Drain fairy Sätt stopp för proppen

Foto av författaren

niko

ABFLUSS-FEE diskbänk inkl. 1 rengöringssten | Hygieniskt och praktiskt för ett rent avlopp, passar nästan alla avlopp | Inklusive färsk äppel-citron doft

Avloppsfen sätter stopp för igensättning i diskhon. Eftersom avloppsfen presenterades av Karl-Heinz Bilz i lejonets håla 2016 använde jag henne några dagar senare. För att testa om den här enheten verkligen är bra. Dels är dräneringsfen tänkt att förhindra igensättning i diskhon och att stoppa dålig lukt med en doftsten. - Dränera älva

[apn typ="vergleich2" asin="B01IHBNT42,B004UJUX0Y,B06WW3SFQK,B06XPKL8SH,B06XPLZ328" tpl-infobox="true" tpl-hidelegend="1" tpl-stars="t-pltpl"-knapp="pl-true-button" ="3" false="" tpl-features="2" tpl-fmax="200"]

Dränera fe | Låg kostnad

Kostnaderna för dem är ganska billiga, bara priset var övertygande här. Jag kan inte förstå de ibland dåliga recensionerna på Amazon. Jag måste verkligen säga att det fungerar underbart! Avtappningspluggen har nu spruckit efter att ha varit i bruk i ungefär ett halvår. Men med allt som ständigt ramlar ner i diskhon är jag förvånad över att det överhuvudtaget varade så länge. Äppeldoften är mycket behaglig och inte för intensiv.

Jag kommer definitivt att beställa det igen! Den här delen är enkel och fantastisk. Med den här proppen kan du nu öppna dina avloppsrör Förstoppning konservera med hår, ludd, tvålrester och mer. Detta förhindrar också snabbt och enkelt bildandet av lukt som orsakas av avlagringar. Avloppsfen passar nästan alla avlopp och installationen är barns lek. Du behöver inga specialverktyg.

Dränera fe | Enkel konstruktion

Byt bara den konventionella avtappningspluggen mot avloppsfen och en frisk doft sprider sig i ditt badrum. Den nedre delen av dräneringsfe innehåller en sten med dofter och rengöringsmedel och släpper ut dem när de tvättas med rinnande vatten. Efter cirka tre månader kan dräneringsfenan enkelt tas bort och den aktiva ingrediensen kan bytas ut. Detta sparar dig besväret med att rengöra avlopp och hårsikt. Denna smarta avloppsrengörare bör inte saknas i något badrum!

Olika dofter finns också som påfyllningsförpackningar

den Doftstenar finns i olika varianter, till exempel äppeldoft, citron eller lavendel. De Doft och rengöringssten kan enkelt ordnas om och bytas ut. Artikeln är lämplig för avlopp från tvättställ och handfat, duschkar och badkar med excentriska stavar. Håll barn och djur borta från föremål och förpackningsmaterial.

Det finns risk för skador och kvävning! Artikeln är inte en leksak! Folien runt doftstenen är vattenlöslig och kan inte tas bort. Trots korrekt höjdinställning kan artikeln skjuta ut längre ur avloppet jämfört med konventionella avtappningspluggar. Det finns en möjlighet att vattnet tappar långsammare än med konventionella avtappningspluggar. Använd inga frätande eller slipande rengöringsmedel eller rengöringsdynor för rengöring.

Olika mönster

Avloppsfen finns också med olika designmotiv. Det ger äntligen lite variation i diskbänken. Avloppsfen finns också för duschen, användningsprincipen är densamma här. Mina erfarenheter med den här produkten är bara positiva.

Drain Fairy 00020 propp i vitt med doftsten - känd från "Lejonets håla"

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda produkterna för avloppsälva 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta avloppsälvan för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 28.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Schreibe einen Kommentar