Varför mikrofiberhanddukar hör hemma i alla hushåll

Varför hör mikrofiberhanddukar till i alla hushåll? Vare sig som en stor badhandduk eller som en liten handduk: handdukar i mikrofiber övertygar i alla storlekar. De är i alla fall lätta och torra snabbare än någon annan handduk.

Rådgivare: Fitnesshandduksrådgivaren är det Här lång.

Detta gör dem särskilt populära när de reser, på campingen eller på språng. Men de är också praktiska hemma, eftersom handdukarna helt enkelt passar till allt. De fungerar som en strandhandduk att sitta på liksom på den gröna ängen vid en picknick.

Det släta materialet absorberar inte sand eller gräs. Det är därför smutsavvisande och kan också lätt skakas ut. En sådan badhandduk av mikrofiber är också idealisk för att skydda ytan på din solstol eller i bastun. Eftersom mikrofiber har en antibakteriell effekt och torkar snabbt, absorberar den ingen obehaglig lukt.

Men de praktiska mikrofiberhanddukarna kan göra ännu mer och hör därför hemma i varje hushåll.

BERGBRUDER mikrofiberhanddukar - ultralätt, kompakt och snabbtorkande - mikrofiberhandduk, resehandduk, sporthandduk (M 120x60 cm, grårosa)Backpacker's Journey mikrofiberhanddukar i SML XL. Resehandduksset är lätt, snabbtorkande, absorberande och antibakteriellt (blå L&M)MAVE ATHLETIC® mikrofiberhanddukar enkel eller uppsättning med 2 - snabbtorkande mikrofiberhanddukar för träning och sport - enormt rymdbesparande resehandduksset - perfekt för utomhus- och resorFit-Flip mikrofiberhandduk i alla färger och storlekar - lätta mikrofiberhanddukar - snabbtorkande som sporthandduk och resehandduk - stor mikrofiber badhandduk (1x 160x80cm, orange)NirvanaShape ® mikrofiberhanddukar | absorberande, lätt, snabbtorkande | Badhanddukar, handdukar, sporthanddukar | Idealisk för resor, fitness, yoga, bastuNORDKAMM mikrofiberhandduk (röd)
MÄRKEKVALITET Våra handdukar är gjorda av högkvalitativ, slitstark mikrofiber och har dubbelsömda och rundade länkar. Rulla upp sömmen, som med många ...ABSORBENT OCH SNABB TORKNING: Den slitstarka mikrofiberhandduken är mjuk, absorberande, ultralätt och torkar extremt snabbt.SNABBTORKNING & HÖG ABSORPTION - Våra mikrofiberhanddukar torkar upp till 10 gånger snabbare än konventionella frottéhanddukar och absorberar 4 gånger så mycket vatten som ...KOMPAKT & LJUS - den ultralätta mikrofiberhandduken för alla ändamål sparar en otrolig mängd utrymme och kan förvaras i alla ryggsäckar, sportar eller resväskor. Oavsett om det är lätt ...✅ NirvanaShape - Lev i NU - handduken för din fitnessbackpackerlivsstil - hemma, i gymmet och på resan. * Tips: Skaffa det nu, för populära färger kan snabbt ...
FÄRGLJUS Vi använder endast mikrofibertyger som inte bleknar eller gnuggas av. Som ett resultat är våra handdukar mycket MILJÖVÄNLIGA och hudvänliga under produktionen, ...LJUS OCH KOMPAKT: Reseduken kännetecknas av sin kompaktitet och lätthet och kan enkelt förvaras i den medföljande nätpåsen.MER PLATS I RESVÄSKAN - Resehanddukarna (stor handduk = 140 x 70 cm, liten handduk = 70 x 40 cm) kan enkelt förvaras i bärväskan. Detta sparar dig mycket utrymme i resväskan...SUKTÖRNING OCH snabbtorkning - våra slitstarka sporthanddukar är superabsorberande och torkar mycket snabbare än konventionella bomullshanddukar. Idealisk ...✅ MED LJET BAGAGE - det är bättre att resa. Med denna mikrofiberresor handduk sparar du mycket utrymme och vikt i din ryggsäck och överfulla sportväskor hör till det förflutna ...
12,95 € 22,99 € 16,95 € 17,99 € 27,92 € N / A
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
amasonamasonamasonamasonamasonamason
25 mars 2023 19:5725 mars 2023 19:5725 mars 2023 19:5725 mars 2023 19:5725 mars 2023 19:5725 mars 2023 19:57* Reklam

