Test: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro (STYTJO2YM) | Robot dammsugare med torkfunktion

Foto av författaren

katharina

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotdammsugare med moppningsfunktion
Test: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro (STYTJO2YM) | Robotdammsugare med moppfunktion 55 test: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro (STYTJO2YM) | Robotdammsugare med avtorkningsfunktion

Tycker du också att dammsugning är irriterande? Känner du dig redan som Askungen när du hälsas av dammkaninerna på morgonen? Då har jag en liten men fin hushållare till dig idag! den Xiaomi Min Robot Vacuum Mop Pro.

den Robot dammsugare med torkfunktion har varit min nya bästa vän i några veckor. I ett hushåll med två långhåriga vuxna och två huskatter kan du dammsuga varje dag. Eftersom detta helt klart är för irriterande för mig, tar dammsugarroboten över. Tryck bara på start och iväg!

Om du inte är säker på vad du ska se upp för när du köper en vakuumrobot, tänk på vad du behöver i förväg! Du kan ställa dig själv följande frågor, bland annat: Behöver du en spene som också är lämplig för djurhår? Och eventuellt till och med torka? Hur många kvadratmeter bostadsyta ska batteriet och dammbehållaren täcka? Vill du ha en viss färg? Läs guiden: Köp en vakuumrobot!

Nu handlar det om det Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro och mina erfarenheter. Först och främst, här är de tekniska data för Xiaomi dammsugarrobot med torkfunktion.

Technische Daten: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Namn Mi dammsugare torkarrobot P (Smart Vacuum)
ModellSTYTJO2YM
prisCirka 300 €
Färgervit svart
AbmessungenGenomsnitt 350 x 94,5 mm
Märkspänning20V
Nominell ingångsström1,2A
Märkeffekt33W
batteriprestanda3.200mAH
batterispänning14,8V
nettovikt3,6kg
WiFi-anslutningWLAN IEEE 802.11b / g / n 2,4 GHz

Bilder | Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Fördelar | Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Vakuumroboten Xiaomi med torkfunktion är cirka 300 € Köp pris i medelprissegmentet. På grund av de många fördelarna tycker jag dock att priset är mer än berättigat, eftersom det är en stark partner i hushållet tack vare det!

1. Enkel montering

Xiaomi Robot dammsugare med torkfunktion levereras (nästan) helt monterad. Endast golvborsten behövde anslutas av oss, vilket tog mindre än fem minuter.

2. Praktisk hjälpare i håriga frågor

Om du själv har långt hår eller husdjur kan du föreställa dig hur en lägenhet kan se ut ... Det är här Mi-robotdammsugaren kommer till spel! Det suger bort djur- eller människohår, buggar eller annat husdamm utan problem. Han möter modigt även kattkull!

3. 2in1-funktion

Men den dagliga hjälpen kan inte bara dammsuga utan också torka! En separat behållare för rengöring av vatten ingår i leveransen. Beroende på behållaren och torkaren eller borsten som sätts in, upptäcker robotvakuumet automatiskt vad som begärs av det.

4. Lasersökning för ruttoptimering

den Robot dammsugare med torkfunktionr har en inbyggd laserscanner, med vilken den inte bara känner igen hinder utan också skapar en karta över lägenheten. Han använder detta för varje uppdrag för att självständigt optimera sina rutter och därmed arbeta mer grundligt och med mindre energi.

5. WLAN-funktion och kontroll via app

Den just nämnda kartan kan ses via appen. Allt du behöver göra är att ansluta robotdammsugaren till WiFi och installera appen på din smartphone.

6. Olika program

Dessutom kan du välja ett av fyra installerade program via appen: Silent, Standard, Medium och Turbo. Varje program har olika volym, varaktighet och rengöringseffektivitet. Standardprogrammet är alltid förinställt, vilket är helt tillräckligt i början.

7. Schemalagda städningstider

Dessutom kan du använda appen för att bestämma när ditt robotdammsugare ska börja arbeta. Vill du komma till en nyvakuumerad lägenhet? Förväntar du dig besökare men vill inte slösa bort en tanke på att dammsuga? Ställ bara in tiden i förväg.

