Myrfarm startset med drottning

AntHouse - Naturlig sandmyrgård - Akryl startpaket 20x10x10 cm (gratis myror)

Ant gård starter set med drottning. Vissa vill ha det och har det inte, andra har det och vill inte ha det. Riktig myrfarm, lämplig för myroruppfödning, inklusive drottning. Myrfarmen är naturlig, ekologisk och består av sand. Du kan se dem live och gräva tunnlar. De ingår Drottning, arbetare, ägg och larver. Allt du behöver för att komma in i myrodlingen. Du behöver inga ytterligare tillsatser.

Myrfarm startset med drottning

AntHouse - Naturlig sandmyrgård - Akryl startpaket 20x10x10 cm (gratis myror)Anthouse - Naturlig sandmyrfarm | T Akryl Set Stor 25x20x1,5 cm | Inklusive myrorAntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Akryl T Kit 15x15x1,5cm | Inklusive myrorMyrhus - Naturlig sandmyrfarm - Mini akrylväggsats (gratis myror)AntHouse - Myrfarm med naturlig sand | Grundset (smörgås + foderlåda) | Inklusive myrorAntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Modell L (smörgås + matarlåda) | Inklusive myrkoloni
🐜 MURGÅRD MED Myror: Naturlig myrgård med sand gjord av akrylstartset, i akvarieform - inklusive lock - (20x10x10 cm). Lämplig för myror. Myrorna (drottning, ...🐜 Myrgård med myror: Naturlig myrgård med sand av akryl i form av T - inklusive lock - (25x20x1,5 cm). Lämplig för myror. Myrorna (drottning, arbetare, ...🐜 MURGÅRD MED Myror: Naturlig myrgård i sand (akryl) i T-form, inklusive lock (15x15x1,5 cm). Lämplig för myror. Myrorna (drottning, arbetare, larver och ...🐜 MURGÅRD MED Myror: Den naturliga myrgårdsväggssatsen mini består av en akrylsmörgås (20x15x1 cm) och en matningslåda - inklusive lock - (20x10x10 cm), utrustad med två ...🐜 Myrgård med myror: Den naturliga myrgården med sandbas består av en akrylsmörgås (12x10x1 cm) och en matningslåda - inklusive lock - (18x10x5 cm). Passande för ...🐜 MURGÅRD MED Myror: Den naturliga myrgårdsmodellen L består av en akrylsandwich (25x20x1 cm) och en matningslåda - inklusive lock - (24x10x10 cm). Passande för ...
🐜 ANT GÅRD: AntHouse Kit i akvarieform är belagd på en av sidorna med ett akrylark (i sandwichformat) med ett avstånd på 1,5 cm. I detta rum ...T ANT GÅRD: AntHouse Kit Model T BIG består av en akrylsmörgås. I den övre delen finns en matningslåda. Detta fungerar som en utfodringsplats, men vi används också av myrorna som ...🐜 ANT GÅRD: AntHouse Kit Model T består av en akrylsmörgås. I den övre delen finns en matningslåda. Detta fungerar som en utfodringsplats, men myrorna använder den också som en soptipp ...T ANT GÅRD: I AntHouse vägguppsättning Mini ansluter du smörgåsen, det område där myrorna bor, genom ett rör med matningslådan, som fungerar som utfodringsplats men också från myrorna ...T ANT GÅRD: I AntHouse Basic Set är smörgåsen, det område där myrorna lever, förbunden med ett rör med matningslådan, som fungerar som en utfodringsplats men också som en ...T ANT GÅRD: I AntHouse-modellen L är smörgåsen, det område där myrorna bor, förbunden med ett rör med matningslådan, som fungerar som en utfodringsplats men också som en ...
49,99 € 74,99 € 54,95 € 64,99 € 54,99 € 74,99 €
amasonamasonamasonamasonamasonamason
25 mars 2023 19:3325 mars 2023 19:3325 mars 2023 19:3325 mars 2023 19:3325 mars 2023 19:3325 mars 2023 19:33* Reklam

Myrorna levereras i ett provrör och har tillräckligt med mat och vatten för att överleva 3 veckor. De föddes i den här burken och är bra. Gården är mycket mindre än du tror (om du tittar på bilderna). Men den är välgjord och myrorna känner sig bekväma i den 🙂 myrorna kändes faktiskt bra när de packades upp. Jag kan rekommendera det till alla!

