Mikrofiberhanddukar: Varför de inte borde saknas i ditt hushåll

Foto av författaren

niko

Varför hör mikrofiberhanddukar till i alla hushåll? Vare sig som en stor badhandduk eller som en liten handduk: handdukar i mikrofiber övertygar i alla storlekar. De är i alla fall lätta och torra snabbare än någon annan handduk.

Rådgivare: Fitnesshandduksrådgivaren är det Här lång.

Detta gör dem särskilt populära när de reser, på campingen eller på språng. Men de är också praktiska hemma, eftersom handdukarna helt enkelt passar till allt. De fungerar som en strandhandduk att sitta på liksom på den gröna ängen vid en picknick.

Det släta materialet absorberar inte sand eller gräs. Det är därför smutsavvisande och kan också lätt skakas ut. En sådan badhandduk av mikrofiber är också idealisk för att skydda ytan på din solstol eller i bastun. Eftersom mikrofiber har en antibakteriell effekt och torkar snabbt, absorberar den ingen obehaglig lukt.

Men de praktiska mikrofiberhanddukarna kan göra ännu mer och hör därför hemma i varje hushåll.

[apn typ="vergleich2" asin="B076DXY8R4,B07NDJ75CX,B07NVMTDRQ,B06XJPZ73J,B075R7PQ39,B076PPZ5HZ" tpl-infobox="true" tpl-hideleplegend-="tpl-hideleplegend-="tpl"s"truton" -buttontpl="1" false="" tpl-features="3" tpl-fmax="2"]

Mikrofiberhanddukar för resor: för dusch, bad eller som badlakan

Speciellt när du reser, a Badhandduk i mikrofiber snabbt dess fördelar. I allmänhet är mikrofiberhanddukar väldigt lätta och kan vikas extremt tunt. Det sparar plats i bagaget. De mjuka mikrofiberhanddukarna suger upp mycket vatten. Det högteknologiska materialet består mestadels av polyester. De innovativa handdukarna har en stor fördel här.

Till skillnad från tung bomull släpper mikrofiber omedelbart ut fukt till utsidan. Som ett resultat torkar mikrofiberhanddukarna igen mycket snabbare än en bomullshandduk, som suger upp fukten. När du är på semester kan en badhandduk av mikrofiber också användas som ett praktiskt badlakan.

Den ser liten ut i strandväskan, väger nästan ingenting och är redo att användas igen nästa dag torr. Detta innebär att mikrofiberhanddukar också är lämpliga som resehanddukar för ryggsäckarna på flerdagars vandringsturer eller, naturligtvis, för camping.

Microfiber - det högteknologiska materialet för mångsidiga handdukar

Handdukar i mikrofiber är inte bara populära följeslagare på semestern. De är lika lämpliga för dagsutflykter till poolen eller hälsoavdelningen. Även här imponerar de med sin låga vikt och förpackningsstorlek. De lätta handdukarna gör ett bra jobb i bastun.

Det innovativa polyestermaterialet är en riktig högteknologisk fiber. En handduk av mikrofiber kan ta upp till 350 procent av sin egen vikt. Klassiska frottéhanddukar absorberar också mycket fukt, men förvara den i fibrerna. Mikrofibern leder däremot fukten tillbaka till ytan, vilket gör att den avdunstar snabbare. En duschhandduk i mikrofiber behöver cirka 30 minuter i solen för att torka helt.

Vill du ha en kompakt, snabbtorkande och absorberande handduk för gymmet, för vandring eller för en kort resa till poolen / sjön? Vill du att det ska vara enkelt och enkelt att ta med dig? Eller ska din handduk vara en platsbesparande resesällskap för en semester med din familj? Då är Fit-Flip mikrofiberhanddukar precis rätt för dig.

Alla fördelar för dig i korthet: ultralätt, minimalt liten förpackningsstorlek, extremt absorberande fiberstruktur, snabbtorkande, smutsavvisande, behagligt mjuk, antibakteriell, undertrycker starkt bakterietillväxten, med praktisk snäppfäste för hängning och torkning, med och utan avtryck (tvättbar ), inklusive väska.

Mikrofiberhanddukar kan göra vad som helst: för sport, camping och för barn

Alla som sysslar mycket känner till fuktiga handdukar i sin sportväska. De börjar snabbt dämpas och är redan obehagliga att lukta hemma. Det är annorlunda med antibakteriella handdukar gjorda av mikrofiber. De luktar inte ens efter en lång transport.

Detta gör dem idealiska för dina barn under sportlektioner eller i en simklubb. För även om de små glömmer att packa den våta handduken separat, händer ingenting. Eftersom handduken är mycket torr efter att ha vridit ut den.

Duschhanddukar i mikrofiber är också övertygande när du campar. Eftersom de snabbt och enkelt kan tvättas ut i det minsta handfatet på offentliga campingtoaletter. Kastas över en stol för att torka, handduken är torr och kan användas igen efter mycket kort tid.

Det innovativa och funktionella materialet i mikrofiberhanddukar

Mikrofibrer är mycket lätta och fina. Tillverkare behöver därför mycket mer fibrer för en tråd än för andra tyger. Trådens yta ökar och detta säkerställer hög sugkraft. Mikrofiberväven kan bestå av olika material.