8. delvis städning möjlig

Med appen kan du också rengöra din robot delvis. För att göra detta, gå till kartan du har skapat och markera det område som ska rengöras. Nu är din Robot dammsugare med torkfunktion på väg och dammsugar och torkar av denna plats inom en radie av 2x2m om det behövs.

9. Osynliga väggar

Precis som du bara kan låta din robot hoover rengöra vissa områden, kan du också helt förbjuda den att använda enskilda områden. Du kan använda funktionen "osynliga väggar" för detta. Din hushållsassistent undviker redan det område du har valt.

10. Automatiskt energisparläge

Om du vill behålla din Robot dammsugare med torkfunktion för att undvika, till exempel för att spara el, ska du koppla bort den från stationen efter att den är fulladdad. Efter cirka fem till tio minuter går din robot-hoover i energisparläge och efter cirka 30 minuter stängs den till och med helt av.

11. Att övervinna hinder

Xiaomi-robotvakuumet kan klättra upp i små hinder på upp till 2 cm! Det betyder att han utan problem kan rengöra mattor och små kanter, till exempel basen på en repstolpe.

12. Fallskydd

Om du vill gå högt kan du falla djupt. Inte så dammsugaren robot! Den vardagliga hjälpen är skyddad från att falla av en integrerad lutningssensor.

Video | Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro (STYJ02YM) ► Den bästa Xiaomi vakuumroboten med torkfunktion!

Nackdelar

1. Förinställt språk

Standardspråket för Xiaomi robotdammsugare är engelska. Men även om du inte talar engelska är det ingen stor nackdel! Roboten kommunicerar bara saker som "Jag börjar" eller "Jag ska till laddstationen". Men alla dessa planer är också synliga så att röstfunktionen inte krävs.

2. Konvertering mellan sug- och torkfunktion

För att kunna växla mellan dammsugning och torkning är en liten modifiering nödvändig. Detta kan dock göras utan att spendera mycket tid.

3. Volym i standardprogrammet

Vakuumroboten kan redan uppfattas som högljudd. Men det finns två sätt att detta inte är ett problem: antingen väljer du det tysta programmet eller låter roboten dammsuga medan du är borta.

4. Inte lämplig för långa mattor

Dammsugaren Robot Xiaomi är inte lämplig för mattor med lång hög. Hans borstar skulle bara trassla så att inget tillfredsställande resultat skulle vara möjligt.

5. Högar av smuts överväldiger honom

För att få bästa möjliga sug är det bättre att inte erbjuda dammsugaren några högar med smuts. Han skulle bara distribuera detta, så att ett andra pass skulle vara nödvändigt för ett bra sugeresultat.

6. Regelbunden rengöring nödvändig

Särskilt i ett ganska hårigt hushåll, till exempel med husdjur, är det nödvändigt med konstant rengöring av borstarna och tömning av smutsbehållaren. Annars samlas för mycket ludd, hår och damm där, så att robotvakuumet inte längre kan göra sitt bästa.

Slutsats: Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Jag personligen vill inte klara mig utan Xiaomi-dammsugarroboten på grund av de många fördelarna! Han är en aktiv anhängare i kampen mot hår och damm och sparar mycket arbete, tid och nerver. Om du hellre vill spendera mindre tid med ditt hushåll och mer med andra, trevligare saker i ditt liv, kan jag bara rekommendera Xiaomi Mi dammsugarrobot med moppningsfunktion!

Rekommenderad läsning: robot vakuum iRobot vs Xiaomi Roborock S6

Upptäck topp 10 av de bästa och mest sålda Xiaomi robotdammsugarna 2024 på ärliga tester. Vi visar ett urval av de mest populära föremålen som har bra kundrecensioner och värde för pengarna. Hitta den perfekta Xiaomi robotdammsugaren för dina behov nu!