Mikrofiberhanddukar för resor: för dusch, bad eller som badlakan

Speciellt när du reser, a Badhandduk i mikrofiber snabbt dess fördelar. I allmänhet är mikrofiberhanddukar väldigt lätta och kan vikas extremt tunt. Det sparar plats i bagaget. De mjuka mikrofiberhanddukarna suger upp mycket vatten. Det högteknologiska materialet består mestadels av polyester. De innovativa handdukarna har en stor fördel här.

Till skillnad från tung bomull släpper mikrofiber omedelbart ut fukt till utsidan. Som ett resultat torkar mikrofiberhanddukarna igen mycket snabbare än en bomullshandduk, som suger upp fukten. När du är på semester kan en badhandduk av mikrofiber också användas som ett praktiskt badlakan.

Den ser liten ut i strandväskan, väger nästan ingenting och är redo att användas igen nästa dag torr. Detta innebär att mikrofiberhanddukar också är lämpliga som resehanddukar för ryggsäckarna på flerdagars vandringsturer eller, naturligtvis, för camping.

Microfiber - det högteknologiska materialet för mångsidiga handdukar

Handdukar i mikrofiber är inte bara populära följeslagare på semestern. De är lika lämpliga för dagsutflykter till poolen eller hälsoavdelningen. Även här imponerar de med sin låga vikt och förpackningsstorlek. De lätta handdukarna gör ett bra jobb i bastun.

Det innovativa polyestermaterialet är en riktig högteknologisk fiber. En handduk av mikrofiber kan ta upp till 350 procent av sin egen vikt. Klassiska frottéhanddukar absorberar också mycket fukt, men förvara den i fibrerna. Mikrofibern leder däremot fukten tillbaka till ytan, vilket gör att den avdunstar snabbare. En duschhandduk i mikrofiber behöver cirka 30 minuter i solen för att torka helt.

Vill du ha en kompakt, snabbtorkande och absorberande handduk för gymmet, för vandring eller för en kort resa till poolen / sjön? Vill du att det ska vara enkelt och enkelt att ta med dig? Eller ska din handduk vara en platsbesparande resesällskap för en semester med din familj? Då är Fit-Flip mikrofiberhanddukar precis rätt för dig.

Alla fördelar för dig i korthet: ultralätt, minimalt liten förpackningsstorlek, extremt absorberande fiberstruktur, snabbtorkande, smutsavvisande, behagligt mjuk, antibakteriell, undertrycker starkt bakterietillväxten, med praktisk snäppfäste för hängning och torkning, med och utan avtryck (tvättbar ), inklusive väska.

Mikrofiberhanddukar kan göra vad som helst: för sport, camping och för barn

Alla som sysslar mycket känner till fuktiga handdukar i sin sportväska. De börjar snabbt dämpas och är redan obehagliga att lukta hemma. Det är annorlunda med antibakteriella handdukar gjorda av mikrofiber. De luktar inte ens efter en lång transport.

Detta gör dem idealiska för dina barn under sportlektioner eller i en simklubb. För även om de små glömmer att packa den våta handduken separat, händer ingenting. Eftersom handduken är mycket torr efter att ha vridit ut den.

Duschhanddukar i mikrofiber är också övertygande när du campar. Eftersom de snabbt och enkelt kan tvättas ut i det minsta handfatet på offentliga campingtoaletter. Kastas över en stol för att torka, handduken är torr och kan användas igen efter mycket kort tid.

Det innovativa och funktionella materialet i mikrofiberhanddukar

Mikrofibrer är mycket lätta och fina. Tillverkare behöver därför mycket mer fibrer för en tråd än för andra tyger. Trådens yta ökar och detta säkerställer hög sugkraft. Mikrofiberväven kan bestå av olika material.

Ett av de mest lämpliga materialen är polyester, men vissa tillverkare använder också nylon. Vissa märken använder sin egen komposition, till exempel en blandning av polyester med polyamid eller till och med naturfibrer. Gemensamt för dem alla är dock att mikrofibern är mycket mjuk vid beröring och behåller sin form även efter ofta tvätt.

Tvärtom: Visste du redan att en mikrofiberhandduk bara blir bättre efter varje tvätt?