Ett av de mest lämpliga materialen är polyester, men vissa tillverkare använder också nylon. Vissa märken använder sin egen komposition, till exempel en blandning av polyester med polyamid eller till och med naturfibrer. Gemensamt för dem alla är dock att mikrofibern är mycket mjuk vid beröring och behåller sin form även efter ofta tvätt.

Tvärtom: Visste du redan att en mikrofiberhandduk bara blir bättre efter varje tvätt?

Det är så lätt att ta hand om mikrofiberhanddukar

Det är lämpligt att tvätta färgade duschhanddukar eller strandhanddukar av mikrofiber innan du använder dem för första gången. För ibland färger handdukarna fortfarande. Det beror på färgen och tillverkaren, som vanligtvis också anger detta.

Vanligtvis tvättar du en mikrofiberhandduk i tvättmaskinen vid 30 eller 40 grader Celsius. Du kan lägga den i torktumlaren vid en låg temperatur. Eftersom badhanddukarna i mikrofiber torkar mycket snabbt är det vanligtvis onödigt. Beroende på märke har handdukarna en ögla som du enkelt kan hänga upp den lätta handduken var som helst för att torka.

Mikrofiberhanddukar - små, lätta och alltid med dig

De är lika lämpliga som små handdukar när du är på språng, som en badhandduk eller badhandduk av mikrofiber på semester, för sport eller när du reser. En badhandduk i mikrofiber passar till och med i skötväskan och fungerar som en antibakteriell skötmatta när du är ute och reser.

Handdukarna imponerar med sin lätta vikt och lilla volym på vandringar och vandringsturer. De torkar snabbt och luktar inte ens efter dagar. Många handdukar i mikrofiber har en egen nätficka så att du kan fortsätta torka utan att fukta annan tvätt i påsen.

Alla som reser mycket med barn eller för sport lär sig snabbt uppskatta de praktiska handdukarna i mikrofiber.

YouTube Video

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda mikrofiberhandduksprodukterna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta mikrofiberhandduksprodukten för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Pameil mikrofiberhandduksset om 3 (160 x 80 cm stor badhandduk + 2... Pameil mikrofiberhanddukset om 3 (160x80cm stor badhandduk +2...* För tillfället inga recensioner 18,99 €Amazon Prime
2 Fit-Flip mikrofiberhandduk - kompakta mikrofiberhanddukar -... Fit-Flip mikrofiberhandduk - kompakta mikrofiberhanddukar -...* För tillfället inga recensioner 11,99 €Amazon Prime
3 Pameil mikrofiberhandduksset om 2 (160 x 80 cm stor... Pameil mikrofiberhandduk set om 2 (160x80cm stor...* För tillfället inga recensioner 16,99 €Amazon Prime
4 Fit-Flip mikrofiberhanddukar - kompakta och lätta - mikrofiber... Fit-Flip mikrofiberhanddukar - kompakta och lätta - mikrofiber...* För tillfället inga recensioner 5,99 €Amazon Prime
5 Backpacker's Journey mikrofiberhanddukar i SML XL .... Backpacker's Journey mikrofiberhanddukar i SML XL .... * För tillfället inga recensioner 14,99 €Amazon Prime
6 LightDry® Original Microfiber Sport Handduk Ryggsäck... LightDry® Original Microfiber Sports Handduk Ryggsäck...* För tillfället inga recensioner 11,95 €Amazon Prime
7 KinHwa-paket med 4 mikrofiberhanddukar, mikrofiberhanddukshår,... KinHwa-paket med 4 mikrofiberhanddukar, mikrofiberhanddukshår,...* För tillfället inga recensioner 23,29 €Amazon Prime
8 Erichero mikrofiberhandduk set om 3, 180x80 mikrofiber badhandduk... Erichero mikrofiber handduk set om 3, 180x80 mikrofiber badhandduk...* För tillfället inga recensioner 16,99 €Amazon Prime
9 JASUEN mikrofiberhandduksset-(180x80cm stor badhandduk+80x40cm... JASUEN mikrofiberhandduksset-(180x80cm stor badhandduk+80x40cm...* För tillfället inga recensioner 18,97 €Amazon Prime
10 NirvanaShape ® mikrofiberhandduk | perfekt som campinghandduk... NirvanaShape ® mikrofiberhandduk | perfekt som campinghandduk...* För tillfället inga recensioner 5,99 € 5,09 €Amazon Prime
- € 0,90erbjudandet
Neu!
Ghulumn Pack med 5 Random Color Sports Snabbtorkande...
Ghulumn Pack med 5 Random Color Sports Snabbtorkande...*
Absorberar fukt direkt och håller den sval länge.
8,83 €
Neu!
Glamexx24 mikrofiberhanddukar med ficka resehandduk...
Glamexx24 mikrofiberhanddukar med fickresehandduk...*
Färg: Lila - Storlek: 100x200 cm - Antal: 1 st - Material: Mikrofiber
18,99 €

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 15.04.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar