Klädhäst för badkaret: den perfekta lösningen i badrummet

Praktisk klädhäst för badkaret övertygar med flera fördelar. Om det huvudsakliga klädstället är på balkongen på sommaren, torkar handdukarna eller handtvätten i badrummet. Klädhästen till badkaret är väldigt liten när den inte används och finns där när du behöver den.

På vintern torkar tvätten mycket snabbare i det uppvärmda badrummet och den stora klädhästen står inte i lägenheten. Naturligtvis finns badkarets torkställ i olika kvaliteter. Vi visar dig vad du ska leta efter när du köper.

Artweger by Juwel Tumble Dryer Superdry Wing mint ...BigDean torktumlare för balkong, värme & camping -...Artweger by Juwel torktumlare Superdry Mini obsidian grå...WENKO badkarstork professionell, flexibel torktumlare...Leifheit badkarstork Pegasus Bath 190 Utdragbar, ...Spetebo torktumlare för badkar - 10 m torklängd -...10 m badkar torktumlare klädhäst torktumlare badkar...STROG Utdragbar klädhäst för balkong och balkongTomons torkställningstorn, stor torktumlare, rostfritt stål...mDesign klädhäst av metall - utdragbar klädstreck...
40,27 €12,34 €48,97 €70,63 €34,95 €18,95 €14,95 €28,00 €Kontrollera prisKontrollera pris
Artweger av Juwel Torktumlare Superdry Wing ... *BigDean torktumlare för balkong, värme &...*Artweger by Juwel Tumble Dryer Superdry Mini ... *WENKO badkarstork professionell, flexibel...*Leifheit badtork Pegasus Bath 190 ... *Spetebo torktumlare för badkar - 10 m ... *10 m bad torktumlare kläder häst ... *STROG Utdragbar klädhäst för balkong och ... *Tomons torktorn, torktumlare ... *mDesign klädhäst av metall - utdragbar ... *
◼️ Praktiskt: klädhästen är oändligt justerbar och ...◼️ LÄTT ATT ANVÄNDA - Den robusta torktumlaren är ...◼️ Praktiskt: klädhästen är särskilt platsbesparande och ...◼️ Smart alternativ: Spara dig själv en torktumlare och...◼️ Stabil och stabil - Leifheit -klädhästen står tack vare ...◼️ Storleken är ca 65 x 65 cm (stängd)◼️ EAN: 4034127400180◼️ Hög kvalitet: Jumbohandtaget är värmebeständigt och håller ...◼️ Tre-nivå struktur: Torktumlarnas dimensioner är ...◼️ Många hängande utrymme: Denna utdragbara klädhäst är ...
◼️ Lätt att använda: tack vare ...◼️ FÖR 3 METER Tvätt - De 5 torkstängerna bär tvätt från ...◼️ Lätt att använda: tack vare ...◼️ Utrymmesbesparande: Med torkställning för badkaret...◼️ Individuellt utdragbar - bredden på ...◼️ 10 m torr längd◼️ Ej tillämpligt◼️ 【Mångsidig torkning】 Ramen är idealisk för ...◼️ Utdragbar design: I motsats till en konventionell ...◼️ CLEVER DESIGN: Med detta torkställ har den tvättade ...
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
40,27 €12,34 €48,97 €70,63 €34,95 €18,95 €14,95 €28,00 €Kontrollera prisKontrollera pris
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 22 mars 2023 2:39 Länkar till Amazon.de | Källa/Foto: Amazon API

Torktumlare för badkaret

Klädstreckets längd och kvalitet är förvisso ett avgörande köpkriterium för många. Klädstreck är inte korrekt, eftersom det är frågan om klädstänger. Dessa är tunna, lite flexibla metallstavar som tvätten hänger på. Och det är där kvalitetsskillnaderna börjar.

Medan vissa torktumlare har mycket tunna stavar, övertygar andra med robusta stavar. Jämförelsen är viktig, särskilt när tunga tvättartiklar ska hänga på den. Om du bara vill hänga upp tunna kökshanddukar eller lätta underkläder i badrummet, räcker alla modeller. Om du däremot vill att ulltröjor långsamt ska droppa ut efter handtvätt, är robusta torkstänger viktiga. Det är det enda sättet han har bad torktumlare också lång livslängd.

Klädhäst över badkaret

För övrigt är detta en av de stora fördelarna med torktumlaren för badkaret. Det droppande vattnet rinner in i badkaret och inte på golvet. Detta är särskilt viktigt för känslig tvätt som du inte kan vrida eller snurra starkt.

Eftersom ulltröjan från handtvätt fortfarande har mycket vatten som sakta droppar av. Ute i trädgården är detta verkligen inget problem. Men inte alla har en trädgård. Dessutom är inte ens den största trädgården till någon nytta för att torka tvätt på vintern. På sommaren och vintern droppar vattnet rent från torkstället direkt i badkaret - oavsett om du snurrar tvätten starkt eller hänger upp den genomblöt.