Prisprestanda, helt OK

Även om priset verkar lite högt är jag mycket nöjd. Leveransen sker på ett sådant sätt att när du öppnar lådan får du Provrör med djuren ser omedelbart. Alla cirka 20 djur levde. Instruktionerna är på förståelig tysk med några charmiga särdrag. För att fylla i sanden skapade jag en papperstratt och hällde mycket mer vatten på det än rekommenderat, men tillräckligt vid 36 grader.
Myrorna har redan börjat gräva vid ingången till hallen! Det är en enorm blickfång på kontoret och när jobbet är irriterande tittar jag på myrorna och är glad att jag inte är en myra. Att mata toppvatten fungerar också och är väldigt enkelt att hålla arten.

Var lite osäker i början av köpet, strax under 50 € är mycket pengar men mejsor var helt ogrundade genom att läsa de dåliga recensionerna eftersom situationen som beskrivs där bara kan uppstå om du har lite fel idéer om myror inga hundar som lever i deras terrarium, som är snyggt förberedd och har sitt eget lilla "ekosystem" där.

Myrfarm startset testat

AntHouse startpaket av akryl är ett terrarium som består av två akrylplattor som är fästa cirka 1,5 cm från varandra och ett lock. Myrorna lever i detta utrymme. Fodret placeras på myrgårdens golv. Detta kan göras med ytterligare sand, kan en liten växt eller sten dekoreras. Satsen innehåller en myrkoloni med drottning, arbetare, ägg och larver.

Så du kan komma igång direkt och njuta av din myrauppfödning. Myrorna levereras i ett provrör och har tillräckligt med mat och vatten för att överleva 3 veckor. De föddes i den här burken och är bra. Innehåll 1 x terrarium 20x10x10. 1 x myrkoloni med drottning, arbetare osv. 1 x akrylöverdrag 1 x 250 g sand / lerblandning för fyllning 1 x 50 g dekorativ sand (färg beroende på tillgänglighet) 1 x 50 g stengranulat för att fylla matlådan 1 x mat- och dryckesmatare 1 x plast -Pipett 1 x 10 ml proteinsirap (mat)

Myrgård för barn

I en Myrgård för barn du har en direkt inblick i bildandet av en myrkoloni. Där kan du se de spännande arbetsprocesserna som i slutändan leder till en liten myrkoloni. Insektsvärmen är extremt fascinerande varelser och också de perfekta Husdjur för barn! Dina barn kommer i direktkontakt med fascinerande händelser från naturen och utvecklar ett intresse för omvärlden. Den svarta trädgårdsmyran är särskilt lämplig för den första Myrkoloni.

Genom att hålla myror i en startuppsättning för myrgårdar får ditt barn också en extremt användbar hobby och ett meningsfullt tidsfördriv. Här skapas tillgång till levande saker i livet. Genom kontakt med detta mycket komplexa ekosystem börjar barnen förstå att även de mest små och olika varelserna är en grupp av levande varelser. Således sensibiliseras det på ett speciellt sätt att respektera andras liv.

Med en Myrgård för barn myrorna kan fångas för observation. Fyll bara observationsbehållaren med sand, placera uppsamlingsskålen bredvid en myrstack och snart springer djuren helt av sig själva genom slangen i den genomskinliga lådan. Den extra observationsstationen med 2-vägs förstoringsglas, inklusive pincett, används för att studera djur och växter närmare.

Köp myrgård

Vem leker med tanken Myrgård att köpa, kan förundras över hur intressant insekternas liv är. I en startuppsättning för myrgårdar kan du observera och lära dig förstå de aktiviteter som är kopplade till varandra.

Myrgården AntHouse T Acryl

Myrgården AntHouse T Acryl är gjord av akrylglas som har tillverkats i en sandwichkonstruktion. I den övre delen finns en låda som används för att lagra mat samt för att samla upp skräp. Den här har ett rörligt lock. Lådan har ett anslutningsuttag så att denna nestvariant kan anslutas till en annan modell eller till en extra matningsplats via en slang.

Ingår är en komplett myrkoloni bestående av en drottning, arbetare, ägg och larver. Så du kan komma igång direkt och njuta av din myrauppfödning. Myrorna levereras i ett provrör och har tillräckligt med mat och vatten för att överleva 3 veckor.

De föddes i den här burken och är bra. Innehåll 1 x akrylmyrgård (sandwichkonstruktion) 15x15x1,5 cm, med lock 1 x 250 g normal sand / lerblandning för fyllning 1 x myrkoloni med drottning, arbetare etc. 1 x 50 g stengranuler för fyllning av matlådan 1 x plastpipett 1 x matning 1 x 10 ml proteinsirap (mat) 1 x 50 g dekorativ sand (färg beroende på tillgänglighet)

Vad gör myrorna hela dagen?

Detta kan observeras mycket bra med en myrgård. Observationsbehållaren har redan fyllts med sand för detta ändamål. Myrorna hittar sig själv genom sanden och börjar bygga en koloni i myrgårdens startpaket. Om du vill studera myrarnas liv mycket noga, bör du driva myrgården!

