Guidbok: Dammsugare - Dammsugare

irobot robosauger

Dammsugning med robotdammsugare

Du är ute och går hela dagen och på kvällen vill du inte städa platsen. Var och då smälter någon mattan full. Husdjur som är permanent hår överallt. Och sedan kommer du från ditt jobb och du kan suga bort allt igen. Det behöver inte vara! Trenden är för dammsugarrobotar som bara fungerar när du inte är där. Mycket bekväm. Mycket enkelt. Den här guiden handlar om undervapenrobotar. För ditt hem. Du kan få en för trädgården gräsklippare robot Köp. För poolen en pool robot, Kanske saknas en mopping-robot och den här, dammsugaren. Okej, här kommer han. Vad en dammsugarrobot egentligen är, för vem det är värt, vilken teknik som är installerad, vad den kostar och vad den sparar, var är fördelar och nackdelar. Du kan ta reda på allt detta här i Topp 10 Vacuum Robot Guide - Vacuum Robot - Vacuum Robot

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Vakuumrobot - vakuumrobot - i jämförelse

iRobot Roomba 960 vakuumrobot med stark sugkraft, 2 ...iRobot Roomba 671 WiFi-robotdammsugare, smutsavkänningsteknik, ...eufy vakuumrobot, RoboVac 11S (Slim) med BoostIQ, supertunn,...ZACO V5sPro vakuumrobot med torkfunktion, automatisk ...ECOVACS DEEBOT N79S vakuumrobot, batteri i 100 minuter, ...iRobot Roomba 671 WiFi-robotdammsugare, smutsavkänningsteknik, ...Neato Robotics D450 robotdammsugare exklusivt paket,...ECOVACS DEEBOT OZMO T8 vakuumrobot med moppningsfunktion (2in1), ...ZACO V5sPro vakuumrobot med torkfunktion, automatisk ...Proscenic 850T WLAN vakuumrobot, dammsugarrobot, Alexa &...
Kontrollera prisKontrollera pris139,99 €169,99 €Kontrollera prisKontrollera pris486,99 €449,99 €169,99 €239,00 €
iRobot Roomba 960 vakuumrobot med kraftfull ... *iRobot Roomba 671 WiFi-robotdammsugare, smutsavkänning ... *eufy vakuumrobot, RoboVac 11S (Slim) med BoostIQ, ... *ZACO V5sPro vakuumrobot med torkfunktion, ... *ECOVACS DEEBOT N79S vakuumrobot, batteri för 100 ... *iRobot Roomba 671 WiFi-robotdammsugare, smutsavkänning ... *Neato Robotics D450 robotdammsugare exklusivt paket,...*ECOVACS DEEBOT OZMO T8 vakuumrobot med ... *ZACO V5sPro vakuumrobot med torkfunktion, ... *Proscenic 850T WiFi-robotdammsugare, dammsugare ... *
◼️ Det premium 3-stegs rengöringssystemet: extra stark sugkraft...◼️ Vårt effektiva rengöringskoncept inkluderar ...◼️ DEN HELA NYA ROBOVAC: Rekonstrueras till det lägsta * (endast 72 ...◼️ Wet mopping-funktion upp till 180 m²: Byt ut ...◼️ Mer tid för vackra saker: DEEBOT ...◼️ Vårt effektiva rengöringskoncept inkluderar ...◼️ Detta exklusiva paket innehåller också: 1x ...◼️ Den högpresterande vakuumroboten med moppfunktion med ...◼️ Wet mopping-funktion upp till 180 m²: Byt ut ...◼️ Alexa & Google Home & app-kontroll: Med Alexa och Google Home ...
◼️ Vet var han är: med hjälp av avancerad vSLAM...◼️ För dig innebär det att städa ditt hem smartare ...◼️ BOOSTIQ TECHNOLOGY: Ökar sugkraften automatiskt till ...◼️ Avtorkningsfunktion + V5s Pro torkar av dina rum, fuktar ...◼️ Intelligent golvrengöring: Med trestegsrengöringen ...◼️ För dig innebär det att städa ditt hem smartare ...◼️ Utanför räckvidd. Ställ in gränslinjerna till ...◼️ Toppmodern TrueDetect 3D-teknik för att upptäcka ...◼️ Avtorkningsfunktion + V5s Pro torkar av dina rum, fuktar ...◼️ 3000Pa stark sugkraft: Proscenic 850T vakuumrobot har ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetygKöparbetyg
Kontrollera prisKontrollera pris139,99 €169,99 €Kontrollera prisKontrollera pris486,99 €449,99 €169,99 €239,00 €
Att erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjudaAtt erbjuda
Senast uppdaterad den 5 juni 2023 16:43 Länkar leder till Amazon.de | Källa / foto: Amazon API
Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Vad är en dammsugarrobot?

En robotstøvsugningsrobot är en liten robot som inte bara suger ditt hem på egen hand, utan också kan vara smart nog att göra en karta över ditt hem. Han kan suga flera rum. Vad din robot kan göra i slutändan beror mycket på vad du vill investera. Ju mer sofistikerad teknik, desto högre pris.
I roboten måste allt installeras: en motor, sensorer, borstar, behållare för smuts.