Tvättens vikt

Den våta ulltröjan i vårt exempel är väldigt tung. Om torkstängerna är av billigaste kvalitet kommer de helt enkelt att gå sönder, riva eller rosta bort. En mer stabil modell rekommenderas därför om du vill torka denna typ av handtvätt ofta. Det ser annorlunda ut med stora badhanddukar.

De har också vikt, men något annat: bredd och längd. Om du vill torka dina badhanddukar på klädhästen ovanför badkaret efter dusch bör du välja en passande bred och hög modell. De flesta badtorkar kommer på badkaret i en triangulär form. Det betyder att fötterna vilar på motsatta sidor av badkaret, med mitten som den högsta.

För stora badhanddukar rekommenderar vi en modell som vilar på ena sidan på badkarets kant. I andra änden står torktumlaren högt upp på väggen. Det ger höjd bara för långbyxor, klänningar eller stora handdukar.

https://youtu.be/opSWVUWFvLs

Allt beror på längden

Vikt och form är viktigt när du köper en klädhäst till badkaret. Men längden på klädstrecket kan också göra skillnad. Om du bara vill torka ett par tvättlappar eller en tröja, så är varje modell säkert tillräckligt lång.

Det ser annorlunda ut, till exempel i ett enda hushåll. Om det inte finns någon balkong eller tvättstuga måste tvätten torka i lägenheten, både på sommaren och på vintern. För att göra detta måste torktumlaren ha plats för en hel tvättmaskin. Det är dock väldigt få torktumlare som har det. Vikningsmodellerna har mestadels tio meter line. Det är inte ens lite. På grund av den lutande vikformen passar dock inte för mycket bredvid varandra.

Du har då två alternativ: att köpa en större och vanligtvis dyrare modell eller att lägga två eller tre torktumlare bredvid varandra på badkaret.

Flexibel klädhäst

Det finns också smala torkställ som du kan lägga i badkaret. Det gör du på vintern när det är för kallt ute. Annars kan den smala klädhästen också placeras i andra rum, i den stora duschen eller på balkongen eller i trädgården. En sådan smal klädhäst är praktisk i det enda hushållet eller för liten tvätt däremellan.

Det är dock ingenting för den stora familjen. Utdragbara torktumlare för badkaret erbjuder ett alternativ. De erbjuder cirka tio meters utrymme för några delar. Om du behöver stället som torktumlare för all tvätt på vintern kan det enkelt dras ut för att fördubbla ytan.

För alla badkar torktumlare

Har du ett klassiskt, långsträckt badkar hemma? Då passar i princip alla vanliga klädhästar på ditt badkar. Situationen är annorlunda med bubbelpooler eller hörnbad. Du kan inte göra någonting med den vanliga, uppsatta vikmodellen, eftersom du behöver två motsatta sidor för den. Med ett sådant badkar krävs mätning.

För du kan också lägga torktumlaren platt på badkaret. Det är bara viktigt att alla fyra ändarna är i kontakt med badkarets kant. Men ena sidan kan överleva utan problem. Du kan fortfarande hänga din tvätt. Detta begränsar dig dock när det gäller valet av tvätt.

Torktumlare med lite utrymme

Lägg helt enkelt den handtvättade ulltröjan platt på den, liksom en stor handduk. Du kan dock bara hänga upp små delar som inte är längre än badkarets höjd. Ett annat alternativ kan vara en modell som du kan placera på ena sidan av väggen, liknande en stege.

För detta bör du mäta noggrant innan du köper. För stora, runda badkar eller modeller med en kvartscirkelform är ett stativ på fötterna i badkaret lämpligt. Du kan sedan också lägga den ute på sommaren. Ett annat alternativ är väggmonterade torktumlare som du enkelt monterar över badkaret.

Rätt klädhäst

I princip finns det en lämplig torktumlare för varje badkar och alla behov. Alla modeller för torkning av din tvätt har en sak gemensamt: De kan förvaras för att spara utrymme. Du glider helt enkelt in i väggmodellerna, det återstår bara en smal låda ovanför badkaret.

Den vikbara badkarstorkaren kan tas bort med en handrörelse och fällas ihop för att spara plats. Så det passar bakom varje dörr, men även i skåp. Alternativt kan du helt enkelt fästa en väggkrok över din tvättmaskin och hänga den där. Eftersom den flexibelt justerbara klädhästen för badkaret också gör sitt jobb på maskinen eller diskbänken.