Det är så lätt att ta hand om mikrofiberhanddukar

Det är lämpligt att tvätta färgade duschhanddukar eller strandhanddukar av mikrofiber innan du använder dem för första gången. För ibland färger handdukarna fortfarande. Det beror på färgen och tillverkaren, som vanligtvis också anger detta.

Vanligtvis tvättar du en mikrofiberhandduk i tvättmaskinen vid 30 eller 40 grader Celsius. Du kan lägga den i torktumlaren vid en låg temperatur. Eftersom badhanddukarna i mikrofiber torkar mycket snabbt är det vanligtvis onödigt. Beroende på märke har handdukarna en ögla som du enkelt kan hänga upp den lätta handduken var som helst för att torka.

Mikrofiberhanddukar - små, lätta och alltid med dig

De är lika lämpliga som små handdukar när du är på språng, som en badhandduk eller badhandduk av mikrofiber på semester, för sport eller när du reser. En badhandduk i mikrofiber passar till och med i skötväskan och fungerar som en antibakteriell skötmatta när du är ute och reser.

Handdukarna imponerar med sin lätta vikt och lilla volym på vandringar och vandringsturer. De torkar snabbt och luktar inte ens efter dagar. Många handdukar i mikrofiber har en egen nätficka så att du kan fortsätta torka utan att fukta annan tvätt i påsen.

Alla som reser mycket med barn eller för sport lär sig snabbt uppskatta de praktiska handdukarna i mikrofiber.

Youtube

Genom att ladda ner videon accepterar du integritetspolicyn på YouTube.
ta reda på mer

