skadedjur

Köpguide: insektsgardin med magnet för dörrar | Skärmdörr

Patrick

Med ett myggnät som dörrgardin på sommaren är du skyddad mot myggor. Magnetlås är det bättre valet?

Råttventil vid råttangrepp

niko

Råttklaff vid råttangrepp, enkelriktningssystemet skyddar dig från dessa oinbjudna gäster.

Fruktflugfälla mot fruktflugor

niko

Samma problem varje år i varma temperaturer, de behöver en fruktflugfälla. Du vill äta hälsosamt, köpa frukt och du är där. Fruktflugorna kommer utan inbjudan. Och gå inte bort så lätt. Frukten flyger, köket svärmar snabbt med dem.

Myrfarm startset med drottning

niko

Myrfarm startset med drottning. Vissa vill ha dem och har dem inte, andra har dem och vill ha dem...

Flygande myror i huset

niko

jag har flygande myror i huset Jag träffade mina föräldrar som barn på mina föräldrars egendom, så vi hade ibland dessa små djur i huset.

Myrarter - fördelning - förekomst

niko

Einige Myrarter i Österrike eller Tyskland finns det mat- och materialsvin som kan utgöra en hälso- och ekonomisk risk som inte bör underskattas. Det finns arter av myror som särskilt gillar att slå på socker eller proteinrika livsmedel.

Ant trap test med köprekommendationer

niko

Ant trap test med köprekommendationer. Myrfällan och mördartestet är utformat för att hjälpa dig att försvara dig mot en myrangrepp i ditt hus eller din trädgård. Självtillverkade myrafällor med hemmetoder som vinäger eller bakpulver är vanligtvis ineffektiva.

Bekämpa silverfisk

Silverfiskfälla - hur man bekämpar silverfisk

niko

Silverfisk kan bekämpas bra med en fälla för silverfisk, även känd som silverfiskfällan. För det mesta dyker de oinbjudna gästerna upp i lite fuktigare rum, till exempel i badrummet eller köket.