Varför är robotar för dammsugning alltid cirka 30 cm i diameter?
Det visade sig vara en bra och lämplig storlek. Även om mindre diameter skulle innebära att den kommer i mindre hörn, å andra sidan finns det mycket mindre teknik i det utrymmet. Större är också opraktisk, annars kommer han inte att kunna komma mellan stolbenen.

Även den runda designen finner sin motivering i det faktum att dammsugarroboten bäst kan vända i denna form. Vissa tillverkare försöker det i ovala och kommer till ett liknande resultat. Sidoborstar och hörnborstar slutför rundan.

Form och storlek är därför bundna till vissa riktlinjer, såväl som höjden, som i genomsnitt är 3-5 cm, eftersom han också borde passa under en garderob.
Samtidigt får du det första tipset: om du har en liten lägenhet med många hörn kan du bättre köpa en robot med mindre diameter.
Om du har ett relativt litet område och många kvadratmeter, skulle en större modell vara ditt val.

Valfritt kan vakuumrobotarna ställas in med en app. Länkad till Amazon Alexa ©, hon kan göra det också. Andra modeller har en fjärrkontroll. Olika rengöringsprogram ingår.

- € 130,001. Storsäljare

Vakuumrobot med extra

Här kan du se sugrobotar med extrafunktioner

För vem är han lämplig?

Antingen tycker du om nya tekniker eller så kan en vakuumrobot också vara helt annorlunda, mycket meningsfull bakgrund för ditt köpbeslut:

 • efter arbete efter arbete - och inte heller behöva dammsuga lägenheten
 • Du känner helt enkelt inte det
 • Att suga på kvällen beror inte på att barnen sover eller grannarna är irriterade
 • Kanske är du fysiskt begränsad
 • Kanske är ett rengöringshjälpmedel inte ett lämpligt alternativ
 • Eftersom du vill åtminstone grovt städa upp din lägenhet när som helst och städa
 • Du har ett eller flera husdjur som slänger håret eller kullen

Det finns tillräckliga skäl. Kanske en sådan robot är den perfekta gåvan för kära människor, som kanske inte är så kraftfulla längre?

Vakuumrobot - vad fungerar och vad fungerar inte?

Fortfarande kan de inte starta väggar eller Kör bort spindlarna, Vad de kan göra:

Lämpliga tillämpningar Robotdammsugare

Roboter gillar det raklinje. Även om de kan vara runt ett bord och stolarna runt, men mycket hörn är en utmaning.
Släta ytor är också bra, kort matta - förändringen mellan golvbeläggningen fungerar på egen hand.

En lista:

 • tiling
 • Kort matta
 • Raka linjer
 • Kattkull eller liknande

Olämpliga applikationer Vakuumrobot

Allt som irriterar din nya städare kan försvinna. Det betyder strumpor som ligger runt, Lego-tegelstenar, golvvaser ... Om du har massor av dekorativa föremål i rummet, skulle det vara bättre att åtminstone rensa bort dem så att dammsugaren har ett stort område för dammsugning.
Känsliga saker bör också säkras.
Fluffiga mattor är lika oberättigade och mattor som är mycket tjocka. Han kan inte gå dit.

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 eufy vakuumrobot med torkfunktion, RoboVac G10 Hybrid, Smart... eufy vakuumrobot med torkfunktion, RoboVac G10 Hybrid, Smart...* 8.003 Bewertungen 199,99 €Amazon Prime
2 Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vakuum- och golvmoppningsrobot (2200Pa... Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vakuum- och golvmoppningsrobot (2200Pa...* För tillfället inga recensioner 299,00 € 207,00 €

A no go - lista:

 • Legos
 • Socken
 • Pappershanddukar och liknande
 • trappor
 • Fluffiga mattor
 • Allt som överstiger storleken på en katt
 • Kabel

Room

Om du har flera rum som ska dammsugas kan du antingen ta en robot som kan hantera den på egen hand eller flytta den från rum till rum. Samtidigt finns det avgränsningsband för robotarna. Med vem du kan berätta för honom. "Till denna punkt och inte längre!"

Område

Hur mycket gör roboten? Det beror på olika saker:

 • Hur länge batteriet varar
 • Hur snygg ytan är
 • Hur många kvadratfot ska han suga
 • Hur lång laddningstid är
 • Leistung
 • Smutsbehållarens volym

jordisk

Kakel är inte ett problem, men vissa modeller har svårt att hitta sig på svarta och vita brickor. Detta beror på tekniken som tänker på de svarta fläckarna att hon håller på att kasta ut i avgrunden.
Kort matta är också möjligt när mycket hår ligger runt, men golvborstarna tränger lätt samman och täpper hjulen, då vänder ingenting.

Rekommenderad läsning: Du hittar många guider om olika ämnen i rådgivningsdelen !

Lista över vakuumrobotstillverkare

Titta på enheterna från respektive tillverkare.

Teknisk dammsugarrobot

Låt oss komma till den spännande delen, tekniken. Här har utvecklingen under de senaste åren gått mycket och man förvånas, om man inte har sett på länge, hur mycket potential som har utvecklats där.
Enheterna är inte längre höga och i bästa fall kan du fortfarande prata efter middagen, medan roboten någonsin suger under bordet.