Ladda video

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda mikrofiberhandduksprodukterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
Mikrofiberhanddukar 2 stycken (160x80cm stor badlakan +...*
 • 💧 【Hög kvalitet, antibakteriell, hållbar handduk】 Mjuk och bekväm, lätt att tvätta, ingen hårborttagning, ingen blekning, ingen ...
 • 💧 【Superabsorberande och snabbtorkande】 Linlook mikrofiberhanddukar är superabsorberande, 5 gånger mer absorberande än konventionella ...
 • 💧 【Ultrakompakt och lätt】 Mikrofiberhandduken kan enkelt stuvas i vilken ryggsäck, sportväska eller resväska som helst för ...
2. Storsäljare
Backpacker's Journey mikrofiberhanddukar i SML XL .... *
 • ABSORBENT OCH SNABB TORKNING: Den slitstarka mikrofiberhandduken är mjuk, absorberande, ultralätt och torkar extremt snabbt.
 • LÄTT OCH KOMPAKT: Resehandduken kännetecknas av sin kompakthet och lätthet och kan enkelt förvaras i den medföljande ...
 • PRAKTISKT: Tack vare den integrerade, flexibla upphängningsöglan med tryckknapp kan sporthandduken enkelt ...
3. Storsäljare
Fit-Flip mikrofiberhandduk - många färger och storlekar - kompakt...*
 • KOMPAKT & LÄTT - Den ultralätta mikrofiberhandduken för alla ändamål sparar otroligt mycket utrymme och kan enkelt placeras i vilken ryggsäck som helst, ...
 • ABSORBENT & SNABBTORKANDE - våra slitstarka sporthanddukar är superabsorberande och torkar många gånger snabbare än ...
 • LÄTT ATT HÄNGA & PACKA - Var och en av våra mikrofiberbadhanddukar är utrustade med en praktisk ögla med snäpplås. Detta gör det möjligt...
4. Storsäljare
Microfiber handdukssats - mikrofiberhanddukar för bastu, ... *
 • ✔ KOMPAKT - Badlakan är små, tunna och lätta att förvara i fickan. På grund av den lilla förpackningsstorleken är strandhandduken...
 • ✔ SNABBTORKNING - Den slitstarka mikrofiberhandduken är mjuk, absorberande, ultralätt och torkar extremt snabbt och är mycket ...
 • ✔ VERSATIL - Den höga sugkraften gör sporthandduken idealiska som badhandduk eller bastuhandduk. Lämplig för ...
5. Storsäljare
Laicky 3-delad mikrofiberhandduk för att torka hår,...*
 • Extremt absorberande mikrofibermaterial: suger upp fukt när det bärs. Enkel applikation så att du kan njuta av...
 • Spara mycket tid – samtidigt som du vårdar din hud torkar du håret samtidigt. Din nacke förblir helt torr och...
 • Ingen glidning eller dropp: En knapp och ögla på baksidan säkerställer en åtsittande passform. Lätt att använda. Lös din...
6. Storsäljare
OlimpiaFit mikrofiberhandduksset - 3 absorberande handdukar...*
 • Handduksset med 3 olika storlekar: 1 bad- eller strandhandduk, 1 liten sporthandduk för att torka av svett, 1 huvudhandduk för...
 • Kompakt resehandduksset: Mikrofiberhanddukarna kan rullas ihop små och tar knappt upp plats i din resväska eller sportväska
 • Fuktabsorberande och luktfri: Mikrofiber är extra absorberande och torkar snabbare än en vanlig bomullssport eller ...
- € 5,367. Storsäljare
Amazon Basics Sporthandduksset i mikrofiber, svart/blått, 140 x...
922 Bewertungen
Amazon Basics Sporthandduksset i mikrofiber, svart/blått, 140 x...*
 • Inkluderar en badhandduk och en handduk
 • Mått: 140 x 70 cm (badhandduk) 80 x 40 cm (handduk)
 • Tillverkad av 90% polyester och 10% nylon (200 g / m²)
8. Storsäljare
KinHwa 4-pack mikrofiberhandduksset, stark...*
 • Badrumshanddukar mäter 40cmx76cm, enkla kantdetaljer ger visuellt intresse oavsett om de är vikta eller hängande
 • SUPERMJUKA OCH LYXIGA HANDDUKAR - Tillverkad av högkvalitativ mikrofiber för mjukhet och rivhållfasthet, mycket hudvänlig
 • OTROLIG ULTRASTARK ABSORBENT - Våra badlakan absorberar fukt och håller dig bekväm. Detta sparar duschtid
9. Storsäljare
NORDKAMM mikrofiberhandduksset med Oeko TEX-certifikat,...*
 • ✅ OEKO TEX® 100 MICROFIBRE HANDDUK: Handduksset tillverkat av högkvalitativa material. Blå, ultralätt, extra mjuk, antibakteriell,...
 • ✅ PERFEKT FÖR: resor, yoga, utomhus, camping, ryggsäck, sport, fitness, vandring, gym, som handduk på stranden, för simning,...
 • ✅ RESHANDDUK: Med elastisk ögla för upphängning och kompakt roll up. Mycket platsbesparande, ultralätt och kompakt.
- € 2,4910. Storsäljare
NirvanaShape ® mikrofiberhandduk | perfekt som campinghandduk...*
 • 🏝️ NirvanaShape - Lev i NUET - handduken för din reselivsstil: hemma, på stranden och när du reser. *Tips: Slå till nu, för...
 • 😎 LÄTT RESEBAGAGE - Ta det lugnt och slit inte ut dig: Spara onödig vikt i ryggsäcken med denna ultralätta ...
 • 🏝️ SNABBTORKNING - Inga fler våta, tunga handdukar i din ryggsäck: Denna funktionella mikrofiberhandduk torkar upp till 5 gånger utomhus...
Neu!
moctuntyRP 2 delar biltvätt handduk glas rent vatten...
moctuntyRP 2 delar biltvätt handduk glas rent vatten...*
Färg: Mörkgrå; Stil: Våffelmönster; Mått: 40*40cm
9,13 €
Neu!
GPPZM Stora bomullsbadlakan Tjocka handdukar för hemmet...
GPPZM Stor bomullsbadlakan Tjocka handdukar Hemmabruk...*
Mjukare, fluffigare och mer absorberande.; Tillverkad av bomullsmaterial.; Fållen är dubbelsydd för extra hållbarhet.
166,37 €
Neu!
Puurbol Jesus vattenhandduk för badrumskök Roligt...
Puurbol Jesus vattenhandduk för badrumskök Roligt...*
Tillverkad av unik mikrofiber och bomull; Storlek: 70x40cm; Otroligt mjuk, superabsorberande och hållbar
14,99 €
Neu!
Grizzy and the Lemmings Tabodi, absorberande handduk,...
Grizzy and the Lemmings Tabodi, absorberande handduk,...*
Ovikt storlek: 27,5 x 15,7 tum.
13,50 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 25.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*