I en stor myrgård går det tusentals mörkbruna insekter i ett trångt utrymme. De tar med byggmaterial och mat och skyndar sig hårt på myrvägarna genom myrgården. Vissa djur drar en larv som är flera gånger större än sig själv, andra klättrar i ett träd i en lång rad för att besöka bladlöss, som ger dem söt honungsdagg.

Myror koloniserar insekter som bin, getingar eller termiter. Alla medlemmar i en sådan stat härstammar från en enda drottning. Hon är folkets mor och den enda bördiga kvinnan. En drottningsmyr kan bli tio till femton år gammal och lägger mellan hundra och två hundra ägg om dagen. Ur detta utvecklas sterila kvinnliga myror, arbetarna i formicarium, genom larv- och puppstadiet.

Arbetarna tar hand om byggnaden

Myrarbetarna gör allt arbete i staten. De tar hand om drottningen och barnen, de bygger bon, rengör dem och bevakar dem. Dessutom samlar de in maten för hela befolkningen. I en myrkoloni varierar antalet djur kraftigt. Mellan tiotusen och hundra tusen djur lever i det i naturen. När det gäller förarmyror från Afrika kan det till och med vara upp till två miljoner myror.

En eller två gånger om året utvecklas inte äggen till arbetare utan snarare drottningar och män. De är utrustade med vingar och lämnar boet i stora flockar för bröllopsflygningen. Det är därför det händer att vi har flygmyror i huset. Efter parningsflyget dör hannarna. De unga drottningarna kasta dock sina vingar och inrättade en ny stat.

En sådan drottning börjar med ett litet rede, lägger få ägg och tar hand om sina första avkommor själv. Sådana drottningar finns i en myrgård. Endast deras kläckande döttrar befriar dem från allt arbete i boet tills drottningen bara lägger ägg. I myrdjursgemenskapen utförs äggläggning och avelvård av olika medlemmar. Det är alltid kvinnliga djur som tar hand om avkomman. Myrorna anpassar sig till respektive uppgifter i ett tillstånd i fråga om storlek och form.

Myror är utbredda och bor på alla kontinenter på jorden. Cirka sjuttiotusen arter är kända, två hundra av dem i Tyskland och Österrike. Du hittar dem i jordbon, mellan gräsbockar, på gräsmattan, i stora kompisbon som trämyrorna bygger eller i döda trädstubbar. Sådana träbon byggs av hästmyror.

Små djur och söta utsöndringar från bladlöss fungerar som mat. För att göra detta ”mjölkar” myrorna lössen med sina antenner. Det bör därför vara klart att "där det finns bladlöss är myrorna inte långt". Myror är väl rustade för att jaga bytesdjur. Knutmyror har till exempel en giftig stickning, trämyror är utrustade med en giftig urinblåsa fylld med myrsyra och körtelmyror sprutar ett insekticidutsöndring från buken. En enda koloni av skogsmyror kan jaga cirka fem kilo insekter per år, vilket motsvarar cirka tio miljoner flugmaskar.

Hitta i toppen🔟 de bästa och mest sålda Anthouse-produkterna 2022 på ärliga tester