Hur är en dammsugarrobot orienterad?

Dammsugarrobotar har infraröda sensorer, ett lasermätningssystem eller en kamera för att orientera sig. Antingen har ett system installerats eller till och med några som kompletterar varandra.
Alla har sina fördelar och nackdelar. Vissa sensorer upptäcker inte hinder lätt och det leder till en nedslagen golvvas. Infraröd gillar inte djup svart. Det har helt enkelt utsikt över detta område eftersom det infraröda inte återspeglas.
Ultraljud har å andra sidan svårigheter med smala passager. Du måste vara uppmärksam på dina stolar, som kan vara för nära bordet.
Bra enheter har också en avståndsmätare. Samtidigt kan de sedan beräkna hur långt det är att nå nästa objekt som står runt, till exempel ett skåp, och sedan använda det för att beräkna smarta rutter.
Så du bör också se till att din robot har lämpliga sensorer enligt ditt hem. Ju mer av det, desto bättre. Särskilt om du har skapat dig själv kreativt.
Det finns också olika strategier. Antingen suger din assistent av misstag, vilket kan fungera förvånansvärt bra. En väggspårning är bra eftersom dessa enheter också har en sidoborste extra för den här uppgiften.
Andra går i spiralrörelsen och robotar av mycket hög kvalitet gör en plan först och sedan går.

ackumulator

Batteriets livslängd beror på designen och hur mycket energi som ska användas. Robotdammsugarna har rengöringsprogram, du kan förinställa här i förväg. Andra tror att de suger mycket mer smuts. Dessutom finns det tunnelbanan. Att suga en matta äter mer energi än brickor.
Djup urladdning är bra för alla batterier och du bör också undvika direkt solljus.
I genomsnitt suger en sådan robotdammsugare 1-2 timmar åt gången.

# förhandsvisning Produkt rating pris
1 NASTIMA 14.4V 2600mAh litiumjonersättningsbatteri Kompatibel med... NASTIMA 14.4V 2600mAh litiumjonersättningsbatteri Kompatibel med...* För tillfället inga recensioner 27,99 €Amazon Prime
2 vhbw batteri kompatibelt med iLife A4, A4s, A6, V7, V7s Plus, V7s... vhbw batteri kompatibelt med iLife A4, A4s, A6, V7, V7s Plus, V7s...* För tillfället inga recensioner 23,99 €Amazon Prime
3 MELASTA 2600mAh ersättningsbatteri passar Ecovacs Deebot N79 N79S DN622,... MELASTA 2600mAh utbytesbatteri passar för Ecovacs Deebot N79 N79S DN622,...* För tillfället inga recensioner 23,99 €Amazon Prime

Laddningstid med vakuumroboter

Laddningstiden är lika olika beroende på vilka batterier som är installerade. Men även här kan du förvänta dig upp till två timmar tills batteriet är fullt igen.

Dockningsstation

Det här är mycket praktiskt om du antingen vill dammsuga flera rum eller om du bor väldigt hög. Roboten upptäcker när den slutar ånga och återgår sedan till sin dockningsstation.
Högkvalitativa modeller har också en större skräp till hands. Robotdammsugaren lutar sin egen smutsbehållare.

Begränsa vakuumroboten

Om du inte vill att din hjälpare ska köra in i vissa hörn eller rum, har du två alternativ: antingen kan du arbeta med en Sonic Wall, så inser roboten att han inte ska åka dit. Eller så tar du avgränsningsband, ofta magnetband som hindrar dig att resa vidare.

tillbehör

Finns det gott!

Fernbedienung

Du kan köpa en fjärrkontroll för vissa enheter så att du kan styra din robot. Till exempel bör han sluta suga eller börja. Även vart han ska gå är möjligt.

Applikation

Ännu bättre har du en app på din smartphone. Då kan du antingen styra därifrån via Bluetooth. Ännu mer praktiskt, om du äger Amazon Alexa ©, beroende på tillverkaren, finns möjligheten att styra vakuumroboten med röstkommandon.

utbytbara

Här är en lista över saker som du vanligtvis kan köpa enkelt och enkelt:

 • golv borste
 • skiv- borste
 • sidoborste
 • huvudborsten
 • Olika hjulmoduler och helhjul
 • Hepa-filter, filter
 • smutsbehållaren
 • Laddstationer och kablar
 • Bindande band eller sonisk vägg
 • Stötfångare (skydd)

Tips för allergikare: Om du har hälsoproblem kan du köpa ett Hepa-filter och vissa vakuumroboter har ett UV-ljus som dödar bakterier.

- € 20,001. Storsäljare

Vad kostade en vakuumrobot?

Om en robot har lite teknik installerad och fungerar ganska enkelt får du den för väldigt lite pengar. Högkvalitativa enheter som kan göra allt och ha installerat den senaste tekniken kan vara värda upp till flera hundra euro.
Du bör därför alltid bestämma vilken som är den mest meningsfulla för dig.
Dessutom finns kostnaderna för reservdelar och / eller tillbehör. Tack och lov har han inte längre en dammpåse.
Sammantaget är driftskostnaderna inte högre än för en normal dammsugare.

