 1/2 x 3/32 tum 116 länkar *
 • Lätt att installera: kedjelänkar är Powerlink, lätta att demontera, lätta att rengöra, återanvändbara
 • Kraftfull dragkraft: Speciellt värmebehandlingsbart stål, upprepad smidning, strikt materialkontroll för att säkerställa styrka och styvhet
 • Smidig smörjning: ytpolering, intern smörjning
8. Storsäljare
Tostoron MACA 6000 hög dos - få TOSTORON HAMMER ... *
 • Tostoron, din drivkraft! MACA 6000 plus tribulus, OPC tallbarkextrakt, selen, naturligt C-vitamin från acerolaextrakt och zink - 120...
 • EXTRA STARK + HÖG DOS med Maca 6000 (maca rotextrakt 5:1), kraftverket från Peru + Tribulus terrestris extrakt (jordtagg) +...
 • PLUS ZINK (från zinkbisglycinat): Zink hjälper till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet.
- € 2,009. Storsäljare
Kölln Müsli Crunchy Honey Nut, 1.7 kg *
 • Finns i många läckra varianter
 • Med mandel, cashewnötter och hasselnötter
 • 59% fullkorn
10. Storsäljare
Manuka Health - Manuka Honey MGO 400+ (500g) - 100% ren från...
5.184 Bewertungen
Manuka Health - Manuka Honey MGO 400+ (500g) - 100% ren från...*
 • Originalen från Nya Zeeland
 • Testad för renhet och kvalitet
 • Naturligt och certifierat MGO-innehåll
- € 4,09erbjudandet
- € 6,00erbjudandet
Neu!
RENJMU glasögonbyte tinningsben, glasögonben, glasögon tinning, 1...
RENJMU glasögonbyte tinningsben, glasögonben, glasögon tinning, 1...*
Paket: inkluderar 1 par ersättningsstångsarm. Ingen lins.; Detta glasögonbågsbenset låter dig ändra utseendet på din båge.
31,59 €
Neu!
Färgblindglasögon, färgkorrigeringsglasögon, UV-skydd, unisex-stil,...
Färgblindglasögon, färgkorrigeringsglasögon, UV-skydd, unisex-stil,...*
SNYGGT: Glasögonen är formade som solglasögon och har en modern unisex-stil.
46,05 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Källor:
https://www.chainbridgehoney.com/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 5.06.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*