Om du föredrar att torka tvätten inne på vintern och ute på sommaren kan du använda ett smalt väggställ. Det är särskilt smalt i badkaret såväl som i ett hörn när det är vikt. Och på sommaren går han ut på balkongen eller i trädgården.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda produkterna för torkställ för badkar 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Spetebo torktumlare för badkar - 10 m torklängd -...*
 • Storleken är ungefär 65 x 65 cm (stängd)
 • 10 m torrlängd
 • Plastförband flexibel i varje position
2. Storsäljare
Juwel torktumlare Superdry Wing obsidian grå...*
 • Praktiskt: Torkstället är steglöst justerbart och är därför idealiskt att ställa in i badkaret, duschen eller på balkongen...
 • Enkel att använda: torken kan enkelt monteras och demonteras tack vare de speciella ledade gångjärnen
 • Hög kvalitet: Torkstället är försett med robusta plastlinjer och är därför extra hållbart
- € 13,603. Storsäljare
WENKO badkarstork professionell, flexibel torktumlare...
1.401 Bewertungen
WENKO badkarstork professionell, flexibel torktumlare...*
 • Smart alternativ: Spara dig själv en torkladdning och därmed värdefull energi med den praktiska badkarstorken professionell...
 • Utrymmesbesparande: Med torkställningen för badkaret sparar du plats i huset eller lägenheten, eftersom du använder den ovanför badkaret...
 • Flexibel användning: Torktumlaren kan användas flexibelt tack vare de stegvis justerbara torkvingarna. När den är helt utfälld...
4. Storsäljare
Metaltex Nevis badtork, matt svart, 51x2x110cm*
 • Kan användas platt eller vinklad.
 • Torkningslängd 7m
 • 2 oändligt justerbara nät
5. Storsäljare
10 m badkar torktumlare klädhäst torktumlare badkar...
366 Bewertungen
- € 2,556. Storsäljare
Leifheit Pegasus Bath 110 badtork, stabil...*
 • Stabilt och stabilt - Leifheits torkställning är stabil och stabil tack vare låsningen av benen i 12 steg: särskilt praktisk ...
 • Smal bredd - Tack vare den utrymmesbesparande designen kan Leifheit badtork ställas upp och stuvas undan kompakt och är ...
 • Stor kapacitet - Trots sin kompakthet och lilla storlek, rymmer det utdragbara torkstället en total torklängd på 11m
- € 6,097. Storsäljare
Maximex teleskopisk torktumlare, utdragbar torkställning,...*
 • Optimal användning av utrymmet: Stabil torktumlare med utdragbar teleskopstång för torkning av tvätt i badet eller duschen
 • Justerbart torkställ: Vid behov kan avståndet mellan benen varieras mellan 62 - 90 cm, så att ...
 • Högkvalitativt utförande: Tack vare förstklassig bearbetning av rostfritt stål förblir det stabila torkstället rostfritt hela tiden, även vid kontakt ...
8. Storsäljare
DRY-SMART Flex taktork - taktork utdragbar...*
 • PLASSBESPARANDE - Genom att försiktigt dra upp under taket görs oanvänd yta tillgänglig igen
 • HELT ROSTFRI - Anodiserad aluminium, därför särskilt hållbar och slitstark
 • FLEXIBEL STORLEK - Lätt att anpassa till befintligt utrymme (78 cm x 100 cm - 160 cm)
9. Storsäljare
Zoomba 160cm - taktorkställ med fjärrkontroll...
16 Bewertungen
Zoomba 160cm - taktorkställ med fjärrkontroll...*
 • ⭐ Automatisk taktork för tvätt, fjärrkontroll, bekvämt och utrymmesbesparande. Praktiska mått: bredd 130 cm djup 72 cm,...
 • ⭐ Inbyggd sensor - automatisk broms som stoppar enheten om den träffar ett hinder vid sänkning. Lämpliga avstånd...
 • ⭐ Den neutrala, moderna och mångsidiga designen kompletterar ett diskret och funktionellt inslag i alla rum. Funktionell sänkning till 200...
10. Storsäljare
DRY-SMART ALU taktork - taktork -...*
 • PLASSBESPARANDE - Genom att försiktigt dra upp under taket görs oanvänd yta tillgänglig igen
 • HELT ROSTFRI - Anodiserad aluminium, därför särskilt hållbar och slitstark
 • RAM HELT MONTAD - Häng den helt enkelt på önskad plats
- € 13,60erbjudandet
Neu!
Airer Radiator Airer Vik det torkställ inomhus utomhus...
Airer Kylare Airer Fällbart torkställ Inomhus Utomhus...*
Lätt och bekväm: Lätt och lätt att flytta Lätt att bära.; Robust material: Ng och hållbart, bärande Ng.
183,46 €
Neu!
Bärbart torkställ, kylare, skor, torkställ,...
Bärbart torkställ, kylare, skor, torkställ,...*
Lätt och bekväm: Lätt och lätt att flytta Lätt att bära.; Robust material: Ng och hållbart, bärande Ng.
169,82 €
Neu!
Torkställ Utdragbart ställ Vikbart rostfritt stål, för att spara utrymme...
Torkställ Utdragbart ställ Vikbart rostfritt stål för att rymma...*
【Installationsfri】 Lätt att vika och använda hemma; [Enkelt underhåll] Torka bara av den med en trasa
50,52 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 23.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

[ajax_load_more loading_style="oändliga fading-blocks" container_type="bord" post_type="post" post_format="standard" category="rådgivning, tester" category__not_in="952" button_label="ladda in mer..." button_loading_label="will lastad"]
🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*