Vad du bör uppmärksamma när du köper

Du har för länge sedan förälskat dig idén att köpa en husrobot. Bra!
Då beror det bara på följande punkter:

★ Hur är din lägenhet eller ditt rum strukturerat? Mindre teknik betyder billigare pris och passar bra för stora fria utrymmen.

★ Är du en allergisk person och behöver specialfilter?

★ Har du husdjur och robotdammsugaren behöver plocka upp mycket hår eller skräp?

★ Bör dammsugaren fungera på egen hand, helst under din frånvaro? Då borde han kunna arbeta på distans. En röstkontroll från Alexa © erbjuder sig själv och också att dammsugarroboten kan driva sig själv att ladda.

★ Hur mycket är tillbehören? Du kan förvänta dig i genomsnitt cirka 50 Euro per år, om du behöver nya delar).

★ Och kan du själv byta ut reservdelarna?

★ Hur höga är dina möbler? Och dina mattor? Titta, om dimensionerna på ditt hem är tillräckliga, att dammsugaren kan vara någonstans bekväm.

Och: se till att du rensar bort strumpor och Lego-tegel och golvvaser i förväg. Kablar som ligger runt kan också bli en fälla. Robotarna försöker suga in dem.

För- och nackdelar Vakuumrobot

Fördelar och nackdelar med vakuumroboter:

Fördelar

✔ De suger på egen hand - även om du inte är där

✔ Passar också för djurhår och skräp

✔ Lämplig för allergikare

✔ Du kan köpa många reservdelar och smarta tillbehör

✔ Gör dig mycket arbete och ger alltid en viss grundrenhet

✔ Om du har ganska grundläggande bostadsyta räcker i de flesta fall en billig modell

Nackdelar

✘ Har du en kreativt möblerad lägenhet eller är den här mycket stor behöver du mer stöd från tekniken

✘ Vissa husdjur är rädda

✘ Eller börja spela med robotdammsugaren

✘ små barn ska separeras från roboten

✘ Det är viktigt att se till att allt rensas bort, vilket kan skada roboten eller dina tillhörigheter

✘ En robot ersätter inte en dammsugare

Slutsats - vakuumrobot - vakuumrobot

En smart hjälper som suger när du inte är där. I bästa fall. Och det är en enorm lättnad. Föreställ dig att du kommer hem och roboten har redan gjort allt. Är det coolt?
Kanske en sådan teknisk support skulle vara den perfekta gåvan för kära människor i din miljö, som inte är så kraftfulla längre. Det kan vara en enorm lättnad.
Som ni ser är det inte mycket att vara uppmärksam på att köpa dammsugaroboter och om du informerar dig själv om dammsugarnas konst, kommer du också att njuta av enheten mycket. Du måste bara se att ditt imperium är "robot".
En sak du inte bör glömma. En robot ersätter inte en vanlig dammsugare. Han är bara ett tillägg. Om du inte gillar kabel kan du också göra en Trådlös dammsugare . Köp

Jag önskar dig mycket roligt med det!