Top10🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
# förhandsvisning Produkt rating pris
1 Xiaomi Robot Vacuum S12 sug- och mopprobot, smart... Xiaomi Robot Vacuum S12 sug- och mopprobot, smart...* För tillfället inga recensioner 299,99 € 189,99 €Amazon Prime
2 Reservdelar till Xiaomi Roborock Mi Robot S5 Max S6 Max S6 Pure... Reservdelar till Xiaomi Roborock Mi Robot S5 Max S6 Max S6 Pure...* För tillfället inga recensioner 22,98 €Amazon Prime
3 dreame D10 Plus dammsugarrobot med automatisk... dreame D10 Plus dammsugarrobot med automatisk...* För tillfället inga recensioner 299,00 € 289,99 €Amazon Prime
4 Xiaomi X10+ vakuumrobot med torkfunktion och allt-i-ett-station... Xiaomi X10+ vakuumrobot med torkfunktion och allt-i-ett-station...* För tillfället inga recensioner 650,50 €Amazon Prime
5 eufy L60 vakuumrobot, ultrastark 5.000 XNUMX Pa sugkraft, dammsugare... eufy L60 vakuumrobot, ultrastark 5.000 XNUMX Pa sugkraft, dammsugare...* För tillfället inga recensioner 249,99 €Amazon Prime
6 Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro sug- och mopprobot (3000Pa... Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro dammsugare och golvmoppningsrobot (3000Pa...* För tillfället inga recensioner 449,00 € 329,95 €
7 Xiaomi vakuumrobot E12, kraftfull sugkraft upp till... Xiaomi vakuumrobot E12, kraftfull sugkraft upp till...* För tillfället inga recensioner 208,37 €Amazon Prime
8 Dreame D10s dammsugare med torkfunktion, 5000Pa dammsugare... Dreame D10s dammsugare med torkfunktion, 5000Pa dammsugare...* För tillfället inga recensioner 359,00 € 259,00 €Amazon Prime
9 HONITURE dammsugare med avtorkningsfunktion, G20 Pro dammsugare... HONITURE robotdammsugare med avtorkningsfunktion, G20 Pro dammsugare...* För tillfället inga recensioner 199,00 €Amazon Prime
10 Tikom dammsugare med torkfunktion 2 i 1, G8000 Pro dammsugare... Tikom dammsugare med torkfunktion 2 i 1, G8000 Pro dammsugare...* För tillfället inga recensioner 199,99 €Amazon Prime
- € 110,00erbjudandet
Xiaomi Robot Vacuum S12 sug- och mopprobot, smart...
Xiaomi Robot Vacuum S12 sug- och mopprobot, smart...*
[Sekretess] Säkerhet och integritetsskydd certifierat av TÜV Rheinland
299,99 € € 110,00 189,99 € Amazon Prime
- € 9,01erbjudandet
- € 119,05erbjudandet
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro sug- och mopprobot (3000Pa...
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro dammsugare och golvmoppningsrobot (3000Pa...*
medföljande komponenter: torkskiva
449,00 € € 119,05 329,95 €
- € 100,00erbjudandet
Neu!
Neu!
Xiaomi MI Robotdammsugare X10+ S10+ Borste, BHR6557GL
Xiaomi MI Robotdammsugare X10+ S10+ Borste, BHR6557GL*
Original märkesprodukt.; Två års garanti mot tillverkningsfel.; Kontrolltyp: fjärrkontroll
15,48 €
Neu!
Xiaomi vakuumrobot X10+ vit, automatisk dammuppsamling,...
Xiaomi vakuumrobot X10+ vit, automatisk dammuppsamling,...*
Stöder App Control och stöder Google & Alexa; Xiaomi Mi Robot Vakuumborste, borste medföljer
759,10 € Amazon Prime
Neu!
Xiaomi Robot Vacuum E12 EU Vacuum & Mop Robot + Temperatur &...
Xiaomi Robot Vacuum E12 EU vakuum & mopprobot + temperatur &...*
[Sekretess] Säkerhet och integritetsskydd certifierad av TÜV Rheinland; Ett uttryck för att uttrycka tröst...

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 22.05.2024/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Foto av författaren

katharina

Hej, jag heter Katharina. Trevligt att du hittade mitt inlägg;) Jag skulle vilja publicera min erfarenhet av produkter här och skriver lite råd.

Schreibe einen Kommentar