Jättebra🔟🔥Erbjudanden🔥 🆕Online
1. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Acrylic T Kit...*
 • 🐜 Myrfarm med myror: Naturlig sand (akryl) myrfarm i T-form, inklusive lock (15x15x1,5 cm). Lämplig för...
 • 🐜 ANTFARM: AntHouse Kit Model T består av en smörgås i akryl. I den övre delen finns en foderlåda. Detta fungerar som...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myrorna lever och bygger sina tunnlar. Anthouse Model T innehåller allt du behöver för att komma in i...
2. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | T Akryl Set Big...*
 • 🐜 ANTFARM MED MYROR: Myrfarm i naturlig akrylsand i form av T - lock ingår - (25x20x1,5 cm). Lämplig för...
 • 🐜 ANTFARM: AntHouse Kit Model T BIG består av en smörgås i akryl. I den övre delen finns en foderlåda. Detta fungerar som...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myrorna lever och bygger sina tunnlar. Anthouse Model T BIG innehåller allt du behöver för att komma in i...
3. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L...
2 Bewertungen
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L...*
 • 🐜 MYRFARM MED MYROR: Den naturliga myrfarmen modell L består av en akrylmacka (25x20x1 cm) och en matlåda - ...
 • 🐜 ANTFARM: I AntHouse modell L kopplar du ihop smörgåsen, området där myrorna bor, med ett rör till foderlådan, som fungerar som...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myrorna lever och bygger sina tunnlar. AntHouse Model L innehåller allt du behöver för...
4. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm 3D | Modell L...*
 • 🐜 MYRFARM MED MYROR: Den naturliga myrfarmen modell L består av en 3D-macka (25x20x1 cm) och en matlåda - inklusive ...
 • 🐜 ANTFARM: I AntHouse modell L kopplar du ihop smörgåsen, området där myrorna bor, med ett rör till foderlådan, som fungerar som...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myrorna lever och bygger sina tunnlar. AntHouse Model L innehåller allt du behöver för...
5. Storsäljare
ANTHILLSHOP Natural Sand Myr Farm - Acrylic T Kit...*
 • ★ ANTFARM FÖR BARN: Ett mycket lärorikt och roligt sätt att introducera ett barn till naturens känslighet medan ...
 • ★ ANTFARM MED MYROR STARTKIT: Anthillshop-setet innehåller en myrfarm gjord av naturlig sand - T-formad modell (akryl) 15x15x1,5cm, ...
 • ★ ANTFARM: Denna modell T 15x15x1,5cm från Anthillshop består av en akrylsmörgås där myrorna tunnelerar in i den naturliga sanden...
6. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Akryl startset...*
 • 🐜 MYRFARM MED MYROR: Naturlig myrfarm med sand av akrylstartset, i akvarieform - inklusive lock - (20x10x10 cm)....
 • 🐜 ANT FARM: AntHouse Kit i akvarieform är belagd på ena sidan med en akrylpanel (i sandwichformat) med en ...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myror lever och bygger sina tunnlar. AntHouse Model Starter Kit innehåller allt du...
7. Storsäljare
AntHouse - Modulär myrfarm i akryl 10x10x1,5 cm |...*
 • 🐜 MODULÄR AKRYL MYRAFARM: Modulen 10x10x1,5 cm med tank kan anslutas till 4 andra moduler, så att beroende på ...
 • 🐜 SVAMP MED PASSNING: I den övre delen finns en vattentank som är i konstant kontakt med hygrometrisystemet, som består av ...
 • 🐜 MÅNGA KOMBINATIONER: Den kan kombineras med andra modulmodeller med olika fuktsystem eller med fler utfodringsplatser...
8. Storsäljare
Myrhus - Naturlig sandmyrfarm - Mini akrylväggset...
9 Bewertungen
Myrhus - Naturlig sandmyrfarm - Mini akrylväggset...*
 • 🐜 ANTFARM MED MYROR: Det naturliga myrfarmsväggsetet mini består av en akrylmacka (20x15x1 cm) och en matlåda - ...
 • 🐜 ANTFARM: I AntHouse Wandset Mini kopplar du ihop smörgåsen, området där myrorna bor, med ett rör till foderlådan, som...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myror lever och bygger sina tunnlar. AntHouse Wandset Mini innehåller allt du behöver för...
9. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm | Grundset (smörgås...*
 • 🐜 ANTFARM MED MYROR: Den naturliga myrfarmen med Sand Basic består av en akrylmacka (12x10x1 cm) och en matlåda - ...
 • 🐜 ANTFARM: I AntHouse Basic Set kopplar du ihop smörgåsen, området där myrorna bor, med ett rör till foderlådan, som fungerar som...
 • 🐜 ANTS SET: Upplev hur myrorna lever och bygger sina tunnlar. AntHouse Basic Set innehåller allt du behöver för att komma igång med...
10. Storsäljare
AntHouse - Naturlig sandmyrfarm - Akrylstartset...*
 • 🐜 MYRFARM MED MYROR: Naturlig myrfarm med sand av akrylstartset, i akvarieform - inklusive lock - (20x10x10 cm)....
 • 🐜 ANT FARM: AntHouse Kit i akvarieform är belagd på ena sidan med en akrylpanel (i sandwichformat) med en ...
 • 🐜 NATURLIGT OCH EKOLOGISKT: Upplev hur myrorna lever och bygger sina tunnlar. AntHouse Model Starter Kit innehåller allt du behöver för...

Läsningstips: kyla DIY Projekt | Fitness | Du gillar produktprovning läsa?


* Produktbilder & länkar | Källa: Amazon PA API | Senaste uppdatering den 25.03.2023/XNUMX/XNUMX | * = Affiliate länkar | Priserna på denna webbplats kan ha ändrats. Det faktiska priset på en produkt finns på säljarens webbplats. Uppdateringar i realtid är tekniskt inte möjliga. Priser inklusive moms plus fraktkostnader


 

Lämna ett svar

Användarrecension
 • hantering
  Sändning
 • bearbetning
  Sändning
 • produktförväntningar
  Sändning
 • Pris-prestanda
  Sändning
 • empfehlenswert
  Sändning

🕹️🎮 Köp Sony PlayStation®5-konsol 🕹️🎮
🔥PS5™-konsol🔥
titta på*