Hitta de bästa och mest sålda robotdammsugarna 2022 i ärliga tester i toppen🔟

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
eufy vakuumrobot med torkfunktion, RoboVac G10 Hybrid, Smart...
8.003 Bewertungen
eufy vakuumrobot med torkfunktion, RoboVac G10 Hybrid, Smart...*
 • SMART DYNAMISK NAVIGATION: Avancerad navigationsteknik garanterar dubbel effektivitet och dubbelt så snabb rengöring i ...
 • EFFEKTIV HJÄLPARE: Den kraftfulla dammsugaren i kombination med den integrerade moppen tar hand om alla typer av smuts, oavsett om ...
 • ABSOLUT OBEROENDE: Tack vare eufy Clean App, Amazon Alexa och Google Assistant är det nu mycket enkelt att städa huset med ...
- € 92,002. Storsäljare
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vakuum- och golvmoppningsrobot (2200Pa...*
 • Allt-i-ett-station: Automatisk självrengöring, självtömning på 10 sekunder (2,5L dammpåse), självtorkande på 2 timmar och...
 • S-Cross AI: AI + 3D-hinderundvikande för objekt- och scenigenkänning, avancerad 360° LDS-lasernavigering, 3D-kartavisning
 • Förbättrat sug- och avtorkningssystem: avancerad mattdetektering med automatisk lyft av moppdynan, två roterande moppdynor för en ...
- € 30,003. Storsäljare
MEDION dammsugare med laddstation E32 (robotdammsugare för...*
 • Vakuumrobot E32 (MD 18510) för rengöring av damm, hår och pollen, med programmeringsfunktion, 120 min Drifttid och automatisk laddning.
 • Batteritid: Med upp till 120 minuters drifttid per laddning är roboten särskilt effektiv och rengör även stora ytor utan ...
 • Flexibel städpersonal: Du kan använda timerfunktionen för att berätta för din nya hushållsassistent exakt vilka dagar och vid vilka tider städningen kommer att ske.
- € 49,904. Storsäljare
AIRROBO P20 vakuumrobot med 2800 Pa sugkraft, APP-kontroll, 120...
19 Bewertungen
AIRROBO P20 vakuumrobot med 2800 Pa sugkraft, APP-kontroll, 120...*
 • [ Extra stark sugkraft ] Med en sugkraft på 2800 Pa och ett 3-stegs rengöringssystem suger P20 vakuumrobot upp djurhår, smulor och ...
 • [ Avancerad navigering och sensorer ] Robotdammsugaren AIRROBO P20 rengör i ditt hem på en effektiv sicksackväg ...
 • [ Smart App Control ] Bara 3 steg för att ansluta till APP. Med AIRROBO-appen kan du enkelt ställa in städscheman...
5. Storsäljare
DEENKEE dammsugarrobot, 2000PA dammsugarrobot med...*
 • 【2000 Pa stark sugkraft】 Deenkee DK600 Max vakuumrobot använder en förstklassig borstlös motor, dammsugarroboten har en ...
 • 【Automatisk laddning】 Vakuumroboten återgår automatiskt till laddstationen när batterinivån är låg, så att den alltid är redo att ...
 • 【2,75 "Slim Body】 Med sin smala 2,75" kropp kan DEENKEE vakuumrobot glida under och runt sängen, soffan och andra möbler för att ...
- € 94,286. Storsäljare
Laresar dammsugare med torkfunktion, robotdammsugare med...
2.291 Bewertungen
Laresar dammsugare med torkfunktion, robotdammsugare med...*
 • 💡【45 dagars handsfree rengöring med 3L automatisk dammuppsamlare】 Robotdammsugaren är utrustad med en ...
 • 🌀 【Hög rengöringseffektivitet med 3000 Pa starkt sug och TOF-sensor】 Den fantastiska sugkraften är upp till 3000Pa, kan ...
 • 🏠【Sopa, dammsug och mopp 3 i 1】 Till skillnad från andra dammsugarrobotar med bara en funktion har vår Laresar dammsugare ...
7. Storsäljare
Laresar dammsugarrobot, Grande 2 dammsugarrobot med...*
 • 💡【Sopa, dammsuga och moppa i ett】 Denna soprobot kan sopa, dammsuga och torka golvet, en robot motsvarar tre ...
 • 🏡 【3000 Pa sugkraft och 3200mAh batteri】 Med upp till 3000 Pa sugkraft kan den effektivt ta bort damm, hår, djurhår och fint damm ...
 • 🔰 【30+ sensorer och ultraplatt hölje】 Robotdammsugaren är utrustad med mer än 30 sensorer som täcker hela kroppen ...
8. Storsäljare
AIRROBO dammsugarrobot, P10 dammsugarrobot 2600Pa...*
 • [Helt enkelt] En sidoborste och en huvudborste i kombination med en hög sugkraft på upp till 2600Pa tillåter en ...
 • [ Mer kraft, mindre buller ] Nedics senaste borstlösa motor gör AIRROBO P10 mer pålitlig, mer hållbar, tystare och...
 • [ Smart app och röststyrning ] Med Tuya-appen kan du enkelt ställa in städscheman, ändra städlägen, ...
9. Storsäljare
MEDION vakuumrobot med torkfunktion E32 SW (2in1...*
 • Vakuumrobot E32 SW (MD 18503) för rengöring av damm, hår och pollen, med programmeringsfunktion, 120 min Drifttid och automatisk laddning.
 • Ersätter dammsugare och mopp: du har fritt val av sug- och moppfunktion för riktigt rena golv.
 • Batteritid: Med upp till 120 minuters drifttid per laddning är roboten särskilt effektiv (30 % mer än sin föregångare - beroende på...
10. Storsäljare
eufy vakuumrobot med torkfunktion, RoboVac G10 Hybrid, Smart...*
 • SMART DYNAMISK NAVIGATION: Avancerad navigationsteknik garanterar dubbel effektivitet och dubbelt så snabb rengöring i ...
 • MÅNGSIDIG HJÄLPARE: Den kraftfulla dammsugaren i kombination med den integrerade moppen tar hand om alla typer av smuts, ...
 • ABSOLUT OBEROENDE: Tack vare EufyHome-appen, Amazon Alexa och Google Assistant är det nu väldigt enkelt att städa huset med röstkommandon.
- € 92,00erbjudandet
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vakuum- och golvmoppningsrobot (2200Pa...
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2S vakuum- och golvmoppningsrobot (2200Pa...*
Virtuellt hem: Stöd iOS/Android-appkontroll och Google och Alexa
299,00 € € 92,00 207,00 €
- € 30,00erbjudandet
- € 49,90erbjudandet
Neu!
Roborock S7 Pro Ultra 5100Pa Robotdammsugare med...
Roborock S7 Pro Ultra 5100Pa robotdammsugare med...*
Sugfunktion med en ultrahög sugeffekt på 5100Pa; Laseravståndssensorer (LDS); Styrbar via smartphone och språkassistenter (t.ex. Alexa)
1.199,00 € Amazon Prime
Neu!
AKAZI 2 X Filter för VCH9629 VCH9630 VCH9631 VCH9632 -...
AKAZI 2 X Filter för VCH9629 VCH9630 VCH9631 VCH9632 -...*
Den kan enkelt tas bort och bytas ut som en del av normalt underhåll; Förebygger och minskar dammskador på maskindelar
9,89 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?

Vi har skapat en köpguide med användbara tips till dig. Han kan ge råd och skydda dig från några dåliga köp under 2023. Han ger dig rekommendationer för köp, visar dig användbara länkar eller tar dig närmare ett vakuumrobottest.

Få upplevelser och rekommendationer från kunder, köpare, vänner, sociala medier, bloggar eller facktidningar. innan du a robot vakuum Om du vill köpa en produkt, var smart och du är väl förberedd.

Ärliga tester du kan hitta några tester (inklusive Pool, Fitness, Hus & trädgård) & Rådgivare (inklusive Smart Home, Skönhet, Handwerk) som kan hjälpa dig vidare.

Hur du enkelt hittar den bästa robotdammsugaren för dig!

Användbara tips för ditt nästa produktköp med "Ärliga tester Köpguide"!

Vilka köpförväntningar har jag på produktens vakuumrobot exakt?

Köpguide för ärliga tester

Många produkter har ett primärt syfte som de behövs för. Men oavsett vad du letar efter eller vill använda vakuumrobotprodukten, skriv ner exakt vad du förväntar dig av produkten, hur och var du vill använda den. Undersök och jämför dina hittade vakuumrobotprodukter. Du kommer att upptäcka att många produkter gör precis det du letar efter, men har många fler funktioner, olika egenskaper eller hantering som du inte kände till. Mångfalden av produkter och leveransomfattning kan vara mycket olika.

Vilka tillverkare eller märken tillverkar vakuumrobotar?

Varumärken och tillverkare Ärliga tester Köpguider

Om du letar efter en "robotdammsugare" produkt och vill ha ett specifikt märke eller tillverkare, då har du redan begränsat din sökning med BRAND eller tillverkare. Om så inte är fallet måste du först få en överblickvilka tillverkare och varumärken som producerar och erbjuder den produkt du söker. Dra nytta här välkända varumärken och tillverkare med sina produkter. Ändå är det värt undersöker mindre kända varumärken eller tillverkare. Dessa kan vara nya på marknaden eller bara mindre kända i respektive land.

Du kan ofta hitta en bättre Pris-prestanda-förhållande på grund av produktionskostnader eller filosofi. Beprövade varumärken och tillverkare litar på ryktbarhet och förtroende under åren som de har byggt upp. kvalitet & service har övertygat, men kan blekna med tiden. Allt återspeglas i priset. Så var uppmärksam på mindre kända produkter, de behöver inte vara sämre. Dessa kan även ha bra service, bra kvalitet eller komma med större leveransomfattning. Erfarenheter från andra köpare är mycket viktiga.

Vilka funktioner, utrustning & egenskaper behöver jag för vakuumrobotar och vilka behöver jag inte?

Cheklist Köpguide Ärliga tester Produktköp

Hur man väljer den bästa robotdammsugaren

Du vet nu exakt vad du förväntar dig av din nya produkt och hur du vill använda den. Du har fått en överblick över tillgängliga produkter. Du har nu fått mer information om vakuumrobotprodukter, samt deras funktioner, egenskaper, hantering och leveransomfattning. Vad du från början förväntade dig av produkten ska du nu lägga till nya poäng och väga upp vad jag absolut behöver och inte. Tänk också långsiktigt på komfort, konsumtion, fördelar och leveransomfattning.

Vakuumrobotrecensioner, tester och stjärnbetyg förenklar ditt köpbeslut!

Köpguide Ärliga tester

Du har nu några robotdammsugare på din lista som matchar dina önskemål. Nu måste du reda ut och gå in mer i detalj på produkterna. Sök vilken produkt som helst efter köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester på webben. Du kommer att läsa positivt och negativt och du kommer att märka vilken produkt du dras till. Här är några punkter att tänka på:

👉 Hur ansedd är webbplatsen eller butiken och dess köparbetyg, rekommendationer, recensioner och tester?
👉 Köparrecensioner kan vara köpta eller falska, titta på antalet recensioner och stavning.
👉 Använd andra användbara webbplatser för att utvärdera falska recensioner!
👉 Vad handlar negativa recensioner om?

Hur hanterar jag negativa recensioner och upplevelser av robotdammsugare?

Köpguide Ärliga testar produktköp

Negativa recensioner skrivs ofta när en produkt kommer defekt, vilket kan bero på leveransvägen eller direkt till tillverkaren. Det kan hända, men det är inte normen och bör inte avskräcka dig. Det finns många negativa recensioner från kunder som köpt fel vakuumrobotprodukt till sig själva eller som inte fått rätt information och nu blev besvikna. Felaktig eller felaktig användning kan också leda till ett negativt betyg.

Produkter måste ofta monteras, för vissa är detta för komplicerat, tidskrävande eller helt enkelt inte för dem. Ofta innehåller dessa så kallade negativa betyg helt enkelt frustration som köparen hade. Ändå finns det verkligen legitima negativa recensioner, så jag rekommenderar alltid att du läser dem Läs recensioner noggrant och kretsar kring användning, hållbarhet och kvalitet. Vilka problem hade du? Hur reagerade återförsäljaren eller tillverkaren på problem?

Ytterligare punkter:

👉 Få recensioner betyder inte alltid att din valda produkt nödvändigtvis är dålig. Kanske har den helt enkelt inte funnits på marknaden tillräckligt länge och har inte värderats tillräckligt som ett resultat.
👉 Ställ om möjligt dina öppna frågor till köparen eller säljaren vid problem.
👉 vissa säljare slåss mot varandra med negativa/positiva betyg för att förbättra eller försämra försäljningsrankningar och positionering.

Vilka problem, lösningar eller tips kan jag hitta om robotdammsugaren?

Köpguide Ärliga testar produktköp

Det är ofta bra att undersöka problem, lösningar eller tips om produkten innan du gör ett köp. Här kan du dra nytta av kunskapen hos köpare som kan ha haft vakuumrobotprodukten en tid, vad de gör med den eller har upplevt. Detta kan vara negativt såväl som positivt. Kanske kommer det att ge dig mer insikt i kvalitet, hållbarhet, skötsel, hantering och användning av ditt kommande vakuumrobotköp.

Var kan jag hitta lösningar och tips på problem med vakuumroboten?

Be om erfarenheter och tips inom ditt personliga område i ämnet vakuumrobotar eller produkter.
Honest Tests topp 10-listan tar dig till de bästa och mest populära robotdammsugarna med länkar till betyg och recensioner, där du hittar många åsikter och rekommendationer.
Många försäljningsplattformar erbjuder sina köpare ett betyg, som du vanligtvis hittar under produkten.
Det finns fråge- & svar-portaler med de frågor & svar du letar efter, eller lägg upp dem direkt själv. Exempel: Gutefrage.net
För varje produkt eller ämne finns det forum på Internet där användare, köpare eller likasinnade kan utbyta idéer.
Facebook-grupper eller Facebook-sidor fungerar som forum med många frågor och svar.
Titta på detaljerad Topprecensioner på Amazon * an. Det finns många för mycket bra kvalitet och nöjda köpare 4 eller 5 stjärnor. Ju fler kundrecensioner en produkt har, desto säkrare är åsikterna och informationen om den.

Var kan jag hitta ett vakuumrobottest på internet?

💻 Titta bara i området "Testning" från Honest Tests över eller använd här med Vakuumrobottest sökningen, kanske vi redan har något för dig! 🙂
💻På Google kan du gå in här Vakuumrobottest Hitta! Du kan använda vilken sökmotor som helst. Använd även ett årtal för till exempel aktuella tester Vakuumrobottest 2022.
💻 För produktrekommendationer och produkttester med testresultat 2022 kan du söka efter en befintlig hos Stiftung Warentest Vakuumrobottest kontrollera.
💻 Kolla på Ökotest om en befintlig Vakuumrobottest är upptäckbar.
💻 Youtube är valet för recensioner och testvideor. Du kan gå hit Vakuumrobottest kontrollera.

Hur man köper robotdammsugare! 🛒

Köpguide Ärliga testar produktköp

Du kan köpa vilken produkt som helst antingen online eller i en lokal butik. Du hittar alltid ett mycket större utbud på nätet. Du kan hitta populära lokala butiker som en järnaffär, apotek, köpcentrum eller specialbutik på plats och få en uppfattning om produkterna direkt.

🏬 Populära återförsäljare för vakuumrobotprodukter kan vara: Aldi, Penny, Kaufland, Norma, Lidl, Netto, Roller, Rossmann, DM, Rewe, Real, Bauhaus, Toom, Obi, Hornbach, Mediamarkt, Saturn, Medimax och många andra. Alla leverantörer säljer även utvalda produkter i sin egen webbutik. 🛍

På nätet hittar du många andra nätbutiker eller prisjämförelsesidor utöver de som nämns ovan.

💻Populära portaler för vakuumrobotar är: Amazon, eBay, Otto, Conrad, Pearl, Billiger, Idealo, Geizhals, Check24 och många fler. Överallt hittar du testvinnare, prisvinnare eller jämförelsevinnare, kanske finns just den produkt du letar efter!

Hur kan jag spara pengar när jag köper en vakuumrobot?

Spara på produktköp ärliga tester

1. Spartips❗ Leta efter utsedda rabatter, erbjudanden, prissänkningar eller fynderbjudanden, men med Varning och jämför.

⚠För att kontrollera ett erbjudande kan du specifikt för Amazon "Keepa" eller "CamelCamelCamel" att använda. Priserna spåras här, så att du kan se om ett erbjudande verkligen är ett erbjudande. Många återförsäljare sänker priserna vid speciella tillfällen som Black Friday, jul, påsk eller andra kampanjdagar. Med "Keepa" kan du se månader i förväg hur priset har varit och du kommer att märka att priset har höjts mer och mer till kampanjdagen, veckorna eller 1-2 månader innan kampanjen för att representera ett erbjudande vid kampanjtiden , även om det är priset som har använts ofta eller länge. ⚠

Återförsäljare gillar att använda taktiken att justera en produkt från dess normala pris till ett mycket dyrt pris, bara för att senare sälja den till det normala priset (nu mycket billigare). Med denna taktik utlöser återförsäljaren ett prisfall, vilket signalerar ett erbjudande för många onlinebutiker, webbplatser, dealsidor, prisportaler och positionerar det därefter eller gör det märkbart. Använd dessa taktiker till din fördel och fånga perioderna före och efter dessa prisjusteringar. Detta kommer säkert att kräva lite tid, planering och tålamod för ditt köp.Här på Honest Tests har vi en "Keepa" prishistorikvy inbyggda i tabellerna och deras bidrag från "Test" & "Guides". Där kan du se hur priset på en produkt var tidigare.

2. Spartips💶❗ Jämför alltid leveransens omfattning med priset. Ett lågt pris för en enskild produkt kan bli dyrare om du måste köpa något som tillval direkt eller senare. En produktsats med mycket leveransomfattning kan då plötsligt bli billigare, även om priset först verkar högt.

3. spartips💶❗ Köp inte leveransomfattningar/utrustning eller fler funktioner om du redan kan väga in att du inte behöver dem eller använder dem lite.

4. Spartips💶❗ Använd prisaviseringar! Du kan ställa in prisaviseringar på vissa webbplatser, jämförelsesajter eller portaler. Du kan förse din vakuumrobotprodukt med en prisavisering. Du får sedan ett e-postmeddelande när du når önskat pris, vilket har spårats under en viss tidsperiod.

5. Spartips💶❗ Kanske använd kupongsidor eller kupongkoder för ditt produktköp för din vakuumrobotprodukt. Det finns webbläsartillägg som gör att du kan köpa en eventuell kupongkod direkt från onlinebutiken. Många återförsäljare vill behålla sina köpare efter ett köp och inkluderar kupongkoder med dem. Verifikationswebbplatser visar dig aktuella värdekuponger för allt. Du måste bara kontrollera om en skulle vara möjlig för dig just nu.

6. Spartips💶❗ Måste din produkt vara ny? Med begagnade produkter, B-lager eller Renoverad produkter du kan spara mycket! Amazon och Ebay erbjuder begagnat, B-stock eller renoverad vara på. Beroende på begagnat skick och att veta att någon annan har använt det, kan du spara mycket, men det kanske inte är för alla. B-Ware-artiklar har ofta transport- eller kosmetiska defekter, men är fullt fungerande. Renoverade varor är begagnade, defekta och returnerade varor som är förberedda för försäljning och har garanti. Amazon erbjuder dessa produkter som Lageraffärer vidare.

Tips: En present eller Födelsedagspresenter ska aldrig vara billiga produkter, ge inte bort något som du inte skulle använda själv kvalitetsmässigt.

Mycket positivt Köparbetyg är ofta ett tecken på att människor är nöjda med vakuumrobotprodukten.

Amazon.de * erbjuder många olika sätt att analysera en produkt väl. Med köpguiden hittar du säkert några vakuumrobotarTester eller vakuumrobotjämförelser.

Du vill alltid ha den mest populära toppprodukten till bästa möjliga pris och inga extra kostnader. Många vill det. Men kvalitet har sitt pris. Köper du billigt köper du ofta två eller tre gånger igen. Spendera lite mer pengar och njut av dess kvalitet på lång sikt, du kommer att njuta av det mer i längden än billiga fynd. Det är inte alltid lätt att köpa en kvalitetsprodukt till ett rimligt pris. Om du håller dig till några inköpskriterier, kundrecensioner och köpguiden kommer du säkert att hitta rätt produkt för dig. Ha så kul!

Rekommenderad läsning: massage pistol, Fitness Bike, produktprovning

honest-tests.de kan du göra gott Beställ vakuumrobotprodukter online till bra priser – Köp vakuumrobotar online. Beställ helt enkelt vakuumrobotar online, hitta vakuumrobotprodukter och Köp produkter för robotdammsugare. Var alltid uppmärksam kvalitet och betyg av produkterna, oavsett om du vill köpa offline eller beställa vakuumrobotprodukter på internet. Köp en vakuumrobot: Beställ bra produkter som vakuumrobotar online - till ett bra pris! Sök robotdammsugare – hitta robotdammsugare – beställ robotdammsugare online!
Den ärliga testwebbplatsen - ger dig möjlighet att jämföra många produkter såsom vakuumrobotar till bra priser på Internet och att beställa vakuumrobotprodukter direkt hem till dig.
Om du vill beställa vakuumrobotar online: Sök på Ehrliche-tests.de, hitta din produkt och för att beställa hänvisar vi dig till en onlinebutik som Amazon. Att köpa vakuumrobotprodukter är så enkelt! - Superenkelt att beställa vakuumrobotprodukter online.
Upptäck nu ärliga tester! Har du läst allt hittills? WOW! Då är du antingen väldigt exakt eller en sökmotor, eftersom den här texten är skriven för dem 🙂

fler topp 10-listor

Källor:
https://www.akku-und-roboter-staubsauger.de/
https://saugroboter4u.de/ratgeber-informationen-und-tipps/


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 5.06.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*